Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
Pisanie nowego postu.
gandzia - 2009-03-16 22:17:37

hmm niestety nie jest tak ładnie jak na zdjęciach...teraz podobno mają być nowe mieszkania,więc nie wiem jak będzie.W pokoju są 2 podwojne łóżka,lodówka,stół,krzesła i 2 szafki(koniecznie potrzebna jest kłódka!!).Ja mieszkałam w stodole więc miałam luksusy:D:D w barakach jest "trochę" ciasno.Wc i natrysków,jest wystarczająco dużo(ja zawsze kąpałam się na stodole:D tam chodziły się "kąpać" parki.Zamykało się na dzrzwi,reszta prysznicy jest bardziej wspólna ,są zasłonki,albo jakieś drzwiczki.W barakach jest tez strasznie głosno-wszsytko słychać,jeszcze jak ktoś na pięterku mieszkał to masakryczne było chodzenie po tych schodach.Dlatego przydają się dobre stopery.Teraz podobno mają być domki w których będzie bodajże 10 4osobowych pokoi.Na każde 2 pokoje przypada łazienka+ wc.DOdatkowo ma być tam stołówkao-świetlica i pomieszczenie na gumiaki.Ale jak będzie faktycznie to nie wiem.Byc moze nie zdarza i znow bedą baraczki:P

x