Twoje konto
Logowanie dla kandydatów/kursantów
Hasło
Zapomniałem hasła
Logowanie dla Pracodawców
Email:
Hasło:
Rejestracja pracodawcy
|
Zapomniałem hasła
Oświata
|
Praca dla opiekunek w Niemczech
|
Forum
|
Szkoły policealne
|
Logowanie
|
Kontakt
|
Dodaj ofertę pracy
Praca
Kursy/Szkolenia
Baza CV
Opinie o pracodawcach
Forum
Forum
Szukana fraza
Pisanie nowego postu.
Nick
*
nobody - 2008-07-17 17:19:08
Witam, pracuje dla firmy Axell juz trzy lata i do dziejszego dnia mam mieszane uczucia, wszystko zalezy gdzie sie trafi. Jesli chodzi o sama prace to jest z tym roznie. Czasem trafi sie firma w ktorej mozna pracowac maksymalnie( usunięte przez administratora )wiec przy tej drugiej opcji mozna niezle zarobic. Ale jesli chodzi ogolnie o sama prace nie jest zle. Tylko beczki,cegly itp. nie wygladaja najlepiej, poprostu praca na akord. Jesli chodzi o mieszkania, takze bywa z tym roznie, ale wydaje mi sie ze to juz tylko zalezy jak jest na mieszkaniu od wspolokatorow. Jesli jest dobre towarzystwo to nawet w kiepskich warunkach da sie mieszkac. Nie polecam jedynie hotelu w malym misteczku Dorst- jedna wielka melina, bardzo male pokoje z lazienka. Jedna kuchnia na caly hotel, co stanowy nie maly problem(wszyscy wracaja mniej wiecej o tej samej porze do hotelu ciezko cos ugotowac), poza tym zdarzaja sie kradzieze. Jesli ktos lubi non stop imprezowac to na Dorscie niegdy mu tego nie zabraknie, ale jesli chodzi o mnie nie odpowiadaja mi takie warunki. Sprawa samochodow - trzeba pisac km i sie z nich rozliczac, ale kazdy znajdzie sposob jak sobie z tym dac rade;] I ostatnia juz kwestia to samo biuro, pieniadze i stosunek posrednikow(koordynatorow)dla pracownika. Koordynatorzy - jedni dbaja drudzy olewaja, jak w kazdej innej firmie. Im ktos dluzej pracuje dla tej firmy tym mniej go szanuja. Ludzie ktorzy przyjezdzaja na wakacje nie moga narzekac na brak zainteresowania, przeciez trzeba ich zachecic zeby powrocili. A jesli chodzi o same pieniadze to juz troche inaczej wyglada. ( usunięte przez administratora ) Uwaga firma tylko placi zaliczki, a na koniec reszte. W moim przypadku zawsze sie cos nie zgadza z pieniedzmi i to nie tylko w moim. Na konto czesto sa opoznienia. A jak do reki to zwykle zle maja uzupelnione godziny, wiec mozna wyjsc na + lub -. Zalezy od szczescia. Trzeba poprostu sobie tego pilnowac.( usunięte przez administratora )rzeba im non stop przypopminac. To byloby na tyle jesli chodzi o moja opinie. Ja i tak tam wracam. Wszystko zalezy od szczescia, czego wam zycze. Decyzje musicie podjac sami. Pozsdrawiam
Akceptuję regulamin
*
Funkcje
Rozpocznij nowy temat
Lista tematów
Spis
Fora tematyczne
Praca na Cyprze
Praca w Wielkiej Brytanii
Praca w Polsce
Praca za granicą
Praca w Grecji
Szkoła Policealna
Praca na Krecie
Offtopic
Aktualne
Kursy zawodowe
Wynagrodzenia pracowników
x
Kursy / Szkolenia
Sprawdź ofertę ponad 80 różnych propozycji
Szukasz pracy?
A może szkolenie? Zobacz oferty od 199 zł
Do wyboru:
Księgowość, Kadry, Masaż, Wizaż, Fryzjerstwo, Angielski...