Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
zdjecie uzytkownika
EWA - 2009-05-27 10:01:36 odpowiedz | cytuj
Witam.
Jestem już na Cyprze i muszę powiedziec że naprawdę jest mało pracy.
Nieciekawie to wygląda w tym roku. Nic dziwnego że Gowork nie wysyła ludzi. Zobaczymy co będzie dalej.
POZDRAWIAM.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-05-27 10:20:15 odpowiedz | cytuj
Ludzie dopiero jest maj poczekajcie do lipca sierpnia to ruch się zrobi. To samo było w tamtym roku maj nic a później od groma roboty
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-05-27 17:24:28 odpowiedz | cytuj
a mnie to dziwi ze nie ma pracy, moze zalezy gdzie jestes, ja jestem w malej miejscowosci Ayia napiejuz miesiac i powiem szczerze ze roboty jest tu duzo wystarczy pochodzic po miescie i wisi pelno ogloszen ze potrzebuja ludzi a juz nie wspomne o hotelach ktorych jest tu pelno, oczywiscie jesli nie umiesz jezyka to nie ma co sie pchac, ja pracuje w hotelu i u nas jest tak ze szef sam zatrudnia bulgarow :( bo nie ma stafu :(
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-05-27 20:20:27 odpowiedz | cytuj
Ludzie też jestem na Cyprze i pracodawcy szukają pracowników przecież Gowork rekrutuje tylko do kilku hotelu na Cyprze a ich na wyspie jest setki jak nie tysiace
zdjecie uzytkownika
nina - 2009-05-27 21:02:41 odpowiedz | cytuj
a w jakim hotelu jesteś? byłam w Agia Napie w tamtym roku, wiec może znam:)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-05-27 21:06:00 odpowiedz | cytuj
Adams *****
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2009-05-28 01:19:18 odpowiedz | cytuj
Chciałabym się zapytać, czy tam jest bezpiecznie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-05-29 17:46:02 odpowiedz | cytuj
napisze z bledami zeby modartor nie usunal , pracuje w [usunięte przez admina] w ayia napie i z tego co widze na miescie to pracy jest tu kupe :))) i na serio to jest jeden z hoteli a jest ich w samej ayia napie setki :))) to mala miescia i zyje glownie z turystow
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2009-06-14 16:33:24 odpowiedz | cytuj
Witam

chciałbym dowiedzieć się od Was, czy na ten Cypr trzeba mieć doświadczenie jeśli chodzi o pracę kelnera?
Rok temu miałem wyjechać przez GoWork-wtedy jeszcze nic o doświadczeniu rocznym nie było mowy...

pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-06-14 19:25:28 odpowiedz | cytuj
Doś wiadczenie nie jest wymagane ale to pracodawcy Cypryjscy wybierają ...ponoć.:):)
zdjecie uzytkownika
aja - 2009-10-02 18:21:20 odpowiedz | cytuj
Chetnych do pracy na Cyprze prosze opodanie emaili w celu podania dalszych informacji.Praca dla kelnerow,kelnerek,kucharzy,pomocy kuchennych.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-11-21 17:04:09 odpowiedz | cytuj
Jestem zainteresowana praca na Cyprze jako leknerka. Z tym, ze dopiero od Lipca gdyz pgranicza mnie czasowo szkola. Jestem studentka i semestr koncze pod koniec czerwca... Prosze o kontakt aniulka_87@wp.pl
zdjecie uzytkownika
karteczka - 2009-11-24 21:22:34 odpowiedz | cytuj
hej a mogłabys mi powiedziec o jakich miejscowościach mowa?
byłabym wdzieczna za jakies info karola303@wp.pl
zdjecie uzytkownika
karteczka - 2009-11-24 21:22:35 odpowiedz | cytuj
hej a mogłabys mi powiedziec o jakich miejscowościach mowa?
byłabym wdzieczna za jakies info karola303@wp.pl
zdjecie uzytkownika
erty - 2009-11-25 20:40:21 odpowiedz | cytuj
a ta aja to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] leci nawet teraz nie odpisuje na maile;/
zdjecie uzytkownika
q - 2009-11-26 09:27:45 odpowiedz | cytuj
A co ty Barack Obama jestes ze ci musi odpisywac? Mi tam odpisala. Moze ma tylu chetnych ze juz jej wystarczy. Troche oglady.
zdjecie uzytkownika
Elwi - 2009-11-27 16:06:51 odpowiedz | cytuj
Hej:) Bardzo mi zależy na pracy na Cyprze. Mogę wyjechac w każdej chwili. Czy mogę jeszzce otrzymac od ciebie jakies informacje na ten temat? Czy jest to juz nie aktualne?
zdjecie uzytkownika
Elwi - 2009-11-27 16:07:37 odpowiedz | cytuj
Hej:) Bardzo mi zależy na pracy na Cyprze. Mogę wyjechac w każdej chwili. Czy mogę jeszzce otrzymac od ciebie jakies informacje na ten temat? Czy jest to juz nie aktualne?
pozdrawiam serdecznie!
mój e-mail : elvira0107@wp.pl
zdjecie uzytkownika
yyyy - 2009-12-07 15:43:35 odpowiedz | cytuj
Myślicie,że w 2010 tez bedzie kryzys? Uda się wyjechać w czerwcu?
zdjecie uzytkownika
Andy - 2009-12-08 10:05:19 odpowiedz | cytuj
ehhh wierzycie ze kryzys byl na Cyprze?? bylem tam tego lata i to juz nie pierwsze moje wkacje na tej wyspie, KRYZYS TO SCIEMA!!! Poprostu ludzie wysylani przez gowork sa nieodpowiedni, niewyszkoleni i hotele nie chca ich zatrudniac...
zdjecie uzytkownika
cbxb - 2009-12-08 14:03:25 odpowiedz | cytuj
patrzecie filozof sie znalazl i wykszatcioch , ja tez bylam na cyprze i nie wiem jak u ciebie ale u mnie brali nawet toalnych glabow :) a ty pewnie uwazasz sie za lepszego bo nauczyles sie 3 wyrazow po ang i grecku i za lizanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] byles ratownikiem nie narobiles sie i teraz sie wozisz jak taczka gnoju :)))
zdjecie uzytkownika
>>>PATI - 2010-04-28 21:04:04 odpowiedz | cytuj
cbxb Popieram!!! Kolo nie wie o co chodzi i tu swieci hehe
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-04-29 08:28:03 odpowiedz | cytuj
Taczka gnoju :) dobre :) ja jestem w ayia i znam kilku "wykształciuchów" co to rok temu pracowali ze mną i chwalili się ... taczką, a w tym roku jeżdżą od hotelu do hotelu i nie mają roboty. :) Co to nie dadzą sobą gardzić, a co im nie powie bossssssssss to jest święte ;/
zdjecie uzytkownika
Elfik - 2010-04-29 10:56:30 odpowiedz | cytuj
Andy - 2009-12-08 10:05:19

ehhh wierzycie ze kryzys byl na Cyprze?? bylem tam tego lata i to juz nie pierwsze moje wkacje na tej wyspie, KRYZYS TO SCIEMA!!! Poprostu ludzie wysylani przez gowork sa nieodpowiedni, niewyszkoleni i hotele nie chca ich zatrudniac...

Ale bzdury. Kryzys to nie zadna sciema, tylko rzeczywiste zjawisko, cykliczne, pojawiajace sie srednio co 8-10 lat, o roznym stopniu nasilenia. Na Cyprze tak samo widoczne jak w innych krajach Europy. I nie pojawilo sie z dnia na dzien, tylko w dluzszym czasie. Wystarczy przejsc sie ulica i zobaczyc ile barow, biur i innych biznesow jest do sprzedazy.
zdjecie uzytkownika
Elfik - 2010-04-29 11:02:30 odpowiedz | cytuj
Andy - 2009-12-08 10:05:19

Ale bzdury. Kryzys to nie zadna sciema. To zjawisko ekonomiczne, powtarzalne, pojawiajace sie srednio co 8-10 lat. Na Cyprze tak samo widoczne jak w innych krajach Europy.Wystarczy przejsc sie ulica, by zobaczyc ile prywatnych biznesow upadlo. To wlasnie skutek kryzysu ekonomicznego.
Hotele w ramach oszczednosci nie zwracaja czesto uwagi na kompetencje pracownikow. Liczy sie ich cena. Stad tez GoWorki sa nadal mile widziane. Oraz ludzie z niskimi wymaganiami, ktorzy godza sie pracowac za niskie pensje.
zdjecie uzytkownika
majkel1708@wp.pl - 2010-05-31 12:23:01 odpowiedz | cytuj
jestem zainteresowany prosze o odpowiedz
zdjecie uzytkownika
siersciusch - 2010-06-04 20:01:29 odpowiedz | cytuj
ile macie miesiecznie kaski placone? :)
x