Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-01-26 11:36:34 odpowiedz | cytuj
Zawód barmana to nie tylko wiedza na temat miksologii, towaroznawstwa, serwisu, historii barmaństwa.
To przede wszystkim pasja, przygoda, ciągłe zdobywanie nowych kwalifikacji, Flair, przyjaciele. Ale także nieskończona cierpliwość oraz empatia dla gości, refleks, umiejętność oszukiwania zasad grawitacji, dynamika, pokora – wobec kruchej materii i klienta. Niezależność i realizacja własnych marzeń…
Zawód barmana może być świetną przygodą i sprawdzianem dla młodych ludzi, którzy podejmują pracę, chcąc w ten sposób utrzymać się podczas studiów. Przydatne na pewno będą takie cechy jak chęć rywalizacji i doskonalenia.”Ciągle coś się zmienia, dziś coś jest, a jutro tego nie ma” - jak śpiewa Sidney Polak. Są nowe, lepsze pomysły, które inspirują do ciągłego rozwoju.

Zarobki barmana uzależnione są od długości praktyki oraz uzyskanego stopnia. Zwykle początki są trudne - trzeba nastawić się na wynagrodzenie od 1000 zł do 1500 zł, plus napiwki.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-01-30 13:31:01 odpowiedz | cytuj
fajna praca barman:) zawsze jest kontakt z ludzmi, za to za jestes mily i z nimi pogadasz, masz napiwki:) hmmm... barman to troche taki maly psycholog zawsze wyslucha przy szklaneczce klienta;]
zdjecie uzytkownika
http://nasza-klasa.pl/profile/7501187 - 2010-01-06 18:00:22 odpowiedz | cytuj
ja mam zamiar iść w zawód barman ale jeszcze mam miesiąc może 2 miesiące żeby wybrać :)
zdjecie uzytkownika
czerwo - 2010-03-05 22:21:45 odpowiedz | cytuj
a ja sie ucze w LO w klasie maturalnej. w wolnych chwilach(wakacje,swieta) pracuje w 4 gwiazdkowym hotelu nad morzem.:D w tygodniu jako kelner a w weekendy za barem. dopiero co zaczynam na barze, ale jak narazie jest extra.. luzno i kasa 100 razy wieksza niz na restauracji.:D
zdjecie uzytkownika
czerwo - 2010-03-05 22:21:51 odpowiedz | cytuj
a ja sie ucze w LO w klasie maturalnej. w wolnych chwilach(wakacje,swieta) pracuje w 4 gwiazdkowym hotelu nad morzem.:D w tygodniu jako kelner a w weekendy za barem. dopiero co zaczynam na barze, ale jak narazie jest extra.. luzno i kasa 100 razy wieksza niz na restauracji.:D
x