Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
zdjecie uzytkownika
gość - 2008-07-24 14:16:03 odpowiedz | cytuj
Witam Może ktoś wiem, czym konkretnie zajmuje się osoba zatrudniona na stanowisku sprzedawcy w Praktikerze? Jak wygląda klimat pracy, i jakie jest wynagrodzenie. Pzdr.
zdjecie uzytkownika
misiak - 2008-09-09 12:33:35 odpowiedz | cytuj
klimat jest świetny. bardzo polecam
zdjecie uzytkownika
olo - 2009-07-30 09:06:51 odpowiedz | cytuj
Praca w praktikerze polega na sprzedaży, dokladaniu towaru, ukadaniu na magazynie towaru, zabezpieczaniu itp. Kiedyś było fajnie ale teraz zmniejszyli obsady na dzialach i jest dużo dużo dużo pracy. Zależy jeszcze na jaki dzial trafisz, np budowlanka, ogród, elektro, dekoracja drewno, sanitarny,kasy i narzedzia . Płace hmmmm to tajemnica ha ha ah a powaznie mysle że z 1800złbrutto.
o podwyżce zapomnij na obecny rok, premia nieosiągalna.
POzdrawiam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-09-28 10:03:51 odpowiedz | cytuj
olo - 2009-07-30 09:06:51

Praca w praktikerze polega na sprzedaży, dokladaniu towaru, ukadaniu na magazynie towaru, zabezpieczaniu itp. Kiedyś było fajnie ale teraz zmniejszyli obsady na dzialach i jest dużo dużo dużo pracy. Zależy jeszcze na jaki dzial trafisz, np budowlanka, ogród, elektro, dekoracja drewno, sanitarny,kasy i narzedzia . Płace hmmmm to tajemnica ha ha ah a powaznie mysle że z 1800złbrutto.
POzdrawiam

Praktiker Marki -Raczej nic nie można osiągnąć,brak jakiejkolwiek logistyki, wieczne przebudowy działów,praca na noce po10 godzin, w tygodniu grafiki źle rozpisane-zmiany po10 godzin ciurkiem przez cały tydzień!!! innymi słowy kołchoz. Zatrudnieni menedżerzy działów bez jakiejkolwiek kwalifikacji zawodowej z branży spożywczej,co psuje wewnętrzne relacje wśród pracowników.
zdjecie uzytkownika
ha - 2009-11-09 21:56:11 odpowiedz | cytuj
anonim - 2009-09-28 10:03:51

olo - 2009-07-30 09:06:51

POzdrawiam

Praktiker Marki -Raczej nic nie można osiągnąć,brak jakiejkolwiek logistyki, wieczne przebudowy działów,praca na noce po10 godzin, w tygodniu grafiki źle rozpisane-zmiany po10 godzin ciurkiem przez cały tydzień!!! innymi słowy kołchoz. Zatrudnieni menedżerzy działów bez jakiejkolwiek kwalifikacji zawodowej z branży spożywczej,co psuje wewnętrzne relacje wśród pracowników.

Jeżeli chodzi o "menadżerów" to niestety - wiecie jak to jest jak się zatrudnia jednym słowem po znajomości. A do tego jeden z nich dosłownie ... brak mi słów.
zdjecie uzytkownika
Jessica - 2009-11-17 20:39:55 odpowiedz | cytuj
Pracowałam na Okęciu...obóz pracy normalnie... menagerowie dno... zarobki dno... obiecują złote góry a potem się powoli wycofują... Warunki straszne... nie polecam!!!!!!!!! W Biedronce mają lepiej
zdjecie uzytkownika
nn - 2010-01-24 16:51:40 odpowiedz | cytuj
tak tak to sama sporzywka wlacznie z marcinkiewiczem
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-01-28 22:23:58 odpowiedz | cytuj
nn - 2010-01-24 16:51:40

Kolega Zając Mariusz niby manager, jest to skurwiel, że takich wsioków przyjmują do pracy na takie stanowiska.Głąbal nawet szkoły porządnej nie skończył, koleś Marcinkiewicza.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-01-29 11:13:03 odpowiedz | cytuj
anonim - 2010-01-28 22:23:58

Kolega Zając Mariusz niby manager, jest to skurwiel, że takich wsioków przyjmują do pracy na takie stanowiska.Głąbal nawet szkoły porządnej nie skończył, koleś Marcinkiewicza.

To prawda ten koleś pochodzi z łódzkiego jakiejś wsi zabitej dechami nie potrafi nic oprócz opierdalania innych że rozmawiają, a mówią że nie ma Mobbingu w Praktikerze.!!!!!!!!!!!!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Są fajni pracownicy w tym sklepie zwłaszcza ci starsi wiekiem , na dziale Elektro bardzo fajny kolega,na dziale sanitarnym, oraz niektórzy młodsi.
Tacy powinni być promowani bo przynajmniej mają podejście do młodszych kolegów.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-01-29 14:34:41 odpowiedz | cytuj
zgadzam sie z wami ia jestem pracownikiem od kilku ładnych lat podwyszki to tylko zaiac daie za przeniesenie na inny dzal reszta sie nie liczy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-01-29 14:38:01 odpowiedz | cytuj
a o eli k to nie bede nic mowil za lizanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] staremu zostalo sie menadzerem i iebie sie wszystkich zapomniala jak ia iebali iako robola szaraka
zdjecie uzytkownika
gość - 2010-01-29 22:20:03 odpowiedz | cytuj

A kogo jeszcze dyrektor Sławek ściągnął do Was po za Zającem?Słyszałem ostatnio o Darku C w cześniej jeszcze o Darku S. Znam ten zespół. Nie pracuje w praktikerze ale ostatnio dowiedziałem się o tym. Jak osoba na poziomie jaką jest p. Sławek może otaczać się takimi ludźmi. A on i tak go oszukują jak to robili na spożywce...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-01-29 23:37:44 odpowiedz | cytuj
Zgadza się - atmosfera schodzi na psy. Są ludzie, którzy na prawdę zaniżają poziom... Nikt nie lubi być poniżanym (wyzywanie od k i ch to nic przyjemnego), a to staje się na porządku dziennym... Nie przesadzajmy, praca nie jest zła - ale powinni pracowników szanować. Są też ludzie w tym sklepie, z którymi na prawdę fajnie się pracuje jak napisano wyżej - ale co z tego - nikt z nich nie ma nic do powiedzenia...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-01-30 18:01:33 odpowiedz | cytuj
np Tomasz D i Spulka ale karira konczy sie józ ic powoli
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-02-08 16:54:39 odpowiedz | cytuj
misiak - 2008-09-09 12:33:35

klimat jest fajny ale na Cyprze kolego
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-02-08 17:17:13 odpowiedz | cytuj
anonim - 2010-02-08 16:54:39

moi drodzy - co tu gadać wiadomo że w sklepach tego rodzaju rzadkością jest normalne traktowanie pracowników,zatrudniając takich osłów jak Sakiewicz Darek, Zając Mariusz- ooooooo!!! ten to niedługo się przepoczwarzy w jakiegoś innego gada, tak go pych i pewność siebie rozpiera, że myśli że zagrzeje tu stołek na dłuższy czas, - widać jaki niski poziom kultury osobistej reprezentują, więc czego tu wymagać.
Co do Dwulata Tomka można mieć trochę inne zdanie ponieważ chłopak się stara i nie jest tak chamski jak ta reszta hołoty,potrafi rozmawiać, a to już coś.
Myślę że koleguje się z tymi palantami i ich toleruje ponieważ jadą na tym samym wózku.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-02-08 17:23:05 odpowiedz | cytuj

moi drodzy - co tu gadać wiadomo że w sklepach tego rodzaju rzadkością jest normalne traktowanie pracowników,zatrudniając takich osłów jak Sakiewicz Darek, Zając Mariusz- ooooooo!!! ten to niedługo się przepoczwarzy w jakiegoś innego gada, tak go pych i pewność siebie rozpiera, że myśli że zagrzeje tu stołek na dłuższy czas, - widać jaki niski poziom kultury osobistej reprezentują, więc czego tu wymagać.
Co do Dwulata Tomka można mieć trochę inne zdanie ponieważ chłopak się stara i nie jest tak chamski jak ta reszta hołoty,potrafi rozmawiać, a to już coś.
Myślę że koleguje się z tymi palantami i ich toleruje ponieważ jadą na tym samym wózku.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-02-08 17:23:49 odpowiedz | cytuj

zdjecie uzytkownika
sssss - 2010-02-08 17:33:59 odpowiedz | cytuj
Praktiker to totalne dno... zgadzam sie w stu procentach:) mam nadzieje ze nagonka na ZajĄCE BEDZIE NIEDLUGO..TO DO CIEBIE MARIUSZ. CIESZ SIE WLADZA POKI JESZCZE MOZESZ,BADZ PEWIEN ZE NIE POTRWA TO DŁUGO. To co robisz jest czystym mobingiem. POZDRAWIAM WSZYSTKICH FAJNYCH PRACOWNIKOW TYCH SZARYCH....HEHE
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-02-08 17:39:18 odpowiedz | cytuj
gość - 2010-01-29 22:20:03

A kogo jeszcze dyrektor Sławek ściągnął do Was po za Zającem?Słyszałem ostatnio o Darku C w cześniej jeszcze o Darku S. Znam ten zespół. Nie pracuje w praktikerze ale ostatnio dowiedziałem się o tym. Jak osoba na poziomie jaką jest p. Sławek może otaczać się takimi ludźmi. A on i tak go oszukują jak to robili na spożywce...

Całkiem możliwe, że Pan Marcinkiewicz nie wie o tej sytuacji jaka jest, jaki poziom reprezentują te dwa osiłki z Panią Elą na czele,
bo jej też brakuje ogłady, zapomniała jak była sprzedawcą, jebie ludzi ze swojego działu jak może i zwalnia z pracy jak ktoś niewygodny-No-No Pani Elu przyjdzie kolej i na Panią,- jebiesz -będziesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] albo zwolniona . Natomiast Pani Krysia liże [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] swej kierowniczce jak może i kabluje kogo tu zjebać.I jak tu pracować na takim dziale!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-02-08 17:44:36 odpowiedz | cytuj
sssss - 2010-02-08 17:33:59

Praktiker to totalne dno... zgadzam sie w stu procentach:) mam nadzieje ze nagonka na ZajĄCE BEDZIE NIEDLUGO..TO DO CIEBIE MARIUSZ. CIESZ SIE WLADZA POKI JESZCZE MOZESZ,BADZ PEWIEN ZE NIE POTRWA TO DŁUGO. To co robisz jest czystym mobingiem. POZDRAWIAM WSZYSTKICH FAJNYCH PRACOWNIKOW TYCH SZARYCH....HEHE

Nareszcie ktoś się odezwał może ogłosić to gdzieś wyżej, żeby wyszło to na światło dzienne, mam na myśli prasę
zdjecie uzytkownika
znajomy - 2010-02-09 20:51:49 odpowiedz | cytuj
maly karakaniec z budowlanki przechodzi sam siebie!!!!sam powinien zapi....na dziale
zdjecie uzytkownika
taki tam szaraczek - 2010-02-09 21:12:22 odpowiedz | cytuj
oooo tu to sie dzieje dopiero:) Ludzie jest was wiecej niz kilku takich tam menagerow zacznijcie w koncu działac...pozdro
zdjecie uzytkownika
syrena - 2010-02-10 08:42:06 odpowiedz | cytuj
Witam wszystkich!Pragnę się dołączyć do dyskusji na temat pracy w Praktikerze.Choć nie jestem w chwili obecnej pracownikiem tej firmy,to myślę że mam coś do dodania na jej temat,ponieważ pracowałam tam ponad 10 lat.Po przeczytaniu wcześniejszych wypowiedzi,nie mogę zrozumieć,gdzie się "podział TEN" Praktiker jak ja pracowałam.Mogła bym obsmarować wiele osób które jeszcze tam pracują i które były,są i będą dupolizami bez względu na dyrektora jaki obecnie sprawuje władzę.Ja pamiętam jak wszyscy byliśmy dla siebie uczynni,jeden drugiemu pomagał a menadżer nagradzał,albo kopał w dupsko jak trzeba było i był szczery.Dam wam radę UWAŻAJCIE najbardzej na tego kto stara się z wami "zakumplować" to judasz-Darek W.,albo podsłuchiwaczka i plociuch,ta co zapomniała jak w przysłowiu-zapomniał wół jak cielęciem był.Jeśli macie pytania to służe pomocą,dawno temu zdołaliśmy(pracownicy)wyrzucić nawet dyrektora!
zdjecie uzytkownika
ROBOL - 2010-02-10 17:10:37 odpowiedz | cytuj
P.Dariuszu S. proszę nie brać, złego przykładu z Zajączka.Taki był z pana fajny gość.Może za często przelewa pan z nim gorzałę i uczy się pan złego.NIE WARTO,CZŁOWIEK MUSI BYĆ ZAWSZE CZŁOWIEKIEM
zdjecie uzytkownika
praktiker - 2010-02-10 21:44:54 odpowiedz | cytuj
Tomek jest ok mimo tego jak go postrzegali.
Dużo osób się do niego przekonuje jak go poznają.
Pozdro.
zdjecie uzytkownika
praktiker - 2010-02-10 21:44:58 odpowiedz | cytuj
Tomek jest ok mimo tego jak go postrzegali.
Dużo osób się do niego przekonuje jak go poznają.
Pozdro.
zdjecie uzytkownika
madmax - 2010-02-10 21:52:56 odpowiedz | cytuj
siema ludzie zaje fana strona ale nie rozumiem czemu zaczynacie sobie skakac do gardel to smutne:(wszyscy pracownicy siedza w tym samym gownie i jada na tym samym wozku sa miejsa przeciazone niestety i ciezko jest byc milym zreszta przyklad idzie z gory taki np.maly czlowiek na krzywych nozkach jest menagerem)a nie umnie prostych slow typu prosze dziekuje tylko drze ryja zostaw to zrob tamto itp PRAKTIKIER duza firma i jeszcze wieksza zenada ktos zapomina ze firma to LUDZIE!!!
zdjecie uzytkownika
znajomy - 2010-02-10 22:27:44 odpowiedz | cytuj
koko - 2010-02-10 20:06:50

Pan Marcinkiewicz też na pewno nie wie jaka jest atmosfera w edv.O zgrozo ,lepiej tam po nic nie zaglądać.Albo Danusia która dostaje gorączki jak musi coś załatwić albo bardzo niesympatyczna Justynka.Którą wolicie, może tą ładniejszą.Szkolenie dla koleżanek by się przydało z 7 zasad,albo z trzech złotych..............

Zapewniam was, że p. Sławuś doskonale wie co się dzieje w sklepie i co wyprawiają jego pupile. Ma osoby, tak jak to bywało na spożywce, które mu wszystko donoszą. A później i tak wykorzysta to przeciwko tym osobom. Wie też doskonale jak zachowują się jego pupile czyli D.S. i Zając - ale nie potrafię do dziś zrozumieć dlaczego dalej to toleruje???
zdjecie uzytkownika
znajomy - 2010-02-10 22:28:07 odpowiedz | cytuj
koko - 2010-02-10 20:06:50

Pan Marcinkiewicz też na pewno nie wie jaka jest atmosfera w edv.O zgrozo ,lepiej tam po nic nie zaglądać.Albo Danusia która dostaje gorączki jak musi coś załatwić albo bardzo niesympatyczna Justynka.Którą wolicie, może tą ładniejszą.Szkolenie dla koleżanek by się przydało z 7 zasad,albo z trzech złotych..............

Zapewniam was, że p. Sławuś doskonale wie co się dzieje w sklepie i co wyprawiają jego pupile. Ma osoby, tak jak to bywało na spożywce, które mu wszystko donoszą. A później i tak wykorzysta to przeciwko tym osobom. Wie też doskonale jak zachowują się jego pupile czyli D.S. i Zając - ale nie potrafię do dziś zrozumieć dlaczego dalej to toleruje???
zdjecie uzytkownika
znajomy - 2010-02-10 22:32:34 odpowiedz | cytuj
ROBOL - 2010-02-10 17:10:37

P.Dariuszu S. proszę nie brać, złego przykładu z Zajączka.Taki był z pana fajny gość.Może za często przelewa pan z nim gorzałę i uczy się pan złego.NIE WARTO,CZŁOWIEK MUSI BYĆ ZAWSZE CZŁOWIEKIEM

Uważajcie na nich. Osobno nawet są do wytrzymania. Ale razem...chamy :-) I wszystko doniosą do Sławusia.
Specjalnie próbują się zakumplować z jakimiś osobami by je zniszczyć i zrównać z ziemią.
zdjecie uzytkownika
wars - 2010-02-10 22:37:42 odpowiedz | cytuj
syrena - 2010-02-10 08:42:06

Witam wszystkich!Pragnę się dołączyć do dyskusji na temat pracy w Praktikerze.Choć nie jestem w chwili obecnej pracownikiem tej firmy,to myślę że mam coś do dodania na jej temat,ponieważ pracowałam tam ponad 10 lat.Po przeczytaniu wcześniejszych wypowiedzi,nie mogę zrozumieć,gdzie się
To co napisała syrena jest niestety prawdą. Uważajcie na tych co próbują się z wami zakumplować. Uważajcie bo wszystko dochodzi do dyrektorka Sławusia :-)
zdjecie uzytkownika
spożywka - 2010-02-10 22:42:52 odpowiedz | cytuj
o zgrozo nie potrafię tego zrozumieć - jak te dwa matoły ze spożywki od sprzedawania ryb-kisili-i budyni przeszli do sprzedawania artykułów budowlanych.
Może ktoś z was zna odpowiedź. Jak S.M. może otaczać się takimi ludźmi.
zdjecie uzytkownika
prezes - 2010-02-10 23:41:06 odpowiedz | cytuj
Co niektórym brak jest dobrego wychowania. Ja sie przyznaje ze mi tez mam takie a nie inne podejscie do tej roboty. Ale Jak do pracownika mowi sie "eeeee chono tu" to tak to co niektorzy niech sie zwracaja do swojej kobiety. Zgadzam sie ze wczesniejszymi opiniami. w tej "firmie" brak jest szacunku dla ludzi. Tu pracownik robi za murzyna w dawnych czasach, za niewolnika. przerzucanie kartonow z miejsce na miejsce to codziennosc, odkad pracuje tu 4 lata to moge powiedziec i chyba starsi stazem koledzy i kolezanki sie ze mna zgodza ze to jest ciagla przebudowa. bezsensowna czasochlonna.
kiedys atmosfera byla przyjemniejsza. teraz tylko rzucic granat i zamknac za soba drzwi. jak wszedzie znajda sie szpicle, donosiciele, gumowe ucha i na takich trzeba uwazac. temat podwyzek?? podwyzka premia?? wlazisz w 4 litery donosisz firma takich kocha. Menadżerowie- są 2 wyjątki o ktorych pewno wiekszość wie Tomek D. i Bogusia P. chyba jedyne osoby na swoich stanowiskach które są kompetentne do tej roboty.
Reszcie przydalo by sie szkolenie takie solidne z obslugi paleciaka zeby to sobie przypmniec jak to jest byc robolem. nie znac asortymentu dzialu?? nie wiedza gdzie co sie znajduje?? wymagaja od pracownika tego. nie po to sie bierze pieniadze za darmo. a jak cos sie wymaga od kogos to trzeba byc samemu ok. ja uwazam ze jak ktos jest chamem to taki zostanie. nie zmieni go ani chec ani szkola ani chec znalezienia kolegow. mam w glebokim powazaniu to czy ktos to przeczyta czy nie. pozdro Prezes
zdjecie uzytkownika
gość - 2010-02-11 21:47:21 odpowiedz | cytuj
O RANY ALE DYSKUSJA O CO HALO? CHYBA ROZPĘTAŁEM WOJNĘ.
MOIM PIERWSZY PYTANIEM . MOŻE ZATRUDNIĘ SIĘ OD NOWA DO
TEGO BAGNA MACIE WESOŁO.

zdjecie uzytkownika
wyga - 2010-02-11 22:09:21 odpowiedz | cytuj
jakiego bagna o czym Ty w ogóle piszesz prawda jest taka że pracuje tam mniej więcej od czasów jak zaczeli przychodzić "nowi' menadżerowie i powiem wam że to szczęście od Boga że przyszli bo wtedy to był syf banda leśnych dziadków którzy myśleli że im wszystko wolno i w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mieli firmę i sklep przychodzili pościemniać odpocząć i coś jeszcze zajumać ze sklepu do domu dobrze wiem o czym piszę bo widziałem nie jedno

brawo Panie Mariuszu i Dariuszu oby tak dalej mamy kapitalizm i jaak sobie ktoś z nim nie radzi to niech i idzie do budżetówki albo wyjedzie na Kubę
zdjecie uzytkownika
gość - 2010-02-11 22:29:09 odpowiedz | cytuj
A TY CO MATKA Z KALKUTY. WSZĘDZIE KAŻDY DBA O WŁASNY TYŁEK ZAPEWNIAM ŻE O TWÓJ NIKT NIE ZADBA NAWET TWÓJ WSPANIAŁY KIEROWNIK. CZEPIACIE SIĘ LUDZI KOLEGÓW I PRZYJACIÓŁ W PRACY SIĘ NIE MA. SAMI SOBIE DUPĘ OBRABIACIE JAK DZIECI Z PRZEDSZKOLA ŚMIECHU WARTE.
zdjecie uzytkownika
wyga - 2010-02-11 22:44:05 odpowiedz | cytuj
Śmiechu warte to są wasze wypociny nauczcie się pracować uczciwie a nie przychodzić do pracy odpocząć, ja pracowałem już praktycznie we wszystkich tego typu firmach sieciowych i powiem wam że tu i tak jest dobrze, i nie obrażajcie ludzi ze spożywki bo od razu widać że nie macie pojęcia o handlu i zarządzaniu sprzedaliście kilka pustaków i taczek i macie się za wielkich handlowców, spróbuj pohandlować świeżą żywnością i jeszcze na tym zarobić to zobaczysz jak to smakuje i jaka to lekka praca, i nie liczę na nikogo że mnie obroni bo mam to gdzieś, a wszyscy którzy się tak żalą i im tak źle to przecież jest tyle innych prac na rynku a oni przecież tacy super fachowcy to pewnie od ręki znajdą pracę za dużo lepszą kasę
zdjecie uzytkownika
podgladacz - 2010-02-11 22:53:15 odpowiedz | cytuj
wyga - 2010-02-11 22:09:21

jakiego bagna o czym Ty w ogóle piszesz prawda jest taka że pracuje tam mniej więcej od czasów jak zaczeli przychodzić
hmmm czyli uwazasz ze wszyscy sie uwzieli na p.zajaczka mylisz sie albo tak piszesz bo jestes nim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nie masz odwagi sie przyznac.Wieksza liczba pracownikow moze otwarcie powiedziec ze mialo do czynienia z Mariuszem-w jaki sposob sie odnosil do pracownika,traktuje nas jak najgorsze zło.
I jesli jego podejscie do pracownika sie nie zmieni to gwarantuje ci ze to on pojdzie do budzetowki albo wyjedzie na Kube juz my sie o to postaramy.POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
wyga - 2010-02-11 23:01:42 odpowiedz | cytuj
zapewniam Cię że nie jestem "nim" i na pewno go nie bronie i nie myślę że się ktoś na niego uwoził, w prawdzie bezpośrednio nie mam z nim do czynienia to widziałem jego podeście od pracowników może nie zawsze jest słodko ale postaw się w ich sytuacji niech Ci dadzą kilka działów do opanowania i kilkudziesięciu pracowników, zacznij ich o wszystko prosić to Ci na łep wejdą, znam z doświadczenia menadżerów z innych sklepów którzy traktowali pracowników "gorzej" w ich mniemaniu a tak naprawę dbali o nich, nie wiem jak jest tu ale może podobnie,
zdjecie uzytkownika
sss - 2010-02-11 23:21:03 odpowiedz | cytuj
Dziwne . Jak to czytam to bebechy mi się przewracają.
Powiem krótko dwie opinie o Zającu są pozytywne, a reszta wypowiedzi negatywne, czyżby wszyscy pracownicy się mylili co do kolegi Zająca?
Musiał niestety tym pracownikom wejść za skórę skoro źle o nim się wypowiadają.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-02-11 23:25:15 odpowiedz | cytuj
wyga - 2010-02-11 23:01:42

zapewniam Cię że nie jestem
nikt nie kaze zeby prosil bo nie o to chodzi my tylko chcemy zeby nas traktowal jak LUDZI!!!!!!
i tlumaczenie ze ma przed soba kilkadziesiat osob nie usprawiedliwia go do tego aby nami poniewieral bo czasy niewolnictwa sie skonczyly chyba ze sie myle??
Niech bedzie w 20% tak inteligentnym menageram jak Tomek Dwulat a praktiker duzo zyska.A wiesz dlaczego tak pisze bo Tomek umie z ludzmi zyc jak mam opierdzielic to to zrobi i jest ok- nikt nie ma zalu do niego bo chlopak jest na poziomie i jeszcze jedno dyrektor zrobil ogromny błąd bo na tym stanowisku co Mariusz powinien byc wlasnie Tomek!!!!!!!!!!!!!chlopak ma duze mozliwosci.
zdjecie uzytkownika
wyga - 2010-02-11 23:32:21 odpowiedz | cytuj
chyba się poddam nie przyjmujecie żadnych argumentów jesteście uciśnieni, molestowani, poniżani, wykorzystywani, to po co tam pracujecie, może to wina systemu a nie ludzi pomyśleliście o tym, w sumie zawsze możecie iść do dyrektora się pożalić zawsze pewnie Was wysłucha i wyciągnie konsekwencje, a co do opinii to mogę zmienić nicki zaraz będzie 10 pozytywnych ale nie o to chodzi chyba co ?
zdjecie uzytkownika
wyga - 2010-02-11 23:34:48 odpowiedz | cytuj
pamiętaj że obowiązuje ustawa o ochronie danych osobowych
zdjecie uzytkownika
sss - 2010-02-11 23:35:31 odpowiedz | cytuj
sss - 2010-02-11 23:21:03

Dziwne . Jak to czytam to bebechy mi się przewracają.
Powiem krótko dwie opinie o Zającu są pozytywne, a reszta wypowiedzi negatywne, czyżby wszyscy pracownicy się mylili co do kolegi Zająca?
Musiał niestety tym pracownikom wejść za skórę skoro źle o nim się wypowiadają.

Kolego Wyga nie chodzi tu o kasę tylko o szacunek do podwładnych pracowników, a tego brakuje Zającowi i stąd cała zadyma wobec tej osoby.
Może w innych sieciach handlowych toleruje dyrekcja takie zachowanie managerów ale dlaczego tu ma być tak źle?
Chamstwa nie powinno się tolerować, bo w końcu upodobnimy się wszyscy do Zająca a chyba nie o to chodzi.
zdjecie uzytkownika
parasol - 2010-02-11 23:41:05 odpowiedz | cytuj
wyga - 2010-02-11 23:34:48

pamiętaj że obowiązuje ustawa o ochronie danych osobowych

Co to ma znaczyć?Już straszysz. Coś mi to przypomina
zdjecie uzytkownika
wyga - 2010-02-11 23:48:58 odpowiedz | cytuj
nie wiem dlaczego piszesz o kasie nawet raz o niej nie wspomniałem, zgadzam się w 100% procentach że szacunek to podstawa bo jak ktoś już tu powiedział że firma to ludzie, ale spróbuj zrozumieć managera to on odpowiada za dział przed dyrektorem, za straty, za ludzi, za wygląd prze wizytacją, zauważ ile godzin pracują i nie wiem czy wiesz tak naprawdę na czym ich praca polega kiedyś byłem managerem i nie bardzo mam ochotę znowu być, my wychodzimy po 8h i mamy wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a oni myślą żeby było dobrze, a nerwy każdemu puszczają szczególnie jak na alei głównej leży papierowa torba i przechodzi 10 pracowników i nikt się nie schyli a jak się zwróci uwagę żeby sprzątnął jeden albo drugi to obraza majestatu
zdjecie uzytkownika
wyga - 2010-02-11 23:51:29 odpowiedz | cytuj
no to właśnie z wami taka rozmowa zwrócić delikatnie uwagę że obowiązują jakieś paragrafy i zasady, a Wy już STRASZYSZ NAS
zdjecie uzytkownika
kkkkk - 2010-02-12 08:35:41 odpowiedz | cytuj
)))))))
zdjecie uzytkownika
madox - 2010-02-12 08:42:35 odpowiedz | cytuj
DO DYREKTORA NARKIETU- lubu dubu lubu dubu niech nam zyje prezes naszego klubu to ja Jarzabek ))) przy najblizszych podwyzkach nagrodach medalach itp ach i jak dozyje)))) prosze pamietac kto to pisal