Jesli ty uwazasz,ze Cypryjczycy to najlepsi kochankowie, to ja ci serdecznie wspolczuje, chyba niegdy nie doswiadczylas prawdziwej milosci i wspanialego seksu! Na Cyprze bylam przez 3 miesiace, gorszych typow w zyciu nie widzialam! Nie jestem rasistka, ale jesli chodzi o podejscie do kobiet , to pod tym wzgledem najgorsi sa Murzyni(minimalny szacunek do kobiet) a jeszcze gorsi to wlasnie Cypryjczycy! Znam ich i to nie jednego, za nic w swiecie nie dalabym sie tak ponizyc i przespac chocby z jednym z nich!
nie w sex biznesie ale przy wyjezdzie do pracy za granica, tak sie domyslam ja pojechalam w tamtym roku na pol roku do pracy kreta i juz tu zostalam - wiec... :)
Ciekawi mnie czy wam kobietom sprawia przyjemnosc jechania do innego kraju i bycie z czlowiekiem innym kulturowo. Ja niemogl byc z nikim innym jak tylko z polka.
Wlasnie pracuje w Anglii i nie moge patrzec na kobiety ladne polki ktore sa z takimi brzytkimi wrecz odrarzajacymi pakistanczykami, hindusami, czarnymi i innymi. Najgorsze ze sprawiaja wrazenie ze im to odpowiada wszystko jest ok. Az mi dreszcze przechodza jak cos takiego widze, mam jakies dziwne przekonanie ze jest to spowodowane tym, ze musialy wyjechac do innego kraju i za miast ciezko pracowac wola byc z kims kto ma fajny samochod, mieszkanie, jest w miare ustabilizowany finansowo.Robia to tylko dla pieniedzy, chociaz w nocy ogarnia ich lek ze spia z osoba ktorej nie znaja, nie rozumieja, ktorej nie kochaja.
straszne...
tez to widze, jestem wlasnie w anglii i mnie to denerwuje a jestem tu z moim chlopakiem ktorego kocham z ktorym jestem juz 4 lata, jest super i niepotrzebuje zadnego hindi
Ech chyba przesadzacie trochę moi państwo w obie strony.
Widzisz martaa ty pojechałaś tam z chłopakiem i oby ułożyło się wam jak najlepiej, ale większość dziewczyn leci za granicę jednak solo.
I owszem są wśród nich łatwe panienki, którym zależy na tym, żeby przelecieć "tubylca" i nie patrzą, że jest stary, żonaty, dzieiciaty, bo stawia drinki. No comment - one się potem martwią, że nie mają tabletek po... :/
Ale są też dziewczyny, które zwyczajnie się zakochują w kimś z innych krajów i jakie w tym momencie ma znaczenie czy wg czyjeś opinii on jest "ładny", czy "brzydki"? W Polsce też "ładne" dziewczyny bywają z chłopakami, którym daleko do Adonisów i odwrotnie. Kraj nie ma tu żdanego znaczenia.
Szkoda tylko, że opinie robią nam głównie te pierwsze :(
Zresztą czytając posty na forum - tak chłopaki psioczycie na "łatwe" Polki, ale sami "naiwne" angolki, czy "głupiutkie" Cypryjki, to i owszem lubicie ;) To i się potem Cyprolom nie dziwcie. Jak im coś samo wpada w ręce, to biorą. Tyle
jestescie beznadziejni jak mozna takie rzeczy pisac, a co z rodzina, dziecmi ?
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-10-30 09:25:02odpowiedz
|
jesli chcecie byc najlepsi to trzeba cwiczyc i cwiczyc :) nic samo nie przyjdzie
http://www.oswieconykochanek.pl/blog
mozecie zobaczyc ile z tych technik tam opisanych umiecie :)