Bardzo prosze o kontakt kogos kto pracuje w Norwegii miasto Stavanger jako kierowca autobusu miejskiego zalezy mi na dotarciu do firmy, ktora w Polsce prowadzila lub prowadzi rekrutacje do tego norweskiego miasta podobno tam ok. 80% kierowcow to Polacy,
witam szukałem i znalazłem inną irme tagze w szczecinie która przyjmuje bez znajomosci jezyka co 3 mie jest rekrutacja wiem bo spuzniłem sie na rekrutacja i musze czekac 3 mies
Cze kolego. Zaczynam szukać pracy w Norwegii jako kierowca autobusu (ew. ciężarówka). Ofertę firmy Proffman już poznałem, a co to za druga firma, która rekrutuje do Norwegii, o ile możesz podać?))) Pzdr.
witam szukałem i znalazłem inną irme tagze w szczecinie która przyjmuje bez znajomosci jezyka co 3 mie jest rekrutacja wiem bo spuzniłem sie na rekrutacja i musze czekac 3 mies
witam,może byś podpowiedział kiedy i gdzie ta rekrytacja na autobus do NORWEGII
czesc koledzy ja pracuje w norwegii na autobusach ale w larvik na dole .praca byla zalatwina przez adeko, ale po kursie jezyka pszeszedlem w norwegii do pracy juz pod firme ,adeko nic juz nie mialo do mnia.pracuje do dzis .pozdrawim bogdan
cześć Bogdan powiedz mi jak możesz czy ciężko jest się dostać do pracy na autobusy w norwegii jakie warunki trzeba spełnić i czy bez doświadczenia na autobusach jest szansa na przyjęcie pozdrawiam eryk
cześć Bogdan powiedz mi jak możesz czy ciężko jest się dostać do pracy na autobusy w norwegii jakie warunki trzeba spełnić i czy bez doświadczenia na autobusach jest szansa na przyjęcie pozdrawiam eryk
Witam.Niedawno straciłem prace u Francuza jako kierowca C+E.Teraz chciałbym na autobusy do Norwega.Jeśli możesz to daj namiar na rekrutacjie mój mail denis-1977@o2.pl
Witam
wzystkich panie i panow kierowcow mam prosbe szukam jakis namiar na prace w norwegi jako driver c e d mam dosc Londynu
bede bardzo wdzieczny moj email jacek.makowski@yahoo.com
Czesc wam znacie moze jakas firme ktora zatrudnia kierowcow z kat d ? w Norwegi obecnie szukam w necie ale nic nie ma z gory dzieki odp. kristofer2004@tlen.pl
gg2004610
Cześc kolego w Bergen jest praca dla kierowców? ja mam 25 lat za kółkiem jeżdze autobusem mógłbys mi podac jakies namiary ?mam już dośc szefa despoty o ciągły brak pieniędzy,w domu tez mnie nic nie trzyma.odwdzięcze sie gdyby to wypaliło piotrek5559@wp.pl pozdrawiam
Witam kolegów kierowców mam prośbę czy któryś z was móglby mi pomóc w znalezieniu pracy jako kierowca ,nie musi to byc juz teraz może byc w pózniejszym terminie jeszcze pracuję ale mam juz dośc ciągłego stresu i przepraszania że pracuję i żyję,Mam wszystkie kategorie prawa jazdy,interesuje mnie autobus lub na ciężarówce gdzies na budowie lub przewożeniu mat na krótkich trasach na tira nie chciałbym.25 lat za kólkiem i 47 lat pozdrawiam i odwdzięcze sie gdyby mi któryś z was pomógł.piotrek5559@wp.pl
witam wszystkich,szukam pracy w Norwegii lub Wielkiej Brytani jako kierowca ciezarowki C+E,mam 30 lat,jesli ktos moglby mi pomoc to prosze o kontakt miras_78@interia.eu
czesc kolego czy mógłbys mi napisać cos o pracy aktualnie w norwegii co trzeba zrobic zeby złapać namiary, pracowalem w norwegii ale na farmie,terraz zrobilem kat c e, szukam pracy..bardzo Cie prosze gdybys mógł dac znac...z góry dzięki wilekie!!!!!
Witam !!! Szukam pracy w Norwegii jako kierowca CE.Mam doświadczenie.Mógłby ktoś dać jakieś namiary na firmy zajmujące się rekrutacją kierowców na dud221@poczta.fm
Pozdrawiam!
czesc,słuchaj daj mi znać jak bys cos znalazł w norwegii bo ja jestem w podobnej sytuacji tak jak ty też pracowałem w norwegii w orkanger koło trondheim tylko w budownictwie obecnie zrobiłem prawko na kat.C i koncze teraz na E byłbym bardzo wdzięczny jak bys już pracował w norwegii jako kierowca i podał namiary na gg 13892812 z góry wielkie dzięki
Witam.Jestem kierowcą autobusu proszę o pomoc w znalezieni pracy w Norwegi.Ostatnio 1,5 roku pracowałem w Anglii.Mam doświadczenie ,jeżdżę ogólnie 18 lat.Mam prawko kat.b.c.d.e. Proszę o kontakt mój numer kom.506560313
Witam!Tak jak wszyscy szukam możliwości zachaczenia się w Norwegii jako kierowca.Mam 42 lata 13 lat za kierownicą.Tak po połowie na autobusach i na ciężarowych na międzynarodówce.Wszystkie niezbędne uprawnienia mam tylko moja ostatnia firma mi się "rozjechała" no i musze się jakoś szybko ratować.Jeśli ktoś ma sprawdzone informacje i chciałby się nimi podzielić z góry dziękuję.prociumatiwp@wp.pl
ja mam full prawo jazdy ostatnio jazda c+e na miedzynarodówce wczesniej 10 latek na autobusie obecnie bez pracy i teraz szukam pracy w norwegi czy ktoś pomoże moje gg 6840081
Witam szukam pracy jako kierowca z C najlepiej w norwegii lub gdzies za granica jakby ktos mial namiary na jakas firme bede wdzieczny e mail mlody21@op.pl lub gg 3245720
Witam kolegów i kolezanki kierowców czy bez języka mozna pracować w Norwegi jako kierowca autobusu ,czy poda mi ktos namiary na pracę w Norwegi z góry dziękuje jeżdzę za kółkiem 18 lat. Kierowca_1966@interia .pl Pozdrawiam.
Witam wszystkich zainteresowanych,
szukam pracy w norwegii na tira, mam 49 lat od 20 lat jezdze na miedzynarodowych trasach,z naczepa, po calej europie.
Prosze o kontakt: winal@poczta.gdynia.pl
pozdrawiam wszystkich i z gory dziekuje za pomoc
Witam poszukuje pracy w Norwegii jako kierowca autobusu...mam wszystkie uprawnienia i potrzebne doswiadczenie..posiadam tekze uprawnienia na samochody cięzarowe z przyczepą...znajomosc jezyka niemieckiego 80%,angielski w stopniu komunikatywnym..bardzo prosze o kontak...skonczyłem 50 lat..e@mail:kornik29@buziaczek.pl.....gg:6478900..pozdrawiam
hej przeczytalem to cio pisze wiekszosc wchodzacych tu ludzi chcial bym uzyskacpomoc w znalezieniu pracy w norwedji jako kierowca D jak bys ktos mial ochote napisac bede wdzieczny n gg 1176397 lub hudyyy@poczta.onet.pl pozdrawiam
hej przeczytalem to cio pisze wiekszosc wchodzacych tu ludzi chcial bym uzyskacpomoc w znalezieniu pracy w norwedji jako kierowca D jak bys ktos mial ochote napisac bede wdzieczny n gg 1176397 lub hudyyy@poczta.onet.pl pozdrawiam
Witam,jestwm kierowcą B,C,D,E jak by ktoś dał fajne namiary do pracy na AUTOBUS do NORWEGI to bym był nizmiernie wdzięczny POZDRAWIAM marek252@autograf.pl
Jak wszyscy szukam zaczepki na autobus w Norwegii .Prawko b,c,d,e ,Jezdziłem 4 lata tirem po norwegii! gg10471958. Najlepiej okolice Oslo,ale może byc coś innego.Mam 32 lata.