Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
zdjecie uzytkownika
maja - 2008-08-07 16:59:04 odpowiedz | cytuj
chcialabym pojechac na cypr do pracy we wrzesniu , padzierniku na zime. moze ktos wie jakie jest zapotrzebowanie na pracownikow w okresie zimowym. a moze po sezonie nie warto jechac?  
zdjecie uzytkownika
GoWork.pl - 2008-08-07 18:17:14 odpowiedz | cytuj
Witam! W okresie zimowym również pracodawcy cypryjscy potrzebuja pracowników. Wiele hoteli na Cyprze jest otwartych przez cały rok, także jak najbardziej mogą Państwo aplikować do pracy na Cyprze w tym okresie. Z poważaniem, Zespół GoWork.pl
zdjecie uzytkownika
Pan M. - 2008-08-08 10:10:27 odpowiedz | cytuj
Witam. Znam Panstwa oferty dotyczace pracy na Cyprze w okresie wakacyjnym i wiem ze aby wyleciec tam i wrocic z jakas kwota nalezy podpisac jakas umowe - do konca pazdziernika. Zastanawiam sie jak jest w przypadku okresu jesien - zima ? Czy rowniez jest jakis minimalny okres kontraktu czy mozna poleciec np. na miesiac??(bez zadnych zrywan umow czy tez szkod dla obu stron) Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
GoWork.pl - 2008-08-08 10:50:25 odpowiedz | cytuj
Witam! Kontakty są minimalnie od 4 miesięcy. Wyjazd na Cypr na okres jednego miesiąca nie będzie dla Pana opłacalny, gdyż przed wyjazdem musi Pan opłacić bilet lotniczy na trasie Warszawa-Larnaka plus transfer z lotniska do miejsca zamieszkania w wysokości 1400zł. Również pracodawcy nie opłaca się szkolić pracownika, który zaraz po odbytym szkoleniu opuści miejsce pracy. Z poważaniem, Zespół GoWork.pl
zdjecie uzytkownika
... - 2008-08-14 21:51:20 odpowiedz | cytuj
calkowicie sie zgadzam... nie warto placic za bilet lotniczy plus "transfer" z lotniska 1400 zl ...gdyz za ta kwote obrocicie w obie strony z transferem ;)
zdjecie uzytkownika
monika - 2008-08-29 14:20:35 odpowiedz | cytuj
cze Maja.powiem ci że warto i nie warto zalezy kto jak trafi.własnie ja się tak wybrałm poleciałam w pażdzierniku i bylam do początku kwietnia,ja byłam w Limassol,tam większość hoteli otwarych jest w sezonie ale są też i takie które są otwarte cały rok.ja bym ci odradzała Cypr wybierz inne państwo jeśli możesz!oczywiscie to twoja decyzja ale ja mam własne zdanie na temat tego państwa i jego obywateli a może poprostu jestem pechowcem ale są różne opinie na temat Cypru
zdjecie uzytkownika
malwina - 2008-08-29 14:25:42 odpowiedz | cytuj
Mam pytanie do GoWorku, czy macie Państwo wolne wakaty na październik 2008 na stanowisko pokojówki?
zdjecie uzytkownika
madzik - 2008-09-01 18:41:46 odpowiedz | cytuj
mam zamiar się wybrać do pracy na Cypr na okres zimowy, po odbytym kursie, może ktoś się wybiera?? pytanie do GoWork- czy znajdą się miejsca pracy na stanowisko kelnerki (mam ponadroczne doświadczenie pracy na tym stanowisku w hotelu 4* w Polsce) ??
zdjecie uzytkownika
maja - 2008-09-01 19:55:25 odpowiedz | cytuj
czesc Monika, moze napiszesz cos wiecej co konkretnie nie podobalo ci sie na cyprze? jak tam jest zima? jechalas przez agencje czy na wlasna reke. za wszelkie info z gory slicznie dziekuje.
zdjecie uzytkownika
maja - 2008-09-01 19:59:08 odpowiedz | cytuj
...i jeszcze pytanie do go work  :) czy macie panstwo wakaty na stanowisko masazysta, fizjoterapeuta oraz jakie nalezaloby miec doswiadczenie biorac udzial w programie platnych praktyk ;)
zdjecie uzytkownika
misia - 2008-09-02 09:57:03 odpowiedz | cytuj
witam. chciałabym wyjechać na cypr na minimum rok.Czy ktoś mi może powiedzieć czy jest mozliwość podpisania umowy na taki własnie okres czasu?
zdjecie uzytkownika
GoWork.pl - 2008-09-02 15:29:41 odpowiedz | cytuj
Witam! Jak najbardziej jest taka możliwość. Kontrakty podpisywane są na okres od 4 do 12 miesięcy. Prosimy  o przesłanie swojego CV w wersji angielskiej na adres: cypr@gowork.pl Z poważaniem, Zespół GoWork.pl
zdjecie uzytkownika
kluska - 2008-09-03 10:39:24 odpowiedz | cytuj
Witam. a ile państwo pobierają prowizji za znalezienie mi pracy? czy praca masarzystki jest nadal aktualna?
zdjecie uzytkownika
GoWork.pl - 2008-09-03 11:06:52 odpowiedz | cytuj
Witam! Praca na stanowisku masażystki jest cały czas aktualna. Wymagamy tu komunikatywnej znajomości j. angielskiego oraz doświadczenia w tym zawodzie. Nie pobieramy żadnej opłaty manipulacyjnej za pośrednictwo pracy. Osoby zainteresowane wyjazdem do pracy na Cypr ponoszą jedynie koszta biletu na trasie Warszawa-Larnaca. Z poważaniem, Zespół GoWork.pl
zdjecie uzytkownika
maja - 2008-09-03 19:56:39 odpowiedz | cytuj
Jestem zainteresowana  praca w charakterze masazystki, terapeuty.Jakiego minimalnego doswiadczenia zawodowego panstwo wymagacie od kandydatow na to stanowisko? czy w gre wchodza inne oprocz masazu zabiegi z zakresu odnowy biol. fizykoterapii? Pytam, poniewaz nie posiadam zbyt wielkiego doswiadczenia a rozwazam zgloszenie swojej kandydatury. Czy w okresie zimowym rowniez poszukiwani sa masazysci?
zdjecie uzytkownika
GoWork.pl - 2008-09-04 09:35:58 odpowiedz | cytuj
Witam! W okresie zimowym oczywiście również poszukujemy masażystek do 4 i 5* hoteli na Cyprze. Wymagamy doświadczenia z  zakresu masażu oraz komunikatywnej znajomości języka angielskiego. Z poważaniem, Zespół GoWork.pl
zdjecie uzytkownika
kalina - 2008-09-05 10:32:14 odpowiedz | cytuj
mam pytanie do GoWorku, czy pracodawca opłaca rowniez zamieszkanie? jesli tak, to czy bede mogła mieszkać w hotelu, czy moze jest specjalnie wyznaczone miejsce dla pracownikow poza hotelem?
zdjecie uzytkownika
ciastus - 2008-09-06 22:26:47 odpowiedz | cytuj
Z pokojem w hotelu zapomnij, nie dla psa kielkbasa:))) generalnie tu jest tak ze hotele maja swoje kwatery i coz nie sa rewelacyjne ale mozna w nich zyc normalnie w 2 osoby do 4 :( A co do zimowania to ja mam taki plan tu zostac na zime a kontraktem sie nie przejmuj tutaj naprawde nei ma problemu ze znalezieniem pracy z mieszkaniem bo cyprusow jest 700 tys a turystow kilkanascie miliono i sa przygotowani na pracownikow z innych krajow.
zdjecie uzytkownika
Jolik - 2008-09-06 23:01:13 odpowiedz | cytuj
Hej, Praca na Cyprze zimą jest super. Pogoda jest całkiem przyjemna. Zdarzają się ulewne dni,ale temperatura nie schodzi poniżej 10 stopni. A listopadzie mozna sie jeszcze opalac i plywac w morzu. Poza tym nie ma tak wielu turystow i praca jest lezejsza. Te hotele, ktore sa czynne caly rok (wiele takich jest w Pafos) sa w calosci wypelnione tylko w okresie swiateczno-noworocznym, a w pozostałym czasie jest mniej turystow a tym samym mniej pracy. Zdecydowanie lepiej tam pojechac zima niz latem. Zima tez nie ma karaluchow, ktore wychodza latem.
zdjecie uzytkownika
GoWork.pl - 2008-09-08 15:43:23 odpowiedz | cytuj
Witam! Pracownicy hotelu mają zagwarantowane przez pracodawcę cypryjskiego bezpłatne zakwaterowanie niedaleko miejsca pracy. Są to 2-3 osobowe pokoje z dostępem do kuchni, łazienki oraz pralni. Z poważaniem, Zespół GoWork.pl
zdjecie uzytkownika
kalimera - 2008-10-01 09:02:31 odpowiedz | cytuj
Ale ,Ciastus wymyslil z tym "kilkanascie milionow turystow" No najwyzej 1.5 - 2 miliony.To i tak duzo ,ale jest tendencja spadkowa.A poza tym .Cypr w zimie tez ma uroki.Sa ptaki ,które tu zimuja,kwiaty kwitna.Kto wąchał kwitnące pomarancze w lutym,albo widział różowe kwiaty migdałów.A że deszcze.No musza byc,bo nie ma wody i wyłączaja.A jak deszcz nie pada to swieci słonce i jest ciepło.Ja w tamtym roku kąpalam sie w morzu w Wigilie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2008-10-01 15:28:29 odpowiedz | cytuj
Witam!
Posiadamy jeszcze wolne wakaty na stanowisko pokojówki w terminie: 10.2008 jak również w pozostałych miesiącach roku kalendarzowego.
Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV w wersji angielskiej na adres: cypr@gowork.pl
Z poważaniem,
Zespól GoWork.pl
zdjecie uzytkownika
anonim - 2008-10-01 15:31:02 odpowiedz | cytuj
Witam!
Posiadamy ofertę pracy dla masażystek(pracodawca potrzebuje wyłącznie kobiet na to stanowisko!). Ważne, żeby miała Pani doświadczenie minimum roczne w tym zawodzie, jak również komunikatywną znajomość języka angielskiego.
Z poważaniem,
Zespół GoWork.pl
zdjecie uzytkownika
Sylwia - 2008-10-01 15:35:50 odpowiedz | cytuj
Ja również mama pytanie do GoWorku, jak szybko jesteście w wstanie znaleźć dla mnie prace? ile trwa caly proces rakrutacyjny? czy długo bede musiala czekac?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2008-10-02 14:00:27 odpowiedz | cytuj
Witam!
Praca na Cyprze jest od zaraz, także możemy Pani zaproponować wylot na Cypr nawet za tydzień. Prosimy o przesłanie swojego CV w wersji angielskiej a następnie my skontaktujemy się z Panią w celu ustalenia daty spotkania w Warszawie. Jeżeli chce Pani szybko wyjechać, to chcielibyśmy także jak najszybciej zaprosić Panią na spotkanie.
Z poważaniem,
Zespół GoWork.pl
zdjecie uzytkownika
Radek - 2009-10-27 16:23:00 odpowiedz | cytuj
Chcialbym pracowac na Cyprze, moja znajomosc jezyka jest komunikatywna w stopniu srednim, szukam pracy w kategori barman, kelner, moge równiez pracowac w hotelu. Gotowy jestem do wyjazdu od zaraz, czekam na propozycje
zdjecie uzytkownika
karo - 2009-10-27 17:21:55 odpowiedz | cytuj
witam, chciałabym pracować na Cyprze ale moja znajomość angielskiego jest dopiero na poziomie podstawowym czy z takim stopniem moge starać sie o prace np. jako pokojówka? I czy w ogóle jest szansa abym mogła ją dostać. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
edi - 2009-10-29 10:30:56 odpowiedz | cytuj
Ja również poszukuje pracy na okres zimowy wraz z moją koleżanką , angielski znam w stopniu bardzo dobrym .Mój e -mail to dytah@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Do Go Work. - 2009-10-29 22:14:13 odpowiedz | cytuj
Czy dysponują państwo ofertami pracy w hotelach na Grecji?
zdjecie uzytkownika
romek - 2009-11-14 03:00:12 odpowiedz | cytuj
Jestem zainteresowany pracą na budowie od przyszłego roku w gronie budowlańców z Rosji,znam dobrze język rosyjski,JAKIE MAM SZANSE.........
zdjecie uzytkownika
eeewa_89 - 2009-11-23 22:16:25 odpowiedz | cytuj
mam pytanie do zespolu gowork...:) pewnie jak kazdy tutaj;p
wiec... jestem bardzo zainteresowana podjeciem pracy na Cyprze lecz nie sama tylko z narzeczonym i moje pytanie brzmi: czy jest mozliwosc zamieszkania razem czy o tym decyduje pracodawca po przyjezdzie?
bo jakos sobie nie wyobrazam, abysmy mogli mieszkac osobo:)
a jesli nie ma takiej mozliwosci to czy jesli zrezygnuje z miejsca zamieszkania oraz wyzywienia pracodawcy, czy wynagrodzenie miesieczne bedzie wyzsze?
i jeszcze jedno, czy sa jakies wolne miejsca na luty przyszlego roku?
z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam:)
zdjecie uzytkownika
zizi_1 - 2010-01-14 21:14:58 odpowiedz | cytuj
chcialbym wyjechac na cypr bylem tam 2 lata znam grecki w miare dobrze a teraz ucze sie angielskiego w londynie jakie mam szanse
zdjecie uzytkownika
q - 2010-01-15 09:04:31 odpowiedz | cytuj
zizi_1 - 2010-01-14 21:14:58

chcialbym wyjechac na cypr bylem tam 2 lata znam grecki w miare dobrze a teraz ucze sie angielskiego w londynie jakie mam szanse

skoro byles tam 2 lata, do tego znasz grecki to chyba sam powinienes wiedziec jakie masz szanse
zdjecie uzytkownika
kamii - 2010-10-13 14:37:03 odpowiedz | cytuj
do Maja , powiem ci tak okres zimowy to nie najlepszy czas by szukać pracy na Cyprze, ja wyjechałam tam na pół roku w ciemno bez znajmości angielskiego, zaryzykowałam bo jechalismy w 3 i mieliśmy tam znajomych na których pomoc mogliśmy liczyć , wiedzielismy że znalezienie pracy nie będzie łatwe jeszcze bez języka , więc wiecej kasy ze sobą mieliśmy, cypryjski urząd pracy sam dał nam do zrozumienia że nie przyjeżdza się do nich szukać pracy w zimie, ja szukałam pracy 3 miesiące bo mało znam angielski , byliśmy w Limassol poza tym większość hoteli nie szuka pracowników w tym okresie , było naprawdę ciężko , pracę dostałam tylko dzięki koleżance która pracowała w małym hoteliku ja na zmywaku zarabiałam tylko ponad 300 funtów- jeszcze wtedy, oczywiście oszukiwali jak mogli pobierali kase za niby ubezpieczenie którego nie było bo dopiero po 3 miesiącach musiałam się rejestrować , poza tym napiwki wynosiły 4 funty./ tyg mieszkanie bynajmniej mieliśmy dość tanio i spoko, potem przenieśli mnie na kelnerkę obiecując że będe więcej zarabiać i większe napiwki , co mnie zdziwiło po miesiącu kelnerowania dostałam niższą wypłate niż na zmywaku , polubiłam Cypr bo uwielbiam ciepełko cały rok, nie powiem o cypryjczykach , bo są beznadziejni i głupi, ale miałam tam super znajomych i ciężko było mi sie rozstawać
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-03 18:55:03 odpowiedz | cytuj
kamii - 2010-10-13 14:37:03

do Maja , powiem ci tak okres zimowy to nie najlepszy czas by szukać pracy na Cyprze, ja wyjechałam tam na pół roku w ciemno bez znajmości angielskiego, zaryzykowałam bo jechalismy w 3 i mieliśmy tam znajomych na których pomoc mogliśmy liczyć , wiedzielismy że znalezienie pracy nie będzie łatwe jeszcze bez języka , więc wiecej kasy ze sobą mieliśmy, cypryjski urząd pracy sam dał nam do zrozumienia że nie przyjeżdza się do nich szukać pracy w zimie, ja szukałam pracy 3 miesiące bo mało znam angielski , byliśmy w Limassol poza tym większość hoteli nie szuka pracowników w tym okresie , było naprawdę ciężko , pracę dostałam tylko dzięki koleżance która pracowała w małym hoteliku ja na zmywaku zarabiałam tylko ponad 300 funtów- jeszcze wtedy, oczywiście oszukiwali jak mogli pobierali kase za niby ubezpieczenie którego nie było bo dopiero po 3 miesiącach musiałam się rejestrować , poza tym napiwki wynosiły 4 funty./ tyg mieszkanie bynajmniej mieliśmy dość tanio i spoko, potem przenieśli mnie na kelnerkę obiecując że będe więcej zarabiać i większe napiwki , co mnie zdziwiło po miesiącu kelnerowania dostałam niższą wypłate niż na zmywaku , polubiłam Cypr bo uwielbiam ciepełko cały rok, nie powiem o cypryjczykach , bo są beznadziejni i głupi, ale miałam tam super znajomych i ciężko było mi sie rozstawać

a mialas te 1500 zeta do reki czy milas wliczone wyzywienie i zakwaterowanie czy trza bylo z tego 1500 zeta se oplacic ?:>
zdjecie uzytkownika
leon21 - 2010-11-14 14:17:01 odpowiedz | cytuj
hej chcialem sie od was dowiedziec czy warto jechac na cypr w ciemno czy lepiej przez gowork?
zdjecie uzytkownika
Shiru ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾), , Japoniec, Papaj xD - 2010-11-14 22:10:13 odpowiedz | cytuj
Ludzie nie polecam wam cypru wlasnie jestem zarobki tu sa lipne jak cholera 900 800 jak dostaniesz 1100 do bedzie dobrze nie idzie nic zaoszczedzic szczeze jak na to polacy mowia jest to wyspa wygnancow fakt ze jest cieplo ale szczeze sam proboje sie ulotnic z tad powiem wam tak szybko pracy nie znajdziecie posiedzicie tak ze 3 miesiace bez pracy bo nie ma co robic od zarabania rumunow i azjatow, pakistancow ktozy sa gotowi pracowac za 3 euro na godzine i robia 7 dni w tygodniu po 12h. Cypr to najwieksza pomylka jaka moze byc z praca nie polecam jest fajnie cieplo wyskoczy sie nad moze imprezki ale w sprawie pracy to niepolecam nikomu
zdjecie uzytkownika
Shiru ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾), , Japoniec, Papaj xD - 2010-11-14 22:16:31 odpowiedz | cytuj
Powiem tak inaczej. Byłem podjarany wyjazdem na cypr =] strasznie mowie cieplo plaza laski itd. objecywali mi kokosy no to powiem lipa z miodem ludzie wybijcie sobie z glowy cypr chyba ze chcecie zyc w niedostatku a do polski nic nie przywieziecie pieniedzy =]
zdjecie uzytkownika
Buzka - 2010-12-02 00:21:25 odpowiedz | cytuj
Bylam 6 miesiecy na Cyprze. Zarobki to 500e plus koszty lotnicze (PL-CYP i powrót), wyżywienie, zakwaterowanie. Z nadgodzin za które miałąm łącznie 50-100euro na miesiąc wystarczało na "dożywienie się", jakieś małe przyjemności, niekiedy muzea..niestety nie było za dużo czasu na to przy 1 dniu wolnego. Z pierwszej wyplaty bylam zmuszona kupić notebooka, dwie wypłaty zostały przelane do kraju..więc oprócz tego przywiozłam do kraju 2000 euro (na koniec dostaliśmy gratis + 1 niecałą wypłatę za to że ponoć mieliśmy mieć 2 a nie 1 dzień wolnego).
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-12-03 21:19:26 odpowiedz | cytuj
cypr-nie,
cypr w zimie-2x nie
zdjecie uzytkownika
loca - 2010-12-07 16:11:45 odpowiedz | cytuj
ale teraz gowork oferuje prace na sezon 2011.jak myslice warto jechac za 500e????
zdjecie uzytkownika
Arturo - Portier Mediterranean Beach Hotel.:) - 2010-12-08 19:17:39 odpowiedz | cytuj
HEJKA!!!

Do wszystkich, ktorzy marza o pracy na Cyprze - powiem jedno, jest bardzo ciezko, miasto spi i jedyna robota to kelnerzy, kelnerki, barmani, barmanki, bo jesc i pic trzeba przez cala zime i glownie na te stanowiska jest zapotrzebowanie. Reszta znow od marca-kwietnia. A w styczniu beda znow targi - przynajmnije szefostwo z Grand Resorta (moj poprzedni pracowdawca) sie na nie wybiera znow szukac jeleni za 400euro plus zarcie i zakwaterowanie z karaluchami.:)

Pozdro i nara, Art.
zdjecie uzytkownika
ania - 2010-12-16 16:10:55 odpowiedz | cytuj
witam! mieszkam na cyprze od 4 lat i jesli chodzi o prace sezonowa to mozna zarobic ladne pieniadze ale w miastach nad morzem,jesli chodzi o okres zimowy to z praca jest trudniej.pozdrawiam ania
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-12-16 23:05:39 odpowiedz | cytuj
hej ania, moze jesli pracujesz na cyprze tyle juz latek, to masz znajomosci i moglabys zalatwic prace na stanowisku pokojowki w jakims normalnym hotelu.tzn. gdzie mozna normalnie pracowac i zyc a nie zacharowac sie na smierc, bo inaczej ci wyrzuca.daj znac, dzieki.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-12-17 15:15:25 odpowiedz | cytuj
Do Goworka:
17 stycznia odbędą się Targi Pracy.Przedstawiciele których hoteli przyjadą i z jakiego miasta? Jeśli ktoś chce lecieć w czerwcu , czy musi przyjśc na Targi i powiedzieć o tym pracodawcy?
Dziękuję,
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-12-17 16:06:51 odpowiedz | cytuj
nie,nie mów, sami się domyślą....
x