widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-14 14:46:28odpowiedz
|
witam
mam zamiar wybrac sie na cypr.hipotetycznie:jesli w trakcie kontraktu,podpisanego za posrednictwem gowork,bede musiał wrocic do Polski np po 2 miesiacach,ze wzgledu na wazne okolicznosci,jak wyglada zerwanie kontraktu tzn czy jest jakas kara etc... ?
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-14 16:04:21odpowiedz
|
Witam,nie obawiaj sie bo wrocic do PL mozesz zawsze ale musisz liczyc sie z tym ze nie wyplaca ci depozytu czyli ok 100e za kazdy miesiac przepracowany w hotelu ja w tamtym roku skonczylam kontrakt szybciej i nic sie nie stalo oczywiscie wszyscy byli zdziwieni dla czego....ale w tym roku wracam lecz na inne stanowisko i mysle ze dam rade do konca lub dÅ?uzej... pozdrawiam serdecznie K.
No jeśli chodzi o hotel w którym ja pracowałam to nie dostaniesz bonusu czyli 150 e lub 100 e nie pamiętam już ile to było. Odejść możesz w każdej chwili, jeśli nie masz z nikim na pieńku to dadzą Ci kasę bez żadnych ceregieli, ale jeśli komuś zalazłeś za skórę to radzę odejść po wypłacie ;)
mam zamiar wybrac sie na cypr.hipotetycznie:jesli w trakcie kontraktu,podpisanego za posrednictwem gowork,bede musiał wrocic do Polski np po 2 miesiacach,ze wzgledu na wazne okolicznosci,jak wyglada zerwanie kontraktu tzn czy jest jakas kara etc... ?