Poczta Polska S.A.
2 547 6 1

Opinie o Poczta Polska S.A.

debile nad debilami

Cóż, PP to spółka do przechowywania kolejnych Misiewiczów. W Słupsku rachunki z Gdańska (za gaz) idą do Słupska po 10 dni! Nie ma komu robić, ale zarządy w spółeczkach są pełne rodzinki i znajomych królika! Paczki w Słupsku nie są dowożone, wciska się potajemnie listonoszowi awizo, aby wrzucił do skrzynki, po czym on to robi po terminie i paczka wraca do nadawcy! Bajzel, jakich mało, a może (usunięte przez administratora) to lepsze określenie? Kto ma e-awizo to jeszcze o nadchodzącej paczce się dowie, reszta dowiaduje się od nadawcy, ze paczka jest z powrotem u niego.

Glowass

Najgorszy przewoźnik na świecie niepolecam poprostu zal

Pseudi

Nie polecam wysyłania paczek poczta polska drogo i nie wywiązują się z terminów

Zawiedziny klijent

Najgorsza firma kurierska w Polsce! Płacisz za priorytet przesyłka jest dostarczona 9 dni później! Dzwonisz na infolinie 45 minut czekania na zgłoszenie sie pani która nie wie co powiedziec po sprawdzeniu przesyłki ręce opadaj, zaczynajac na punkcie obsługi klijenta konczac na listonoszy ludzie którzy kompletnie nie obchodzi klikent i praca która wykonują!

obiektywny

Napisałem obszerną wypowiedź na temat moich doświadczeń w pracy na poczcie polskiej. Napisałem samą prawdę nikogo nie obrażając. Ja się pytam dlaczego moja wypowiedź się nie wyświetla? poczta polska wam za kasowanie negatywnych w ich stronę opinii czy co?

obiektywny

Pracowałem przy sortowaniu przesyłek na ulicy łączyny. W kiblu jest taki (usunięte przez administratora) jakby nie było sprzątane przez pół roku, wali jak w toitoi'u na dworcu centralnym (1 toaleta i 1 pisuar z którego aż się wylewało). "Stołówka" wygląda komicznie jak w jakiejś oborze, jakiś stary stół i krzesła które chyba wzięli z olx z działu oddam za darmo xdd niby jest mikrofala, czajnik i lodówka ale to tyle z plusów. Szatnia to największy żart! pomieszczenie jakieś 3 metry kwadratowe, kilka wieszaków i kurtka na kurtce.. śmierdzi w tej szatni potem niemiłosiernie. Jeżeli chcesz się przebrać to musisz z tej ciemnej klitki wyjść i albo przebierać się na "stołówce" albo przed "szatnią" obok śmigają wózki i inne maszyny. Taka duża firma nie jest w stanie zagwarantować szafek, porządku w ogóle czegokolwiek. Dla nich taki remont to są GROSZE. Kompletny brak poszanowania do pracowników. Praktycznie same minusy, mógłbym wymieniać i wymieniać. Ciężka praca, dużo chodzisz, bolą cie plecy, nogi a oni mówią w agencji, bo przez nią byłem zatrudniany, że praca nie jest ciężka. "Szkolenie" w firmie poczty polskiej trwało 3 minuty i było na zerowym poziomie - osoba szkoląca, tłumacząca nam co powinniśmy robić rozmawiała sobie co jakiś czas z innymi pracownikami klęła i narzekała na (usunięte przez administratora) który tam panował. Później nagle zniknął i sami musieliśmy domyślać się i dopytywać co my tam właściwie mamy robić. Osobiście nie wytrzymałem tam więcej niż kilka dni. Nie jestem aż tak zdesperowany.

Majster

AZYL DLA UKRAIŃCÓW!! Z nikim nie można dogadać szczegółów bo te robaki ze wschodu nie rozumieju!! Postkomunistyczny moloch Poczta Polska! (usunięte przez administratora)

Zażenowany pracownik

W UP Dobra k. Turku listonoszy ciągle brakuje, ciągle są bezpłatne rozbiórki, nowi pracownicy pracują max 3 miesiące po czym rezygnują. Listonosze pracują po 10 godzin dziennie. A zarząd placówki pracuje po 6 godz dziennie i śmieją się z kolegów listonoszy. Poprostu żenada. Nie ma się kto za to wziąć.

Zuzanna
@Zażenowany pracownik 11.12.2018 11:42

Rozumiem, że chcesz zwrócić uwagę na pewne palące i wymagające uwagi kwestie dotyczące pracy w Poczcie Polskiej, ale zwróć proszę uwagę na to, że w tym wątku powinny wypowiadać się osoby, które pracują, lub też pracowały w Poczcie Polskiej w Warszawie. Czy są tutaj na forum pracownicy z tej lokalizacji? Wypowiedzcie się proszę na temat tego pracodawcy!

xxxx
@Zuzanna 11.12.2018 20:39

To czemu nic się nie robi z wpisami klientów? Poza tym PP nieważne w jakiej miejscowości funkcjonuje tak samo i wady w jednym miejscu będą wadami w innym.

Lalka

Czy da się dostać pracę w okienku po liceum, bez żadnego doświadczenia zawodowego?

kasia
@Lalka 24.10.2018 15:22

Tak, dość łatwo, wbrew pozorom, taką pracę dostać, ale po co? -Najniższa krajowa, -duża odpowiedzialność (przede wszystkim finansowa! Kara za wydanie przesylki sądowej osobie nieuprawnionej jest wyższa od pensji na rękę z wliczoną premią! Zreszta są też kary za inne pierdoły, często sie doplaca do interesu) -brak odzieży roboczej (która jest wymagana :) Jak ubierzesz się z dresscodem, a przynajmniej tak ci sie wydaje, to naczelnik zaraz cie ustawi do pionu, oni to interpretują jak chcą i jak im wygodnie) -ludzie mają cię za nic, bo jestes tylko Panią z poczty, trafiają sie różni dziwacy -praca bywa niebezpieczna, nie mogę pisac o szczegółach, ale kilka wpisow tutaj zawiera informacje o co chodzi, -musisz wciskać jakieś badziewie, są normy na sprzedane kredyty (!!!), na zakładanie kont, na ogólną sprzedaż jakiś produktow sezonowych i usług pocztowych. Korzysci z tego nie masz praktycznie żadnych (to były takie kwoty nagradzania, ze szkoda wspominać.) Jak masz być traktowana poważnie przez klienta jako pracownik urzędu pocztowego, jak masz wciskać jakieś maskotki czy portfele. - jesteś młoda, wiec od razu będziesz traktowana gorzej od pracowników zatrudnionych za czasów PRLu. Oni nie muszą się uczyc, mogą pracować powoli i mieć gdzieś wszystko, ale to ty będziesz pracować ciężej za nich. -ciągle brakuje pracownikow, więc nic nie funkcjonuje jak należy. -codziennie wysluchujesz marudzenia o awiza, dlaczego nie możesz komuś wydać przesyłki sądowej, tłumaczyć czemu coś wychodzi drożej, a czemu tego nie mozna wyslac tak albo siak. Ludzie często przychodzą sie na pracowniku po prostu wyżyć. Pracowałam już z klientem, ale klient na poczcie to kwintesencja janusza i polaka sprzed zmiany ustrojowej. -pracownik jest traktowany jak tania siła robocza, często urzędy są nieogrzewane w zimie tak jak powinny. Sprzęty są przestarzałe. Podwyzki niby mialy byc, ale coś nie do konca je widac. Jak to ktoś napisał o pracy na PP "Zarabiamy jak sprzątaczki, ale one są odpowiedzialne tylko za mopa i wiadro" Przynoszenie nerwów i stresu do domu to norma, zwykle jeszcze zadzwonią do ciebie po pracy bo cośtam się stało, albo trzeba kogoś zastąpić. Szczerze? Moim zdaniem lepiej zatrudnić się na kasie w markecie, nawet pensja będzie wyższa.

otis
@kasia 31.10.2018 05:03

to prawda, to nie jest firma godna polecenia(usunięte przez administratora)...

Marcin
@kasia 31.10.2018 05:03

Bzdury piszesz pracodawca w ciągu miesiąca może zabrać na poczet kary tylko jedną dniówkę i nie pisz głupot a jeśli Ciebie spotkało coś innego trzeba było iść z tym do sądu.

bylapracownica
@Marcin 12.11.2018 19:55

Ty nie pisz głupot. To umowa między PP a sądami, taki mieli wymóg żeby przesyłki EPO były dostarczane do rąk własnych adresata, a jeżeli pracownik się pomyli i wyda przesyłkę osobie nieupowaznionej płaci karę 2000 zł. To jest zgodne z kodeksem pracy " Art. 119. Odszkodowanie ustala się w wysokości wyrządzonej szkody, jednak nie może ono przewyższać kwoty trzymiesięcznego wynagrodzenia przysługującego pracownikowi w dniu wyrządzenia szkody."

bylapracownica
@Marcin 12.11.2018 19:55

Szkoda to w tym wypadku kara jaka zostanie nałożona na PP SA za niedotrzymanie umowy z sądami. A winę za szkodę ponosi pracownik.

ania
@Lalka 24.10.2018 15:22

Oczywiście, że się da. Ja skończyłam Zespół Szkół Łączności w zawodzie technik eksploatacji pocztowo-telekomunikacyjnej i przyjęli mnie bez problemu.

jeszcze pracownik
@kasia 31.10.2018 05:03

Duża odpowiedzialność materialna niewspółmierna do zarobków. Płacisz za błędy, i ciągle się tłumaczysz za innych nie sumiennych pracowników, zła ewidencja listu w systemie , kurierów niedostarczających paczek, listonoszy zostawiających awizację nie słusznie , walczysz z humorami kierownictwa, grafik? tylko kierownik wie jak przychodzisz do pracy, zmienia się z dnia na dzień albo z godziny na godzinę. urlop planuje ci przełożony. pracujesz na 0,90 tylko na papierku

kasia
@jeszcze pracownik 28.11.2018 09:16

Podpisuję się pod tą wypowiedzą obiema rękami! Zapomniałam wspomniec o urlopie, który mi jako najmłodszej pracownicy wyznaczono na najgorszy okres :) I nie mialam możliwości jego zamiany.

kurier
@ania 22.11.2018 16:06

W ostatnim czasie zatrudnili też-bez problemu :)- kilkuset więźniów, którzy nie mają technika, a co niektórzy mają problem z czytaniem, więc nie masz czym się szczycić :)

Malmi
@kasia 31.10.2018 05:03

Zeby nie te sprzataczki to bys budem zarosla na poczcie wiecej szacunku dla nich

xxxx
@Malmi 11.12.2018 17:23

Przeczytaj jeszcze raz moją wypowiedź, bo widać, że masz braki w czytaniu ze zrozumieniem.

Kurier

Dziadostwo, które wykorzystuje kurierów i w bezczelny sposób ich (usunięte przez administratora) Moje sugestie dla Poczta Polska S.A.: Zacznijcie przestrzegać Kodeksu Pracy bo niedługo nie będzie komu doręczac paczek Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zacząć traktować kurierów jak pelnowartosciowych pracowników bo to my pracujemy na te doreczalnosci i premie dla naczelników a traktowani jesteśmy jak najgorsze (usunięte przez administratora)

Abc

Praca w Poczcie to porażka wyzysk pracownika za marne grosze.pracujesz po 13, 14godz a na Swieta nawet złotówki.Chanba!!!!!

Ostatnia paczka przez Pocztę

Czekam na paczkę już ponad tydzień, ta firma to po prostu porażka. Robią jakieś promocyjki ( Smart Paczka) i póżniej są w wielkim tyle. Taka mała sugestia do Poczty, najpierw zatrudnijcie odpowiednią ilość osób na każde stanowisko, a później róbcie promocje ! Wiem, że niektórzy czekają o wiele więcej czasu na swoje paczki i tylko współczuć tym ludziom, chociaż ciekawe ile ja będę czekać ;) Może na Nowy Rok dotrze :D Jeden wielki minus dla Poczty Polskiej, sam pracuje w sklepie internetowym i niektórzy klienci dostają paczki z duuużym opóźnieniem

Kawał Hu..

Proszę zrobić porządek na poczcie Witkowo ,otwierają placówkę 9.10 następnie czeka się przy jednym okienku 20min za odebraniem listu

Pavel

Beznadziejna, zgubili paczkę, 5,5 godzin czekania na infolinii i nikt nie podniósł słuchawki!!!

Monika

Dostałam Smsa, od poczty, że paczka oczekuje na odbiór w punkcie. Zaszłam na pocztę, stoję w kolejce pół godziny. Podchodzę do okienka, podaję numer paczki, a pani mi na to, że nie ma paczki obok, a ona nie ma czasu szukać i żebym przyszła na drugi dzień. Po prostu porażka, nigdy więcej żadnej poczty po co wysyłają smsa, że mogę odebrać paczkę skoro jej nie mogę odebrać, i jutro znowu będę musiała stać nie wiadomo ile czasu. Dzięki więcej nie skorzystam :(

Pp

Tak poczta polska to jakaś nie porozumienie, ostatni raz korzystam z ich usług. Dosyć że długo się czeka to jeszcze kurier zamiast mi paczkę przywieźć dostarczył ja na pocztę.

Gość

Poczta polska to jest dnooo wysłałem paczkę 28.11. 2018 dziś jest 10.12.2018r. A paczka jeszcze nie doreczona. Za dużo by pisać dziadostwo i tyle. Nikomu nie polecam

1

To firma niegodna polecenia.Przesyłka paczki priorytetowej z Lublina do Poznania trwa więcej niż 7 dni. Właśnie dzisiaj to jest ten siódmy dzień - odbiorca nie ma paczki,nie ma awizo,nie ma informacji telefonicznej. Skandal.

Marra

Poczta Polska popsuła mi mikołajki :(. Mikołaj miał mi przynieść prezent na 6 grudnia lecz okazało się, że prezent jeszcze jest w drodze, mimo że tata specjalnie zamówił przesyłkę wcześniej. Paczki nie było też na 7 grudniowa teraz nadal jej nie ma :( bardzo mi smutno.

Adam

Nie polecam Poczty Polskiej ! Wysłałem wysyłkę za pobraniem(telefon). Został dostarczony osobie lecz ona go nie odebrała, po dwóch tygodniach przesyłkę zwrócili... pani wydała mi ''przesyłkę''. Nie dość, że musiałem zapłacić za przesyłkę oraz za odbiór to przesyłka była rozerwana a w środku nie było telefonu. Spisałem z panią w okienku protokół i czekałem miesiąc na rozparzenie reklamacji, oczywiście dostałem odmowną odpowiedź, że poczta przeprasza lecz to nie jest z ich winy i przesyłka nie była ubezpieczona(różnica złotówki). Nie polecam nikomu, najgorsze (usunięte przez administratora) jakie może być, stracone pieniądze za wartość telefonu i za przesyłki

MM

Jednym słowem PORAŻKA. Moja przesyłka od 5 dni jest w sortowni i nikt nie potrafi wskazać kiedy do mnie dotrze, pomimo że gwarantowany czas już minął. Biuro obsługi Klienta masakra - nikt tam nic nie wie, a pomijając fakt że około godziny trzeba żeby się dodzwonić, to o czymś świadczy że ludzie tak dzwonią. Moje sugestie dla Poczta Polska S.A.: Zatrudnić więcej pracowników.

nick

DOSTAJĘ JAKO LISTONOSZ 212 POLECONYCH DO ROZNIESIENIA PLUS POCZTA ZWYKŁA W SWOIM REJONIE. Pani Kontroler dokłada mi expresy z obcego rejonu. Pracuję od 7.30 do 17.30. Na drugi dzień za 2 expressy, których nie dałem rady wynieść pani kontroler w arkusz usterkowy wpisuje mi upomnienie i straszy potrąceniem 100zl z premii. Mam juz dosyc tego zastraszania i szantazu.Drodzy Pocztowcy czas coś z tym chamstwem naszych szanownych kontrolerow coś zrobić...

Anonim
@nick 13.02.2018 20:14

Jest coś takiego jak Kodeks Pracy i Inspekcja Pracy. Hasło Inspekcja Pracy działa na kierownictwo Poczty Polskiej jak Woda Święcona na diabła.

Apollo
@nick 13.02.2018 20:14

Widzę, że wszędzie jest podobnie, zastraszyć, nakrzyczeć i dorzucić więcej roboty bo każdy się boi.

listonosz 21 lat w zawodzie
@Anonim 01.03.2018 07:30

Anonim! Z choinki się urwałeś? Inspekcja Pracy w tym (usunięte przez administratora)? Tu, oficjalnie, jest wszystko cacy. Jeżeli jedna lub kilka osób protestuje, to nagle tracą swój rejon i są poniewierani jak szmaty. Znaczna część listonoszy nie piśnie słówka z prostego powodu: to właśnie oni są ludźmi, na których narzekacie. Przychodzi taki do pracy na 7 i o 12 ma koniec. Dlaczego? Proste. Wypisał przed wyjściem w rejon awiza na formatowo duże polecone, a nawet z małymi listami też mu nie chce się iść. I znowu awizo. Taki ma się skarżyć? Przełożonym to odpowiada. W tym bagnie jest jedna zasada: klient się nie skarży, czyli jest ok. Poskarży, to go obłaskawimy i zapewnimy, że "uczulimy listonosza, aby więcej się to nie powtórzyło". Uczulają. Listonosz mówi: Znowu ta (usunięte przez administratora) naskarżyła. I do tego klienta będzie już nosił przesyłki. Do innych- niekoniecznie. Gdzie tu miejsce na jakość usług? Ja zaginam po 12, 13 godzin dziennie od kilku lat. Klienci są zadowoleni. Córeczkę widzę rano, kiedy wstaje i wieczorem, kiedy kładzie się spać. Sobotę i niedzielę z po prostu przesypiam ze zmęczenia. A co słyszę od przełożonych? "DLACZEGO WRACA PAN TAK PÓŹNO Z REJONU?" I nie mów, że "przecież możesz zmienić pracę", bo znajdę Cię i ciekaw jestem, czy powiesz mi to w oczy ????

Generał
@listonosz 21 lat w zawodzie 20.03.2018 20:56

Witam Kochani koledzy i koleżanki listonosze sami jesteśmy sobie winni bo my nauczyliśmy naszych "nadzorców "takiej rzeczywistości pracy to my pracujemy jak woły za marą pensyjkę. To nikt inny jak my pomagamy ekspedycji rozładować ambulans czy posegregować pocztę a "Sfera ludu nadzorującego " ma to do siebie że szybko się uczy i już mamy to na stałe. Nikt inny tylko my sami pracujemy po 11h i 12h godzin a wpisujemy 8 h godzin a prezes spoglądając z wysoka tylko się śmieje To my sami jesteśmy winni temu nikt inny. Już dawno ten proceder wyzysku powinien być właśnie przez nas samych zakończony tylko że my opieramy się na związkach zawodowych i tu znowu kpiny Co słyszymy rozmawiamy tak ale o czym z 1500 podwyżki spadło na 1000 a dostaliśmy 120 zł (przed podatkiem )łaskawy prezes rzucił coś dla listonoszy w listopadzie no a faktycznie tyle i tak musiał by dać w Styczni Jaja nie prawdasz. Kochany p. prezes i jego menagiieryy . Rozwiązań jest kilka podam dwa 1- Prezes na listonosza tak na miesiąc 2- Maszyny stop naczelnicy w rejon Podsumowanie tych działań wreszcie porozmawiamy o pracy którą wykonujemy a nie k...........................a o złotej rybce Serdecznie pozdrawiam wszystkich Listonoszy (w moim urzędzie tak dodam sami karty rozdajemy a co 4 naczelnik już piastuje stanowisko A co )

Ja
@Generał 10.04.2018 20:12

Piszcie nadgodziny i nic wam nie zrobią, byle wszyscy tak robili. A jak się nie podoba to PIP

Aaaaa
@Ja 12.04.2018 23:31

Pracuję na okienku. Muszę rozliczyć listonoszy z przesyłek. Zaczynam pracę o 7.30 a kończę o 18 lub później, bo listonosz nie wysłał rozliczenia. Za nadgodziny nie płacą. Odebrać też nie mogę, ponieważ mi się nie należą. Co mam zrobić?

Kodzak
@listonosz 21 lat w zawodzie 20.03.2018 20:56

Ale powiało grożą w ostatnim zdaniu buahahahahah

as

Dlaczego rezygnuję z poczty p. i przenoszę się do inpost? z powodu irytującego działania: Status przesyłki: Nazwa zdarzenia Data i czas Jednostka pocztowa Nadanie 2018-11-29 16:44 PP Rzeszów R101 Wysłanie przesyłki 2018-11-29 17:37 WER Rudna Mała Nadejście 2018-11-29 23:36 Centralna Sortownia Wysłanie przesyłki 2018-12-01 06:35 Centralna Sortownia Nadejście 2018-12-02 11:58 WER Kraków Przygotowano do doręczenia 2018-12-04 09:21 WER Kraków

Rita

Kurierzy poczty polskiej dostarczający przesyłki są agresywni i sprawiają wrażenie osób, którzy nienawidzą swojej pracy i klientów. Zamawialiśmy opony do samochodu na adres teściów i zadzwonił kurier, który po usłyszeniu, że teść już się ubiera i schodzi (76-letni starszy Pan mieszkający w bloku na IV piętrze bez windy), krzyczał do telefonu, że przez takich ludzi jak teść on traci cenny czas. Po czym odjechał nie poczekawszy aż teść zejdzie na dół. Próby kontaktu telefonicznego z kurierem chwilę po wrzaskach na teściach kończyły się tym, że pan kurier odrzucał połączeniu i po prostu zostawił opony do odbioru w placówce. Nie po to człowiek płaci za przesyłkę do domu, żeby potem po ciężkie opony fatygować się do placówki. Jeśli każdy by z taką pretensją podchodził do swojej pracy i obowiązków, już dawno byśmy się pozabijali. Moje sugestie dla Poczta Polska S.A.: Sprawdzać, czy zatrudniani pracownicy nie wykazują cech socjopatycznych. Poza tym przyjmować skargi, ponieważ kierownik placówki uznał, że nie widzi problemu w takim zachowaniu kuriera. Naprawdę są inne formy kurierskie i poczta polska łaski nikomu nie robi.

bajzel

Bardzo nie polecam. Wysyłam maila z pytaniem, dostaję wiadomość generowaną automatycznie chyba dla każdego. Dno i wodorosty. Paczka idzię tydzień...

Jolanta B.

Jestem wściekła!!!!! ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? Na cały świat posyłam paczki, Irlandia, Szkocja Francja!!!! Do wszystkich dochodzi paczki do 4/5dni roboczych... Tylko w POLSCE RODZINA JUŻ CZEKA 10DNI ROBOCZYCH NA PACZKĘ!!!!!! TRAGEDIA...!!!!!! ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? wysłałam specjalnie 26listopad!!! Z Niemiec na Śląsk dzisiaj jest 6grudzien i dalej nie ma!!!! Pozwalnialabym wszystkich z Poczty polskiej!!!!! ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????

Paulina

Najgorzej działająca instytucja, poprostu żenada!! Pracujący tam listonosze są tak leniwi, że jedyne co potrafią to wypisać awizo. Człowiek cały dzień czeka w domu na paczkę, płaci nie małe pieniądze za przesyłki, a wychodząc z psem, jedyne co zastaje to awizo w skrzynce. Ciężko im zadzwonić domofonem, nie wspominając już o wejściu na piętro i zapukaniu do drzwi. Do tego, gdy chce się samemu odebrać przesyłkę na poczcie to okazuje się, że jej jeszcze nie ma i trzeba znowu czekać, a prosząc Panie w okienku o numer do listonosza i sprawdzeniu gdzie się teraz znajduje, usłyszymy, że nie mają telefonów służbowych. Poprostu dno.. Nie polecam, lepiej dopłacić i wybrać przesyłkę z kurierem!!

Malenka002

Nie polecam tej firmy. Nie maja zielonego pojecia czekam już tydzien czasu na przesylke. A z tego co widze to gdzies po niemczech się snuje. Choc adres byl podany na polske. Bardzo dziwne. Zastanawia mnie aby dlaczwgo nikt nie czyta wiadomości o zmianie adresu badz nr tel. Czy wogole tam ludzie pracuja. Chciala bym aby moja paczka wrocila spowrotem tam z kad byla wyslana. Moje sugestie dla Poczta Polska S.A.: Czytajcie ze zrozumieniem adresy..

mario

nie polecam Poczty Polskie jako przewoznika paczek kurierzy nawet nie próbuja dostarzczac paczek do domu tylko zwożą na poczte

Armia

Gdzie znajdę nr polisy pocztowego grupowego ubezpieczenia na życie. Bardzo mi potrzebny ten numer. Czy da rade jakoś na intranecie

Zostaw opinię o Poczta Polska S.A. - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Poczta Polska S.A.