Carrefour Polska Sp. z o.o.

Adres: Targowa 72, 03-734 Warszawa

NIP: 9370008168 KRS: 0000020710

Carrefour Polska Sp. z o.o.
2 181 6 1

Opinie o Carrefour Polska Sp. z o.o.

Romina

Pracowałam w Centrali w 2017 r,ale widzę po opiniach, że nic się nie zmieniło. W moim przypadku pensja bardzo niska, miałam 2100 netto na etacie. Robiłam po ok 2-3 nadgodziny dziennie. Nie miałam znikąd pomocy, nikt mnie szczególnie uczył, nie miałam szkolenia wstępnego. Byłam zdana sama na siebie. Oczywiście pensja bez zmian, możliwość odebrania nadgodzin. Atmosfera nieludzka, nie mogłam pójść normalnie zjeść bo wszyscy się na mnie patrzyli złym wzrokiem. Przerwa 15 min z zegarkiem w ręku. Nie znalazłam przez ten czas żadnej bratniej duszy. W momencie kiedy się zwolniłam poczułam, że żyję. Nie polecam pracy w tym miejscu.

była pracownica
@Romina 12.02.2019 17:35

Piszesz prawde.Brak szkoleń,instruktaży stanowiskowych ,a kto ma je robić kierownicy z łapanki i nie douczeni,brak szkoleń,uczymy (usunięte przez administratora),łamanie przepisów prawa pracy,łamanie zasad BHP.Wyobraż sobie sklep gdzie przyszłam jako jedyna ze swoimi uprawnieniami na wysoki skład,dostawy rozładowuje ochrona i kto popadnie kto nie boi sie wózka widłowego,każden nowy BHPowiec który dociekał za dużo,wont z pracy,po 5 latach dosatałam jako żekomy lider skierowanie na szkolenie i otrzymałam materiały do samokształcenia przed szkoleniem z prawa pracy,była ze mną menadzerka z mojego sklepu która może potrafiła sie podpisać,ja przeszłam angielska siec Tesco.Zanim dostałam etat kierownika stoiska w hipermarkecie musiałam za 150 zł więcej sie wykazać na P.O,,przejść szkolenia,ochronę ,dział personalny itd a potem płaca kierownika.Tesco opłaciło mi uprawnienia,z których carrefour korzystał.Centrala -kupcy,porażka i ich formaty,na kapelance w tesco przynajmiej umieliułozyć planogramy,carrefour posiedziałam w krakowie pare tygodni pod wizytacje francuzów w Polsce ,a za chwile szły na inne sklepy zdjęcia moich osobistych planogramów,Teraz Carrefour prubuje bronić sie w Polsce sprzedażą internetową,oczywiście testują to opierając sie na umowach zlecenie,tak jak bronicie sobie 5 lat w Polsce GTS,Largo itp.Tesco pierwsze w to weszło,macie kase na auta ,pikerów itp.?Może te 6 (usunięte przez administratora)w Polsce supermarketów z których towar wam (usunięte przez administratora).a todopiero (usunięte przez administratora) do mnie przychodził.urząd skarbowy sie kłania.jak tak to wyglada to nie dziwie sie ze pan Vincet pojechał likwidować chiny.osobiście poznałam w krakowie i pozdrawiam

master

Uczciwy pracodawca. Elastyczne godziny pracy, kasa nie adekwatna do obowiązków (kadra zarządzająca) Lubię atmosferę w Carrefour Polska Sp. z o.o. za: Luźne godziny pracy, przełożony

Użytkownik
@master 07.02.2019 20:13

Po pierwsze kasa. Moje wypłaty przy umowie 2400 brutto: 1728,91 , 1651,12 dalej 1696, 16 czy to zdaniem carrefour to jest najniższa krajowa? Po drugie, nie dość ze płacili jak widać powyżej to jeszcze przy odbijaniu się dostawałeś ochrzan za to że odbiłeś się 5 minut przed 14. Nie licz na szacunek bo tam go nie ma. Liczy się zdanie kierownika twoje maja gdzieś. Dają bon? Tak , dadzą ci bon że w następnej wypłacie zabiorą ci WAT z wypłaty. Właśnie przez takie coś moja wypłata była 1696,16 :) tak , kierownik ma cie gdzieś, jak były dobre obroty kierownik dostał premie pomimo ze tego dnia akurat nie było jej w pracy a kto ganiał, JA :) ale uważam ze to ludzi wina, jeżeli w biały dzień dają się okradać to pretensje mogą mieć samo do siebie. Pół roku dla mnie na Mokotowie to stanowczo za długo i nigdy więcej. Najlepiej niech pozamykają te sklepy bo tylko trują ludzi.

Asia

Przykre zdarzenie w Carrfour Kraków Witosa! Miałam pełny wózek produktów, poodjeżdżam do kasy ale nie mogę dokonać zakupu!!! Bo nagle zgasł mi telefon, w którym miałam aplikację Peopay by zaakceptować transakcje. Potrzebowałam 2 minut by troszkę go doładować by móc zapłacic. Ale gdzie? W punkcie obsługi pani i młody pan. Ale wara! Proszę odejść, tu nie wolno doładowywać telefonów, jest RODO... Ludzie, jakie Rodo! nawet w tramwaju mogę doładować telefon jak mam kabelek. Pytam, gdzie mogę podpiąć telefon na 2 minuty: Nigdzie, tu nie wolno. To ja mówie, że cały wózek produktów przez ich niezrozumiała bezdusznoś nie kupie. Pani w biurze obsługi na to: Trudno takie mamy przepisy. Ja nie ustępuję: jakie przepisy gdzie proszę mi pokazac i połączyć z kierownikiem Carfour. Nie ma kierownika. I odwrócili się do mnie plecami. Sorry, ale cos chyba tu nie gra, Kroś ich nie przeszkolił? Czy 2 minuty doładowania teledonu w biurze obsługi nie jest warte zakupu całego wózka towaru? Nie było kogo zapytać bo mnie zignorowano i w kasie i w biurze obsługi. A przecież KAŻDA KASA POWINNA UDOSTĘPNIC MOŻLIWOŚĆ NATYCHMIAST DOŁADOWANIA TELEFONU DO 2 MINUT ŻEBY ZAPŁACIĆ ZA TOWAR jeśli zdarzy się rozładowanie komórkiklienta w momencie zakupu. Tu jest wielkie zaniedbanie w szkoleniu obsługi personelu Carrfour!

pracownik

praca bardzo fajna jeżeli lubisz obsługę klienta ,zarobki dno!!! Moje sugestie dla Carrefour Polska Sp. z o.o.: prosimy o podniesienie naszych wynagrodzeń jeszcze trochę i stracicie wielu pracowników Lubię atmosferę w Carrefour Polska Sp. z o.o. za: kultura kadry

piotrek0415

Wiadomo kiedy otwierają nowy magazyn w Rawie Mazowieckiej?

Były pracownik

Carrefour Nowy sącz to dno Pseudo kierowniczki działów i cała Pani menadżer warte siebie traktują ludzi jak niewolników.

Kwiat

Pracowałam w Carrefour na Rynku w Krakowie, i mogę powiedzieć, że praca jest nie ciężka i dość przyjemna. Zarobki są spoko, ale powstaje pytanie po co wtedy się zwolniłam? Bo praca z ukraińcami jest okropna. Liżą (usunięte przez administratora) szefu i chowają się od kamer, żeby nie było widać jak opierdalają. Opowiadają o Tobie wszystko, ile siedziałeś w toalecie czy o czym rozmawiałeś przez telefon. Pracę polecam, ale uważajcie na tych (usunięte przez administratora) bo czasami otwierają swój ukraiński ryj w waszą stronę.

Marta
@Kwiat 26.01.2019 18:18

Dziękuję, że zechciałeś podzielić się z nami swoimi doświadczeniami, związanymi z pracą w Carrefour Polska. Twoja opinia ma niewątpliwie charakter merytoryczny, a zatem na pewno przyczyni się do pomocy tym, którzy zastanawiają się nad aplikowaniem tam. Tylko następnym razem pamiętaj, że na forum zawsze posługujemy się kulturalnym językiem. Mówi o tym regulamin serwisu GoWork: https://www.gowork.pl/regulamin Nadmieniłeś, że tamtejsze zarobki są na dobrym poziomie. A co z dodatkami pozapłacowymi? Macie do nich dostęp?

Wiola

Pracuje krótko, bo piąty tydzień, ale jestem bardzo zadowolona. Życzliwa atmosfera, elastyczny grafik, wyposażona jadalnia.... Nie rozumiem tych negatywnych opinii. Nadmienię, że pracuje na dziale mięsnym.

Robol
@Wiola 09.10.2018 16:37

Jadalnia nawet jest wyposazona świetnie!, już sobie wyobrażam ze dla pierwszej zmiany pyszne sniadanko, a o 12 obiad. Druga zmiana pije kawę o 15 a do kawy wyśmienity deser np. tort Slinka cienkie na samą myśl a wieczorkiem kolacyjka, w międzyczasie jeszcze witaminki czyli owoce. Zostalo napisane ze jest wyposażona jadalnia to chyba prawda musi być.

Gitryk
@Robol 10.10.2018 14:11

Tak wyposażona jadalnia że u nas w Carrefour Reduta nawet łyżki plastikowej nie dostaniesz bo za droga tylko mieszadełko, o plastikowym kubeczku już nie wspomne. Pracuje 200 osób i dwa razy tyle firmy jak każdy przyniesie swoje to na podłodze będzie stać. W jadalni tylko automat z cola, kawa i batoniki. Carrefour promuje zdrowe odżywianie a pracownik ma możliwość zjeść tylko batonika z automatu. Co innego dla dyrektorów kosztem bufetu ogólnego otworzyli centrum gdzie mają kuchnie, kucharzy. Czasami jak czegoś nie dojedzą to nam resztki przynoszą.

Robol
@Gitryk 03.11.2018 23:27

Trzeba było zostać dyrektorem:))))))

Damian
@Wiola 09.10.2018 16:37

Ile na godzine? Vzy tam ile tygodniowo przesylaja na konto?

Czesław
@Damian 12.11.2018 14:51

Rozumiem, że interesuje Cię wysokość wynagrodzenia w firmie Carrefour Polska. Na jakie stanowisko zamierzasz aplikować, warto sprecyzować swoje pytanie, w ten sposób innym osobom będzie łatwiej udzielić Tobie odpowiedzi. Czy próbowałeś pytać bezpośrednio w firmie?

Krystiel
@Wiola 09.10.2018 16:37

Pracuję w Arkadii 10-rok jest super..

Pracownik
@Robol 10.10.2018 14:11

Jadalnię są wyposażone, one w stół, krzesła, zlew, lodówkę, mikrofale, czajnik, w pojemnikach jest herbata, kawa, cukier

Danny

Ciężka nie wdzięczna praca. Towar zanim zostanie sprzedany jest przezucany z miejsca na miejsce przez pracowników nie wiadomo w jakim konkretnym celu. To tak jak by szukanie pracy na siłę, często jest tak, że towar stoi dzień w jednym miejscu na półce a na drugi dzień idzie gdzieś indziej a na magazynie palety zalegają ale co tam lepiej biegać z towarem z miejsca na miejsce. Pracowników się nie docenia. Wyzysk i tyle. Moje sugestie dla Carrefour Polska Sp. z o.o.: Wyższe wynagrodzenie. Najgorszy market pod względem wynagrodzeń. Lubię atmosferę w Carrefour Polska Sp. z o.o. za: Ludzie za zwyczaj serdeczni i mili

ulalala

słabo Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: ogarnąć się

emeryt

Warszawa Wileńska .Informacja 21 .01.2019 Pani z obsługi próbowała postawić mnie do pionu ,z taką obsługą się nigdy nie spotkałem.Klientem jestem od powstania sklepu .Godziny do południa.Brawo jest coraz gorzej Moje sugestie dla Carrefour Polska Sp. z o.o.: Obsługa klienta do bani !

Kinga

Jestem stałym klientem Carrefour i miałam dobre zdanie o tej sieci, aż do momentu, kiedy spotkał mnie przykry incydent, a mianowicie: w dniu 21.08.br wchodząc do sklepu zabrzęczała bramka i ochrona kazała mi wszystko wyjąć z torebki. Okazało się, że mam dezodorant, który już nie pamiętam kiedy kupiłam, do połowy zużyty. Przy moim wielkim zdziwieniu, pan z ochrony stwierdził, że nie zostało zdjęte zabezpieczenie. Winię za to obsługę kas, i nie życzę sobie, żeby w przyszłości spotkał mnie taki przypadek, bo wybierając się na zakupy, nie będę myślała co mam w torebce i gdzie to zostało kupione. Z kierownikiem sklepu pomimo mojej prośby nie skontaktowano mnie i nikt mnie nie przeprosił. Jestem mieszkanką Bełchatowa.

Klijent
@Kinga 23.08.2018 15:37

Księdzu

????????????????
@Kinga 23.08.2018 15:37

Dzielnicowemu albo sokiście to zgłoś ...

magda

W carrefour zarobki prawie jednakowe dla wszystkich. Nowi pracownicy dostają na start prawie tyle samo co pracownicy długoletni czyli około najniższej krajowej. Kiedy wreszcie będą podwyżki? Kiedy doceni się długoletnich, solidnych pracowników?

Niki
@magda 29.04.2018 14:08

Zgadzam się z opinią pracujesz na 1 umowie najniższe wynagrodzenie pracujesz 2-3 lata to samo chyba że masz 5 lat to o 50 zł więcej to jest nieporozumienie lubię swoją pracę ale kurde dyskonty szaleja z podwyzkami a tu cisza!!!w zeszłym roku już było wiadomo co i ile dadzą a w tym cisza a nasze pseudo związki zawodowe??gdzie są???nic od października 2017 nie napisali na swojej stronie tak właśnie dbają o pracowników bierda walczy Lidl tak samo Tesco się buja a u nas wszystkim pasuje ????żal......

XD
@magda 29.04.2018 14:08

Po 14 latach pracy na stanowisku z odpowiedzialnością mam stawke niższą niż osoba zatrudniona po 1.5 roku- gdzie jest szacunek do " starego lojalnego pracownika"?!!! Ecomers chwali się imprezami, sponsorowaniem, a to samochody do banku żywności, a to sponsorowanie tour de pologne, budowy domu dla bezdomnych. Pamietacie w zeszlym roku imprezy na 20 lecie. Generalny sekretarz wśród panienek z piórami, impreza z gwiazdami, impreza owaka...a gdzie pracownik w tym wszystkim???? Najlepszy pracodawca, statuetki, nagrody????pytam się kiedy pracownik zostanie doceniony??? Dlaczego na wszystko są pieniądze tylko nie dla tych ktorzy tego potrzebują? Bony na święta od lat w jednej kwocie, jeszcze jakies kilka lat temu to było cos a teraz zrób zakupy za np 350 czy 300 zł....na jeden raz- podstawowe produkty!!! Związki nic nie ustalą do sami ze sobą nie mogą sie dogadać, to centrala zaciera ręce i wykorzystuje ten fakt.

Niki
@XD 06.05.2018 23:30

Popieram w 100% najgorszy płatnik z dyskontów i hiperow pracownika mają za nic jak pokażesz że jesteś kumaty i ci zależy to masz przesrane a pieniędzy tyle co lenie.O podwyżkach cisza jak pytam kadrę to ręce rozkładają i tekst firma pieniędzy nie ma ale na auta służbowe telefony imprezy są????bony tak jak napisałeś w kwocie tej samej od 10 lat dostaniesz 350 z czego 70 podatku więc tak naprawdę 280 i co to ma być???szkoda slow

anonymous
@Niki 07.05.2018 09:12

Jak tak dalej będzie to większość pracowników z wieloletnim stażem odejdą do konkurencji ,bo to jak się traktuje pracowników to kpina wymagania bardzo duże bez żadnej motywacji ,już firma zewnętrzna opanowała Carrefoury i będzie jeszcze gorzej . Firmę interesują tylko obroty ,ale żeby był obrót to musi towar być na półkach a nie na magazynie a już nie ma kto go wykładać ,sklepy są brudne i zaniedbane bo nie ma czasu na gruntowe sprzątanie ,tylko robi się po łebkach bo nie ma czasu.Więc może najwyższa pora na zastanowienie się Góry czy tędy droga?

Beata
@magda 29.04.2018 14:08

ja jestem nowym pracownikiem ale doświadczenie w handlu mam, to dlaczego mam zarabiać mniej? mniej powinny zarabiać osoby które dopiero wchodzą w ten zawód, nie potrafią nic i trzeba je szkolić od podstaw- moim zdaniem

Skrzatu
@Beata 12.05.2018 10:45

A moim zdaniem staż też ma znaczenie i pracownikom lojalnym należy się podwyżka. Nie powinno być tak że przychodzi świeży i ma wiecej od starego pracownika. A teraz tak właśnie jest i to nie tylko w handlu.

Beata
@Skrzatu 22.05.2018 23:45

Tak, tylko czasem przez tych "lojalnych" pracowników większość nowych rezygnuje. Bo mają przymykane oko na niektóre sprawy, bo mają lepsze grafiki, bo są mniej wykorzystywani, a później płaczecie że nikt nie chce z wami pracować, prawda jest taka, że zawsze będziecie tyle samo zarabiać, a inne markety zyskają nowych pracowników przeszkolonych u was, za wyższe pieniądze. Dzisiejsze czasy serwują pracę, w innych miejscach, może być to handel ale też nie koniecznie on, może warto byłoby ruszyć się i porozglądać za czymś innym a nie płakać że mało płacą

K.k
@Niki 07.05.2018 09:12

Nie rozumie po co narzekać zawsze można zmienić pracę przecież nikt nikogo nie przywiązuje łańcuchem.Inna praca czeka z rozłożonymi rękami ????

To tu to tam
@anonymous 12.05.2018 00:41

Uważasz że u konkurencji lepiej? Robie na zlecenie w kilku firmach nie siedze na necie to wiem wszedzie dobrze gdzie nas nie ma konkurencja pozdrawia To hasło przewodnie dla ciebie

kaska

Brak premii na kasach. Najniższa krajowa. Moje sugestie dla Carrefour Polska Sp. z o.o.: DOCENIĆ PRACUJĄCYCH LUDZI. Lubię atmosferę w Carrefour Polska Sp. z o.o. za: ATMOSFERA W PRACY.

kamka

witam pracuje w carrefour market grodzisk mazowieckim mi osobiście praca odpowiada

hilton

Brak premii kasjerskiej, najniższe wynagrodzenie, wielozadaniowość przy braku adekwatnego wynagrodzenia. Moje sugestie dla Carrefour Polska Sp. z o.o.: Docenić pracujących ludzi chociażby jakąkolwiek formą motywacji jak np., premia. Lubię atmosferę w Carrefour Polska Sp. z o.o. za: Ludzie.

cornelia

Dzień dobry chciałabym zgłosić naganne zachowanie jednego z pracowników ochrony na sklepie w Płońsku przy ulicy Północnej 1A . Jest bardzo bezczelny i arogancki wobec klientów. Pomimo ,iż jestem stałym klientem zaczynam coraz miej robić zakupy w waszym sklepie. Mam nadzieję że moja skarga będzie odebrana jako głos wielu kupujących u was ponieważ to nie jest tylko moja opinia . Z poważaniem Niezadowolony Klient

Mika

Niestety jesli chodzi o zarobki sa najgorsi. Wymagania maja duze. A niewiele daja od siebie. Moje sugestie dla Carrefour Polska Sp. z o.o.: Przynajmniej o 500 zl podniesc pensje, bo niedlugo nikt tam pracowac nie bedzie

Dymek25

Najgorszy market jeśli chodzi o zarobki i umowy 70% ludzi zatrudnionych na umowę zlecenie wstyd Moje sugestie dla Carrefour Polska Sp. z o.o.: 70% ludzi zatrudnionych na umowę zlecenie zarobki niskie wstyd Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zatrudnia pod market a nie pod firmy i umowy o pracę a nie zlecenie

Carrefurek

W firmie pracuje 15 lat ....najważniejsi są ludzie z którymi pracujesz oni tworzą atmosferę...pracować trzeba wszędzie nigdzie nas nie położną ...A w Carrefour jest dużo pracy i dużo obowiązków...u mnie jest dobra atmosfera ...Carrefour daje duże zaplecze socjalne i tylko od szefostwa zależy czy wszystko jest przestrzegane u mnie jest -pracujemy po 8 godzin bez niczego nadto jeśli są nadgodziny to co do sekundy są rozliczone...jedyny minus tej firmy to zarobki one są w porównaniu do innych sieci handlowych bardzo małe...I tu trzeba się zdecydować pracować w godnych warunkach zarobić mniej czy pójść na rano do pracy dostać większą pensję ale o której wyjdziesz z pracy to już nie wiesz ....

Krystiel
@Carrefurek 14.12.2018 18:27

I bardzo dobra odpowiedź..Ja pracuję 10 rok... I nie narzekał. ... Chcą zarobić !! Do Biedronki tam poczują smak pracy.. Pozdrawiam serdecznie... Arkadia Wa-wa...

torunianka

Praca w Carrefour - nie polecam, minimalne wynagrodzenie, maksymalne wymagania. A bony swiatecznr w tym roku to jakas komedia-350zl.

Krystiel
@torunianka 18.12.2018 10:23

Tylko zapomniałaś dodać ,że dodają w następnym miesiącu 200 zł

rab716

witam czy moze ktos opisac jak wyglada praca na stanowisku Specjalista w Dziale Zaopatrzenia? jakie godziny, lokalizacja i pieniadze? jak atmosfera w pracy? jest rekrutacja w Warszawie i chcialbym zlozyc CV

Pracownik Posnani

Ochrona z firmy Solid masakryczna zatrzymują klientów którzy są po kilka razy dziennie w markecie i oskarżają o kradzież klienta który jest codziennie na zakupach, pracownik ochrony chamski a Pan z monitoringu ślepy Żenada Moje sugestie dla Carrefour Polska Sp. z o.o.: Nie róbcie ze stałych klientów złodziei bo to nie na miejscu

Romualda z Chorzowa

Włączyłam się aby złożyć skargę na pracę sklepu w Chorzowie w punkcie przyjmowania reklamacji.Od wielu lat chętnie kupowałam, często też odnosiłam do reklamacji czajniki i mogłam od razu wybrać sprawny. Zawsze było grzecznie i fachowo. Wczoraj-/07.11,2018 ok. 11,40/ zgłosiłam się z niesprawną kuchenką elektryczną na gwarancji. 2 panie w punkcie bardzo niegrzecznie mnie potraktowały. Jednak powiedziała, że nie jest tak, że mogę iść na salę i pobrać nową sprawna jak będzie lub otrzymać zwrot pieniędzy. Mam czekać 21 dni/ bo oni mają swoje przepisy/ na decyzję serwisanta. Na moje, że w innym sklepie z reklamacji dzwoni do serwisanta z problemem, usłyszałam, że tu nie ma serwisu ale producent. Mam czekać 21 dni na opinie producenta. Na moje pytanie a co z zastępczym produktem usłyszałam, że kuchenka to nie samochód do zastępstwa. Na kuchence gotuję, więc na czym mam gotować do czasu decyzji producenta.?? Muszę kupić nową kuchenkę., a na moje żądanie w reklamacji zwrotu pieniędzy panie obie wykrzyczały, że to producent zdecyduje. Kuchenka o nazwie "Sencor"- a producent to gdzie w Chinach czy też gdzie indziej ??. Nigdy już nie pójdę do Carrefour w tego powodu. Jestem oburzona zachowaniem tych pań- to sklep w Chorzowie-ul. Parkowa.

ixipixidixi
@Romualda z Chorzowa 08.11.2018 06:43

I "Masz babo placek ... "

Były

Carrefour Katowice Roździeńskiego reklamuje się: odkryj ogromny wybór produktów w doskonałej jakości i najlepszej cenie! No i odkryłem! Kupiłem ostatnio pół kilograma krewetek. W domu okazało się, że kupiłem 35 dkg główek krewetkowych; tylko 15 dkg to były całe krewetki. Kupuję krewetki często, ale pierwszy raz zostałem w tak prymitywny sposób oszukany. Skreślam siec Carrefour Polska z mojej mapy handlowej.

LOGUS

NIE POLECAM

Oo

Nie polecam, pracuję od niedawna i już szukam innej pracy. Mega dużo obowiązków za najniższą krajową, nie dam się wykorzystywać! Moje sugestie dla Carrefour Polska Sp. z o.o.: Większa pensja

Accc

Czy możecie cos powiedzieć o pracy w ksiegowosci? Warunki, wynagrodzenie i atmosfera

kierownikRawa

Witam mieli z końcem roku otwierać magazyn u nas w Rawie, ale coś nie wyszło. Czy ktoś coś wie w tej sprawie ?

nie dla Carrefoura

Pracowałam tam kilka lat i nie polecam nikomu. Wyzysk pracownika, Obowiązków więcej niż czasu na prace. Jedna osoba pracuje na kilku stanowiskach i może nie było by w tym nic dziwnego gdyby pensje były adekwatne do pracy. Najniższa krajowa , zero premii, i żadnego podziękowania za ciężką prace. Obietnice awansu są tylko obietnicami. Nikomu nie polecę tej pracy. Moje sugestie dla Carrefour Polska Sp. z o.o.: należało by szanować pracownika a ludzi na stołkach powymieniać żeby nie stosowali wyzysku . Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Pracodawca ma w nosie co myśli pracownik . gdy powiedziałam co myślę nie dostałam awansu ani podwyżki którą dostali wszyscy i w efekcie końcowym zakończyła się moja 8 letnia współpraca

Były pracownik carrefour
@nie dla Carrefoura 30.11.2018 06:03

Pracowałem pół roku na piekarni w Carrefour Galeria Mokotów Wołoska 12 i nie polecam. Pół roku dla mnie tam to stanowczo za dużo. Po pierwsze pensja, generalnie byłem okradany z każdej wypłaty, moja pensja tam to była 1600 a powinienem mieć 1700 jeżeli 2500 brutto było. Kierowniczka była wielce dla nas w porządku tylko i wyłącznie dlatego bo wiedziała że nie znajdzie innego frajera na to stanowisko za takie pieniądze. Tam nie ma szacunku dla pracownika, z takim chamstwem nie spotkałem się nigdzie. Ceny wygórowane a jakość no wręcz żenująca. Dadzą ci bon za 300 zł z czego na następnej wypłacie zabiorą ci wat a płaca jak psowi. Jak ktoś chce pracowac w podobnym miejscu jak (usunięte przez administratora) to idźcie do carrfour. Do tych złodziei. KierownicKa nie raz rąbała mi (usunięte przez administratora) do mojego kolegi co ja wszystko robię źle. Ona to akurat był (usunięte przez administratora) i się na to stanowisko kierownika nie nadaje. Niech się trzyma tej roboty bo nie znajdzie nigdzie już. Kiedy przed Wielkanocą były dobre obroty potrafiła zadzwonić do mojego kolegi z którym pracowałem czy nie wypieczemy więcej pieczywa bo brakuje do 20 tys żeby osiągnąć coś tam. A chodziło o premie która sobie wzięła a dla nas nic. Nie było w tym nic dziwnego gdyby nie to ze ja na umowie mam napisane ze ja tez mogę dostać premie. Ona była może w porządku ale tak na prawde była fałszywa i zakłamana. Raz śmiała powiedzieć do ochroniarza ze ona nie będzie mi płacić za siedzenie. No ale tak to jest jak dała mnie na popołudnie gdzie były 3 osoby i na prawde nie było ruchu. No tak, nie będzie mi płacić za siedzenie , kit ze za taka pensje to nawet zwykły pies nie chciałby pracowac i to co się tam dzieje to jakieś kpiny. P(usunięte przez administratora) Nie chodzę do tego sklepu bo to żenada , po pierwsze drogo po drugie przeterminowany towar na Polkach.

Zostaw opinię o Carrefour Polska Sp. z o.o. - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carrefour Polska Sp. z o.o.