Carrefour Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 177 ocen.

Carrefour Polska Sp. z o.o.
2 177 6 1

Opinie o Carrefour Polska Sp. z o.o.

Klient obuzony

Mala sugestia odnosnie produktow swiezych w carrfeur market Swiatowida 17 a dokladnie pracownic. A dokladnie dwoch czarnej i blondyny wiekszych gabarytow sposob w jaki dziewczyny sie wyrazaja to doslownie skandal stojac w kolejce uszy wiedna proponuje cos z tym zrobic...skandal skandal skandal

Iwona

Mało płacą. Moje sugestie dla Carrefour Polska Sp. z o.o.: Powinni bardziej dba o pracownika. Zadowolony pracownik to zadowolony klient. Lubię atmosferę w Carrefour Polska Sp. z o.o. za: Wypowiadam się na temat swojego działu, nie wiem jak jest na innych. Fajne szefostwo, się o co mam chodzi, rozumiemy się, przez co praca idzie nam dużo szybciej.

Wiktoria

@Wiola, czy firma Carrefour Polska finansuje posiłki swoim pracownikom? Jak wygląda system pracy w tej firmie. Wspomniałaś o elastycznym grafiku. Czy grafik jest układany z odpowiednim wyprzedzeniem, czy pracownik ma wpływ na kształt układanego grafiku? Te informacje mogą być ważne dla innych czytających.

Wixi
@Wiktoria 10.10.2018 13:49

Zazwyczaj posiłek jest w formie bułki ale również zdarzają się jakieś drożdżówki, co do ciepłych posiłków to nie ma. Grafik jest ustalany z sporym wyprzedzeniem, bo ok. 2 tyg dyspozycyjność trzeba podać miesiąc wcześniej

Wiola
@Wiktoria 10.10.2018 13:49

Pisząc o wyposażeniu miałam na myśli sprzęty typu kubki, talerze, łyżki itp. Jest do dyspozycji kawa, herbata, cukier, woda z butli, cytrynka.... Pracownik ma wpływ na kształt grafiku. Naturalnie w granicach,, rozsądku,,. System jest zmianowy, ale jeśli jest się zatrudnionym przez firmę zewnętrzna można się dogadać.

Wiktoria
@Wiola 13.10.2018 05:21

Dziękuję za twoją odpowiedź. Napisałaś o zmianowym systemie pracy. Czy orientujesz się w jakich godzinach rozpoczyna się pracę na poszczególnych działach? Czy przychodzi się do pracy na konkretną godzinę przez cały miesiąc?

Wiola

Pracuje krótko, bo piąty tydzień, ale jestem bardzo zadowolona. Życzliwa atmosfera, elastyczny grafik, wyposażona jadalnia.... Nie rozumiem tych negatywnych opinii. Nadmienię, że pracuje na dziale mięsnym.

Robol
@Wiola 09.10.2018 16:37

Jadalnia nawet jest wyposazona świetnie!, już sobie wyobrażam ze dla pierwszej zmiany pyszne sniadanko, a o 12 obiad. Druga zmiana pije kawę o 15 a do kawy wyśmienity deser np. tort Slinka cienkie na samą myśl a wieczorkiem kolacyjka, w międzyczasie jeszcze witaminki czyli owoce. Zostalo napisane ze jest wyposażona jadalnia to chyba prawda musi być.

Wiktoria

@Sven, proszę Cię uprzejmie o trzymanie się głównego wątku dyskusji. Forum GoWork.pl odwiedza wielu kandydatów zainteresowanych nową pracą. Interesują ich informacje dotyczące warunków zatrudnienia, atmosfery w firmie, możliwości rozwoju. Czy w ostatnim czasie w firmie Carrefour Polska zaszły jakieś istotne zmiany?

Ola

Nie polecam pracy w carrefour na Targówku, kierowniczka pani Emilia to dno totalne jej zachowanie jest poniżej krytyki, wyrzywa się i krzyczy na pracowników dodatkowo straszy że nie wypłaci pieniędzy za ostatni dzien pracy, dno!

Aziu
@Ola 06.09.2018 10:53

Na wilenskim szefem ochrony jest boczek jest to typ czlowiek ktury nie szanuje swoich podwladnych ze kierownictwo topaza nie wezmie za niego I nie podziekuje jemu tak jak on dziekuje nie ktorym swoim podwladnym tylko by piwo pil nie dlugo bedzie dwa razy taki jak jest

Aziu
@Aziu 06.09.2018 12:28

Kierownictwo carrfoura nie podziekuje jemu za to co on wyprawia ze swoimi ludzmi

Jaś Fasola

Nie z małych wiosek tylko z Węgrowa.

Sven
@Jaś Fasola 15.09.2018 16:59

No to z wioski :D

Wiktoria

@Była Pracownica, przypominam, że forum GoWork.pl dotyczy rynku pracy. Nie rozmawiamy w tym miejscu na temat prywatnych spraw pracowników. Forum jest odwiedzane przez osoby zainteresowane zatrudnieniem w firmie Carrefour Polska. Zachęcam Cię do publikowania opinii przydatnych z punktu widzenia pracowników oraz kandydatów do pracy.

Pracownik solidu

Czy w jednym sklepie może być taka sytuacja ze lider ochrony jest w związku z kasjerką? I ona zadzi ochroną sklepu komu to zgłosić

XD
@Pracownik solidu 06.05.2018 22:14

Do regionalnego ochrony lub dyrektora

Regionalny
@Pracownik solidu 06.05.2018 22:14

Co to za sklep?

Klient
@Pracownik solidu 06.05.2018 22:14

gdzie rabotajesz tam nie jebiosz ale jeśli to całkiem fajna parka to ok

Andziunia Niunia
@Pracownik solidu 06.05.2018 22:14

Oczywiscie zależy jaki ten ochroniarz ma stopień bo im wyżej tym lepiej ma kasjerka

K. K
@Andziunia Niunia 21.08.2018 01:09

????

Była Pracownica
@Pracownik solidu 06.05.2018 22:14

W innym zaś Carrefour Szef ochrony jest z recepcjonistka z Solidu

DADA

Możesz pracowac 15 lat a podwyżki ci nie dadzą bo wczesniej za byle g..o dostaniesz nagane i nic nie masz do powiedzenia .

Blik
@DADA 23.05.2018 20:20

U nas żeby dostać notatkę to trzeba nie źle naskrobac nagany są bardzo rzadko więc dziwne to co napisałaś ale co sklep to inaczej

Srapoleon
@DADA 23.05.2018 20:20

jestem klientem i większego syfu wśród sklepów to niema nigdzie indziej - drożyzna i pseudopromocje

K. K
@Srapoleon 24.05.2018 22:23

To po co przychodzisz do tego syfu !!! Masz inne lepsze tłuku....

magda

W carrefour zarobki prawie jednakowe dla wszystkich. Nowi pracownicy dostają na start prawie tyle samo co pracownicy długoletni czyli około najniższej krajowej. Kiedy wreszcie będą podwyżki? Kiedy doceni się długoletnich, solidnych pracowników?

Niki
@magda 29.04.2018 14:08

Zgadzam się z opinią pracujesz na 1 umowie najniższe wynagrodzenie pracujesz 2-3 lata to samo chyba że masz 5 lat to o 50 zł więcej to jest nieporozumienie lubię swoją pracę ale kurde dyskonty szaleja z podwyzkami a tu cisza!!!w zeszłym roku już było wiadomo co i ile dadzą a w tym cisza a nasze pseudo związki zawodowe??gdzie są???nic od października 2017 nie napisali na swojej stronie tak właśnie dbają o pracowników bierda walczy Lidl tak samo Tesco się buja a u nas wszystkim pasuje ????żal......

XD
@magda 29.04.2018 14:08

Po 14 latach pracy na stanowisku z odpowiedzialnością mam stawke niższą niż osoba zatrudniona po 1.5 roku- gdzie jest szacunek do " starego lojalnego pracownika"?!!! Ecomers chwali się imprezami, sponsorowaniem, a to samochody do banku żywności, a to sponsorowanie tour de pologne, budowy domu dla bezdomnych. Pamietacie w zeszlym roku imprezy na 20 lecie. Generalny sekretarz wśród panienek z piórami, impreza z gwiazdami, impreza owaka...a gdzie pracownik w tym wszystkim???? Najlepszy pracodawca, statuetki, nagrody????pytam się kiedy pracownik zostanie doceniony??? Dlaczego na wszystko są pieniądze tylko nie dla tych ktorzy tego potrzebują? Bony na święta od lat w jednej kwocie, jeszcze jakies kilka lat temu to było cos a teraz zrób zakupy za np 350 czy 300 zł....na jeden raz- podstawowe produkty!!! Związki nic nie ustalą do sami ze sobą nie mogą sie dogadać, to centrala zaciera ręce i wykorzystuje ten fakt.

Niki
@XD 06.05.2018 23:30

Popieram w 100% najgorszy płatnik z dyskontów i hiperow pracownika mają za nic jak pokażesz że jesteś kumaty i ci zależy to masz przesrane a pieniędzy tyle co lenie.O podwyżkach cisza jak pytam kadrę to ręce rozkładają i tekst firma pieniędzy nie ma ale na auta służbowe telefony imprezy są????bony tak jak napisałeś w kwocie tej samej od 10 lat dostaniesz 350 z czego 70 podatku więc tak naprawdę 280 i co to ma być???szkoda slow

anonymous
@Niki 07.05.2018 09:12

Jak tak dalej będzie to większość pracowników z wieloletnim stażem odejdą do konkurencji ,bo to jak się traktuje pracowników to kpina wymagania bardzo duże bez żadnej motywacji ,już firma zewnętrzna opanowała Carrefoury i będzie jeszcze gorzej . Firmę interesują tylko obroty ,ale żeby był obrót to musi towar być na półkach a nie na magazynie a już nie ma kto go wykładać ,sklepy są brudne i zaniedbane bo nie ma czasu na gruntowe sprzątanie ,tylko robi się po łebkach bo nie ma czasu.Więc może najwyższa pora na zastanowienie się Góry czy tędy droga?

Beata
@magda 29.04.2018 14:08

ja jestem nowym pracownikiem ale doświadczenie w handlu mam, to dlaczego mam zarabiać mniej? mniej powinny zarabiać osoby które dopiero wchodzą w ten zawód, nie potrafią nic i trzeba je szkolić od podstaw- moim zdaniem

Skrzatu
@Beata 12.05.2018 10:45

A moim zdaniem staż też ma znaczenie i pracownikom lojalnym należy się podwyżka. Nie powinno być tak że przychodzi świeży i ma wiecej od starego pracownika. A teraz tak właśnie jest i to nie tylko w handlu.

Beata
@Skrzatu 22.05.2018 23:45

Tak, tylko czasem przez tych "lojalnych" pracowników większość nowych rezygnuje. Bo mają przymykane oko na niektóre sprawy, bo mają lepsze grafiki, bo są mniej wykorzystywani, a później płaczecie że nikt nie chce z wami pracować, prawda jest taka, że zawsze będziecie tyle samo zarabiać, a inne markety zyskają nowych pracowników przeszkolonych u was, za wyższe pieniądze. Dzisiejsze czasy serwują pracę, w innych miejscach, może być to handel ale też nie koniecznie on, może warto byłoby ruszyć się i porozglądać za czymś innym a nie płakać że mało płacą

K.k
@Niki 07.05.2018 09:12

Nie rozumie po co narzekać zawsze można zmienić pracę przecież nikt nikogo nie przywiązuje łańcuchem.Inna praca czeka z rozłożonymi rękami ????

Ciekawy

Czy ktoś może wypowiedzieć się jako kierowca zakupów tej sieci mam propozycję pracy. WAWA Targówek dziękuję.?

Ja i ja
@Ciekawy 18.09.2018 16:41

Z tego co wiem zatrudnienie jest przez firmę zewnętrzna która nie płaci pełnych pensji. Ogólnie chłopaki strasznie narzekają.

Marta

Opinie o Carrefour sklep internetowy Jakie zarobki?

Ja i ja
@Marta 14.09.2018 21:21

2300 brutto

Wiktoria

@Realista, czy możesz uzupełnić swoją wypowiedź i napisać co dokładnie miałeś na myśli? Czy zgadzasz się z opinią tego użytkownika? Może jesteś kandydatem i szukasz wiarygodnych informacji na temat wynagrodzenia w firmie Carrefour Polska? Na forum na pewno jest kilku potencjalnych kandydatów, którzy czytają każdy wpis, ale nie chcą się ujawniać. Twoje zdanie może mieć dla nich kluczowe znaczenie.

Wiktoria

@ochroniarz CRF, chciałabym przypomnieć Tobie o regulaminie forum GoWork.pl https://www.gowork.pl/regulamin Proszę Cię, trzymaj się głównego wątku dyskusji. Na forum nie poruszamy prywatnych spraw pracowników. Na forum zaglądają potencjalni kandydaci zainteresowani informacjami na temat firmy i warunków pracy. Czy grafik w Twojej pracy jest ustalany z miesięcznym wyprzedzeniem?

ciiiierpliwy
@Wiktoria 23.07.2018 14:48

Witam , czytam te komentarze i az śmiać się chce. Pracuje w tym sklepie zaledwie 5 miesięcy i na rękę mam 2900zl. Jestem w szoku po tym co tu widzę. Nie mam pojęcia czy pensja zależy od miejsca położenia sklepu czy może szefa. Ja osobiście polecam prace w tym sklepie ;)

Carf
@ciiiierpliwy 12.08.2018 07:21

Te 2900 to masz pewnie brutto albo na rękę przez dwa miesiące ta firma to śmietnik jakich mało wydaje kasę na delegacje i stanowiska robione dla znajomych aby się nie narobili a ludziom nie płacą w każdej Biedronce czy Lidlu dostaniesz więcej niż w tym śmietniku.

Klient

Z jakich Kont, te Konty to co to jest chyba jakaś miejscowość. Może z kont może i z kryminału przyszli. Zależy jeszcze za co siedzieli. Nie jest ważne ze siedzieli, ważne jest to ZA CO siedzieli!!!

Arnold
@Klient 02.09.2018 15:13

Wazne jest to ze garowal nie powinien byc ochroniarzem tak po ilu latach mu to sie wmazuje z karty karnej po 10latach I dluzej tylko jest przymykane oko a jesli on sprzedaje drugiego czlowieka ktory z nim pracuje I ma rodzinne na utrzymaniu to jest w porzodku chyba nie albo wyzywa sie na innych to tez nie jest w porzodku a tak jest robione w jednym warszawskim sklepie szef otacza sie rodzino I potem wszystko wie co dzieje sie na sklepie

Cobra

A to już jeść nie można tam przeciez tam wszyscy chodzą sobie po przekąski.

Realista
@ciiiierpliwy 12.08.2018 07:21

Czyli masz 3700 brutto? Wiesz co? ????

Wiktoria

@Treza, Rozumiem, że Twoja negatywna opinia dotyczy atmosfery w firmie Carrefour Polska i kontaktów między pracownikami. Czy mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź? Może warto było wyjaśnić tą sytuację. Może ta sytuacja była wyjątkowa i wynikała z przyczyn niezależnych od pracodawcy. Czy wziąłeś taką ewentualność pod uwagę?

Treza
@Wiktoria 10.09.2018 18:01

Czy ktos u mie czytac to nie chodzi o carrfour polska tylko chodzi o to co sie dzieje na nie kturych obiektach gdzie liderzy danego obiektu z szefem ochrony lamie wszystkie nakazy a za byle co ludzie traktowani so jak smieci to w naszej polsce so rowni I rowniejsi to w porzodku jest chyba nie ktos ma tez rodzinny tak a jest traktowany jak smiec kto nie byl tam nie powinien sie wypowiadac tak so ludzie ktorzy nie powini miec wladzy bo sodowa woda do glowy uderza

Wiktoria

@Klient, czy jesteś pracownikiem firmy Carrefour Polska? Pytam, ponieważ podpisałem się na forum jako Klient. Rozumiem, że negatywnie oceniasz atmosferę w firmie, chciałabym jednak przypomnieć, że na forum GoWork.pl nie dyskutujemy na temat prywatnych spraw pracowników. Zachęcam do pozostawienia opinii dotyczących bezpośrednio tej firmy i sposobów aplikowania do niej.

Arnold
@Wiktoria 03.09.2018 09:07

Czemu zastawiacie sie regulaminem a niech mi ktos odpowie na pytanie czy czlowiek ktory byl karanany lub jest karany moze byc w ochronie sklepu chyba nie

Ktos
@Arnold 03.09.2018 11:35

Odpowiedź na pytanie: zależy od rekrutujących. Jednak taki Tomasz Komenda garował za niewinność i takich jak on jest wielu

Arnold
@Ktos 03.09.2018 18:51

Sluchaj tam za nie winnosc to wszyscy siedzo a jakie adwokaci so jaki to ochroniarz jest jak garowal on pod kopulo ma rowno chyba nie on pozniej drze sie na niektorych co sobie pozwolo bo moze sami na ochronkach byli a teraz ochroniarze wielcy ha ha dobre

Rozczarowana

Witam dziś w galerii północnej w sklepie carrfeur miała miejsce przykra sytuacja otóż zrobiłam zakupy po czym zostałam zatrzymana przez ochronę, pech chciał ze miałam w torebce artykuły zakupione w innym sklepie ale niestety brak paragon nie pomyślałam żeby wchodząc dać do oblężenia ochronie uznano ze zostały ukończone obeszło się bez policji lecz musiałam po raz drugi zapłacić gdzie mogę zgłosić skarge

Sara
@Rozczarowana 18.01.2018 12:20

łamanie praw konsumenta żal wchodzić do tego sklepu odrazy postrzegają jak złodzieja. Byłam świadkiem podobnego traktowania pani z maleńkim dzieckiem porazka

Raffi
@Rozczarowana 18.01.2018 12:20

Tego że na półkach można znaleźć przeterminowane produkty to nie widzą ale w każdym potencjalnego złodzieja to owszem... Zalosne

Man
@Rozczarowana 18.01.2018 12:20

Chyba oszalałas kobieto! A gdzie dowody, nagrania z monitoringu? Niczego nie można nikomu płacić bez wyroku sądowego!

Rozczarowana
@Man 20.01.2018 11:06

Niestety nie miałam na to czasu... A mało tego zaczęto mnie straszyć policja... Szkoda zachodu i ogólnie ale wszędzie gdzie się da to opisuje

Man
@Rozczarowana 21.01.2018 00:14

Właśnie policja powinna przyjechać. Ale założę się, że nie wezwaliby jej, straszyli by Cię przycisnąć, wyłudzić kasę i podnieść wyniki. Nigdy nie ustępuj, gdy masz rację!

Inno
@Rozczarowana 21.01.2018 00:14

Są kamery na sklepie to ochrona po wina sprawdzić monitoring przy policji. Jak jesteś nie winna ,i było wezać policję ..

Random
@Man 22.01.2018 20:44

Jaką rację??Nie ma paragonu na towar który wynosi ze sklepu!!Myślisz trochę czy tylko ci się tak wydaje???Żadna policja tu nie pomoże no chyba ze jeszcze mandat dołoży.

Miły
@Rozczarowana 18.01.2018 12:20

Nikt uczciwy nie zaplacilby drugi :) samo do torebki nie wypadło;) było samemu zadzwonić na policję od razu. Pozostawiam do komentarza

anonymous
@Random 30.03.2018 22:26

Won do piekła cwelfurowski pachołku

Maciej

Cos możecie powiedzieć o pracy lidera na dziale warzywa/ owoce ? Ciężko jest? Jaki zakres obowiązków, czy lider różni się ubiorem od pracownika ? Jak. Ile ludzi jest na taki dzial

Kinga

Jestem stałym klientem Carrefour i miałam dobre zdanie o tej sieci, aż do momentu, kiedy spotkał mnie przykry incydent, a mianowicie: w dniu 21.08.br wchodząc do sklepu zabrzęczała bramka i ochrona kazała mi wszystko wyjąć z torebki. Okazało się, że mam dezodorant, który już nie pamiętam kiedy kupiłam, do połowy zużyty. Przy moim wielkim zdziwieniu, pan z ochrony stwierdził, że nie zostało zdjęte zabezpieczenie. Winię za to obsługę kas, i nie życzę sobie, żeby w przyszłości spotkał mnie taki przypadek, bo wybierając się na zakupy, nie będę myślała co mam w torebce i gdzie to zostało kupione. Z kierownikiem sklepu pomimo mojej prośby nie skontaktowano mnie i nikt mnie nie przeprosił. Jestem mieszkanką Bełchatowa.

Klijent
@Kinga 23.08.2018 15:37

Księdzu

talia

Witam, czy może ktoś powiedzieć coś na temat dyrektora Carrefour Kraków-Czyżyny. Większość pracowników jest na etapie rozważań na temat zwolnienia się z tej placówki.

Pracownik cyrku

Jestem byłym pracownikiem carrefour. Zwolnili mnie po kilkunastu latach przez jeden błąd bo centrala tak sobie zażyczyła chociaż byłem bardzo dobrym pracownikiem i nagana to za mało. Szkoda tylko ze nikt w centrali nie przyznał się sam do okradania firmy, kombinowania, zakupy hurtowe, dziwnie tanie dekody. Carrefour to firma która płaci najmniej, mało osób zatrudnia, sprzedaje stare rzeczy bo kto niby ma to sprawdzić jak brakuje pracowników, a ci którzy są to wyglądają jakby szli na stracenie, przemęczeni, zrezygnowani. Nie ma pracownika w carrefour który byłby zadowolony. A co do sprzętu elektronicznego to dużo rzeczy sprzedawanych po serwisie czyli tzw szroty, których jest pełno i trzeba wcisnąć klientowi bo za duże straty byłyby jakby wyrzucili w kompaktor. Juz nie wspomnę o sprzętach które kadra wypożycza na swoje imprezy a potem zniszczone trzeba było sprzedać. Wstyd. Jednym słowem nie warto angażować się w prace w tej firmie bo i tak zwolnią cię i ktoś za to dostanie premie.

taka moja ocena
@Pracownik cyrku 04.06.2018 15:39

o i to się nazywa lojalny pracownik

Troxx
@Pracownik cyrku 04.06.2018 15:39

Akurat z tym wypożyczenie sprzętu to prawda. Na hipermarketach to samo. Przyjeżdża wizytacji, filiżanki do kawy że sklepu i umyte spowrotem do opakowań. W zimę zimno? Piecyki że sklepu. Sztućce? Żaden problem. Przecież jak wypada jedna łyżka jednorazowa na pracownika na miesiąc bo dyrektor na więcej nie pozwala to jakoś trzeba sobie radzić. Własnych nie ma co przynosić, bo nie ma gdzie tego zostawić, a zniknie szybciej niż się pojawiło. Zwłaszcza że więcej gości przychodzi na sklep niż jest pracowników. To samo dotyczy połowy połowy sprzętu z rtv, ubrań ( na różne zdjęcia z akcji itd), zszywacz itd, czy nawet pojedyncze kartki do drukarki z rozwalonych opakowań się wyjmuje. Bo przychodzi 25 i nie ma już nic a sklepu się nie zamyka i klienci przychodzą. Na koszty sklepu też nie można już wziąść.

były pracownik

Pracowałemnajniższą krajowa 1300 zl, cieszę się że już tam nie je i zarabiam 5000 zl bez zadnego wysilku w innej formie. carrefourowska patologia, współczuję tym nie tam zostali i gnija o 20 lat.

ochroniarz CRF

W Ochronie Carrefour przybył niedawno nowy szef-niski gruby z bródka.Zatrudnia nachjęstniej kobiety i żadnej nie przepuści.Dla pracowników Solid jest niemiły i wywyzsza się.To przykre że tskie osoby zarządzają nami

Wiktoria

@Carrefour J. KOWALCZYKA 7 Wawa, Opinie klientów są także ważne, ale kluczowe opinie pochodzą od pracowników na temat pracodawców. Forum GoWork.pl koncentruje się na sprawach pracowniczych i rynku pracy. Może ktoś z obecnych pracowników mógłby napisać czy firma szuka nowych pracowników? Jakie warunki są proponowane nowemu pracownikowi na start?

Marta Wa-wa
@Wiktoria 15.07.2018 16:10

Oczywiście że szukają. Cały czas. Płacą 13.70 brutto za godzinę (9.74zł) na rękę i zatrudniają na 3/4 etatu. Dotyczy hipermarketów na terenie Warszawy. Jeżeli ktoś młody to łatwo awansować, nawet na stanowisko lidera (kierownika zmianowego). Wtedy masz etat, ale pensja nadal niewielka (mi proponowano 2300 brutto, czyli 1660 zł netto). Dlatego każdy kto nie miał dwóch lewych rąk poszedł już gdzie indziej i zarabia dwa razy tyle. Zostały osoby którym brakuje kilka miesięcy do emerytury albo emerytki które nie mają co z czasem robić. Nowe osoby co przychodzą albo rezygnują, albo robią wszystko żeby się nie narobić. Mają gdzieś w tych pieniądzach czy je zwolnią czy nie. Niektórzy siedzą 3 tygodnie w miesiącu na L4. I tak oto pazerni dyrektorzy jeżdzący prywatnymi samochodami i pijacy wina po 100 zł na spotkaniach tracą podwójnie.

Carrefour J. KOWALCZYKA 7 Wawa

Beznadziejna obsługa, laski w telefonach. Chamskie i obrażają klientów. Nawet nie chce im się odpowiedzieć "dzień dobry". Głupie teksty kto jak jest ubrany. Bym je zwolnił wszystkie. Wstyd że tacy ludzie tam pracują. Zwłaszcza panie które tylko na pudełku w telefonie siedzą.

Fucarrefour

Reklamy, szczególnie te ' gwizdane' nadawane na okrągło a na dodatek głośno, tak mi zobrzydziły robienie zakupów, że zostawiłem wszystkie i wyszedłem czym prędzej. Nie dadzą żyć.

Ja
@Fucarrefour 22.06.2018 20:21

Rzeczywiście jest to bardzo nieprzyjemne.

Jola

Bardzo nieprzyjemne jest to że cały czas są ogłoszenia. Trudno się skupić na zakupach.

anonymous

Korporacja która najpierw reklamuje towar który ma być a następnie jest nie do zdobycia w ich punktach. Zenada . (Trampolina z siatką wewnętrzna 3.05 za 379 zl) Gdzie one były bo w Koninie na 100% tego towaru sklep nie uświadczysz. Jeszcze raz ŻENADA!!!

Blooo

I są wyczekiwane podwyżki zależne od stażu pracy mln nie ma ale grunt że cokolwiek dali ????

Monia
@Blooo 17.05.2018 10:35

Jakie podwyżki? Gdzie one są i kto je kiedy dostał. Związki rzekomo negocjują ale jeszcze chyba nie zapadła żadna decyzja.

anonymous
@Monia 17.05.2018 11:41

Zapadła decyzja ,są podwyżki od stażu pracy Monia ,powinnaś się dowiedzieć od przełożonych .

Monia
@anonymous 17.05.2018 16:36

W carrefour nigdy nie było sprawiedliwości i nigdy nie będzie.

Beata
@anonymous 17.05.2018 16:36

a możecie podać jakie podwyżki i na jakim dziale?

Pracownik
@Beata 18.05.2018 22:40

Podwyżki są zależne od lokalizacji sklepu, stażu pracy itp. Podwyżkami są objęci wszyscy pracownicy każdego działu na sklepie. Jeżeli jakiś pracownik dostał w tym roku podwyżkę to może obejść się smakiem!

Pracownik

Zarobki to jakieś nieporozumienie, na stanowisku specjalisty na 3/4 etatu 1200 zł żadnych premi uznaniowych. Jak zaczynają się urlopy to zasuwasz po 12 godzin. Na wdzięczność czy zwykłe słowo dziękuję nie ma nawet co liczyć. Non stop robisz za kogoś bo są wieczne braki w kadrze co dzień zmiany w grafiku nikt Ci nawet nie powie bo to Twój obowiązek kontrolować grafik. A jak już Cię wycisną jak cytrynę to Cię degradują licząc że się sam zwolnisz. Może w innych Carrefourach jest lepsza perspektywa, ale nie u mnie.

Zostaw opinię o Carrefour Polska Sp. z o.o. - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carrefour Polska Sp. z o.o.