RWE Polska S.A. (Innogy)

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 84 ocen.

Opinie o RWE Polska S.A. (Innogy)

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RWE Polska S.A. (Innogy)

Minia

Dobrze, że nie narzekacie na padający deszcz w czasie podróży do pracy. Generalnie to idziemy do pracy żeby pracować i jeśli nawet zdarzają się trudne chwile to tak bywa !!!

DM
@Loverman 09.11.2017 07:41
Oj Dagmarka:D Marta ci płaci extra za wyłapywanie trollingu? Haha

Zazdrość zżera? ;)

WeźJużDajSpokójEdi
@Loverman 09.11.2017 07:41
Oj Dagmarka:D Marta ci płaci extra za wyłapywanie trollingu? Haha

Edi, ciebie już zwolnili i nic ci nie płacą więc po co się tu wygłupiasz?

Bick

Pracowalem tam i nie polecam- praca pod presja czasu za marne 2 tys na umowie agencyjnej ???? codziennie jak w przedszkolu trzeba bylo sie tlumaczyc z wynikow. Najgorsze bylo to, ze wyszedlem stamtad z niskim poczuciem wlasnej wartosci. Na szczescie udalo mi sie znalezc dobrze platna prace na etacie. Unikajcie tego miejsca!

ak

praca na Wybrzeżu a na Włodarzewskiej to dwa inne światy, atmosfera, zarobki, warunki pracy. Wiem to ze swojego doświadczenia niebo a ziemia na korzyść Wybrzeża oczywiście!

Zibi

W każdej firmie na poczatku nawet najprostsza sprawa urasta do problemu. Nie ma co wyolbrzymiać i tyle.

Vasyl

Dużo osób narzeka co tez odbija się na innych i napędza chęć zmiany pracy. Nowi pracownicy po 2 - 3 godzinnym szkoleniu otrzymują do realizacji sprawy stare i trudne. Oczywiście uczą się na łatwych sprawach bo nie ma czasu na dodatkowe komplikacje trzeba przejść proces i go przyswoić. Powstaje niekończący się ciąg pytań i niedomówień wielu ważnych kwestii. W konsekwencji każdy pracownik realizuje sprawy po swojemu, jest rozpraszany i odrywany od pracy kilkadziesiąt razy a to ktoś o coś zapyta a to odprawa a to wiadomości z ponagleniami ze coś nie jest zrobione a powinno i nie ważne że nie potrafisz tego zrobić ~ przełożonych to nie interesuje bo przecież możesz znaleźć osobę do pomocy i rozpocząć szkolenie. To jest zdaniem przełożonych szansa na rozwój. Nie ważne że wiekszosc doświadczonych pracownikow nie realizuje takich spraw bo są trudne lub nieopłacalne czasowo ~ Ty się nauczysz poprzez szkolenie na 1 sprawie. każda pomoc kogoś w sprawie jest szkoleniem. Sama praca nie byłaby aż tak zła ale za dużo jest bałaganu i zaległości a za mało dobrze wyszkolonych pracowników. Dużo by wymieniać, najlepiej zaaplikować i przekonać się, bo pewnie gdzieś się osoby którym ta praca odpowiada.

Narni

Innogy mimo , że jest tu dużo pracy to dobry pracodawca!

Samosia

praca jak praca wszędzie wymagają to fakt, zapieprz jest wydaje mi się że tz. góra nawet nie zdaje sobie sprawy jak wgląda praca pracownika na tymczasówcw, denerwujące jest to że przedłużają Ci umowy co 2, 3 miesiące zamiast dać chociaż na 6 mies i tak jest tydz. wypowiedzenia. wprowadzają nowe akcje do których nie są przygotowani, masa błędów, falstartów to nie działa tego nie ma. presja czasu jest by osiągnąć swój cel i niespowiadać się zbytnio dlaczego taki wynik albo dlaczego minka zielona czy zółta kto pracował w rwe to wie o co chodzi :) fakt można poznać tam naprawdę fajnych ludzi bo na wielu stanowiskach nawet wyższych pracują spoko ludzie. Ogólnie praca jak wszędzie wszędzie będzie się narzekać że może być lepiej. jedyny minus to strasznie marna kasa dlatego ludzie tam nie zagrzewają długo miejsca ale jest to spoko miejsce do wybicia się gdzieś dalej do innego korpo :)

analityk

z tego co czytam to wiekszosc opinii dotyczy biura na wlodarzewskiej, a pracuje ktoś w siedzibie na Wybrzezu Kosciuszkowskim? aplikuje tam do dzialu analiz jako analityk. Jak to tam wyglada?

NICK

Trudno się nie zgodzić z opinią @warta. Praca przez 8h na pełnych obrotach, choć "szkolenie" nowych umiejetnosci jest żenujące. Siedzisz max 2 h przy doświadczonej osobie, ktora pokaże ci jak realizować daną kategorię i według nich jesteś gotowy do pracy. Oczywiście pojawia się po chwili szereg pytań i wątpliwości, które kierujesz do innych...i niestety zabierasz im czas. W związku z tym, że ogromny nacisk jest na realizację efektywności, każdą minutę , która wydłuża twoj czas realizacji sprawy musisz wpisywac do odrębnego pliku (a jest ich co nie miara!). Sic! Już wiadomo, że ci pracodawca nie ufa ;/ Oczywiście target jest z kazdej strony- oceniaja cie klienci, rzecz jasna przez pryzmat calej firmy, ktora ma MEGA zaleglosci, w zwiazku z czym twoja praca jest czesto fiaskiem, bo ocena klienta nie jest pozytywna...a co za tym idzie, spada Ci kolejny % i maleje szansa na premię. Nawiążujac do zaleglosci...Odwieczne nadgodziny. Niedziele po 8-12h (znaj łaskę pana- mozesz przyjsc na min 8), czesto wtedy gdy wyrobisz pewna ilosc nadgodzin w tygodniu :D Agencyjni maja 200% platne a na etatach 300%- dziadostwo na maxa, bo wszyscy robia takie same sprawy :D Umowy agencyjne daja na miesiac, max 3 łżąc w zywe oczy, że to agencja pracy takie zapotrzebowanie zglosila. Kuchnia o metrazu 2X1 pozwala co najwyzej umyc sobie kubek po kawie. O jedzeniu w kuchni zapomnij- najczesciej na szybko przy biurku- bo norma, norma...85%...być na zielono. Bo jak bedziesz na czerwono to cie team leader nastepnego dnia zapyta ze wzrokiem teskniącym za rozumem "co się zadziało?". Organizacja pracy fatalna, koncepcji na zlikwidowanie backlogu milion, choć i tak zaległości rosną jak grzyby po deszczu. Na realizacje sprawy masz czesto kilka minut, wiec aby wykonac pożądaną norme musisz naklikać się do bólu. Nie ma zmiłuj. Czasem wpadnie "szefowa" i poprzewraca oczami, potupie nóżką, ochrzani za to, że ktos stoi na chwilę na korytarzu i rozmawia z innym pracownikiem, choć sama z tego, co mi wiadomo, nie potrafi pracować na SAP-ie ani realizować spraw. Kpina. SAP tez nie jest przyjazny ani intuicyjny i często są jego awarie...a czas leci. Sprawy leżą, klienci czekają. Żadnego trenera ani eksperta nie ma na caly back office. Dobrze, że jest kilka życzliwych osób, które wesprą w realizacji spraw. Ogólnie nie polecam tej pracy, jeśli nie chcesz być korposzczurem z niską pensją i przywilejami.

warta

Kilka osób pytało o pracę na stanowisku Referent Back Office. Pracuję tam już ładny kawałek czasu i moja rada brzmi tak: jeśli szanujecie swój czas i swoje nerwy, to lepiej omijajcie to miejsce z daleka. Dlaczego tak myślę? Odpowiem w punktach (kolejność przypadkowa): - praca w ogromnym stresie i pod ciągłą presją czasu, która naprawdę przybiera czasem formy groteskowe - jeśli nie wyrobisz normy, to następnego dnia musisz się z tego tłumaczyć przed całym zespołem (chory wymysł, nie mam pojęcia, kto go zaakceptował) - co do samej normy, nie masz pewności, że jeśli cały dzień uczciwie pracujesz, to na pewno ją wyrobisz. Trzeba mocno cisnąć, a przy tym nieźle kombinować, żeby "być na zielono". Wiąże się to zarówno z podejrzanym sposobem naliczania efektywności, który polega na tym, żeby robić jak najwięcej i jak najmniej z tego mieć, a także ze specyfiką realizowanych spraw - niesprawiedliwe kryteria oceniania - niska pensja, zwłaszcza biorąc pod uwagę kierat, jaki panuje w biurze - rozliczanie się dosłownie z każdej przepracowanej minuty. Nie dość, że uciążliwe, to jeszcze buduje przeświadczenie, że przełożeni nie mają krzty zaufania do pracowników - ciągłe nadgodziny - organizacja pracy woła o pomstę do nieba - system jest tak skomplikowany, że duży odsetek spraw można zrealizować wyłącznie z pomocą innych osób. Zero samodzielności, przynajmniej przez kilka pierwszych miesięcy. Ludzie są generalnie pomocni, ale każdy musi przecież wyrobić swoją normę, więc, czasem już z własnej woli, zostajesz sam ze sprawą, której nie potrafisz zrobić. A czas leci... - robota niesamowicie frustrująca, bez przerwy coś cie blokuje, czegoś brakuje, trzeba dociekać, gdzieś dzwonić, pisać, z kimś się konsultować, ale jak to w korpo: a to coś się zagubiło, kogoś nie ma, ktoś cię olewa, nie odpisuje, nie odbiera telefonu. Sprawa leży odłogiem, a czas leci. I nie ma zmiłuj. - na jakieś 100 osób na piętrze jest jedna kuchnia, o powierzchni kilku metrów kwadratowych. Chyba po to, żeby nikomu nie przyszło do głowy zbyt długo tam przesiadywać... - na porządku dziennym jest brak czasu na przerwę i jedzenie przy biurku - kiepska lokalizacja - duża rotacja pracowników, zwłaszcza młodych - nie spotkałam się osobiście z żadnymi szykanami, ani z brakiem szacunku, ale generalnie widać, że przełożeni mają cię gdzieś. Jesteś dla nich przede wszystkim sumą roboczogodzin, która NIESTETY ma jakieś prawa... Długo jeszcze można by wymieniać, ale szkoda czasu. Jest też oczywiście trochę plusów: fajni ludzie, naprawdę bogaty pakiet socjalny. Może jeszcze coś, o czym teraz nie pamiętam... Ale to wszystko są drobnostki, które nie zmieniają ogólnego obrazu. Z mojego punktu widzenia rozpoczęcie przygody z tą firmą było błędem. Na szczęście już wkrótce go naprawię...

Ania

Zastanawiam się kto to jest? Jeśli wchodził i pisał komentarze pod postem Twojej córki, screen i wyślij do prezesa i członków zarządu. Miałam kiedyś podobną sytuację pomaga, jeśli nie to wyślijcie do gazety aby to nagłośniła. Polecam Ania.

Ania

Zastanawiam się kto to jest? Jeśli wchodził i pisał komentarze pod postem Twojej córki, screen i wyślij do prezesa i członków zarządu. Miałam kiedyś podobną sytuację pomaga, jeśli nie to wyślijcie do gazety aby to nagłośniła. Polecam Ania.

Stella

Ja tam jestem zadowolona z pracy i na pewno bym nie zmieniała.

Pracownik CC

Mi się podoba w tej firmie i nie rozumiem dlaczego takie gorzkie żale co niektórzy piszą. Do pracy w call center miałam przygotowanie, szkolenie o energii potem produkty i dopiero po kilku tygodniach zaczęłam samodzielnie pracować. Atmosfera jest ok. Zawsze może być lepiej, trochę starsi stażem marudzą, że kiedyś to były czasy... Ale to takie gadanie, bo sporo się zmieniło w tej firmie. Teraz są szkolenia z nowej metody sprzedaży. Bardzo mi się podoba, że nie ma wciskania produktów na siłę. Trenerzy też bardzo pomocni i przygotowani do tego co robią. Monitoring trochę się czepia ale taka ich rola. Ogólnie jak na pracę w call center w Warszawie to nie jest najgorzej.

Ona

Cześć wam byłam na rozmowie w innogy na stanowisko Referent..już na samym początku można zobaczyć co to za firma, słyszałam też od pewnej osoby tam pracujacej że jest duża rotacja i ludzie rezygnują już podczas rozmowy o pracę . A Pani Marcie od rekrutacji sporo brakuje jeszcze do jakiś standardów rekrutacyjnych, pierwszy raz się spotkałam z takim brakiem kompetencji i w takim amatorskim wykonaniu.. porażka. W mojej ocenie to źle mogłoby wróżyć podczas ewentualnej współpracy, gdybym wiedziała jak to wygląda to nawet bym się tam nie wybrała, szkoda czasu lepiej poszukać innego miejsca gdzieś gdzie bardziej szanują ludzi..

Zuzanna

Trzeba być dobrej myśli w kwestii podwyżek. Słyszałam, że państwowe spółki podnoszą wynagrodzenia to i wszyscy inni będą po troszku podnosili. W każdym razie jest jakaś nadzieja na poprawę sytuacji. Ale swoją drogą niektórzy już grubo przesadzili z narzekaniem!

Zuzia

Ja jeszcze nie spotkałam się z opinią, że jakaś firma jest idealna, że wszystko jest super. Może to dobrze ponieważ zawsze jest co poprawiać w firmach.

Eee

Referent back office- jakies opinie? Ide jutro na rozmowe, a po przeczytaniu watku mam mieszane mocno uczucia

Sap
@Emma 29.08.2017 16:28
Chyba nie radzę. Pani z agencji Manpower wprost powiedziała mi, że jest tam rotacja, że są bardzo mieszane opinie, że oceniają...

Nie polecam - nie ma rozwoju nie ma dobrych pieniędzy, szkoda tracić wzrok nieodrywając się sprzed komputera przez 8 godzin w wielu przypadkach ludzie jedzą i piją przy biurku! nie tak powinna wyglądać praca w innowacyjnej firmie! Niektóre zagrywki nie na poziomie, oczy zamknięte na prawdziwe fakty i skupianie całej winy na pracownikach bo są zaległości. Nieumiejętne zarządzanie! Nie warto ;( liczą ze siadziesz i będziesz tak klepał te sprawy do emerytury bez umowy na dłużej bez podwyżki bez odpowiedniego szkolenia :D śmieszne ale prawdziwe

Lusiiii
@Emma 29.08.2017 16:28
Chyba nie radzę. Pani z agencji Manpower wprost powiedziała mi, że jest tam rotacja, że są bardzo mieszane opinie, że oceniają...

Pani z Manpower miała rację :) Rotacja niesamowita. Średni staż pracy 6 miesięcy :) Wynagrodzenie bardzo marne, obowiązków mnóstwo! Praca pod olbrzymią presją czasu. Zadań ciągle przybywa. O podwyżce można zapomnieć. Jedzenie przy biurku - norma.

ja

Operator (moich pieniędzy) super. Tylko dlaczego mam mu płacić za rok z góry? Obraca moimi środkami. Dlaczego jeszcze tym nie zajął się rząd?

Manager

Uwaga - Naciągacze !!! Szukają jeleni, którzy na własny koszt rozkręcą im interes w regionie. Byłem wczoraj na rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisko Manager Regionu a okazało się, że na początku ganiasz jako zwykły PH na swój koszt, bo oni płacą za wyniki, pięknie nazywając to, że ambitnym ludziom to nie przeszkadza. A na początku wiadomo, na pierwsze efekty można czekać długo. Szkoda czasu i pieniędzy na dojazd na te pseudo rozmowy kwalifikacyjne w hotelu Krasicki w Lidzbarku. Skąd ten Lidzbark? Chyba pani manager przy okazji zafundowała sobie SPA.

Zduńczyk

Czy może mi ktoś podpowiedzieć jak się teraz pracuje w firmie po tych wszystkich zmianach? Czy do podstawy są w firmie jakieś dodatki typu opieka medyczna czy też karta multisportu? Czy warto aplikować ?

Ala

Jak ze stanowiskiem referent back office? Ktoś coś powie?

Ala

Jak ze stanowiskiem referent back office? Ktoś coś powie?

Zuzia

Nie ma idealnej firmy ale jak akceptujemy pracę to będzie ok!

aaa

Wiele z tych opinii to niestety prawda, ale jeśli ktoś potrafi sprzedawać i jest wytrwały to sobie poradzi.

aaa

Wiele z tych opinii to niestety prawda, ale jeśli ktoś potrafi sprzedawać i jest wytrwały to sobie poradzi.

KOT

Infolinia to ZŁO Wymagany czas rozmowy 2 minuty. W ciągu tych 2 minut trzeba było: 1. Wysłuchać opierdolu, dlaczego od pół roku klient nie może się doczekać umowy lub rachunków, a potem prosić o jeszcze trochę cierpliwości (70% telefonów było o takiej tematyce) 2. Wyjaśnić dość skomplikowane problemy lub procesy, czasem konsultując się z pracownikami Stoenu (starymi dziadami z elektrowni bez kultury i z pretensjami że [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zawracamy) lub konsultując się ze "specjalistami" którzy byli niekompetentni, niepomocni, bez doświadczenia w pracy na słuchawkach, nie znali odpowiedzi na pytania - oni byli od tego żeby pilnować kolejek i wrzucać kolejne połączenia, nie ważne czy skończyłeś zapisywać zadanie dla poprzedniego klienta czy nie, świeciło im się na czerwono to Ci wrzucali kolejnego, a Ty się potem martw która sprawa do którego klienta. 3. Sprzedać jakiś aneks lub wcisnąć jakiś badziew. Zamiast skupić się na zaległościach to mało się nie zesrali z tą sprzedażą. Trzeba było wciskać każdemu, również tym co dzwonili z mordą i wyzwiskami, bo jak nie, to firma zwalniała z dnia na dzień, nawet najbardziej kompetentnego, wieloletniego pracownika. Jak się udało coś sprzedać to umowa i tak mogła nie wyjść, bo nie miał kto jej obsłużyć. Firma jeszcze bardziej zakopywała się w papierach i błędne koło się zamyka. Podkreślam to wszystko w 2 minuty. Prowizja od sprzedaży raz na 3 miesiące. Jak pracownicy realizowali wyznaczone cele, to były one podnoszone, żeby nikt nie daj boże za dużo nie zarobił. Zmiana zasad w trakcie gry? Bardzo nie fair... ale z tej praktyki firma jest znana od lat. Firma potrafiła też rozdać bony pieniężne, żeby po chwili się z tego wycofać, tłumacząc że to pomyłka - tacy kompetentni i poważni tam pracują. Rozwój? Hahaha dobre sobie! Po 1,5 roku zatrudnienia przez agencję przechodzi się pod skrzydła... kolejnej agencji :) i tym sposobem ludzie po 5 lat pracują na umowę o pracę tymczasową. Budynek bez windy, z PRLu i obyczaje też z PRLu.

może_przyszły

jak wygląda praca na stanowisku Referent Back Office?

Drabik

Wszędzie mogą zdarzyć się jakieś błędy czy nie przemyślane decyzje ale takie są realia. Może warto podpowiadać zwierzchnikom jeśli jest coś nie tak.?

KOT
@Drabik 28.07.2017 12:05
Wszędzie mogą zdarzyć się jakieś błędy czy nie przemyślane decyzje ale takie są realia. Może warto podpowiadać zwierzchnikom je...

Nie wiem czy pytanie do mnie, ale pozwolę sobie odpowiedzieć. Nie, nie warto. Bezpośredni przełożeni przeważnie są w porządku, ale co oni mogą? problem leży wyżej wśród tych zarządzających biurem na Włodarzewskiej. A pracownicy nie dostają kasy za doradztwo i podpowiadanie jak zarządzać firmą, więc to nie oni są odpowiedzialni za to wszystko. Błędy oczywiście zdarzają się wszędzie ale nieprzemyślane decyzje na tak wielu płaszczyznach w tak dużej korporacji to nie są realia. To jest śmiech na sali. Firma jest niekonkurencyjna nie tylko dla klientów ale też dla pracowników.

Zojka

Czy ma ktoś informacje o nowych ofertach pracy? Czy po tej zmianie jest już dobrze w firmie? Jak sie teraz pracuje? Chciałabym dostać się tu do pracy.

xxcccc
@Zojka 23.07.2017 11:24
Czy ma ktoś informacje o nowych ofertach pracy? Czy po tej zmianie jest już dobrze w firmie? Jak sie teraz pracuje? Chciałabym...

zachęcam,ciekawa praca można się wiele nauczyć :) atmosfera też ! :)

były pracownik
@Zojka 23.07.2017 11:24
Czy ma ktoś informacje o nowych ofertach pracy? Czy po tej zmianie jest już dobrze w firmie? Jak sie teraz pracuje? Chciałabym...

Nie polecam pracy w tej firmie !!!!

Natalia

Ile osób tyle opinii, niby prawidłowe ale jeśli są to opinie skrajnie różne? Jak osoba z zewnątrz może wyrobić sobie opinie o firmie ? Jeśli ktoś szuka pracy to często posiłkuje sie takimi opiniami , z tego forum z pewnością nie skorzysta.Szkoda bo firma jest fajna.

Zamyślony
@Natalia 16.07.2017 12:19
Ile osób tyle opinii, niby prawidłowe ale jeśli są to opinie skrajnie różne? Jak osoba z zewnątrz może wyrobić sobie opinie o f...

Wygląda na to że są tacy ktorym się bardzo podoba i tacy którym sie bardzo nie podoba. Brak tu czegoś pośrodku. Chyba jakiejś takiej równości. Daje do myślenia.

Agnieszka

Przykre, jak osoba, której w życiu nic nie wyszło szerzy jad i wydaje opinie na temat innych osób. Firma i ludzie spoko a awanse dostają osoby, które na to w pełni zasługują.

Xxx
@Agnieszka 14.07.2017 17:26
Przykre, jak osoba, której w życiu nic nie wyszło szerzy jad i wydaje opinie na temat innych osób. Firma i ludzie spoko a awans...

Przestań wypisywać głupoty wulgarny zakompleksiony zboczeńcu. Za to jak sie zachowujesz w innogy lizusie powinienes dostac w morde. Powinienes tez dostac w morde za wchodzenie na zdjecia mojej córki na instagramie i obrażanie jej. Jakim trzeba byc dnem żeby 4 letnie dziecko poniżać. Jestes nieudacznikiem i powinieneś siedziec za swoje kopanie dołków i molestowanie seksualne obrzydliwym tekstami. Jak ty to mowisz? "To były zarty". Do konca życia bede powtarzac ze Innogy trzyma, choduje u siebie zboczeńca, który kopię doły, kłamie, oszukuje, umniejsza wartość innych byle tylko sie wybić. Przestań sie tu odzywać.

Xxxx

Czytając te opinie, trochę sie zszkowalam.. wspomnę iz to jest dobra firma, rozwojowa i atmosfera mega! Po to jest praca by w niej pracować trzeba robić swoje. Co do wyżej wymienionych osób neguje, tym bardziej o Adama.W to mądry dobry kierownik i jeden z lepszych. Jak nie przedłuża umowy to widocznie ktoś na.to nie zasłużył praca i podejściem. Da się zarobić tez fajne pieniądze, wyjazdy nagrody. Polecam !

Zzz
@Xxxx 12.07.2017 23:23
Czytając te opinie, trochę sie zszkowalam.. wspomnę iz to jest dobra firma, rozwojowa i atmosfera mega! Po to jest praca by w n...

Uderz w stół a norzyce się odezwą

Zomowiec

RWE wywodzi się wprawdzie jeszcze ze starych czasów ale to już historia. Innogy to jest nowa firma z nowymi regułami i jak widać osoby pracujące w starej firmie nie mogąc pogodzić się ze zmianami oskarżają firmę.

Sandler

Szkoleniowcy w Innogy robią wrażenie. Takie ma odczucia każdy kto siedzi nudzi się bo wie więcej niż oni. A nie jest to trudne... Ci od metody Sandlera nie potrafia zapytani wytłumaczyc czym jest ta metoda. Po ra żka. Wielu pracownikow firmy, tych niedostrzeganych mogloby ich zastąpić z powodzeniem bez przygotowania.

Na szczescie były pracownik

Kontrolerzy na Wlodarzewskiej to porażka. Kasia specjalistka wyniosa, opryskliwa, mówi jakby wszystko bylo oczywiste, nie rozumie swoich kompetencji, ma pomagac a robi łaske. Burczy krzyczy patrzy z góry. Lepiej powiedziec klientowi źle niz ją zapytac. Roman porażka. Pan z wsem, sweterek, PRL pelna gemba. Zero wiedzy merytorycznej, zero znajomosci systemow, emocjonalny, wybuchowy, pyskaty, lrpiej nie dzwonic po pomoc

Renata

W grupach sprzedażowych na wlodarzewskiej jest po 9, 10 osób na jednego "szefa". Np w grupie pana Adama W. na ilość 10 osób przypada 2 osoby z kompleksami, które są złośliwe, ironizują, wszystko obśmiewają, umniejszają wartość pomysłów innych osob. Są to ulubieńcy szefa. Można samemu sobie wyobrazić jakby nam sie tam pracowało? Czy szanse bylyby rowne?. Szef w tej grupie jest ślepy na absolutnie wszystko. Opinie tych osob traktuje jak kluczową. Nawet bedac alfą i omegą, zmęczy Cie walka, zmeczy Cie odkopywanie sie z dołków, zmeczy Cie oczyszczanie się z plotek... i odejdziesz, albo oni nie przedłużą Ci umowy o pracę tymczasową z uwagi na trud pracy z Toba

Rafał

* pracodawca zatrudnia na umowę o pracę tymczasową. To pozwala zwalniać w trakcie L4 . Mnie zwolniono "nie przedłużono umowy" w trakcie l4, koleżanka w ciąży została poinformowana ze umowa dobiega końca i nie bedzie następnej *pracodawca zatrudnia od 15, 20, 10 lat tych samych pracowników którzy źle znoszą młodych wybijających się. *na roznych szczeblach firmy pracują ludzie zaprzyjaźnieni ze sobą, ktorzy robią sobie przysługi. *jako nowa mloda osoba robiac 300 % normy w sprzedaży nie bylam w stanie otrzymac za sprzedaż nigdy zadnej nagrody. Sprzedane przeze mnie produkty dziwnym trafem nie były wysyłane, utykały gdzies na innych szczeblach w firmie. Klienci dzwonili po kilka razy z prośbą o wysylke w koncu rezygnowali *panuje prywata, zasady prlu, raczka raczke myje. Tak sie zawsze sklada ze prezenty i wyróżnienia od lat dostaja miesiac w miesiac te same osoby * jest bardzo duza rotacja mlodych ambitnych osob, które szybko poznaja sie o co chodzi *w firmie sie plotkuje, zartuje w bardzo ordynarny sposob *kolezanki z dobrymi wynikami zglosily ze kolega molestuje je opowiesciami o seksie analnym, jest wulgarny, bezustannie poniża krytykuje. Obie w efekcie stracily prace mimo dobrych wynikow. Kolega ktory je mobbował pracuje nadal i dokucza innym osobom. Byc moze jest tu drugie dno * wyczuwalna jest obawa menagerw przed osobami które moga potrafić wiecej niż oni * sama praca jest skomplikowana. Sytem jest skonstruowany tak ze pod telefonem sa osoby które pomagaja. I tu zaczyna sie problem. Sa to osoby w stylu "pan roman elektryk" przecież go nie zwolnimy, dajmy go na kontrolera. Tacy kontrolerzy nie radza sobie ani merytorycznie (co jeszcze jest do przezycia jak sie ma bogate notatki) ale nie radzą sobie emocjonalnie a to jest duży problem... * PRL PRL czas sie na Włodarzewskiej zatrzymał i zardzewial

Maro lomos
@Rafał 28.06.2017 11:32
* pracodawca zatrudnia na umowę o pracę tymczasową. To pozwala zwalniać w trakcie L4 . Mnie zwolniono "nie przedłużono umo...

Bylem tam na rozmowie i system rekrutacyjny mocmo mnie zawiódł, widzę jednak że był to dla mnie znak. Współczuję. Nie przypuszczałem że w Warszawie w obecnych czasach takie sytuacje mogą mieć miejsce. To poddaje w wątpliwość pozytywne komentarze.

Maro lomos
@Rafał 28.06.2017 11:32
* pracodawca zatrudnia na umowę o pracę tymczasową. To pozwala zwalniać w trakcie L4 . Mnie zwolniono "nie przedłużono umo...

Bylem tam na rozmowie i system rekrutacyjny mocmo mnie zawiódł, widzę jednak że był to dla mnie znak. Współczuję. Nie przypuszczałem że w Warszawie w obecnych czasach takie sytuacje mogą mieć miejsce. To poddaje w wątpliwość pozytywne komentarze.

Rafał

* pracodawca zatrudnia na umowę o pracę tymczasową. To pozwala zwalniać w trakcie L4 . Mnie zwolniono "nie przedłużono umowy" w trakcie l4, koleżanka w ciąży została poinformowana ze umowa dobiega końca i nie bedzie następnej *pracodawca zatrudnia od 15, 20, 10 lat tych samych pracowników którzy źle znoszą młodych wybijających się. *na roznych szczeblach firmy pracują ludzie zaprzyjaźnieni ze sobą, ktorzy robią sobie przysługi. *jako nowa mloda osoba robiac 300 % normy w sprzedaży nie bylam w stanie otrzymac za sprzedaż nigdy zadnej nagrody. Sprzedane przeze mnie produkty dziwnym trafem nie były wysyłane, utykały gdzies na innych szczeblach w firmie. Klienci dzwonili po kilka razy z prośbą o wysylke w koncu rezygnowali *panuje prywata, zasady prlu, raczka raczke myje. Tak sie zawsze sklada ze prezenty i wyróżnienia od lat dostaja miesiac w miesiac te same osoby * jest bardzo duza rotacja mlodych ambitnych osob, które szybko poznaja sie o co chodzi *w firmie sie plotkuje, zartuje w bardzo ordynarny sposob *kolezanki z dobrymi wynikami zglosily ze kolega molestuje je opowiesciami o seksie analnym, jest wulgarny, bezustannie poniża krytykuje. Obie w efekcie stracily prace mimo dobrych wynikow. Kolega ktory je mobbował pracuje nadal i dokucza innym osobom. Byc moze jest tu drugie dno * wyczuwalna jest obawa menagerw przed osobami które moga potrafić wiecej niż oni * sama praca jest skomplikowana. Sytem jest skonstruowany tak ze pod telefonem sa osoby które pomagaja. I tu zaczyna sie problem. Sa to osoby w stylu "pan roman elektryk" przecież go nie zwolnimy, dajmy go na kontrolera. Tacy kontrolerzy nie radza sobie ani merytorycznie (co jeszcze jest do przezycia jak sie ma bogate notatki) ale nie radzą sobie emocjonalnie a to jest duży problem... * PRL PRL czas sie na Włodarzewskiej zatrzymał i zardzewial

Zimba

@Smile To nie pierwszy przypadek kiedy zmiany jakie przeprowadzono w firmie dały bardzo pozytywne efekty. A czy finansowo też jest dobrze? Co się jeszcze zmieniło?

Smile

Pewnie, że jest :-). To jest najlepsza firma w której pracuję od lat. Naprawdę polecam!!!

Zomo

Co ciekawego słychać w innogy? Tak mało piszecie na forum. Czy zmiana jest tak dobra iż nie macie czasu na pisanie?

ZainteresowanyPraca

Witam, Czy jest tu jakaś osoba która pracowała w firmie Energy Advisory group? Jest to firrna która jest partnerem strategicznym innogy. Zastanawiam się nad przyjęciem propozycji pracy jako doradca ds energii. Proszę o odpowiedź ;)

Leszek

Jak się pracuje w firmie po zmianie nazwy? Czy to coś dało? U nas jest generalnie fajnie, trochę zmian i myślę , że to będzie z korzyścią dla pracowników. Takie niby pozorne zmiany potrafią zmienić myślenie .

Iza

RWE Polska S.A. po zmianie nazwy na innogy nie ma zupełnie nowych ofert pracy?

może_przyszły

jak wyglada praca na infolinii ? ? ? Czy ktoś z obecnie pracujących lub byłych pracowników mógłby przybliżyć ile jest połączeń itd... Z góry dziękuje

Iza

@karolcia Myślę, że te pytania powinnaś skierować do odpowiedniej komórki w firmie e-mailem na adres info@rwe.pl,

xxx
@Iza 14.03.2017 13:15
@karolcia Myślę, że te pytania powinnaś skierować do odpowiedniej komórki w firmie e-mailem na adres info@rwe.pl,...

chyba @innogy.pl ;)

Zyta

Pracuję w firmie długo i wiem, że jest super. Płace są na przyzwoitym poziomie, wypłacane zawsze regularnie na czas.

karolcia

Czy ktoś może mi powiedzieć jak wygląda praca jako Referent Back Office (departament finansów)? Bo byłam ostatnio rozmowie w agencji i przyznam, że mam dość mieszane odczucia. Przypuszczam, że zaproszą mnie na kolejny etap. Tyle że mam propozycję innej pracy, to się zastanawiam czy nie odpuścić RWE.

Mateusz

Nie polecam. Pracowałem niedługo ale to co się napatrzylem starczy na długo. Pracowników się nie słucha są od roboty i tyle. Za jakiekolwiek uwagi wedrujesz na dywanik. Fakt płacą terminowo ale to żaden luksus. Tylee masz minut na to a tyle na tamto. Nowemu poświęca się ułamek czasu który potrzebuje na naukę. Nie wiesz?Jak to przecież cię wyszkolilismy...Jakiś zart. Tylko dla tych co potrzebują na przeczekanie.

Zomo
@Mateusz 29.12.2016 20:29
Nie polecam. Pracowałem niedługo ale to co się napatrzylem starczy na długo. Pracowników się nie słucha są od roboty i tyle. Za...

Jak Ty jesteś takim pracownikiem z jakim miałam do czynienia w punkcie firmy w Warszawie to dobrze że już tam nie pracujesz. Tacy fachowcy tylko psują opinię

Zostaw opinię o RWE Polska S.A. (Innogy) - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RWE Polska S.A. (Innogy)