Energia dla firm S.A.

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 362 ocen.

Opinie o Energia dla firm S.A.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Energia dla firm S.A.

Obecny pracownik
użytkownik zarejestrowany

Dla chcącego nie ma nic trudnego. Wszyscy doskonale znamy to powiedzenie. Praca w firmie Energia dla firm nie jest bardzo skomplikowana, do tego są szkolenia więc wystarczą chęci a z całą pewnością będą zadowoleni.

patryk

Pracowałem w różnych branżach jako handlowiec, więc mam porównanie, a akurat w Energii dla Firm nie ma się do czego przyczepić. Nikt cię nie rzuca na głęboką wodę, bo szkolenia są dosyć intensywne. Jeśli ktoś ma chęci i predyspozycje, ma szansę awansować, więc nie trzeba się martwić, że człowiek będzie tkwił w jednym stanowisku 5 lat czy więcej. Pensja też jest spoko. Jak się wysilasz to zarobisz.

Malina
użytkownik zarejestrowany

Widzę, że firma Energia dla firm nie ma zupełnie nowych ofert pracy. Pełne zaskoczenie czyli jest dobrze!!!

Olga

Cześć wszystkim, mam pytanie. W przyszłym tygodniu mam spotkanie o pracę w tej firmie. W piątek rozmawiałam z kobietą z HR, ale zapomniałam dopytać o jedną kwestie. Nie chce czekać w niepewności do spotkania. Może ktoś z Was będzie wiedział. W ogłoszeniu na przedstawiciela handlowego jest napisane „zatrudnienie na podstawie umowy o pracę lub innej formy zatrudnienia”, jak myślicie, czy będę mogła świadczyć dla nich usługi jako firma? Prowadzę jednoosobowa działalność i mam leasing na samochód. Dlatego nie chce wchodzić na umowę o pracy tylko kontynuować działalność. Jeżeli ktoś coś wie, to będę wdzięczna za info. Pozdrawiam, Olga.

J.S.
@Olga tydzień temu
Cześć wszystkim, mam pytanie. W przyszłym tygodniu mam spotkanie o pracę w tej firmie. W piątek rozmawiałam z kobietą z HR, ale...

Olga, no stres, na pewno się dogadasz, zwłaszcza, że ja byłem całe życie na umowie o pracę, a w tej firmie pracuje na działalności. Tak doradzili mi znajomi i dobrze zrobiłem, dla mnie plus jest taki, że mogę robić sobie koszty i zawsze mam więcej w kieszeni, bo odliczę sobie VAT i podatek. Także na pewno uda Ci się dogadać.

Sympatyk
użytkownik zarejestrowany

Jak człowiek ma dobre nastawienie to zawsze będzie mu dobrze, powodzenia.

Nowy
@Sympatyk 2 tygodnie temu
Jak człowiek ma dobre nastawienie to zawsze będzie mu dobrze, powodzenia.

Też tak uważam, nastawienie i pracowitość to część sukcesu. Powodzenia - nie dziękuję ????

Nowy

Jestem w firmie od niedawna. Przed rozpoczęciem pracy zaglądałem na różne fora, trafiłem też tu. Poczytałem, nie komentowałem ponieważ nie miałem opinii. Na rozmowie firma mi się spodobała, warunki zatrudnienia też, także przyjąłem ofertę. Teraz po kilku tygodniach mam pewne przemyślenia. Powiem krótko, dobre miejsce dla ludzi, którzy chcą się rozwijać i zarabiać. Szkolenia są fajne i bardzo pomocne. Teraz widzę, że wiele wpisów tu, to tylko hejt tych, którzy hejtują wszystko i wszystkich :) A takim ludziom nigdy nie dogodzisz.

Obecny pracownik
użytkownik zarejestrowany

Energia dla firm stwarza możliwości pracy i ciągłego rozwoju i tyle mam do powiedzenia

Agnieszka
użytkownik zarejestrowany

@Syrenka Waw @poirytowanydziękuję za wyjaśnienie. Kwestia możliwości rozwoju jest jedną z ważniejszych przy szukaniu nowego miejsca pracy. To na pewno ważna informacja, że w Energia dla firm S.A. jest taka możliwość.

...

Spokojnie, przecież nikt nie mówi, że nie masz prawa do wyrażania swoich opinii ;) Chodzi tylko o to, że z pewnymi kwestiami trudno się zgodzić. W firmie są organizowane szkolenia i sam brałem w nich udział – swoją drogą są one w porządku – merytoryczne i myślę, że każdy coś z nich wyciągnie. Co do kwestii bycia kierownikiem. Nie każdy nadaje się do bycia nim. Ta osoba oprócz kompetencji zawodowych musi być charyzmatyczna i potrafić zjednoczyć sobie ludzi, pokazać im kierunek, zaangażować i zmotywować ich. To nie jest łatwe zadanie. Poza tym nie wszyscy maja takie aspiracje i potrzebę być na stanowisku kierowniczy, co wiąże się z duża odpowiedzialnością, a nie tylko z błyskiem fleszy ;)

poirytowany

Najbardziej irytujące jest czytanie takich opinii byłych pracowników, którzy wszystko wiedzą mimo, że naprawdę dawno są już poza strukturami, skoro nie wiedzą, czy Marek, Marek i Artur jeszcze pracują ???? Szkolenia odbywają się kilka razy w tygodniu, coachingi indywidualne i grupowe nawet 10 razy w miesiącu, w ostatni piątek w Warszawie było szkolenie sprzedażowe dla Regionu 4, w poniedziałek było szkolenie sprzedażowe dla Regionu 3 we Wrocławiu … w przeciągu ostatnich ośmiu miesięcy to było blisko 100 dni szkoleniowych. Co do zasady szkolenia odbywają się w każdy poniedziałek, środę i piątek … Kierownikiem może zostać każdy pod warunkiem, że przekracza realizację planu, jest lepszy od innych i potrafi zbudować grupę sprzedażą … masz rację, nie wszyscy na to mogą liczyć, jak to w życiu, nie ma nic za darmo i na wszystko trzeba zapracować …

Agaton
@poirytowany 20.09.2017, 09:21
Najbardziej irytujące jest czytanie takich opinii byłych pracowników, którzy wszystko wiedzą mimo, że naprawdę dawno są już poz...

Czemu się tak poirytowałeś?? Czy napisanie swojej opinii zarezerwowane jest tylko dla aktualnie pracujących??? Ja wyraziłem swoją opinię, bo mam do niej prawo :) Co tak zabolało w moim poście? Z firmą rozstałem się nie tak dawno i mogę porównać to co było z tym co jest aktualnie. Tak na marginesie to nie ilość dni szkoleniowych jest ważna. Bo można mieć i 150 dni tylko jaka jest w tym jakość??? I skoro poruszyłeś ten temat to popatrz na wyniki jakie były choćby rok temu do tego co jest aktualnie i sam sobie odpowiesz na pytanie co do jakości szkleń :) Jeśli zaś mowa o stanowisku kierowniczym to nic złego nie napisałem. Prawda jest taka, że nie w każdym regionie można kierownikiem zostać bo po prostu nie ma ludzi do pracy (o powodach nie będę pisał). P.S post pewnie się nie pojawi bo cenzor zadziała :) pozdrawiam

Syrenka Waw
@poirytowany 20.09.2017, 09:21
Najbardziej irytujące jest czytanie takich opinii byłych pracowników, którzy wszystko wiedzą mimo, że naprawdę dawno są już poz...

Zgadzam się, przypadków awansu na kierownika mieliśmy przynajmniej kilka w tym roku. Najlepsi na pewno są doceniani, teraz mamy dla chętnych wyjazd na szkolenie do Czech, na początku roku szykuje się wyjazd za granice dla 15 najlepszych. Narzekać i krytykować zawsze jest łatwo, ale niewiele z tego wynika.

Agnieszka
użytkownik zarejestrowany

@Robson @piter piszecie, że Energia dla firm dba o swoich pracowników. To ważna informacja dla osób, które zastanawiają się nad dołączeniem do firmy. Możecie powiedzieć o tym coś więcej? Na jakie możliwości rozwoju mogą liczyć pracownicy? Jakie szkolenia organizuje pracodawca? Takie dodatkowe informacje będą bardzo pomocne dla osób, które obecnie są w trakcie szukania nowego miejsca pracy.

Agaton
@Agnieszka 18.09.2017, 09:21
@Robson @piter piszecie, że Energia dla firm dba o swoich pracowników. To ważna informacja dla osób, które zastanawiają się nad...

Dostaniesz 3 koła podstawy, prowizję w ratach, auto służbowe (Fabia albo Octawia). Rozwój??? Może jak będziesz super handlowcem to dostaniesz szansę zostać jakimś kierownikiem (ale nie liczyłbym na to). O szkoleniach zapomnij, bo nie ma takiego działu w firmie. Kiedyś mieli szkolenia wstępne (fajny zespół szkoleniowy - pozdrawiam Marka, Marka i Artura jeśli jeszcze tam pracują). Kiedyś było duże wsparcie trenerów i managerów. Zobacz ile razy pojawiło się kiedyś, a ja nie tak dawno jestem po za strukturami.

Cenzor
użytkownik zarejestrowany

Przecież nikt nie chce zmieniać rzeczywistości tylko piszemy co słychać na rynku pracy. A dzieje sie na nim sporo co pewnie wiesz. Energia dla firm też musi mieć na uwadze sytuację żeby nie stracić pracowników.

Ktoś
@Cenzor 11.09.2017, 11:50
Przecież nikt nie chce zmieniać rzeczywistości tylko piszemy co słychać na rynku pracy. A dzieje sie na nim sporo co pewnie wie...

oj Cenzor... firma zawsze zmieniała rzeczywistość. Chyba że jesteś z tak krótkim stażem, że o tym nie wiesz.

pracownik
użytkownik zarejestrowany

Te firmy, którym bardzo brakuje dobrych pracowników już zaczynają dawać podwyżki. Generalnie brakuje ludzi do pracy. Ale faktycznie dodatkowym problemem jest brak dobrych pracowników!! Myślę, że jak będą dobre płace to zmobilizuje bardziej dobrych pracowników.

Sprzedawca
@pracownik 05.09.2017, 12:15
Te firmy, którym bardzo brakuje dobrych pracowników już zaczynają dawać podwyżki. Generalnie brakuje ludzi do pracy. Ale faktyc...

Wszędzie brakuje ludzi. Jasne, że cały czas dochodzą nowe osoby i te dobre są zawsze mile widziane. A nowy system płacowy wprowadzony w sierpniu na pewno ściągnie dobrych ludzi. Ja polecam przekonać się osobiście.

piter

polecam dobrym i zaangażowanym przedstawicielom handlowym. firma wie jak dbać o dobrych pracowników, jak ktoś wyżej pisał prowizje są bardzo dobre. jak ktoś jest dobry w tym co robi to będzie zadowolony

Robson

Trochę wyssane z palca te wasze oskarżenia. To nie obóz pracy, pracownicy są naprawdę dobrze traktowani. A ci którzy poważnie traktuja, swoją pracę, przykładają się do niej, dobrze sprzedają, to naprawdę dobrze zarabiają, nie narzekają i nie myślę o zmianie pracy. Polecam wszystkich, którzy lubią swoją pracę i nie traktują jej jako przykry obowiązek.

Literka E

Tak..... teraz mają nawet 48%..... widziałem to na wlasne oczy. Prze pełnym etacie z podstawą i autem to chyba najlepsze warunki w pl

Stefan

Czy to prawda, że firma zmieniła system prowizyjny dla PH na zdecydowanie bardziej atrakcyjny? Ludzie z branży mówią, że mają teraz zdecydowanie lepszy niż inni ...

Andy
@Stefan 30.08.2017, 16:26
Czy to prawda, że firma zmieniła system prowizyjny dla PH na zdecydowanie bardziej atrakcyjny? Ludzie z branży mówią, że mają t...

Też tak słyszałem. Generalnie wbrew temu co niektórzy mówią, EDF naprawdę dba o swoich pracowników i zapewnia im super warunki. Jak ktoś chce i potrafi to bardzo dobrze wykorzysta tę szansę i na pewno będzie ze swojej pracy mocno zadowolony

Pracownik
użytkownik zarejestrowany

Co by nie mówić to Energia dla firm ma opinię dobrego pracodawcy. Może się to nie wszystkim podobać ale uważam, że niesłusznie macie pretensje o zwalnianie ludzi . Cała firma jest oparta o sprzedaż i nie ma nawet o czym dyskutować. Są wyniki jest praca.

Arek

Nie dramatyzowałbym. Jak sprzedawca jest dobrym sprzedawcą to bez względu na to czy ma plan, czy ktoś go ciśnie czy nie, po prostu robi swoje - sprzedaje. Bo to potrafi, zna się na tym i sprawia mu to przyjemność.

anonim

(usunięte przez administratora)

Jan

Zawsze jest przyczyna :) tylko nie zawsze chce się do niej przyznać. Zazwyczaj to pracodawca jest tym złym, a prcownik nie ma sobie nic do zarzucenia. mamy takie czasy, że o dobrych pracowników ciężko, więc tych się nie zwalnia bez przyczyny, a trzyma za wszelką cenę :)

Olek
użytkownik zarejestrowany

Firma Energia dla firm stoi na sprzedaży i jak tego nie będzie to jak ma się utrzymać? Handlowcy są od sprzedaży!

anonim

(usunięte przez administratora)

PeHa

wcale bym się nie cieszył - był jaki był ale na sprzedaży się znał, decyzję umiał podjąć (mimo, że nie zawsze dobrą), kryteria były jasne i uczciwe, teraz zostaną sami teoretycy biznesu a to słabo rokuje, w sumie to się nie dziwię, że sobie ogarnął coś innego... mam nadzieję, że następcy uciągną i nie pojawią się nowe problemy

SPH
@PeHa 22.08.2017, 23:23
wcale bym się nie cieszył - był jaki był ale na sprzedaży się znał, decyzję umiał podjąć (mimo, że nie zawsze dobrą), kryteria...

się zgadzam - jak miałem plan to przynajmniej spałem spokojnie, jak nie miałem - to się koszmary pojawiały ale spokój był, że nikt się nie czepia koloru włosów, oczu czy innych dupereli... Sprzedaż była - spokój też był, sprzedaży nie było - spinka... Takie życie... Bez polityki, ustawiania rzeczywistości, szukania dziury w całym... Regionalni też są ok ale pytanie czy jak zostaną pozbawieni czapki i przebicia w centrali to sobie poradzą. Ostatnio zaczęło to wreszcie działać i było widać światełko w tunelu... Teraz znowu - ????

Alicja
użytkownik zarejestrowany

Fajnie jest czytać jak są ludzie zadowoleni z pracy, szkoda, że nie maja nowych ofert.

Robert
@Alicja 31.07.2017, 11:55
Fajnie jest czytać jak są ludzie zadowoleni z pracy, szkoda, że nie maja nowych ofert.

Alicja, polecam zajrzeć na ich stronę https://www.energiadlafirm.pl/o-firmie/kariera#kariera i skorzystać z formularza. Nawet jeśli nigdzie nie ma ogłoszenia, które Cię interesuje to zawsze możesz wysłać im cv i a nuż widelec się uda ;)

brenna

Powiem tak, sytuacja w firmie może nie jest taka, że cud miód i jednorożce. Ale jest stabilnie, firma wprowadza coraz to nowe rozwiązania, dba o swoich pracowników. Generalnie idzie ku lepszemu. Mogliby jeszcze zapewnić więcej i lepsze szkolenia, ale pewnie na wszystko przyjdzie czas.

Chętny pracownik
użytkownik zarejestrowany

Chciałaby podjąć pracę w firmie i mam nadzieję, że dowiem sie czegoś na tym forum. Jak sie pracuje, jakie warunki trzeba spełniać żeby móc startować? Czy są w firmie jakieś dodatki socjalne? Będę wdzięczna za info.

AS

Czy nprawdę ktoś nie może być po prosu zadowolony ze swojej pracy? Czytając różne opinie na goworku mam wrażenie, że przyzwolenie na komentowanie mają tylko niezadowoleni i jest to księga skarg i zażaleń. Zrozumcie w końcu, ze są ludzie, którym ich praca sprawia przyjemność, szef nie zatruwa życia a pieniądze się zgadzają. I tak, tacy ludzie także mogą, ba pracują w Energii dla firm.

bajron
@AS 18.07.2017, 20:35
Czy nprawdę ktoś nie może być po prosu zadowolony ze swojej pracy? Czytając różne opinie na goworku mam wrażenie, że przyzwolen...

Zadowolony? Pewnie można :D choć tutaj widać też wielu rozgoryczonych i rozczarowanych swoją pracą. A prawda jak zwykle pewnie leży gdzieś po środku, to już nie czasy gdzie pracodawca był panem i władcą, a o pracę było mega ciężko, ale oczywiście wszędzie nawet w pracy marzeń znajdą się malkontenci którym coś będzie nieodpowiadać.

AS

Czy nprawdę ktoś nie może być po prosu zadowolony ze swojej pracy? Czytając różne opinie na goworku mam wrażenie, że przyzwolenie na komentowanie mają tylko niezadowoleni i jest to księga skarg i zażaleń. Zrozumcie w końcu, ze są ludzie, którym ich praca sprawia przyjemność, szef nie zatruwa życia a pieniądze się zgadzają. I tak, tacy ludzie także mogą, ba pracują w Energii dla firm.

Obecny pracownik
użytkownik zarejestrowany

Można zrozumieć, że komuś nie odpowiada praca w takiej firmie jak Energia dla firm . Nie mogę jednak zrozumieć, że jakikolwiek pozytywny wpis jest natychmiast krytykowany! Komuś bardzo zależy na dyskredytowaniu firmy w oczach przyszłych klientów i pracowników?

Michał

Panowie i Panie warto pracować w tej firmie ? Jakie są zarobki ?

Antek
@Tadek 30.07.2017, 22:44
Zawsze warto pracować ;) Energia dla firm to całkiem spoko miejsce do pracy, podoba mi się to, że są otwarci na młode osoby, kt...

też polecam wysłać swoje CV i przejść się na rozmowę. nawet jak się nie zdecydujesz na tę pracę to każda taka rozmowa jest dodatkowym doświadczeniem pozwalającym wyciągnąć wnioski na przyszłość :)

Antek
@Tadek 30.07.2017, 22:44
Zawsze warto pracować ;) Energia dla firm to całkiem spoko miejsce do pracy, podoba mi się to, że są otwarci na młode osoby, kt...

też polecam wysłać swoje CV i przejść się na rozmowę. nawet jak się nie zdecydujesz na tę pracę to każda taka rozmowa jest dodatkowym doświadczeniem pozwalającym wyciągnąć wnioski na przyszłość :)

Młodzik
użytkownik zarejestrowany

Dlaczego niektórzy sądzą, że jak ktoś chce pracować w tej firmie to już jest podejrzany? Mnie interesuje to co robią i chcę tu pracować , może się to nie podobać ale to mój wybór.

Ee

Dostalem propozycje doradcy handlowego czy ktos sie moze o tym wypowiedziec? Doradca handlowy = przedstawiciel handlowy? Obowiązeki te same?

Eeee

Nie zauważyłem, żeby ktoś tu kasował jakiekolwiek posty. Raczej nie brakuje tu negatywnych opinii, a te pozytywne są uważane za podejrzane. Nie ma co zniechęcać kogoś do pracy w energi dla firm, bo jeśli kogoś interesuje taki rodzaj pracy i ktoś czuje się dobrze jako doradca/przedstawiciel, to energia będzie dla niego całkiem dobry wyborem.

Eeee

Nie zauważyłem, żeby ktoś tu kasował jakiekolwiek posty. Raczej nie brakuje tu negatywnych opinii, a te pozytywne są uważane za podejrzane. Nie ma co zniechęcać kogoś do pracy w energi dla firm, bo jeśli kogoś interesuje taki rodzaj pracy i ktoś czuje się dobrze jako doradca/przedstawiciel, to energia będzie dla niego całkiem dobry wyborem.

Agnieszka
użytkownik zarejestrowany

@Młodzik, zachęcam do odwiedzenia strony internetowej Energia dla firm S.A., gdzie znajdziesz więcej informacji na temat kariery w firmie - https://www.energiadlafirm.pl/o-firmie/kariera#kariera

Młodzik
użytkownik zarejestrowany

Czy firma Energia dla firm ma jakieś oferty pracy? Dla mnie to może być bardzo interesująca praca.!

Luidzi
użytkownik zarejestrowany

Myślę, że taka firma jak Energia dla firm S.A. zawsze będzie sie miała dobrze.

Agnieszka
użytkownik zarejestrowany

@mały, a na jakim stanowisku jesteś zatrudniony?

mały
@Agnieszka 05.04.2017, 09:15
@mały, a na jakim stanowisku jesteś zatrudniony?

Agnieszka, już nie jestem, ale byłem przedstawicielem handlowym :)

Karol
użytkownik zarejestrowany

Energia dla firm jest spoko firmą, wiele dobrego słyszałam o nich. Szkoda, że nie mają nowych ofert pracy bo chętnie zmieniłabym sobie firmę. Może ktoś słyszał o braku ludzi do pracy?

Agnieszka
użytkownik zarejestrowany

@mały, dobrze to słyszeć. A co Ci się najbardziej podobało w pracy?

mały
@Agnieszka 31.03.2017, 09:10
@mały, dobrze to słyszeć. A co Ci się najbardziej podobało w pracy?

Agnieszka przede wszystkim podobało mi się to, że firma jest otwarta na młodych ludzi, że ceni ich pracę i daje możliwość zdobycia doświadczenia i dalszego rozwoju. Mam znajomych, którzy pracują w różnych korpo, część w budżetówce i chodzą wiecznie niezadowoleni, zestresowani. Mnie coś takiego na szczęście nie spotkało, bo po prostu lubię to co robię :)

Agnieszka
użytkownik zarejestrowany

@Edi, w takim razie trzymam kciuki! A jakie stanowiska będziesz rozważał?

Edi
@Agnieszka 29.03.2017, 09:23
@Edi, w takim razie trzymam kciuki! A jakie stanowiska będziesz rozważał?

Pewnie PH, bo w tym się najlepiej czuję :)

Agnieszka
użytkownik zarejestrowany

@Edi rozumiem. Dziękuję za informację. W takim razie zachęcam do sprawdzania aktualnych ofert - http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,259255,0,0,kogo_szukamy

Edi
@Agnieszka 28.03.2017, 09:07
@Edi rozumiem. Dziękuję za informację. W takim razie zachęcam do sprawdzania aktualnych ofert - http://www.gowork.pl/opinie_czy...

Dzięki wielkie, mam w pamięci i co jakiś czas zaglądam, może akurat trafi się praca życia :D

Agnieszka
użytkownik zarejestrowany

@Edi, a Ty masz jakieś doświadczenia z tą firmą?

Edi
@Agnieszka 27.03.2017, 08:38
@Edi, a Ty masz jakieś doświadczenia z tą firmą?

@Agnieszka, ja osobiście nie mam, ale mój znajomy był u nich na rozmowie i mówił że wszystko ok, sympatyczne osoby, które podkreślały, że zalezy im na młodych i pełnych energii (hehe) pracownikach. Ślędze czasem co tam się u nich dzieje, bo przy najbliższej zmianie pracy będę się zastanawiał czy nie wysłać do nich cv.

szukam pracy

Właśnie trafiłem na ogłoszenie: Młodszy specjalista ds. bezpośredniej obsługi klienta, możecie podzielić się doświadczeniami? Widzę, że opinię mocno podzielona i nie wiem co myśleć, czy w ogóle warto sobie zawracać głowę?

Edi
@szukam pracy 22.03.2017, 23:22
Właśnie trafiłem na ogłoszenie: Młodszy specjalista ds. bezpośredniej obsługi klienta, możecie podzielić się doświadczeniami? W...

Myślę, że spróbować zawsze możesz. Zawsze lepiej przekonać się samemu niż wierzyć w czyjeś opinie, bo o każdej firmie można znaleść złe opinie. Z tego co wiem to na pewno cenią sobie młodych pracowników.

Agnieszka
użytkownik zarejestrowany

@PH dziękuję za opinię. Wydaje się być naprawdę dobrze :)

Agnieszka
użytkownik zarejestrowany

Widzieliście już oferty pracy - Energia dla firm S.A.? Obecnie szukają osób na stanowisko Przedstawiciela Handlowego. Macie jakieś doświadczenia na tym stanowisku?

eliza

Tak naprawdę wysoki standard pracy, życzliwi ludzie, wszystko w jak najlepszym porządku. Naprawdę szczerze wszystkim polecam.

Obecnypracownik
użytkownik zarejestrowany

Normalna , dobra firma tyle mogę napisać w obronie mojego miejsca pracy. Każdy nieudacznik wypisuje co mu do głowy przyjdzie bez żadnych konsekwencji!!.

Młody

Witam, podpowiedzcie jak wyglada pierwsze spotkanie na młodszego przedstawiciela, nie mam doświadczenia ph ale chciałbym sie rozwijać i próbować nowych rzeczy, jak myślicie mam jakiekolwiek szanse ?

Pracownik z konkurencji

Energia dla Firm jest Pracodawcą, dla którego największą wartością jest człowiek. Dziwię się, że dokonujecie Państwo nieprawdziwych opinii, oderwanych od kontekstu. EDF, inwestuje w kapitał ludzki, buduje Teamy / Zespoły, rozwija kompetencje Pracowników, realizuje programy szkoleniowe, a przede wszystkim realizuje Programy Talentowe, Projekty Development'u i inne projekty rozwojowe pracowników. EDF to idealne miejsce dla osób z charyzmą, które chcą rozwijać Firmę i siebie. Firma oferuje szeroki pakiet płacowy i pozapłacowy, a plany sprzedażowe bardzo realne, chyba że nie zamierzacie pracować, tylko lansować się nowym autem służbowym i chwalić się dodatkowymi narzędziami pracy! W przypadku niezrealizowania 100% targetu, wdrażany jest rozsądny model naprawczy. Jestem obecnym Pracownikiem pozyskanym z branży energetycznej z tzw. firmy konkurencyjnej, ponieważ warunki finansowe i możliwości rozwoju są dużo większe niż pracując w pierwszej czwórce energetycznej, a atmosfera dużo cieplejsza i rodzinna :) Zdecydowanie rekomenduję Energię Dla Firm do dalszego zatrudnienia!

Kuba_a
@PH 03.03.2017, 13:30
ja miałem - wprawdzie nie za długo ale zawsze... to prawda - przekaz dość radykalny, krótki ale przynajmniej konkretny, janse c...

taka praca sprzedawcy czy przedstawiciela handlowego, wiadomo, że celem jest podpisanie umowy i sprzedanie usługi. najważniejsze, żeby zasady pracy i system rozliczania były jasne i przejrzyste oraz uczciwe, a tutaj chyba wszystko wydaje się być ok. WYprowadźcie mnie z błędu jeśli nie mam racji?

mały
@PH 03.03.2017, 13:30
ja miałem - wprawdzie nie za długo ale zawsze... to prawda - przekaz dość radykalny, krótki ale przynajmniej konkretny, janse c...

prawda, to co jest spoko to jasne zasady, przynajmniej od początku wiadomo czego się spodziewać, a nie jak w innych firmach, że wszystko brzmi pięknie na rozmowach i szkoleniach a rzeczywistość okazuje się mocno brutalna. I tak, jak pisął ktoś wyżej to praca dla prawdziwych handlowców, którzy lubią swoją pracę i wiedzą, że pracują na dobre imie i swoje ale i całej firmy.

anonim

(usunięte przez administratora)

ktosiek

sruppa puppa!!! Widziały gały co brały, a inaczej do podpisywały. Dziwią mnie te komentarze ludzi którzy to niby zostali oszukani przez Energia dla firm. Przecież nikt Was siłą nie zmusił do podpisywania umów. Przed podpisaniem trzeba czytać co się podpisuje. Z mojej strony tyle. Było już kilku którzy pomagali albo załatwiali każdą sprawę, a przy okazji oczywiście umowa do 2019 r, a jak ....

Literka E jak EDF ......

Normalna dobra praca z jednym wielkim "ale". "ale" - dla kreatywnych handlowców którzy chcą pracować i zarabiać dobrą kasę a nie dla cwaniaczków którzy chcą auto, podstawę i narzekać na wszystko co w około jest złe. Te czasy się skończyły gdzie płacono za "nic" lub za fikcje. Szkolenia wróciły i z pewnością będą nadal. Z resztą zawsze były tylko w różnych formach. To praca dla ludzi którzy nie szukają tłumaczeń, błędów w systemie i Zarządzie a robią swoje i szukaja kreatywnych oraz uczciwych rozwiązań - dzięki temu mają dobrą pracę i kasę.

Obecny pracownik
użytkownik zarejestrowany

Szkoda, że dwie lub trzy osoby próbują wystawić opinię pracodawcy. Energia jest normalną , dobrą firmą. Niektóre osoby mają przyjemność w oczernianiu . Własne niepowodzenia lub często lenistwo jest takim powodem do wyrzucania z siebie złości. Szkoda!

Zostaw opinię o Energia dla firm S.A. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Energia dla firm S.A.