Logintrans Sp. z o.o.

Wrocław

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 42 ocen.

Opinie o Logintrans Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Logintrans Sp. z o.o.

Przyjaciel

Witam, Opinie sa rozne, ale dlaczego ktos doswiadczony, pracowity i z pasja powinien starac sie o prace w Logitrans? Nie mowmy tu o socjalu, tylko czysto merytorycznie? Znajoma wlasnie zlozyla podanie o prace do Logitrans i zastanawiam sie czy ze swoja pasja i doswiadczeniem, oraz biegla znajomoscia angielskiego nie bedzie to strzal w kolano, gdyz we Wrocku jest duzo innych ciekawych ofert.

Logintrans Sp. z o.o.
pracodawca
@Przyjaciel 11.11.2017 14:25
Witam, Opinie sa rozne, ale dlaczego ktos doswiadczony, pracowity i z pasja powinien starac sie o prace w Logitrans? Nie mowmy...

Najlepiej spróbować i przekonać się na własnej skórze :) Pasja, doświadczenie i znajomość angielskiego z pewnością się przydadzą :)

Poszukujący

Obserwująć ogłoszenia o pracę co jakiś czas Trans.eu ponownie otwiera rekrutację na te same stanowiska. co 3-6 miesięcy wcześniej. Czy nie jest to przypadkiem związane z ciągłą rotacją pracowników ?

:)
@Poszukujący 29.05.2017 08:10
Obserwująć ogłoszenia o pracę co jakiś czas Trans.eu ponownie otwiera rekrutację na te same stanowiska. co 3-6 miesięcy wcześn...

Oczywiście, że tak. Od lat.

Bysio

Każdy ma prawo do wypowiadania się na tym forum bez względu na opinie. Zawsze można zmienić pracę, prawda?

Bogusz

Jeszcze jedno - zabawne jak negatywne opinie o firmie znikają. Czyżby LT zainwestowało w pakiet premium dla pracodawców ? :)

Julita

@Danielwidzę, że dobrze Ci się pracuje. Czy mógłbyś powiedzieć coś o warunkach pracy? Obecnie firma poszukuje Młodszego Specjalisty ds. Obsługi Klienta. Z ich oferty pracy wynika, że realizują program wspierania talentów, korzystają z prywatnej opieki medycznej oraz karty Multisport Plus. Ktoś aplikuje na takie stanowisko pracy w Logintrans Sp. z o.o.?

Daniel

Logintrans to spoko firma, bez szaleństwa prowadzi swoją działalność. Dobrze się tu pracuje i całkiem nieźle zarabia

Miło Wspominam

Firma oferuje pracownikom bardzo dużo i ciężko znaleźć pracodawce z lepszym socjalem we Wro. Pensje też są godziwe, adekwatne do posiadanych umiejętności. Zapewniam również, że zadania mają na celu weryfikacje kompetencji kandydata a nie "kradzież pomysłów" jak ktoś tutaj zasugerował. Szczerze polecam jako były pracownik tego pracodawce. Jednak, żeby nie było zbyt kolorowo to niestety o rozwoju stanowiskowym można zapomnieć i to na pewno jest do poprawy . Podsumowując drogi szukający opinii o LT - jeśli szukasz fajnego pracodawce na kilka lat zaczynasz dopiero kariere na rynku pracy lub szukasz stabilizacji - aplikuj! Jeśli szukasz jasnej ścieżki awansu, rozwoju stanowiskowego i merytorycznego - zastanów się poważnie zanim zaaplikujesz bo zwyczajnie możesz nie znaleźć tego czego szukasz.

Bodzio

Czy Logintrans nie ma zapotrzebowania na osobę do działu sprzedaży? Może nie mogę znaleźć dlatego pytam na forum bo jak wszyscy wiedzą najwięcej informacji mają pracownicy. Słyszałam dobre opinie o firmie a co wy na to? Zanim złożę cv dobrze wiedzieć coś o firmie.

niedoszły brand manager

Byłam na rekrutacji jakiś czas temu i mimo całej tej otoczki i wrażenia jakie sprawiają radzę uważać. Nie dość, że sami poprosili mnie o rozmowę. Mimo, że przeszłam oba etapy rekrutacji. Mimo, że bardzo podobało im się zadanie, nie otrzymałam telefonu i żadnej informacji zwrotnej. Tak się nie robi proszę państwa po drugim etapie. Jak zadzwoniłam po ponad dwóch tygodniach, to łaskawie dowiedziałam się, że zmienili wymagania wobec tego stanowiska. Employer branding =0. Dno... P.S Na to stanowisko szukają ideału do dziś, a tak serio to na bank kradną po prostu pomysły.

Baśka

Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić dlaczego Logintrans nie ma zupełnie nowych ofert pracy? Czyżby tak dobrze było w firmie i nikt nie odchodzi? Ja również słyszałam sporo dobrego o nich i dlatego szukam ofert.

Norbi

Myślę, że jak ktoś lubi samą pracę to będzie zadowolony. Osoby szukający jedynie firmy w której dostaną super kasę zawsze mogą się rozczarować. Logintrans jest moją firma od kilku lat i nie narzekam, przeciwnie jestem bardzo zadowolony z pracy i z kasy.

Poszukujący
@Norbi 17.06.2017 18:45
Myślę, że jak ktoś lubi samą pracę to będzie zadowolony. Osoby szukający jedynie firmy w której dostaną super kasę zawsze mogą...

Nie żyjemy po to, żeby pracować. Pracujemy po to, żeby przeżyć. Praca dla samej satysfakcji, że lubisz robić to co robisz to tylko połowa sukcesu. Praca za grosze i w toksycznym środowisku nie jest jednak taką pracą, która bynajmniej by mnie satysfakcjonowała.

Marcin
@Poszukujący 19.06.2017 12:40
Nie żyjemy po to, żeby pracować. Pracujemy po to, żeby przeżyć. Praca dla samej satysfakcji, że lubisz robić to co robisz to ty...

Z takim podejściem pracy za fajną kasę nie znajdziesz. Rolą pracodawcy jest wyłapać osoby, które się zaangażują. Nie takie, które chcą przeżyć. Taki pracownik nie jest bynajmniej pracownikiem satysfakcjonującym pracodawcę. I koło się zamyka.

Bombel

@Poszukujący Rotacja w dzisiejszych czasach to zupełna norma.

Poszukujący
@Bombel 06.06.2017 22:29
@Poszukujący Rotacja w dzisiejszych czasach to zupełna norma.

Rzecz normalna dla tzw. "Januszów biznesu". Gdyby były zachowane 3 podstawowe elementy tj: 1. Atmosfera pracy 2. Rozwój zawodowy 3. Godziwe wynagrodzenie to rotacji by nie było.

germanfan

jak się pracuje w dziale na Wysokiej? Czy w obsłudze klienta można zarobić 4000 zł netto? Pytam o dział niemiecki. Ogólnie - jaka jest atmosfera?

Toni

@Berta Bardzo dziękuję Ci za tą merytoryczną opinię. Takie oceny działania firmy mogą pomóc innym w podjęciu decyzji o ewentualnej pracy. Jestem żywo zainteresowany pracą w firmie, gdyż wcześniej słyszałem sporo dobrego. Może podpowiesz który oddział jest najlepszy?

Berta

Firma dobra na start jako pierwsza praca, całkiem dobry social. Szkoda tylko że z ogłoszeń o prace nie można się dowiedzieć do jakiej spółki z grupy się trafi ... trochę też daleko od centrum tak czy inaczej. Jako pierwsza praca ok, niezależnie od stanowiska warto zobaczyć jak to wyglądać ale nie osiadać bo w LT i spółkach grupy wszystko jest płynne i zmienia się jak w kalejdoskopie wychodząc w piątek z pracy a przychodząc w poniedziałek możemy być zaskoczeni zupełnie nową rzeczywistością. Warunki finansowe OK. Możliwości rozwoju i wdrażania własnych rozwiązań bez szału. Śniadania firmowe w Trans.eu to duży plus. Jeśli aplikuje się do innej spółki grupy warto zapytać czy też są.

Waldi

Czy z całą pewnością nie można powiedzieć coś pozytywnego o firmie. Mogę zrozumieć, że są jakieś problemy ale to narzekanie na wszystko jest żałosne. Czy nie jest lepszym wyjściem zmiana firmy, tam będzie lepiej.

Bodzio

Czy niektórzy forumowicze są inspirowani przez konkurencję? Mogę zrozumieć jak coś w firmie szwankuje ale nie wszystko.

Julita

Witam, mam pytanie czy Logintrans ma w chwili obecnej zapotrzebowanie na pracownika sprzedaży? Kiedyś mieli w ofercie ale obecnie nie mogę nic namierzyć a zależy mi. Słyszałam, że to dobra firma i taka praca bardzo by mi odpowiadała

Trans.eu
@Julita 20.04.2017 12:20
Witam, mam pytanie czy Logintrans ma w chwili obecnej zapotrzebowanie na pracownika sprzedaży? Kiedyś mieli w ofercie ale obecn...

Hej! Oczywiście, rekrutujemy :) Jeśli masz jakiekolwiek pytania, skontaktuj się z naszą koleżanką Jagodą (e-mail: jagoda.czop@trans.eu, skype: logintrans_jczop lub tel. 71 734 17 02). Zapraszamy!

Natalia

Mam zamiar aplikować do firmy na stanowisko młodszego specjalisty ds.administracyjnego wsparcia sprzedaży. Słyszałam od kilku osób dobre opinie o firmie i teraz proszę i kilka informacji o tym stanowisku.

nobody
@Natalia 19.03.2017 14:33
Mam zamiar aplikować do firmy na stanowisko młodszego specjalisty ds.administracyjnego wsparcia sprzedaży. Słyszałam od kilku o...

TRANS bardzo dobry jest. Najlepszy wręcz. Trans jest po prostu boski. Nie ma nic lepszego niż trans. AVE trans!

Julita

Coś więcej na temat oferty pracy dla Customer and Sales Specialist with Spanish?

Trans.eu
@Julita 13.03.2017 11:47
Coś więcej na temat oferty pracy dla Customer and Sales Specialist with Spanish?

Julita, a co chcesz wiedzieć? Podpowiemy :)

Jul
@Trans.eu 14.03.2017 09:53
Julita, a co chcesz wiedzieć? Podpowiemy :)

Ile zarabia specjalista ds. Sprzedazy? Jaka podstawa i ile mozna wyciagnac z prowizja?

anonim

(usunięte przez administratora)

Bywalec

Takich nieszczęśliwych ludzi wszędzie spotkać można. Ja pracuję i nie narzekam, więcej uważam, że jeśli nie jestem szefem to nie należy ustawiać pracy innym.

meloman32

Byłem swego czasu na rozmowie kwalifikacyjnej. Kilka dni później otrzymałem wiadomość e-mail, że nie przeszedłem do kolejnego etapu, bo mam zbyt niskie kwalifikacje. Odpisałem panience z HR, wykazując punkt po punkcie z ogłoszenia o pracę, że wszystkie stawiane kandydatom wymagania przekraczam (zgodnie z przesłanym przed rozmowa CV) i czy aby nie pomyliła mnie przypadkiem z kimś innym. Odpowiedzi żadnej już nie otrzymałem. Firma niepoważna, proces rekrutacji pozbawiony podstawowych zasad merytorycznych.

sdsdsd
@meloman32 26.10.2016 00:19
Byłem swego czasu na rozmowie kwalifikacyjnej. Kilka dni później otrzymałem wiadomość e-mail, że nie przeszedłem do kolejnego...

ona już miała grubym markerem zaznaczone kogo przyjąć :)

kamil

Przedstawiciele Handlwoi z reguły nie mają zle, dostaja auta jezdza po swoich terenach nikt im zbytnio na rece nie patzry,bez stresu praca.

ETe

Słabo nie szanują pracownika. Momentami mobbing...

anonimowo

wie ktoś jakie auta proponują dla przedstawicieli handlowych? pozdrawiam

anonim

Może głupie ale... wie ktoś jakie auta proponują dla Przedstawicieli? pozdrawiam

ciekawy

Witam widziałem ostatnio ogłoszenie na przedstawiciela warto ??

anonim

(usunięte przez administratora)

Logintrans Sp. z o.o.
pracodawca

Hej @liuh :) Nas też ciekawi co autor miał na myśli ;) Jak masz jakieś pytania dotyczące atmosfery - pytaj śmiało. Tutaj możesz podejrzeć "cząstkę" klimatu naszej firmy: https://www.instagram.com/trans.eu/ i na FB: https://www.facebook.com/join.trans.eu/.

anonim

(usunięte przez administratora)

Dudi

Jak ktoś zna niemiecki to nie chodzi na praktyki tylko wybiera spośród kilkunastu ofert dobrze płatnej pracy.

as

Atmosfera jak w sekcie. Nie polecam

nobody

Ach jakże wielki i wspaniały jest imć Trans.eu! Cóż za dobroć, tolerancja i mądrość jego managerów! Ach cóż za niepowtarzalna okazja pracować w tak szlachetnej firmie! nie ma lepszej na rynku! ani w kraju ani za granicą! Ah, oh ojej :)))) Nigdzie bardziej nie rozwiniesz swojej pasji. Nigdzie nie zjesz lepszego śniadania! nigdzie nie zarobisz tak wiele! a już na pewno nigdzie nie zostaniesz tak szybko prezesem :) ;-D

anonim

(usunięte przez administratora)

Logintrans Sp. z o.o.

Adas, wszystko zależy od Twojego doświadczenia, wyślij do nas swoje CV. wpatkowska@trans.eu) - o zarobkach rozmawiamy podczas spotkania :)

Serio!?

Rozbiliście bank ogłoszeniem o "specjalistę ds wdrożeń ISO" - "pasjonat ISO" "zgodnie z filozofią KAIZEN", "5S" - i to jest własnie problem naszej firmy. Jak szukacie specjalisty to NIE MÓWCIE MU JAK MA TO ZROBIĆ - ma zrobić. Jak nasz pan prezes idzie do dentysty to mowi, ze chce załatać dziurę czy też mowi jak dentysta ma to zrobić? Nie no bez kitu, szukam nowej roboty bo z tego LT zrobiła się jakaś sekta. Ludzie - "pasjonat ISO" ? Dostaniecie co najwyżej kogoś kto Wam wmówi, ze jest pasjonatem i codziennie przed pierwszym śniadaniem wdraża ISO swojemu kotu zgodnie z filozofią Kaizen. Totalny brak profesjonalizmu. Wstyd mi za naszą firmę.

Logintrans Sp. z o.o.
pracodawca
@Serio!? 25.04.2016 14:16
Rozbiliście bank ogłoszeniem o "specjalistę ds wdrożeń ISO" - "pasjonat ISO" "zgodnie z filozofią KAIZ...

Hej, piszesz pewnie o stanowisku Młodszego Specjalisty ds. Systemów ISO. Dla Młodszego specjalisty kierunkowe doświadczenie zdecydowanie nie jest kluczowe a wszystkiego co potrzebne, może nauczyć się u nas. Dlatego liczy się dla nas pasja i postawa - to rzeczy, których nauczyć się nie można i które niezmiernie trudno jest udawać. Z przyjemnością podejmujemy się wyzwania zweryfikowania, czy ta pasja jest autentyczna :-) Sposobność ku temu będziemy mieli na pewno, ponieważ na ogłoszenie odpowiedziało już teraz 88 osób. Jesteśmy pewni, że uda się zatrudnić kogoś ze świetnym potencjałem. Taka osoba zapewne będzie potrzebowała merytorycznego wsparcia i ukierunkowania, co nie jest równoznaczne z nadmiernym instruowaniem. Przeciwnie, zależy nam na osobie, która będzie samodzielnie kreować rozwiązania. Jeśli zaś chodzi o powiązanie kota z ISO, to jedyne co przyszło nam do głowy to normy ISO 11784 oraz ISO 11785, które określają uniwersalną specyfikację czipów identyfikacyjnych wszczepianych pod skórę zwierzaka. My jednak specjalizujemy się w nowatorskim sposobie wdrażania norm związanych z bezpieczeństwem łańcucha dostaw ;-)

qwas

coś w tym jest "Były"

Były pracownik

Miałem okazję pracować w Logintrans przez kilka miesięcy. Od pierwszych dni żałowałem, że dałem się skusić ofertą. Jedyny plus to socjal, te firmowe śniadania itp. Ale jaką to ma wartość w kontekście całej pracy? Firma jest monopolistą i tylko dzięki temu trzyma się na rynku. Ciągle przybywający klienci to skutek monopolu. Katastrofalna kadra dyrektorska. Prezes forsujący własne rozwiązania. Zgniła atmosfera w wielu działach przykryta zasłoną szczęścia (marketing). Życzę Logintrans jak najlepiej, ale ryba psuje się od głowy, a głowy przecięż nie zmieni...

byly

Byłem - mówiłem, macie to gdzieś co uważają pracownicy. Niepotrzebna szopka pod publiczkę. Musiałem rzucić papierami i dopiero wtedy zaczęło się pytanie, proszenie, gadanie. Nic nie dające gadanie. Przykra sprawa praca w tej firmie. Na szczęście jestem już u konkurencji. Tak się traci rynek. pozdrawiam

byly

to jest firma która zabija pasję, chęć tworzenia, inicjatywę. Tyle -rób wg tego co mówi szef - nawet jak plecie bzdury. Nie polecam

Logintrans Sp. z o.o.
@byly 20.04.2016 14:37
to jest firma która zabija pasję, chęć tworzenia, inicjatywę. Tyle -rób wg tego co mówi szef - nawet jak plecie bzdury. Nie pol...

Witaj, "były", jeżeli pasja, chęć tworzenia i inicjatywa została w Tobie zabita odezwij się do nas. Zależy nam na tym aby otwarcie mówić o tym co się nie podoba, z czym sobie nie radzimy więc śmiało zapraszamy do kontaktu - telefonicznego, mailowego, osobistego.

pracownik

Jestem szczerze zdumiony tym co tu przeczytałem. Logintrans nie jest na pewno pracodawcą idealnym, ale to jest bardzo dobre miejsce pracy. Organizacja ma dobre podstawy finansowe, wynagrodzenie jest wysokie i wypłacane na czas. Do tego pracodawca zapewnia dodatkowe premie kwartalne w wysokości kilku tysięcy złotych. Nie wspominając o szeregu benefitów, które są niespotykane na rynku. Firma daje naprawdę dużo od siebie. Czy jest to pracodawca idealny? Nie. Czy firma ma mankamenty? Ma i to wiele. Ale inni pracodawcy też je mają. Na pewno nie jest to miejsce pracy dla każdego. Na pewno zdarza się nieporozumienie na linii pracownik-przełożony. Na pewno zdarza się, że są rozminięcia w oczekiwaniach po obu stronach. I na pewno ktoś na tym cierpi. Na pewno zdarzają się sytuację, w których ktoś dostaje np. inne zadania niż wcześniej zakładał. Że to co robi nie odpowiada jego wyobrażeniu o tym co powinien robić. Zdarza się, że ktoś ma za duże kompetencje do danego stanowiska. Ale bywa też odwrotnie - ktoś nie przystaje standardem swojej pracy do oczekiwań pracodawcy. Odnoszę jednak wrażenie, że większość komentarzy to jakiś chory wylew frustracji niekiedy przesadzony, a niekiedy wręcz nieprawdziwy. To co definiuje tę firmę to jest permanentna zmiana ze wszystkimi tego konsekwencjami. Niekiedy są one negatywne, powodują chaos, frustrację i w reszcie konflikty. Z drugiej strony niejednokrotnie drastyczne zmiany wewnątrz organizacji przyniosły jej ogromne korzyści. Zastanawiające faktycznie jest to, że przez tyle lat firma nie nauczyła się wprowadzać zmian w taki sposób, żeby nie zepsuć tego co już jest, nie stracić jakiegoś pracownika. Może to nie zmieni się już nigdy. Na pewno będą osoby, które się na to nie godzą i nie będą tu pracoawć. W ogóle im się nie dziwię. Ale opisywanie Logintransu jako kołchozu, w którym pomiata się ludźmi to naprawdę krzywdzenie porządnej firmy.

anonim

(usunięte przez administratora)

Logintrans Sp. z o.o.
pracodawca

Nie widziałeś ofert na naszej stronie czy na gowork? Zachęcam do odwiedzania naszej strony http://www.trans.eu/pl/kariera - tam na bieżąco pojawiają się wszystkie aktualne oferty.

anonim

(usunięte przez administratora)

Logintrans Sp. z o.o.
pracodawca

Hej, własnie zakończyliśmy rekrutację na stanowisko Młodszego Specjalisty ds. Windykacji Sądowej. Sprawdź nasze aktualne oferty: http://www.trans.eu/pl/kariera Jeżeli nie ma takiej, która Ciebie obecnie interesuje prześlij do nas swoją aplikację na adres rekrutacja@trans.eu :)

kandydat

Byłem na rozmowie w tej firmie i liczę, że się uda i sam będę mógł coś powiedzieć. Pierwsze wrażenie było super!

refund

zależy jak na to patrzeć, w sumie trudno mi się wypowiedzieć, ale ok.

Gość

Ho, ho, sam Pan Prezes się odezwał, czapki z głów. Naiwny biedaczek nie wie, że to tylko taki cyrk, że hejty walą najczęściej HRowcy innych firm IT, bo jest totalna walka rekrutacyjna na rynku wrocławskim o ludzi od technologii, ot mało jest tych zdolnych, a pozytywy walą jego ludzie z jego HR. Wszyscy się w to bawią, myśląc że w ten sposób wystraszą paru gostków od zatrudnienia sie w tej lub innej firmie. Przy okazji podniecają się tym wszyscy dookoła w firmie i jest niby zabawnie, taka sensacyjno-plotkarska nasza polaków natura. Czarny PR górą. np. ten niby Piter, to Piotr którego znam, bo tylko jeden się zwolnił w tym okresie i wiem, że takiego postu po prostu nie dał, ktoś wiedział, że odszedł i się pod niego podszył. Obrzydliwe. Przylepili mu takie bzdety i chłopak się musi kumplom tłumaczyć. (usunięte przez administratora) Daj se Pan spokój , przecież to zwykłe szambo.

Piotr Hunker/CEO Trans.eu

Dowiedziałem się właśnie że Gowork to "bardzo cenne" źródło feedbacku o naszej firmie. Chciałbym podziękować, za wiele cennych informacji i życzliwym i tym mniej życzliwym, i tym którzy sami odeszli i tym którzy mają żal o niesprawiedliwe potraktowanie lub brak możliwości rozwoju u nas. Mamy teraz rzeczywiście kryzys w zespole zajmującym się rozwojem produktów, bez dwóch zdań zabetonowaliśmy się w procesie produkcyjnym i przestaliśmy być Agile. Mamy tego świadomość i kryzys jest dla nas szansą na przebudowę organizacji i stanie się naprawdę Agile. Działamy nad tym. Zatrudniamy wielu fantastycznych ludzi , i wiem że nas w tym będą wspierać. Od 12 lat pniemy się wyłącznie do góry, to nie przypadek. Błędów nie popełnia tylko ten co nic nie robi. A mniej życzliwym życzę więcej życzliwości i jeszcze raz dziękuję za feedback :).

Dan

Pracowałem w LT przez kilka lat i jak wszedzię są plusy i minusy - ale zeby mówic o tym, że to korpo bagno to chyba przesada - nikt ludzi na siłe nie trzyma w firmie. Teraz zatrudniaja ponad 200 osob a ja bylem jak byla to garsc ludzi - kiedyś był jeden gosc co robił czystki i mi sie oberwalo. Jak patrze na to jak teraz sie pokazuje LT to duzo lepiej to wyglada niz kiedys. Chetnie sie dowiem jakie znacie lepsze miejsca do pracy we wrocku - obecnie szukam pracY.

prawie utopiony

Startowałem do Logintransu, przeszedłem przez pierwszy etap, jednak znajomy powiedział mi, że ta organizacja to "beton" - zdziwiło mnie to, bo wrażenie wywiera raczej pozytywne na pierwszy rzut oka. Jak czytam te komentarze to chyba wiem co znajomy miał na myśli. Z logintransu rezygnuję - cieszę się, że tutaj przyszedłem i poczytałem opinie bo wpakował bym się w jakieś korpo-bagno.

anonim

(usunięte przez administratora)

xyz

@Ab widziałam ogłoszenie, pytanie - czy praca jest w ogóle warta uwagi, bo w samym ogłoszeniu wszystko wydaje się ok. Może ktoś tutaj ma doświadczenie na tym stanowisku?

xyz

właśnie, właśnie, jak to jest z tym specjalistą ds. windykacji? ktoś coś wie, jakie warunki, jakie wynagrodzenie?

ememems

tak, a Ty za to jesteś CEO najlepszej firmy na świecie i masz już tak dużo na koncie, że nie masz nic innego do roboty tylko anonimowo obrażać całą masę fajnych i kompetentnych ludzi pracujących w transie. słabo. dobrze, że Cię już z nami nie ma.

ememems

chłopaku/dziewczyno:) startuj. ja w transie jestem ponad 6 lat i jak czytam te bzdury sfrustrowanych miernot, to tylko się cieszę, że już w tej firmie ich nie ma. bo dzięki temu ona jest lepsza. startuj i sam się przekonaj, jak jest. zobaczysz, że warto :)

Zostaw opinię o Logintrans Sp. z o.o. - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Logintrans Sp. z o.o.