AVENIR MEDICAL POLAND

4.3/5

• O nas – dlaczego warto u nas pracować?
  • Okiem pracownika
  • Proces rekrutacji
  • Nasze salony
  • Social Media

O nas – dlaczego warto u nas pracować?

Okiem pracownika

• Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Wrocław - Family Optic

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o AVENIR MEDICAL POLAND Sp. z o.o.

Opinie o AVENIR MEDICAL POLAND Wrocław

Nie przegap nowości o AVENIR MEDICAL POLAND Sp. z o.o.!

Optometrysta

11.03.2025 22:49

Na jaką stakwe może liczyć optometrysta? Widzę dużo rekrutacji, zastanawiam się czy warto aplikować?

01.04.2025 10:07

Zapraszamy do aplikowania na stanowisko Optometrysty. W związku z rozwojem sieci Family Optic, stale poszukujemy specjalistów do współpracy w oparciu o różne formy zatrudnienia - umowę o pracę, zlecenie, B2B. Stawka jest ustalana indywidualnie i wpływa na nią wiele składowaych jak dotychczasowe doświadczenie, umiejętności, poziom komunikacji z Pacjentami.

były optometrysta

21.06.2024 15:04

Firma jest (usunięte przez administratora) płacą naprawdę nieźle, ale głównie wielki + dla premii. Na cały etat dodatkowo można dorobić 1,5 tyś zł do podstawy. Warto być uśmiechniętym, dobrym dla klientów i wszystko się układa. Najkorzystniej jest pracować jako optometrysta z funkcją sprzedaży (wtedy premie od sprzedaży również są Twoje). Są dopłaty do Medisportu, pakiet medyczny Medicover - no po prostu rewelacja. Jedna wada- nie przedłużyli mi umowy, ale to nie wada firmy tylko regionalnej. Poza tym złego słowa nie mogę powiedzieć - wypłata zawsze na czas, warto się starać sprzedawać okulary na raty to jest dodatkowy hajs, proponować dodatkowe opcje pacjentom takie jak subskrypcje czy ubezpieczenie. Plany sprzedażowe naprawdę nie są wygórowane i są do wyrobienia. Jak się zbuduje dobry kontakt ze współpracownikami to bardzo przyjemnie się pracuje. Pomimo zakończenia współpracy, myślę o tej pracy codziennie. Myślę, że moja relacja z nią była nieco zbyt bliska, byłam wręcz uzależniona od myślenia o pracy po pracy. Świetnie jest lubić to co się robi. Mam nadzieję jeszcze wrócić do tej firmy może za rok czy dwa... Polecam gorąco! Na funkcje doradcy klienta też warto aplikować, bo jak się postarasz to nawet 2 koła premii wyciągniesz :)

Samruno

15.11.2023 11:04

Ładna firma, ale widać że korporacyjne podejście, duże wymagania . Miła ale trudna rozmowa rekrutacyjna w pytaniach rekruterki i menadżerki. Czekam na odpowiedź. Ktoś w centrali w księgowości może coś powiedzieć o pracy?

08.11.2023 21:30

Dziękujemy za odwiedzenie naszego profilu firmowego.

Dbamy o to, by było to miejsce kulturalnej wymiany spostrzeżeń.

Ufamy, że poszukując informacji na temat działalności potencjalnego Pracodawcy, znajdą tu Państwo wartościowe komunikaty.

Stale monitorujemy treści zamieszczane na naszym profilu, w trosce o identyfikację obszarów do poprawy, rozwój organizacji i kreowanie pozytywnego wizerunku Pracodawcy.

Wyciągamy wnioski z konstruktywnej krytyki, ale równocześnie cieszymy się z prawdziwych opinii aktualnych i byłych Pracowników.

Prosimy, by opinie, którymi zamierzają się Państwo podzielić były prawdziwe i odnosiły się do rzeczywistych doświadczeń.
    Swoboda dzielenia się subiektywna opinią nie oznacza bowiem świadczenia nieprawdy, publikacji oskarżeń, świadomego naruszenia godności czy godzenia w dobre imię Pracowników i Pracodawcy.

Ochronie prawnej podlegają także informacje stanowiące tajemnicę przedsiębiorstwa.
    Wpisy, które będą naruszały regulamin i nosiły powyższe znamiona, zostaną zarchiwizowane przez administratora oraz mogą podlegać odpowiedzialności karnej.

Dziękujemy za każdą opublikowaną opinię zgodną z regulaminem portalu – jest dla nas niezwykle cenna.
    Na wszelkie komentarze postaramy się udzielić wyczerpujących odpowiedzi, w możliwie najkrótszym czasie.
    Zapraszamy do kontaktu także pod adresem mailowym:
    [email protected]
    N.

30.10.2023 13:14

Pracowałem jako doradca w salonie przez pół roku, zmieniłem pracę tylko z prywatnych powodów. Nigdzie nie jest idealnie, ale pracowało mi się bardzo dobrze. Jest system wielu szkoleń, możliwość rozwoju, atmosfera jest naprawdę luźna i przyjemna, ludzie bardzo mili. Jeśli chodzi o zarobki to faktycznie zależy od lokalizacji salonu.

06.11.2023 20:50

Dziękujemy za podzielenie się merytoryczną opinią na temat pracy w naszej organizacji. Cieszy nas, że docenia Pan atmosferę, realne ścieżki awansu oraz zarządzanie systemem szkoleń przez naszych wykwalifikowanych trenerów. Na zarobki niewątpliwie wpływają lokalizacje Salonów, jednakże w dużej mierze zależą one od indywidualnych predyspozycji sprzedażowych Pracownika i umiejętności współpracy w ramach Zespołu, na podstawie wyznaczonych planów sprzedażowych. Na każdym etapie zatrudnienia dedykowany Manager Salonu, Dyrektor Obszaru i Manager Regionalny służą wiedzą i pomocą w celu nabywania niezbędnych zasobów i wiadomości, które prawidłowo wdrożone znajdą odzwierciedlenie w składowych wynagrodzenia. W razie pytań pozostajemy do dyspozycji. Zachęcamy także do kontaktu pod adresem mailowym: [email protected]

Kontakt - AVENIR MEDICAL POLAND Sp. z o.o.

Krakowska 29D 50-424 Wrocław

Branża główna: Sprzedaż detaliczna

FacebookIconInstagramIconLinkedinIcon

07.09.2023 15:52

pracownicy naciągają (oszukują) klientow mowiac, ze okulary beda mialy 2 - 3 letnią gwarancję, a gdy ci się już zdecydują i kupią to okazuje się, że żadnej gwarancji nie ma, a jest tylko rekojmia, ale rękojmia w okularach (sic!) śmiech pusty może ogarnąć, bo np. Salon Optyczny VisualExpress daje 2-3 lata na uszkodzenia oprawek lub szkieł, a szczególnie gdy są noszone przez dzieci.

17.04.2023 11:34

Czy jest możliwość pracy w AVENIR MEDICAL POLAND Sp. z o.o. na część etatu?

24.04.2023 11:19

Tak, istnieje możliwość pracy na pełny etat, ale także w mniejszym wymiarze (0,75 czy 0,5 etatu). Najczęściej w ogłoszeniach o pracę umieszczana jest informacja na jaki wymiar poszukujemy kandydata na dane stanowisko. Czasami może to być docelowo 2x 0,5 etatu, zamiast 1x 1 etat, w zależności od preferencji kandydatów. Zapraszamy do kontaktu.

06.01.2023 09:58

Jak jest z pakietem medycznym w AVENIR MEDICAL POLAND Sp. z o.o.? Można dołączyć rodzinę?

09.03.2023 13:45

Pracownicy zostają objęci prywatną opieką medyczną finansowaną przez pracodawcę po pozytywnym zakończeniu okresu próbnego i mogą rozszerzyć pakiet o jednego członka rodziny odpłatnie na preferencyjnych warunkach.
    P.G.

05.01.2023 17:05

Ludzie mili, zespół super. Warunki finansowe różnie, zależy jaki salon się trafi lub miesiąc. Fajnie, że dużo przydatnych szkoleń. Rozwój w AM pozwolił mi znaleźć jeszcze lepszą pracę :)

09.03.2023 13:23

W spółce działa Akademia szkoleniowa, dzięki której pracownicy mają dostęp do szeregu szkoleń i warsztatów z zakresu sprzedaży, obsługi klienta, tematyki kontaktologii i optyki okularowej, a także produktów, stylizacji okularów oraz specjalistycznej wiedzy gabinetowej. Szkolenia są nieodpłatne dla pracownika i odbywają się głównie w godzinach pracy. Istnieje również możliwość uczestniczenia w zewnętrznych szkoleniach i konferencjach branżowych współfinasowanych przez pracodawcę. Zapraszamy do kontaktu na [email protected]
    A.D

18.09.2022 14:00

Praca sama w sobie przyjemna, atmosfera zależnie od tego na jaki zespół się trafi. Wynagrodzenie uczciwe, brak benefitów ale płaca adekwatnie do wyników i umiejętności. W przypadku błędów i pomyłek, wszystko da się odkręcić wiec nie żyjesz w wiecznym stresie, możesz liczyć na pomoc reszty pracowników firmy - z innych salonów jak i centrali. RKs - wspominam bardzo dobrze, jedna z najlepszych przełożonych z jaką przyszło mi współpracować. Wysoki poziom kompetencji i kultury osobistej. Jeśli ktoś planuje prace w branży optycznej - Avenir obecnie FamiliOptic to chyba najlepszy możliwy wybór.
    Lena

04.01.2023 08:44

Umowa o pracę. Benefity typowe jak karta sportowa, opieka medyczna i ubezpieczenie na życie, jeśli ktoś chce dopłacić, są też soczewki kontaktowe przy wadzie wzroku. Premia to bonus, zależała od mojej sprzedaży i miejsca pracy - czy dużo klientów w danym sklepie.

Zostaw merytoryczną opinię o AVENIR MEDICAL POLAND Sp. z o.o.