PGE Obrót
2 171 6 1

Opinie o PGE Obrót

Tak

Wiecie dlaczego angiee skonczyla matematyke?

anonim

(usunięte przez administratora)

Zainteresowany

Kochamy się, i co komu do tego? Żal tyłek ściska? Niedługo to będzie oficjalna wiadomość potwierdzona przez ten portal!!! Kocham Cię bąbelku!!!

Tak myśle

Impreza w hiltonoe premie lepiej dac

Fg

Integracja dla wybrancow.tzn.kadry zarzadzajacej.a ja pytam gdzie jest miejsce dla szeregowych pracownikow ktorzy codziennie odwalaja bardzo dobra robote.tak traktuje sie zwyklych ludzi z cc.zarzadzanie to psychologia.zadajcie sobie pytanie z czyjej inicjatywy bylo to spotkanie i dla kogo. a wtedy odpowiecie sobie kto jest wazny a kto potrzebny

a
@Fg 30.11.2018 21:14

Przecież w piątek jest impreza dla wszystkich? Idziesz?

A
@Fg 30.11.2018 21:14

Nie dla wybrańców tylko dla wszystkich, dlaczego piszesz nieprawdę ??? Właśnie taką prawdę tu można przeczytać. Grupa hejtowców wypisuje brednie, żałosne !!!

Kk
@a 01.12.2018 21:04

Owszem.popatrzec jak zachowuja sie ludzie po wypiciu.skoro jest dla wszystkich czemu nie gotowali wszyscy razem

A
@Kk 04.12.2018 23:07

Przecież dziś jest impreza dla wszystkich. Idziesz?

Xyz
@A 07.12.2018 07:13

I co byliście na imprezie?

Marek

Byłem na rozmowie. Celowo nie napiszę na jakie stanowisko, ale bynajmniej nie było to cc. Szok i niedowierzanie, rozmowa trwała 4-5 minut. Zero chęci poznania mojej kandydatury. Nie wiem czy rekrutacja jest z góry ustawiona, czy może zapraszają każdego, ale niesmak po "rozmowie" był ogromny.

nick

Byłem na "rozmowie o prace" do cc w pge. Pan stwierdził, że lepiej się opłaca zatrudnić osobę, ktora nie ma żadnego doświadczenia w cc niż osobę z kilkuletnim, gdyż jak to się wyraził taka osoba będzie się zachowywała nonszalancko ... No cóż może lepiej, że tej pracy nie dostałem.

Goncie

Mam pytanie. Kto wymyślił nagrody za cele sprzedażowe?

zorientowana
@Goncie 22.12.2017 06:53

No, szefostwo. A to po to, by wybrane, zawsze te same osoby dostawały drogie gadżety elektroniczne i pobyty w spa, bilety na koncerty na PGE Narodowy a konsultantom, którzy wygrali konkurs a nie mają znajomości dają drobne gadżety, lizaki, itp. Robi się to po to, by móc uzasadnić poniesione koszty, by wyłudzić z PGE kasę; część gadżetów agencja dostaje od PGE. Lepiej daliby podwyżki albo kasę, ale wtedy pod pozorem nagród dla konsultantów nie mogliby zgarnąć nagród dla siebie i wybrańców. Zauważcie, że jak jest konkurs o bilet na koncert w PGE Narodowym to wygrywają zawsze te same osoby...do spa za pieniądze PGE też jeździ kierownictwo ze swoimi kochankami, supervisorzy...

Nienawidzę. Hipokryzji
@Goncie 22.12.2017 06:53

Głównie po to, żeby pokazać nowym, że cokolwiek można wygrać.

rozwalona
@zorientowana 22.12.2017 11:26

Spa ???? Kochankowie??? Co za bujna wyobraźnia, chyba za dużo romansów. Wymyślanie i dorabianie własnej teorii to chyba Twoja główna praca bo na pewno nie sprzedaż. Wygrywają Ci co sprzedają najwiecej i tak jest w każdej firmie. Najlepsi sprzedawcy zawsze mają profity. Co ??? Nie chce się sprzedawać wiec można ponarzekać leniu. Żałosne!!! Weź się do roboty!!!

Antydomówka ;P
@rozwalona 22.01.2018 14:24

Wygrywają ci, co mają znajomości - przypisuje się im m.in. oferty innych konsultantów...Czy ktoś z Was kiedyś liczył, ile sprzedał ofert, ile zaakceptowali klienci(a jeśli nie zaakceptowali, to dlaczego?! Może ktoś zamknął to zgloszenie i wprowadzono inne, z nazwiskiem innego konsultanta...?!) i czy to się zgadzało z uzyskaną premią?!

Rozwalona
@Antydomówka ;P 22.01.2018 19:13

Naprawdę za dużo naoglądałaś się filmów o spiskach. Co za pomysł? Co za brednie? Masz przykłady to zgłoś do SV lub koordynatora? Takie bajki to każdy może napisać.

czy zgłaszanie ma sens?!
@Rozwalona 23.01.2018 20:51

No a kto ma uprawnienia do edycji zgłoszeń, jak myślisz?!

Obudź sie!
@czy zgłaszanie ma sens?! 24.01.2018 10:42

Owszem, uprawnienia maja SV ale rownież cześć konsultantów. A wszystkie edycje widac na koncie klienta. Podaj przykład.

to nie ma sensu
@Obudź sie! 24.01.2018 12:21

skoro większość komentarzy jest usuwana mimo, iż nie naruszają regulaminu, ale dlatego, że są niewygodne dla przełożonych

ADM
@to nie ma sensu 26.01.2018 10:37

Każdy może zgłosić komentarz do usunięcia.

ADM2
@ADM 26.01.2018 16:42

Oczywiście. Gdyby nie naruszały regulaminu to by nie były usuwane.

Były pracownik
@zorientowana 22.12.2017 11:26

Jeszcze większym przekręten jest to, że na tzw. Call center płacą wszyscy a korzysta z niej kilka osób :)

co ja pacze?!
@rozwalona 22.01.2018 14:24

łojej, mi nie chciało się sprzedawać... ale może wrócę, skoro takie benefity...

GK

Witam. Czy napisze mi ktoś czym różni się praca w CC nie będąc zatrudnionym w pge od pracy w pge. Bardzo proszę o odp w tej sprawie

przemyśl to sobie intensywnie
@GK 05.09.2018 22:56

1. Szansę pracy bezpośrednio PGE mają wybrani czytaj dzieci, wnuki, kuzyni, dzieci kuzynów, znajomych, ogólnie to ma być krąg zaufanych osób, żeby nikt nikomu nie zaszkodził i można było"robić wałki" czyli nie przychodzić do pracy a podpisywać się na liście płac jakby się intensywnie pracowało (a tyrają wtedy agencyjni). 2. Masz śmieciową umowę i traktują Cię jak śmiecia i jak skończy się Twój czas(szybciej-jak się narazisz czy później -jak dobierać końca będzie czas na jaki można pracować przez agencję. Zero przywilejów jak dla pracowników PGE, masz być robolem, który daje z siebie wszystko a podwyżki nie zobaczysz, bo dostają ja wybrani, ogólnie wszelkie profity są jedynie dla ludzi z koneksjami. Nie masz prawa do urlopu w takim wymiarze jak pracownik PGE, nie dostajesz ulg i bonusów dla pracowników np. z okazji świąt ani trzynastej pensji. Ci na górze i ich całe klany pracujące w PGE muszą się nachapać. 3. To temat rzeka, można by wymieniać w nieskończoność, np. zamiast pracować mógłbyś grać z przełożonym w piłkarzyki... Więc pomyśl, czy jak nie masz koneksji warto wogóle marnować czas na pracę tam, czy nie lepiej szukać czegoś bardziej ambitnego bądź miejsca, gdzie Cię nie wykorzystają tylko docenią. Pomyśl...

WIKARY
@przemyśl to sobie intensywnie 06.09.2018 21:45

Bańkoska.....weź zloozuj.....wywalili Cie na zbity pysk, bo odwalałaś i to strasznie.....miałaś dobrą pracę. Teraz to byś była VISIOREM - a teraz to pozostaje Ci tylko SZLAJANIE się po ARTURÓWKU z ciapatymi.

co ja pacze?!
@WIKARY 08.10.2018 22:35

Zobacz Wikary, ile łapek w górę ma Twoja wypowiedź, a ile tej (usunięte przez administratora) oby jej się wiodło w życiu lepiej niż jej życzysz :) do całkiem zasadnej, acz niepełnej, listy mogę dopisać zamontowanie wentylatorów nie w przejściu miedzy stanowiskami lecz nad głowami pracowników; problemy z zatokami gwarantowane

Ola

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Wyeliminować nepotyzm i to, że pracują nieliczni a reszta się obija.

A

Pracuje tam od 5 lat i nie chciałabym już tego zmieniać. Super firma, super ludzie. Czuje się bezpieczna o swoje zatrudnienie. Polecam Contact Center Łódź Moje sugestie dla PGE Obrót: Tak trzymać! Lubię atmosferę w PGE Obrót za: Ludzie

co ja pacze?!
@A 09.10.2018 15:33

Chyba żartujesz :/

Gość

Masakra co kolwiek tu załatwić kolejki po 2 /3 godziny trzeba czekać, aby wykupić prąd. Po co likwidować jedno stanowisko które było do wykupienia prądu.

anonymous

Sory. Jedna ma być

Nn

A ty kosa myslisz o przedłużeniu umowy? Trochę za mało zaangażowania. Więcej inicjatywy musisz wykazywac.ucz się od engii

Romek

Jestem pracownikiem i niestety wydaje mi się, że kultura osobista niektórych SV schodzi na psy. Poprzednia kadra była bardziej dyskretna. Teraz jedna SV cały czas głosno i wszędzie obgaduje pracowników, naśmiewa się z rozmów nowych konsultantów i mam wrazenie, ze czuje się bezkarna. Nikt nie umie poradzić sobie z jej bezczelnością i to jest niestety przykre.

anonymous
@Romek 23.03.2018 22:29

Niestety to prawda, sporo osób, dobrych osób, odchodzi właśnie przez niekompetencje i brak jakiejkolwiek kultury SV. Czy nikt nie kieruje tym Contact Center ?

Więc jak to jest?!
@Romek 23.03.2018 22:29

A to to call center jeszcze istnieje?! Bo ja już dawno temu słyszałem, że ma być rozwiązane...

Jestem tu
@Romek 23.03.2018 22:29

W końcu ktoś to napisał. Przez te Panie zrezygnowała z pracy nie jedna osoba.

Kk

Tej z małej sali czyli komu? A psiapsiolowata to wiadomo jaka jest. Chyba każdy się na niej poznał

cenzura czuwa...

Cha.mstwo, ch.amstwo, nie usuwać, to słowo to nie bluźnierstwo, znane jest i używane w polskiej literaturze od wieków

Krzyś
@cenzura czuwa... 09.04.2018 10:08

No, słyszałem, że dziś jeden z byłych decyzyjnych z PGE śpiewa:" Miałeś ch.amie złoty róg, ostał ci się jeno sznur..." ;P

k
@Jestem tu 08.04.2018 19:54

Dlaczego nikt nie robi z tym porządku???

?

Specjalista pełniący obowiązki koordynatora pierwszej Lini zajmuje się wyjazdami i rekrutacja.O co w tej firmie chodzi? Czy nie chce się już nikomu pracować i każdy tylko patrzy na zrealizowane cele a potem premie w zaleznosci od pozycji?

anonim

(usunięte przez administratora)

Danel

Hej, pracujesz tu jeszcze?

Ii
@Danel 10.07.2018 18:52

Kto?

Huj z pge

Te (usunięte przez administratora) z Żyraedowa co mam wolne i chce przy piwku posiedzieć przy komputerze to wyłączają mi prąd już nie wspomnę o (usunięte przez administratora) działce co te (usunięte przez administratora) zrobiły (usunięte przez administratora) ich niech tylko przyjadą pod transformator...

anonymous

Imprezka tuż tuż. Ciekawe jak pani pseudokoordynator ze swoją przyjacioleczka będzie się zachowywać. Tak jak zawsze?

Stop hejtowi !!!
@anonymous 04.09.2018 17:57

W internecie to każdy może pisać wszystko co chce.

A
@anonymous 04.09.2018 17:57

Zazdrość i nienawiść jest okropna! Współczuje krytykom, mają takie nudne, smutne i płytkie życie ;(

Uhaha
@A 05.09.2018 12:09

Ty może takie masz.To ja ci współczuję. Za malutki jeszcze wiesz żeby się wypowiadać na pewne tematy. A czy zazdroszczę komuś przeszłości i teraźniejszości? Zdecydowanie nie

łodzianin

Widzę, ze jest tu większość opinii negatywnych. Kiedy aplikowałem do tej pracy przeraziłem się po ich przeczytaniu. Patrząc na szkoleniu na podejście niektórych rekrutowanych osób wcale się nie dziwię, że pracownicy są sprawdzani czy po prostu... Pracują. Nie jest to praca dla każdego, jest trudna na początku. Nie tylko praca z klientem, ale na początku trzeba się dużo uczyć procedur, ale zyskuje sie spora pomoc w postaci szkolen i SV. Co do kolegów i kadry wszędzie znajdzie sie ktoś nieżyczliwy. Większość SV jest miłych i pomocnych, jedna Pani jest niegrzeczna i sprawia wrażenie jakby robiła łaskę, że coś podpowie, chociaż za to ma m.i.płacone. I mam wrażenie, ze wszyscy tu piszą o tej samej osobie. Plusy: Dobrze przygotowana sala do CC, wygłuszona, możliwość dopasowania grafiku, naprawdę idą na rękę, intuicyjne programy, które po tygodniu ogarniesz, umowa co na papierze jest wypłacane, nie ma ściemy, system premiowy, jeśli dłużej pracujesz i sie starasz możliwość awansu lub przejścia na specjalistę, płatne nadgodziny jeśli chcesz je brać. Minusy: Różni klienci, to wiadomo, jest pare osób, które tylko patrzy jak podkablować kolegę, zwłaszcza nowego, zatrudnienie przez agencję, nie najwyższa płaca jeśli nie wyrobisz sobie premii, beznadziejne benefity-drogo. Ogólnie polecam osobom pracowitym, nie przynoszącym emocji z pracy do domu. Wygadana osoba super sie odnajdzie. Po wstępnym ogarnięciu praca nie jest juz taka trudna i uważam, że jak na łódzkie warunki jest ok. Wygodne biureczko, klima. I oby jak najwięcej normalnych klientów na linii.

zorientowany
@łodzianin 28.08.2018 17:38

Już nawet specjalne, pozytywne opinie w necie zaczynają pisać, bo im naiwnych do pracy brakuje...

Blue
@łodzianin 28.08.2018 17:38

Podejście niewiele tu wnosi. Jeśli nie wbudzisz sympatii w sprv na szkoleniu, to dalej nie pójdziesz. Choćbys stawal na rzęsach i zaliczal testy na 100. Ci ludzie kierują się osobistymi animozjami.

anonymous
@zorientowany 31.08.2018 00:17

Nie trafiłeś, jestem pracownikiem.

Pablo

Witam, staram się o pracę w PGE Dystrybucja na stanowisku Inżyniera. Czy jest ktoś kto pracował, bądź nadal pracuje na tym stanowisku i byłby chętny wymienić się doświadczeniami? Czym dokładnie się zajmuje się taka osoba? Jak wygląda proces rekrutacji? Będę wdzięczny za każdą odpowiedź. Pozdrawiam!

Barbara
@Pablo 25.08.2018 17:12

Nastaw się na dużą dozę stresu, weryfikacja kandydatów odbywa się wg nieznanych kryteriów, każdy szkolący supervisor ma inne oczekiwania i panuje chaos informacyjny. Skoro tak jest w call center na Gdańskiej, to przypuszczam, że może śmiało mieć miejsce w przypadku bardziej wyspecjalizowanych stanowisk.

Praca
@Pablo 25.08.2018 17:12

To co dana osoba wykonuje na rekrutowanym stanowisku zazwyczaj wynika wprost z ogłoszenia na to stanowisko. Również proces rekrutacji zapewne różni się między oddziałami/jednostkami, najlepiej dopytywać lokalnie.

Blue

Chcę ostrzec potencjalnych kandydatów: podczas szkolenia trzeba siedzieć cicho, potakiwac i udawać, że się wszystko wie i rozumie. Należy zaliczać bezbłędnie wszelkie testy, jeśli choć raz obsunie się noga, to nie podaruja. Zresztą co do testów - jeden prowadzący je lekceważy, drugi uważa za wyznacznik. Bardzo nie lubią, kiedy robi się notatki na szkoleniu. Podczas odsłuchów kandydat jest weryfikowany, nie bardzo wiadomo, wg jakich kryteriów. Generalnie selekcja jak w przypadku wyboru na stanowiska kierownicze, a nie do szarego cc.

anonim

(usunięte przez administratora)

A

A dla mnie to jedna z najbardziej pracowitych osób w CC. Jeśli nie wiesz co robi to nie oceniaj a widać że nie masz o tym pojęcia skoro tak o niej piszesz. To chyba zazdrość ????

anonymous
@A 10.08.2018 18:19

A któż jest tak bardzo pracowity jak można wiedzieć?

anonim

(usunięte przez administratora)

n

autorowi chyba nikt nigdy nie zrobił i żal ściska...

Były pracownik

Pracowałem tutaj przez jakieś 3 miesiące szukając prawdziwej pracy. Plusy: - biorą każdego - przez 3 miesiące ciężko wylecieć bo nie mogą znaleźć ludzi - w czasie rozmów można czytać książkę, uczyć się bo ludzie sporo gadają a na końcu się okazuję, że i tak nie możesz im pomoc - system często się psuje i masz wtedy wolne ;) - na zleceniu pracujesz kiedy chcesz Minusy: - słaba płaca+ bez szans na awans - brak możliwości jakiegokolwiek rozwoju - szkolenia delikatnie mówiąc słabej jakości - brak pomocy ze strony SV - słaba atmosfera

anonim

(usunięte przez administratora)

A

Kosa współczuje Ci, jak tak dalej pójdzie to wkręcą Ci jakąś ciąże. Żałosne. Mam nadzieje że nie ruszają Cię te idiotyzmy. Brak słów. Informatorzy są rewelacyjni, powinni pisać romanse i kryminały:):):) Pozdrawiam Wszystkich Tych Normalnych

Fun

Droga Dobrze poinformowana - jak nudne musisz mieć własne życie, skoro tak bardzo interesuje Cię cudze :) A może tak bardzo zazdrościsz Kosie sukcesów, których Ty sama nigdy nie osiągniesz? Jedno jest pewno, ten kto robi dużo hałasu - tak naprawdę nic nie robi :) życzę wiec powodzenia na intelektualnym dnie, bo tam się właśnie znajdujesz!

A

No właśnie jak nie wiesz czym się zajmują to co komentujesz??? Weź się do roboty i pokaż na co Cię stać bo na razie to tylko bajki piszesz...

a

A kto tam w ogóle pracuje? Operacyjni nie robią nic a merytoryczne tylko sie wydzierają i strzelają fochy. Wiedzy i pomocy z ich strony zero. Za chwile nikogo nie będą mieć do pracy. Każdy kto ma ttochę rozsądku szuka czgoś innego albo ucieka na zwolnienie

pracownik
@a 03.07.2018 17:04

oj tak, te ich miny są bezcenne

obserwator
@a 03.07.2018 17:04

Spokojnie. Za chwilę same się wyniszczą nawzajem. Wystarczy że jednej nie ma albo chociaż wróci do biurka a reszta tak po niej jedzie że słów brak...żal mi ich

T
@A 27.06.2018 12:12

Żałosna jesteś ty a to nie są idiotyzmy tylko prawda. I droga koleżanko jak można wkręcić ciąże? Albo się w niej jest albo nie. Trochę inteligencji

Kamila

@odważna Nie wiem skąd masz takie informacje, ale nie są one prawdziwe. Pracodawca, którego wątek dotyczy nie ma dostępu do numerów ip osób zamieszczających komentarze, a usuwane mogą być wyłącznie komentarze niezgodne z regulaminem forum dostępnym tu https://www.gowork.pl/regulamin @A @ktoś A może wy moglibyście napisać jak Wam się pracuje w PGE Obrót? @G Ty już nie pracujesz w PGE Obrót, ale jak rozumiem masz nieco inne zdanie niż użytkownicy forum piszący negatywne komentarze. Napiszesz nam, proszę, jakie widziałeś pozytywne strony pracy w PGE Obrót?

Bartek

Czy jest jakiś powód tej ciszy?

A
@Bartek 05.06.2018 18:56

Chyba tych knujących i wiecznie krytykujących już z nami nie ma. Uffffff. Od razu milej. Pozdrawiam cały mój zespół z CC

odważna
@A 08.06.2018 14:48

Jesteśmy, jesteśmy:) Tylko po tym jak nas straszyliście, że w związku z nową ustawą będziecie sprawdzać ip komentujących i ich zwalniać, nie każdy z nas ma odwagę komentować(bo w sumie niewygodnie komentarze i tak są usuwane). Ale ja się nie boję;P

.

.

Cała prawda o układach
@. 01.05.2018 08:08

Już się tylko same kropki pokazują, na znak, że call center PGE niebawem rozwiązują...szefowie tylko leniuchują i pracowników(najczęściej studenciaków) za grosze wykorzystują. A na lepsze stanowiska synusiów i córeczki przyjmują, co wcale nie pracują tylko na liście obecności raz w miesiącu się podpisują ;P I przyznać trzeba, że dość często awansują, dzięki czemu ich stawki za godzinę co trzy miesiące regularnie zwyżkują. A jak się w pracy na dzień pojawią i klientem się zdenerwują, to na drugi dzień kopertę na L4 szykują. A naiwni studenci ciagle się dziwują dlaczego tylko nieliczni ponad 18. miesięcy pracują ;)

ktos
@Cała prawda o układach 04.05.2018 23:08

Czy my na pewno pracujemy w tym samym miejscu?

Kamila

@On czy mógłbyś coś więcej napisać o swojej pracy, benefitach czy atmosferze. Zwłaszcza, że firma PGE Obrót Łódź prowadzi rekrutację https://www.gkpge.pl/Kariera/Aktualne-oferty i takimi informacjami z pewnością byliby zainteresowani potencjalni kandydaci.

anonim

(usunięte przez administratora)

G

Baaaardzo się cieszę że już z Wami nie pracuje bo tu sama nienawiść, płoty i kłamstwa. Ciagle te same osoby knują i wypisują bzdury i oczerniają tych co należycie pracują. Po co tu siedzicie i siejecie ferment??? ...pewnie nie macie żadnej innej opcji... (usunięte przez administratora)

anonymous
@G 24.04.2018 14:47

A po co ty tu zagladasz skoro już nie pracujesz.

G
@anonymous 25.04.2018 10:21

Bo słyszałam jakie obelgi wypisujecie... Po co tam pracujecie skoro tak tam źle???

Luidzi

Byłoby znacznie lepiej gdyby każdy zajął się swoj a pracą!!

Zostaw opinię o PGE Obrót - Łódź

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PGE Obrót