PGE Obrót

Adres: 8-go Marca 6, 35-959 Łódź

NIP: 8130268082 KRS: 0000030499

PGE Obrót
2 174 528 5 1

Opinie o PGE Obrót

Filtruj opinie po kryteriach:

anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak93Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
K
 Opinia

Trzeba po prostu być mądrym i pracowitym czego Wam najwyraźniej brakuje. Ciekawe czy bylibyście gotowi i chętni na takie wyjazdy. Nie macie o nich pojęcia ale wypowiadacie się jakby to był Wasz chleb powszedni. Popracujcie nad jakimś projektem usprawnień w w CC to ktoś Was zauważy bo na razie chyba tylko tu istniejecie. Kolejny raz wypowiadają się Leniuchy i Wredoty które nie mają żadnej wiedzy. Żałosne.

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia

I jeszcze jedno. Ty masz pojęcie o takich wyjazdach? Taka mądra jesteś bo ciągle stoisz za plecami innych? Pokaż na co ciebie stać.I nie chodzi mi o grę na piłkarzykach

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
K
 Opinia

Nie studia mówią o czlowieku tylko umiejętności i wiedza jaką posiada a tego akurat jej nie brakuje. Kto z nią bliżej pracuje to wie. To baaardzo mądra, pracowita i pomocna osoba. Niejedno usprawnienie w naszej pracy to jej zasługa ale Was to nie interesuje. Dla was tylko te wyjazdy.... taki wyjazd to nie integracja tylko często trudne spotkania, narady i konferencje. Ciekawe czy chcielibyście tak jeździć bo ja nie! Chyba już tu nie popisze bo widzę że zawsze piszecie to samo i to jeszcze coś co ma się nijak do rzeczywistości. Żal mi Was bo zamiast się wykazywać wolicie poniżać innych którzy przynajmniej coś sobą reprezentują. Bez odbioru!

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@K 26.01.2018 18:41

Czasem jak się jest za blisko kogoś to pewnych spraw się nie dostrzega.A czy poprzedni koordynator był zły?I pisze o osobie która nie zajmuje już tego stanowiska.Czyżby dla ciebie to był kolejny przypadek?Nie sądzę.A odnośnie narad i konferencji to widac nie wiesz jak to się odbywa.Co do trudnych spotkań i integracji to moglibyśmy trochę sobie popisac,

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
łodzianin
 Opinia
@K 25.01.2018 21:48

To na pewno ????????????????

Pomocna?
TakNie
Irena
 Opinia

Nie wiem, czy zdajecie sobie sprawę, ale Grupa PGE jest miejscem dla ludzi z pasją i motywacją do pracy. Dużą wagę przywiązują tam do tego, aby zapewnić swoim pracownikom bezpieczne warunki pracy, stabilne zatrudnienie przy jednoczesnym stawianiu ciekawych wyzwań zawodowych. Jeśli zatem chcielibyście aplikować do PGE Obrót to odsyłam Was na ich stronę, na której znajdziecie aktualne oferty pracy: https://www.gkpge.pl/kariera/Aktualne-oferty Dajcie koniecznie znać, jeśli podejmiecie już decyzję co do aplikowania!

Pomocna?
TakNie8
Xxxxx
 Opinia
@Irena 02.07.2019 17:48

Ogłoszenie płatne?

Pomocna?
Tak1Nie
Janusz
 Opinia
@Xxxxx 07.07.2019 11:22

Co masz na myśli pisząc, że ogłoszenie jest płatne? Irena podała link do ogłoszeń rekrutacyjnych gdzie można znaleźć aktualne oferty rekrutacyjne. Czy jesteś zainteresowany jakąś posadą? Jeżeli będziesz aplikował daj znać na forum jak Ci poszło.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Z wiarą
 Opinia

Szanowni państwo. Bardzo proszę o komentarze w tej sprawie. Macie wybór pracować w spółce skarbu państwa czyli pge bądź przez agencje pracy którą zmienia się co 18 miesięcy i w której tyle czasu max możecie pracować. Jaki jest Wasz wybór?

Pomocna?
Tak87Nie3
Zainteresowany
 Opinia
@Z wiarą 21.02.2018 09:49

To dlaczego podczas oficjalnej rekrutacji do PGE która była jakiś czas temu nie zgłosili sie wszyscy a tylko garstka?

Pomocna?
Tak5Nie1
anonymous
 Opinia
@Zainteresowany 21.02.2018 10:02

Dlaczego to nie ma rekrutacji zewnętrznej.

Pomocna?
Tak45Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ona
 Opinia
@Z wiarą 21.02.2018 09:49

Zdecydowanie wolę bezpośrednio przez PGE a nie na tzw. umowę śmieciową czyli tymczasową przez agencję i wielu konsultantów na wspólnych spotkaniach narzekało na ten rodzaj zatrudnienia, bo np.nie mogą wziąć kredytu. I wiele osób zrekrutowanych dlatego też nie podejmuje pracy

Pomocna?
Tak44Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ak
 Opinia
@Z wiarą 21.02.2018 09:49

Jak popracuje się rok to można brać udział w rekrutacjach na umowę z PGE. Ostatnio takie rekrutacje są średnio co 2-3 miesiące. I kilka osób przechodzi na takie umowy. No i oczywistym jest to że obibok takiej nie dostanie. Trzeba mieć dobre wyniki i być aktywnym. Ciekawe czy osoby które tak tu psioczą w ogóle spróbowały złożyć CV. Pewnie nie bo by się skompromitowały na rozmowie.

Pomocna?
Tak1Nie2
Krzyś
 Opinia
@Ak 21.02.2018 16:33

A Ty brałaś/brałeś?! Bo ja wiem, jak to się odbywa, dlatego wiele osób nawet nie próbuje, by sobie nie zaszkodzić. Z góry wiadomo, że stanowisko jest obsadzone a rekrutacja jest "tylko dla picu", żeby niby procedury zostały zachowane i nikt się nie przyczepił:P

Pomocna?
Tak83Nie
anonymous
 Opinia
@Krzyś 21.02.2018 17:35

Bardzo słuszna uwaga. Stanowiska już są obsadzone wcześniej. Rektutacja jest tylko i wyłącznie po to żeby zachować pozory.Ja bardzo lubię czekać i przyjdzie taki czas że przekonamy się kto jest bardzo aktywny w swoich obowiązkach a nie tylko w przymilaniu się i ocenianiu innych pracowników poprzez zdawaniu relacji. Na tym wygląda praca pewnych osób. I jeszcze jedno. Dlaczego nie ma rekrutacji z zewnątrz? Czyżby mogli okazać się dużo lepsi i wartosciowsi od tych kilku osób którzy są ze sobą powiązani.

Pomocna?
Tak82Nie
AK
 Opinia
@Krzyś 21.02.2018 17:35

I tu się bardzo mylisz. Kolejna rzecz wyssana z palca. Wyniki i rozmowa to podstawa. Nikt słaby nie dostał takiej umowy. Nie wymyślajcie bzdur. Nie macie po prostu wyników i dlatego nie próbujecie! Potraficie tylko marnie usprawiedliwiać to że stoicie w miejscu. Śmieszne!

Pomocna?
Tak1Nie3
Tak
 Opinia
@AK 21.02.2018 18:53

Rozmowa to podstawa to fakt . Tylko szkoda że nie na tematy pracy tylko ludzi. Napisz lepiej o swojej podwyżce. Czyżbym pisał bzdury?

Pomocna?
Tak76Nie
AK
 Opinia
@Tak 22.02.2018 09:31

No ty byś tej rozmowy na pewno nie przeszedł tak oczerniając innych. Nie brałeś w niej udziału wiec czemu się wypieiadasz ZNAWCO TEMATU????

Pomocna?
Tak1Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pk
 Opinia
@AK 22.02.2018 18:46

Znawca tematu czeka i przygląda się wszystkiemu. A rozmowy nie przeprowadzi napewno z żadną z pań. Tego bądź pewna

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
może teraz coś się zmieni...
 Opinia
@anonymous 21.02.2018 10:44

Była niejedna, tylko Ty niestety nic o niej nie wiesz, bo w ramach tzw. rekturacji zewnętrznej stanowiska rozdawane są po znajomości, wśród rodziny, a informacja o takiej rekrutacji trzymana jest w głębokiej tajemnicy...

Pomocna?
Tak54Nie
GI
 Opinia
@może teraz coś się zmieni... 01.03.2018 15:55

I tu kłamiesz bo ogłoszenia są wysyłane mailem do wszystkich z CC przez HR. Nie zmyślaj!!!

Pomocna?
TakNie2
kiedy w końcu będzie uczciwie?
 Opinia
@GI 01.03.2018 18:29

O rekrutacji wewnętrznej a nie zewnętrznej, choć w sumie co za różnica skoro obydwie ustawione :P

Pomocna?
Tak55Nie
Rekruter
 Opinia
@kiedy w końcu będzie uczciwie? 02.03.2018 01:16

Szanowni Państwo, Przestańcie w końcu pisać bzdury. Proszę złożyć swoje ofertę w odpowiedzi na ogłoszenia i pokazać swoją wiedzę i kompetencje. Czemu na rozmowy rekrutacyjne zgłaszają się pojedyncze osoby? Boicie się konfrontacji, sprawdzianu wiedzy? Skoro Jesteście tacy dobrzy Pokażcie się. A nie Siedzicie w zaciszu komputerów i Wylewacie swoje żale. Boicie się sprawdzianu wiedzy? Trzeba być odważnym, tylko w taki sposób można sprawdzić co Reprezentujecie na rynku pracy, w czym Jesteście dobrzy, a nad czym warto popracować. Niech przykładem będą Wasi koledzy, którzy startowali, płakali po rozmowach i testach, uzupełniali swoją wiedzę w czasie prywatnym i przystępowali do próby w kolejnych rekrutacjach. Nie na wszystkich stanowiskach wystarczy tylko umieć rozmawiać przez telefon. Brak wiedzy i kompetencji ujawnia się min: podczas testów, rozwiązywania zadań. Czemu tak mało z Was bierze udział w rekrutacjach? Lepiej siedzieć w kącie i narzekać na warunki w APT, oczerniać innych? Praca sama do nikogo nie przyjdzie. Wstyd mi za Was

Pomocna?
Tak7Nie2
Rekruter
 Opinia

Spiskowa teoria dziejów przewodzi.... Państwo wiecie lepiej, nie Uczestniczycie w rekrutacjach ale Wiecie, nie Jesteście stroną rozmów, ale też Wiecie.... cóż skoro wszystko jest wg Was przesądzone, to może faktycznie szkoda marnować czasu na rozmowy i wystąpić z wnioskiem o prowadzenie rekrutacji bezpośrednio przez APT. Będzie to przynajmniej namiastka rekrutacji zewnętrznej, może znajdą się chętni do pracy, a nie do spiskowania..... bo czasami tak trudno przyjąć do wiadomości, że ktoś najzwyczajniej się nie sprawdził lub nie ma wystarczających kompetencji.

Pomocna?
Tak2Nie2
może w tym jest sęk...
 Opinia
@Rekruter 05.03.2018 00:47

Nie sprawdziła się a mimo to nadal piastowała stanowisko supervisora...?! A może dlatego, że nie sprawdziła się w łóżku z pewnym przełożonym, który często ją odwiedzał lecz ona była nieczuła na jego umizgi i jako jedna z niewielu sv nadal naprawdę solidnie i uczciwie pracowała. Tylko, że piłkarzyki nigdy nie grała...A i jako nieliczna też nie donosiła mu co kto zrobił i powiedział ;P

Pomocna?
Tak51Nie
BEZWSTYDNA
 Opinia
@Rekruter 03.03.2018 16:16

Niech każdy wstydzi się za siebie - ja się nie mam czego wstydzić. A może to firma powinna się wstydzić, że zatrudniają na takich warunkach.(usunięte przez administratora)bo jak ktoś idzie na rozmowę kwalifikacyjną to słyszy, że już kogoś mają. Bo zatrudniają swoich po znajomości

Pomocna?
Tak49Nie
Rekruter
 Opinia
@BEZWSTYDNA 05.03.2018 19:45

Faktycznie nie mają Państwo się czego wstydzić, Jesteście wszechwiedzący..... nie Znacie stanowisk, nazwisk, ale wszystko Wiecie..... A osoby, które zostały zatrudnione ostatnio z CC, to oczywiście po znajomości- żenada. Spiskujcie sobie dalej..... karawana idzie dalej. Ja będę robić swoje, jak dotychczas, dając szansę dobrym kandydatom na pracę w swoim zespole. Bez znajomości i układów

Pomocna?
Tak10Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tk
 Opinia
@Rekruter 05.03.2018 23:03

Kogo ty udajesz? Obronczynie swoich układów.? A osoby z CC były przyjęte bo są najlepsze? Nie wydaje mi się. Rób lepiej swoje. Tylko pytanie brzmi co. Żebyś się nie przeliczyla przypadkiem z tą pewnością siebie. A rekrutacja powinna być z zewnątrz. Tylko Ty nie bardzo chyba rozumiesz znaczenie tych słów.

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rrrrr
 Opinia
@Tk 06.03.2018 23:30

Nikt nie rozumie...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aaaa
 Opinia

Lubię atmosferę w PGE Obrót za: Normalne podejście do pracownika

Pomocna?
Tak6Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Irena
 Opinia
@Aaaa 01.01.2019 19:13

Trochę lakoniczna wypowiedź jest Twoja wypowiedź, ale można z niej łatwo wywnioskować, że praca w PGE Obrót w jakiś sposób spełnia Twoje oczekiwania. Co więcej cieszy to, iż, jak to ujęłaś, pracodawca ten normalnie podchodzi do swoich pracowników. Czy wszyscy może tam liczyć na stabilny rodzaj umowy, razem ze wszystkimi jej przywilejami?

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
gość
 Opinia
@Aaaa 01.01.2019 19:13

hahah, większej bzdury jeszcze nie czytałam. Szczególnie sv traktują konsultantów jak niepotrzebnych.

Pomocna?
Tak10Nie1
Irena
 Opinia
@gość 07.02.2019 19:53

Napisz proszę coś więcej na temat pracy konsultantów w PGE Obrót. Na jaką konkretnie pensję można tam liczyć i czy prowizje również wchodzą w grę? Będę wdzięczna, jeśli przedstawisz stanowisko konsultanta w tej firmie w taki sposób, który da wiele wskazówek tym, co jeszcze zastanawiają się nad podjęciem się pracy na tym stanowisku.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
pracownik
 Opinia
@Irena 08.02.2019 14:24

Na początek minimalna krajowa plus premia z rankingu, ew premie z konkursów. Awans tez zalezy czy sie ktos stara i wypada dobrze w rankingu.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Młody
 Opinia

Pracuje tu już długo, za miesiąc przechodzilbym na synergie ale waham się. Merytoryczne traktują to miejsce jak zjazd plotek.(usunięte przez administratora)Grafik jeszcze jest do ugadania więc tu problemu nie ma. (usunięte przez administratora) Wypłaty na czas ale benefity to tragedia. Sama praca nie jest zła ale zapytać się o coś merytorycznego to paranoja i się nie dziwię, że słabsi psychicznie odpadają po miesiącu. Sam na początku taki byłem ale wtedy jeszcze pracowała Ewa. Takich potrzebujemy tu na miejscu.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Obywatelka
 Opinia

(usunięte przez administratora) Dzisiaj wykupiłam energię na licznik przedpłatowy i kod który się wpisuje miał mi konsultant przesłać sms-em i nie przesłał a jutro sobota i jest nieczynne a ja jestem bez energi. Po drugie , podczas wykupu energi trzeba czekać puł godziny na połączenie z konsultantem co za tym idzie duże rachunki za tel. Wykupując energie za 50 zł wydaje 65 zł ( doładowanie tel 15 zł) oszustwo trzeba to gdzieś zgłosić. Chodzi o oddział Warszawa

Pomocna?
Tak3Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
A
 Opinia

No rzeczywiście śmieszne, uśmiałam się okropnie :( beznadzieja

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tak myśle
 Opinia

Impreza w hiltonoe premie lepiej dac

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Fg
 Opinia

Integracja dla wybrancow.tzn.kadry zarzadzajacej.a ja pytam gdzie jest miejsce dla szeregowych pracownikow ktorzy codziennie odwalaja bardzo dobra robote.tak traktuje sie zwyklych ludzi z cc.zarzadzanie to psychologia.zadajcie sobie pytanie z czyjej inicjatywy bylo to spotkanie i dla kogo. a wtedy odpowiecie sobie kto jest wazny a kto potrzebny

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
a
 Opinia
@Fg 30.11.2018 21:14

Przecież w piątek jest impreza dla wszystkich? Idziesz?

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
A
 Opinia
@Fg 30.11.2018 21:14

Nie dla wybrańców tylko dla wszystkich, dlaczego piszesz nieprawdę ??? Właśnie taką prawdę tu można przeczytać. Grupa hejtowców wypisuje brednie, żałosne !!!

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kk
 Opinia
@a 01.12.2018 21:04

Owszem.popatrzec jak zachowuja sie ludzie po wypiciu.skoro jest dla wszystkich czemu nie gotowali wszyscy razem

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
A
 Opinia
@Kk 04.12.2018 23:07

Przecież dziś jest impreza dla wszystkich. Idziesz?

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Xyz
 Opinia
@A 07.12.2018 07:13

I co byliście na imprezie?

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marek
 Opinia

Byłem na rozmowie. Celowo nie napiszę na jakie stanowisko, ale bynajmniej nie było to cc. Szok i niedowierzanie, rozmowa trwała 4-5 minut. Zero chęci poznania mojej kandydatury. Nie wiem czy rekrutacja jest z góry ustawiona, czy może zapraszają każdego, ale niesmak po "rozmowie" był ogromny.

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
nick
 Opinia

Byłem na "rozmowie o prace" do cc w pge. Pan stwierdził, że lepiej się opłaca zatrudnić osobę, ktora nie ma żadnego doświadczenia w cc niż osobę z kilkuletnim, gdyż jak to się wyraził taka osoba będzie się zachowywała nonszalancko ... No cóż może lepiej, że tej pracy nie dostałem.

Pomocna?
Tak41Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Goncie
 Opinia

Mam pytanie. Kto wymyślił nagrody za cele sprzedażowe?

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
zorientowana
 Opinia
@Goncie 22.12.2017 06:53

No, szefostwo. A to po to, by wybrane, zawsze te same osoby dostawały drogie gadżety elektroniczne i pobyty w spa, bilety na koncerty na PGE Narodowy a konsultantom, którzy wygrali konkurs a nie mają znajomości dają drobne gadżety, lizaki, itp. Robi się to po to, by móc uzasadnić poniesione koszty, by wyłudzić z PGE kasę; część gadżetów agencja dostaje od PGE. Lepiej daliby podwyżki albo kasę, ale wtedy pod pozorem nagród dla konsultantów nie mogliby zgarnąć nagród dla siebie i wybrańców. Zauważcie, że jak jest konkurs o bilet na koncert w PGE Narodowym to wygrywają zawsze te same osoby...do spa za pieniądze PGE też jeździ kierownictwo ze swoimi kochankami, supervisorzy...

Pomocna?
Tak174Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nienawidzę. Hipokryzji
 Opinia
@Goncie 22.12.2017 06:53

Głównie po to, żeby pokazać nowym, że cokolwiek można wygrać.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
rozwalona
 Opinia
@zorientowana 22.12.2017 11:26

Spa ???? Kochankowie??? Co za bujna wyobraźnia, chyba za dużo romansów. Wymyślanie i dorabianie własnej teorii to chyba Twoja główna praca bo na pewno nie sprzedaż. Wygrywają Ci co sprzedają najwiecej i tak jest w każdej firmie. Najlepsi sprzedawcy zawsze mają profity. Co ??? Nie chce się sprzedawać wiec można ponarzekać leniu. Żałosne!!! Weź się do roboty!!!

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Antydomówka ;P
 Opinia
@rozwalona 22.01.2018 14:24

Wygrywają ci, co mają znajomości - przypisuje się im m.in. oferty innych konsultantów...Czy ktoś z Was kiedyś liczył, ile sprzedał ofert, ile zaakceptowali klienci(a jeśli nie zaakceptowali, to dlaczego?! Może ktoś zamknął to zgloszenie i wprowadzono inne, z nazwiskiem innego konsultanta...?!) i czy to się zgadzało z uzyskaną premią?!

Pomocna?
Tak113Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rozwalona
 Opinia
@Antydomówka ;P 22.01.2018 19:13

Naprawdę za dużo naoglądałaś się filmów o spiskach. Co za pomysł? Co za brednie? Masz przykłady to zgłoś do SV lub koordynatora? Takie bajki to każdy może napisać.

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
czy zgłaszanie ma sens?!
 Opinia
@Rozwalona 23.01.2018 20:51

No a kto ma uprawnienia do edycji zgłoszeń, jak myślisz?!

Pomocna?
Tak103Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Obudź sie!
 Opinia
@czy zgłaszanie ma sens?! 24.01.2018 10:42

Owszem, uprawnienia maja SV ale rownież cześć konsultantów. A wszystkie edycje widac na koncie klienta. Podaj przykład.

Pomocna?
Tak7Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
to nie ma sensu
 Opinia
@Obudź sie! 24.01.2018 12:21

skoro większość komentarzy jest usuwana mimo, iż nie naruszają regulaminu, ale dlatego, że są niewygodne dla przełożonych

Pomocna?
Tak98Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ADM
 Opinia
@to nie ma sensu 26.01.2018 10:37

Każdy może zgłosić komentarz do usunięcia.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ADM2
 Opinia
@ADM 26.01.2018 16:42

Oczywiście. Gdyby nie naruszały regulaminu to by nie były usuwane.

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Były pracownik
 Opinia
@zorientowana 22.12.2017 11:26

Jeszcze większym przekręten jest to, że na tzw. Call center płacą wszyscy a korzysta z niej kilka osób :)

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
co ja pacze?!
 Opinia
@rozwalona 22.01.2018 14:24

łojej, mi nie chciało się sprzedawać... ale może wrócę, skoro takie benefity...

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
GK
 Opinia

Witam. Czy napisze mi ktoś czym różni się praca w CC nie będąc zatrudnionym w pge od pracy w pge. Bardzo proszę o odp w tej sprawie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
przemyśl to sobie intensywnie
 Opinia
@GK 05.09.2018 22:56

1. Szansę pracy bezpośrednio PGE mają wybrani czytaj dzieci, wnuki, kuzyni, dzieci kuzynów, znajomych, ogólnie to ma być krąg zaufanych osób, żeby nikt nikomu nie zaszkodził i można było"robić wałki" czyli nie przychodzić do pracy a podpisywać się na liście płac jakby się intensywnie pracowało (a tyrają wtedy agencyjni). 2. Masz śmieciową umowę i traktują Cię jak śmiecia i jak skończy się Twój czas(szybciej-jak się narazisz czy później -jak dobierać końca będzie czas na jaki można pracować przez agencję. Zero przywilejów jak dla pracowników PGE, masz być robolem, który daje z siebie wszystko a podwyżki nie zobaczysz, bo dostają ja wybrani, ogólnie wszelkie profity są jedynie dla ludzi z koneksjami. Nie masz prawa do urlopu w takim wymiarze jak pracownik PGE, nie dostajesz ulg i bonusów dla pracowników np. z okazji świąt ani trzynastej pensji. Ci na górze i ich całe klany pracujące w PGE muszą się nachapać. 3. To temat rzeka, można by wymieniać w nieskończoność, np. zamiast pracować mógłbyś grać z przełożonym w piłkarzyki... Więc pomyśl, czy jak nie masz koneksji warto wogóle marnować czas na pracę tam, czy nie lepiej szukać czegoś bardziej ambitnego bądź miejsca, gdzie Cię nie wykorzystają tylko docenią. Pomyśl...

Pomocna?
Tak31Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
WIKARY
 Opinia
@przemyśl to sobie intensywnie 06.09.2018 21:45

Bańkoska.....weź zloozuj.....wywalili Cie na zbity pysk, bo odwalałaś i to strasznie.....miałaś dobrą pracę. Teraz to byś była VISIOREM - a teraz to pozostaje Ci tylko SZLAJANIE się po ARTURÓWKU z ciapatymi.

Pomocna?
Tak1Nie2
1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
co ja pacze?!
 Opinia
@WIKARY 08.10.2018 22:35

Zobacz Wikary, ile łapek w górę ma Twoja wypowiedź, a ile tej (usunięte przez administratora) oby jej się wiodło w życiu lepiej niż jej życzysz :) do całkiem zasadnej, acz niepełnej, listy mogę dopisać zamontowanie wentylatorów nie w przejściu miedzy stanowiskami lecz nad głowami pracowników; problemy z zatokami gwarantowane

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ola
 Opinia

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Wyeliminować nepotyzm i to, że pracują nieliczni a reszta się obija.

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
A
 Opinia

Pracuje tam od 5 lat i nie chciałabym już tego zmieniać. Super firma, super ludzie. Czuje się bezpieczna o swoje zatrudnienie. Polecam Contact Center Łódź Moje sugestie dla PGE Obrót: Tak trzymać! Lubię atmosferę w PGE Obrót za: Ludzie

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
co ja pacze?!
 Opinia
@A 09.10.2018 15:33

Chyba żartujesz :/

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gość
 Opinia

Masakra co kolwiek tu załatwić kolejki po 2 /3 godziny trzeba czekać, aby wykupić prąd. Po co likwidować jedno stanowisko które było do wykupienia prądu.

Pomocna?
Tak11Nie
anonymous
 Opinia

Sory. Jedna ma być

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nn
 Opinia

A ty kosa myslisz o przedłużeniu umowy? Trochę za mało zaangażowania. Więcej inicjatywy musisz wykazywac.ucz się od engii

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Romek
 Opinia

Jestem pracownikiem i niestety wydaje mi się, że kultura osobista niektórych SV schodzi na psy. Poprzednia kadra była bardziej dyskretna. Teraz jedna SV cały czas głosno i wszędzie obgaduje pracowników, naśmiewa się z rozmów nowych konsultantów i mam wrazenie, ze czuje się bezkarna. Nikt nie umie poradzić sobie z jej bezczelnością i to jest niestety przykre.

Pomocna?
Tak41Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@Romek 23.03.2018 22:29

Niestety to prawda, sporo osób, dobrych osób, odchodzi właśnie przez niekompetencje i brak jakiejkolwiek kultury SV. Czy nikt nie kieruje tym Contact Center ?

Pomocna?
Tak27Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Więc jak to jest?!
 Opinia
@Romek 23.03.2018 22:29

A to to call center jeszcze istnieje?! Bo ja już dawno temu słyszałem, że ma być rozwiązane...

Pomocna?
Tak68Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jestem tu
 Opinia
@Romek 23.03.2018 22:29

W końcu ktoś to napisał. Przez te Panie zrezygnowała z pracy nie jedna osoba.

Pomocna?
Tak63Nie
Kk
 Opinia

Tej z małej sali czyli komu? A psiapsiolowata to wiadomo jaka jest. Chyba każdy się na niej poznał

Pomocna?
Tak44Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
cenzura czuwa...
 Opinia

Cha.mstwo, ch.amstwo, nie usuwać, to słowo to nie bluźnierstwo, znane jest i używane w polskiej literaturze od wieków

Pomocna?
Tak59Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Krzyś
 Opinia
@cenzura czuwa... 09.04.2018 10:08

No, słyszałem, że dziś jeden z byłych decyzyjnych z PGE śpiewa:" Miałeś ch.amie złoty róg, ostał ci się jeno sznur..." ;P

Pomocna?
Tak57Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
k
 Opinia
@Jestem tu 08.04.2018 19:54

Dlaczego nikt nie robi z tym porządku???

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
?
 Opinia

Specjalista pełniący obowiązki koordynatora pierwszej Lini zajmuje się wyjazdami i rekrutacja.O co w tej firmie chodzi? Czy nie chce się już nikomu pracować i każdy tylko patrzy na zrealizowane cele a potem premie w zaleznosci od pozycji?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Danel
 Opinia

Hej, pracujesz tu jeszcze?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ii
 Opinia
@Danel 10.07.2018 18:52

Kto?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Huj z pge
 Opinia

Te (usunięte przez administratora) z Żyraedowa co mam wolne i chce przy piwku posiedzieć przy komputerze to wyłączają mi prąd już nie wspomnę o (usunięte przez administratora) działce co te (usunięte przez administratora) zrobiły (usunięte przez administratora) ich niech tylko przyjadą pod transformator...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia

Imprezka tuż tuż. Ciekawe jak pani pseudokoordynator ze swoją przyjacioleczka będzie się zachowywać. Tak jak zawsze?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Stop hejtowi !!!
 Opinia
@anonymous 04.09.2018 17:57

W internecie to każdy może pisać wszystko co chce.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
A
 Opinia
@anonymous 04.09.2018 17:57

Zazdrość i nienawiść jest okropna! Współczuje krytykom, mają takie nudne, smutne i płytkie życie ;(

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Uhaha
 Opinia
@A 05.09.2018 12:09

Ty może takie masz.To ja ci współczuję. Za malutki jeszcze wiesz żeby się wypowiadać na pewne tematy. A czy zazdroszczę komuś przeszłości i teraźniejszości? Zdecydowanie nie

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
łodzianin
 Opinia

Widzę, ze jest tu większość opinii negatywnych. Kiedy aplikowałem do tej pracy przeraziłem się po ich przeczytaniu. Patrząc na szkoleniu na podejście niektórych rekrutowanych osób wcale się nie dziwię, że pracownicy są sprawdzani czy po prostu... Pracują. Nie jest to praca dla każdego, jest trudna na początku. Nie tylko praca z klientem, ale na początku trzeba się dużo uczyć procedur, ale zyskuje sie spora pomoc w postaci szkolen i SV. Co do kolegów i kadry wszędzie znajdzie sie ktoś nieżyczliwy. Większość SV jest miłych i pomocnych, jedna Pani jest niegrzeczna i sprawia wrażenie jakby robiła łaskę, że coś podpowie, chociaż za to ma m.i.płacone. I mam wrażenie, ze wszyscy tu piszą o tej samej osobie. Plusy: Dobrze przygotowana sala do CC, wygłuszona, możliwość dopasowania grafiku, naprawdę idą na rękę, intuicyjne programy, które po tygodniu ogarniesz, umowa co na papierze jest wypłacane, nie ma ściemy, system premiowy, jeśli dłużej pracujesz i sie starasz możliwość awansu lub przejścia na specjalistę, płatne nadgodziny jeśli chcesz je brać. Minusy: Różni klienci, to wiadomo, jest pare osób, które tylko patrzy jak podkablować kolegę, zwłaszcza nowego, zatrudnienie przez agencję, nie najwyższa płaca jeśli nie wyrobisz sobie premii, beznadziejne benefity-drogo. Ogólnie polecam osobom pracowitym, nie przynoszącym emocji z pracy do domu. Wygadana osoba super sie odnajdzie. Po wstępnym ogarnięciu praca nie jest juz taka trudna i uważam, że jak na łódzkie warunki jest ok. Wygodne biureczko, klima. I oby jak najwięcej normalnych klientów na linii.

Pomocna?
Tak15Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
zorientowany
 Opinia
@łodzianin 28.08.2018 17:38

Już nawet specjalne, pozytywne opinie w necie zaczynają pisać, bo im naiwnych do pracy brakuje...

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Blue
 Opinia
@łodzianin 28.08.2018 17:38

Podejście niewiele tu wnosi. Jeśli nie wbudzisz sympatii w sprv na szkoleniu, to dalej nie pójdziesz. Choćbys stawal na rzęsach i zaliczal testy na 100. Ci ludzie kierują się osobistymi animozjami.

Pomocna?
Tak11Nie
anonymous
 Opinia
@zorientowany 31.08.2018 00:17

Nie trafiłeś, jestem pracownikiem.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pablo
 Opinia

Witam, staram się o pracę w PGE Dystrybucja na stanowisku Inżyniera. Czy jest ktoś kto pracował, bądź nadal pracuje na tym stanowisku i byłby chętny wymienić się doświadczeniami? Czym dokładnie się zajmuje się taka osoba? Jak wygląda proces rekrutacji? Będę wdzięczny za każdą odpowiedź. Pozdrawiam!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Barbara
 Opinia
@Pablo 25.08.2018 17:12

Nastaw się na dużą dozę stresu, weryfikacja kandydatów odbywa się wg nieznanych kryteriów, każdy szkolący supervisor ma inne oczekiwania i panuje chaos informacyjny. Skoro tak jest w call center na Gdańskiej, to przypuszczam, że może śmiało mieć miejsce w przypadku bardziej wyspecjalizowanych stanowisk.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Praca
 Opinia
@Pablo 25.08.2018 17:12

To co dana osoba wykonuje na rekrutowanym stanowisku zazwyczaj wynika wprost z ogłoszenia na to stanowisko. Również proces rekrutacji zapewne różni się między oddziałami/jednostkami, najlepiej dopytywać lokalnie.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Blue
 Opinia

Chcę ostrzec potencjalnych kandydatów: podczas szkolenia trzeba siedzieć cicho, potakiwac i udawać, że się wszystko wie i rozumie. Należy zaliczać bezbłędnie wszelkie testy, jeśli choć raz obsunie się noga, to nie podaruja. Zresztą co do testów - jeden prowadzący je lekceważy, drugi uważa za wyznacznik. Bardzo nie lubią, kiedy robi się notatki na szkoleniu. Podczas odsłuchów kandydat jest weryfikowany, nie bardzo wiadomo, wg jakich kryteriów. Generalnie selekcja jak w przypadku wyboru na stanowiska kierownicze, a nie do szarego cc.

Pomocna?
Tak8Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
A
 Opinia

A dla mnie to jedna z najbardziej pracowitych osób w CC. Jeśli nie wiesz co robi to nie oceniaj a widać że nie masz o tym pojęcia skoro tak o niej piszesz. To chyba zazdrość ????

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@A 10.08.2018 18:19

A któż jest tak bardzo pracowity jak można wiedzieć?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
n
 Opinia

autorowi chyba nikt nigdy nie zrobił i żal ściska...

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Były pracownik
 Opinia

Pracowałem tutaj przez jakieś 3 miesiące szukając prawdziwej pracy. Plusy: - biorą każdego - przez 3 miesiące ciężko wylecieć bo nie mogą znaleźć ludzi - w czasie rozmów można czytać książkę, uczyć się bo ludzie sporo gadają a na końcu się okazuję, że i tak nie możesz im pomoc - system często się psuje i masz wtedy wolne ;) - na zleceniu pracujesz kiedy chcesz Minusy: - słaba płaca+ bez szans na awans - brak możliwości jakiegokolwiek rozwoju - szkolenia delikatnie mówiąc słabej jakości - brak pomocy ze strony SV - słaba atmosfera

Pomocna?
Tak21Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
A
 Opinia

Kosa współczuje Ci, jak tak dalej pójdzie to wkręcą Ci jakąś ciąże. Żałosne. Mam nadzieje że nie ruszają Cię te idiotyzmy. Brak słów. Informatorzy są rewelacyjni, powinni pisać romanse i kryminały:):):) Pozdrawiam Wszystkich Tych Normalnych

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Fun
 Opinia

Droga Dobrze poinformowana - jak nudne musisz mieć własne życie, skoro tak bardzo interesuje Cię cudze :) A może tak bardzo zazdrościsz Kosie sukcesów, których Ty sama nigdy nie osiągniesz? Jedno jest pewno, ten kto robi dużo hałasu - tak naprawdę nic nie robi :) życzę wiec powodzenia na intelektualnym dnie, bo tam się właśnie znajdujesz!

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
A
 Opinia

No właśnie jak nie wiesz czym się zajmują to co komentujesz??? Weź się do roboty i pokaż na co Cię stać bo na razie to tylko bajki piszesz...

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
a
 Opinia

A kto tam w ogóle pracuje? Operacyjni nie robią nic a merytoryczne tylko sie wydzierają i strzelają fochy. Wiedzy i pomocy z ich strony zero. Za chwile nikogo nie będą mieć do pracy. Każdy kto ma ttochę rozsądku szuka czgoś innego albo ucieka na zwolnienie

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
pracownik
 Opinia
@a 03.07.2018 17:04

oj tak, te ich miny są bezcenne

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
obserwator
 Opinia
@a 03.07.2018 17:04

Spokojnie. Za chwilę same się wyniszczą nawzajem. Wystarczy że jednej nie ma albo chociaż wróci do biurka a reszta tak po niej jedzie że słów brak...żal mi ich

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
T
 Opinia
@A 27.06.2018 12:12

Żałosna jesteś ty a to nie są idiotyzmy tylko prawda. I droga koleżanko jak można wkręcić ciąże? Albo się w niej jest albo nie. Trochę inteligencji

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kamila
 Opinia

@odważna Nie wiem skąd masz takie informacje, ale nie są one prawdziwe. Pracodawca, którego wątek dotyczy nie ma dostępu do numerów ip osób zamieszczających komentarze, a usuwane mogą być wyłącznie komentarze niezgodne z regulaminem forum dostępnym tu https://www.gowork.pl/regulamin @A @ktoś A może wy moglibyście napisać jak Wam się pracuje w PGE Obrót? @G Ty już nie pracujesz w PGE Obrót, ale jak rozumiem masz nieco inne zdanie niż użytkownicy forum piszący negatywne komentarze. Napiszesz nam, proszę, jakie widziałeś pozytywne strony pracy w PGE Obrót?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o PGE Obrót - Łódź

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej