NOVA Centrum Edukacyjne

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 574 ocen.

Opinie o NOVA Centrum Edukacyjne

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NOVA Centrum Edukacyjne

Yyy

GoWork usuwa negatywne komentarze!

Yyy

GoWork usuwa negatywne komentarze!

anonim

(usunięte przez administratora)

Absolwent

Jeżeli jak piszesz to taka zła szkoła,to dlaczego setki osób się tam uczy i zdobywa nowe zawody?Najzwyczajniej chcą się uczyć a nie prowadzić dyskusje na forach internetowych na temat "jaka ta szkoła jest straszna"

Anita

Kiedyś pracowałam w NOVA. Umiejętności, które tam nabyłam, organizacja pracy, dążenie do samorealizacji i stawianie mi coraz wyżej poprzeczki sprawiły, że teraz jestem managerem w dobrze rozwiniętej firmie, pomimo że nie mam jeszcze pełnego wyższego wykształcenia. Na rynku pracy liczy się doświadczenie, a ja zdobyłam je właśnie w NOVA. Tylko trzeba chcieć pracować, a nie przyjść do pracy i narzekać, że każą ci pracować. Każdy pracodawca jest zły bo każe pracować. Ja ze swojej strony mogę rzec tylko jedno: DZIĘKI NOVA ;)

radek

Pozdrawiam zespół z Gdyni! Bardzo miłe Panie !

anonim

(usunięte przez administratora)

Absolwent

To jest forum do opinii o oddziale warszawskim.

Absolwent

Polecam Novą. Dobra szkoła , fajni , dobrze przygotowani nauczyciele , mam wiele dobrych wspomnień z tej szkoły. Nie jestem Panią z sekretariatu. A tak prawdę mówiąc te kobiety mają wiele cierpliwości. Widząc tyle szkalujących wypowiedzi na swój temat i tak zachowują się bardzo spokojnie. Znowu się pewnie komuś coś nie będzie widziało , ale trudno , taka jest prawda i czasem trzeba mieć trochę wyrozumiałości bo nikt nie jest alfą i omegą i nie wszystko w danej chwili musi natychmiast wiedzieć.Przychodzenie do sekretariatu z poczuciem źe mi się wszystko należy i musi być natychmiast spełnione jest błędem. Praca z ludźmi jest bardzo trudna i szczerze podziwiam te kobiety bo mają naprawdę wiele cierpliwości. Nie jestem pracownikiem a absolwentem Nowej.

anonim

(usunięte przez administratora)

Absolwent

Nauka to poważna sprawa.Albo traktuje się ją poważnie albo skupia całą uwagę na tym co negatywnego ukazuje się w sieci.Jedno i drugie trudno jest pogodzić,więc może skupić się jednak na nauce?Strojenie focha nic nie da oprócz zbędnego nakręcania się.Nie jest to opinia Pań z sekretariatu ale absolwenta Novej. Czy się to komuś podoba czy nie, ja ukończyłem Novą i nic o nikim ani o szkole powiedzieć złego nie mogę. Takie obrażanie kogoś że "jest pusty" świadczy tylko o kulturze osobistej piszącego , a liczenie postów w ciągu ilu minut ktoś coś napisał jest dziecinadą w bardzo kiepskim wydaniu.

Emil20

Mogę polecić Nova z tego względu, że bez problemów wszystko załatwiłem w sekretariacie. Egzaminy zdane za 1 razem :)

prawy

Szkoła ok, bez problemów ukończyłem liceum. Maturka zdana, więc git :)

younggirl

Ta szkoła zaproponowała mi najlepszą ofertę spośród kilki szkół. Naprawdę fajnie prowadzone zajęcia, dużo materiałów do pracy, egzaminy zdałam bez problemów.

anonim

(usunięte przez administratora)

Technik

Nie zgodzę się z Wami co do negatywnych opinii o tej szkole. Jestem uczniem już na ostatnim semestrze administracji. Nauczyciele są bardzo pomocni, świetnie prowadzą zajęcia i co najważniejsze dobrze przygotowują do egzaminu zawodowego. Pracownicy sekretariatu zawsze są pomocnI. Niejednokrotnie miałem pytania, problem z przyjazdem na zajęcia. Zawsze starają się pomóc i nijak się ma Wasza zła opinia do mojego doświadczenia przez te prawie 2 lata ze szkołą i pracownikami. Zapisałem się po to,aby osiągnąć zawód a nie ściemniać i z ledwością zdawać co niektórzy na tym forum. Żadnych ukrytych opłat nikomu nie musiałem płacić. O czym wy ludzie piszecie? pzdr

Absolwent
@Technik 31.08.2017 12:08
Nie zgodzę się z Wami co do negatywnych opinii o tej szkole. Jestem uczniem już na ostatnim semestrze administracji. Nauczycie...

Zgadzam się całkowicie. Wszystkie opłaty są w umowie. Jeśli się komuś nie chciało uczyć to teraz musi płacić kary umowne. Ukończyłem tą szkołę i nikt nie kazał mi płacić dodatkowych opłat. Nie mogę zrozumieć dlaczego wypisywane są takie bzdury. Nauczyciele są super.

jolka

POLECAM Z CAŁEGO SERCA ! Oddział w Tarnowie - rewelacja :) Ukończyłam własnie kierunek medyczny i dostałam od razu propozycje pracy. Polecam jeszcze raz

kasia95

Szkoła jest okej, nauczyciele też całkiem całkiem. Warunki umowy dość podchwytliwe, trzeba czytać .ale jak wszędzie. takie czasy

anonim

(usunięte przez administratora)

Absolwent

Wieje nudą,wymyśl coś nowego bo ciągle widzę jakie "niedobre" są sekretarki, co piszą na innych forach itd itp.Szkoła i sekretarki są ok.Jeśli inni się powtarzają negatywnie to ja jeszcze raz stwierdzę że szkoła i Panie z sekretariatu są spoko.

Nickol
@Absolwent 18.08.2017 17:08
Wieje nudą,wymyśl coś nowego bo ciągle widzę jakie "niedobre" są sekretarki, co piszą na innych forach itd itp.Szkoła...

Też tak myślę :)

anonim

(usunięte przez administratora)

absolwent

Przyczepić się można do wszystkiego i wszystkich,ale w pierwszej kolejności trzeba zacząć od siebie.

anonim

(usunięte przez administratora)

Pancyna

Ja się uczyłam w Nova i nie wiem o co chodzi ;D Wszystko było ok, fakt nie rezygnowałam wiec nie placilam z tego powodu ale poza tym tez wszystko ok bylo :p moze troche zbyt skromne rozdanie swiadectw ale tak to ok. :p

Jumbo

Szkoła jest ok.Miła atmosfera , dobrze przygotowani nauczyciele , panie w sekretariacie bardzo uczynne i miłe.

Jumbo

Ukończyłem tę szkołę i nie mogę nic złego o niej napisać.Nie podejmowałem tam nauki aby zrywać umowę,nie rozumiem tych wszystkich co skarżą się publicznie na tę szkołę.Umowa którą podpisałem jasno zawierała wszystko : i obowiązki wynikające z jej podpisania jak i prawa.Będę miło wspominał naukę w NOVA i zaznaczam nie jestem pracownikiem tej szkoły ale ABSOLWENTEM.Nie mam zamiaru czytać innych opinii bo liczy się to co sam tam się nauczyłem i to jest dla mnie miarodajnym czynnikiem o tej szkole.Więc do nauki a nie krytykowania.

Denisss

Bardzo fajna szkoła Nova, w Gdyni Panie są super, zawsze na bieżąco dostaję informacje na temat sesji, egzaminów, frekwencji itp. Panie mają wszystko pod kontrolą. Polecam Novą w Gdyni

anonim

(usunięte przez administratora)

Kandydat

A ja jednak myślę inaczej , byłam dziś w sekretariacie i odniosłam inne wrażenie. Panie są bardzo miłe , są uśmiechnięte , pomocne i wytłumaczyły mi o każdym kierunku jaki mnie interesował . Zapisałam się na jeden z nich i dodatkowo dorzuciły mi promocję . Wszystko zależy od człowieka jaki przychodzi do sekretariatu . Pozdrawiam

Absolwent

Hmm uczennico , tu się mylisz właśnie dziś dzwoniłam , odebrała Pani P i bez przedstawienia się wiedziała z kim rozmawia , bardzo mile mnie zaskoczyła . Fajnie jak są takie miłe Panie , cały rok uczęszczałam tam do szkoły i zawsze były i są pomocne . Najwidoczniej nie rozmawiałaś , z tymi Paniami . A swoją drogą skoro dzwoniłaś po raz kolejny po dokumenty , to trzeba się przejść osobiście do oddziału , bo sory ale nie wiadomo jaka osoba jest po drugiej stronie słuchawki . Więc moim zdaniem trochę przesadzasz. Pozdrawiam

Samosa

Też dobrze wspominam. pracowałam tam na studiach. W sumie dorabiałam. Weekendy i w tygodniu mogłam dopasować grafik. Teraz szukam nowej i powiem, że coraz bardziej doceniam tą starą pracę.... chociaż też czasem psioczyłam jak tam pracowałam :D ale to były drobne problemy. Gdyby teraz poszukiwali pracowników to bym wróciła i pracowała :

Laura.S

Pracowałam w NOVEJ rok czasu. Nie mam większych zastrzeżeń. Nigdzie niestety nie jest idealnie, ale to praca, a nie wakacje. Ciekawy system premiowy, nawet jakieś małe premie tyogdniowe były. Na małe przyjemności w sam raz. Będę dobrze ten rok wspominać.

StasiekD

Za to w Novej u mnie Panie w sekretariacie są spoko, dużo dzwonią do nas ale przyajmniej wszyscy o wszystkim wiedzą. Ja tam polecam :)

totylkoja

Polecam oddział Novej w Opolu! Pozdrawiam sekretariat :)

Kamila88

Pracuję w NOVEJ i chwalę sobie tę pracę. Nie jest to jednak miejsce dla Pań, które siedzą za biurkiem i piją kawę nieodbierając telefonów. Wypłata jest na czas, fajny system motywacyjny (premie), dobra wzajemna pomoc na poziomie oddziału. Ewentualne nadgodziny można odebrać, ale to rzadkość. Jeśli coś nagle mi wypada jak np. lekarz, coś się dzieje w rodzinie, to też mogę na spokojnie wcześniej wyjść, ale oczywiście wcześniej trzeba porozmawiać z kierownikiem. Jeśli ktoś chce rzetelnie pracować, to będzie to dla kogoś praca idealna :) pracodawca wymaga, ale tyle ile powinien.

Megii

Polecam Nova z czystym sumieniem :D

Kluczykmały

Jasne, że polecam. Byłam i się uczyłam :D Jak się komuś chce uczyć to szkoła policealna jest dobrym wyborem. Ja się zdecydowałam na Nova w Gdyni bo miałam najbliżej ale nie żałuję. Fajnie wyposażone sale :)

SłonyPaluszek

Jakoś ja się tam uczę i nie płacę za wszystkie egzaminy o.O Poprawki są płatne ale na nie chodzą tylko słuchacze, których praktycznie nie widać na zajęciach ;d to co się dziwić? ;p

IzaBył

Ja myślę, że to czepianie się :D Podpisywałaś umowę w której wszystko jest napisane więc do kogo pretensje? Jak się coś podpisało a potem się nie płaci to czego się spodziewać?! Ja kiedyś wzięłam telefon na raty i też nie płaciłam a potem mniie ścigali haha i nie miałam PRETENSJI xDDD

anonim

(usunięte przez administratora)

Gość

Tomasz skontaktuj sie ze mną

annak

Polecam te szkołę, duży wybór kursów, wykwalifikowana kadra, ogólnie na duży +

KaśkaKasiek

POLECAM! uczę się w nova i wszystko jest spoko.

90Nikola

zastanawiam się nad szkołą policealną np. żak, teb, nova itp możecie coś polecić ? weekendowo bo dziennie studiuję.

Eleonora
@90Nikola 15.05.2017 18:50
zastanawiam się nad szkołą policealną np. żak, teb, nova itp możecie coś polecić ? weekendowo bo dziennie studiuję....

Z tych co wymieniłaś polecam Ci Nova w Gdyni. Właśnie kończę tam semestr ale na pewno będę ich dobrze wspominała :)

PannaAnna

MI ta szkoła bardzo przypadła do gustu. Uczę się już drugi rok i jak dla mnie NOVA jest bezkonkurencyjna :) POLECAM!

Sekretariat

Szanowni Państwo, działając w imieniu spółki Nova Centrum Edukacyjne sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, prowadzącej ogólnopolską sieć szkół policealnych, medycznych, liceów ogólnokształcących, a także kształcącej w ramach bogatej oferty kursów maturalnych, zawodowych i językowych (dalej jako „Spółka”), informujemy że w związku z publikowaniem na łamach serwisu pracy GoWork.pl szeregu opinii, które zawierają w swej treści nieprawdziwe oraz naruszające dobre imię (renomę) Spółki informacje, w przypadku każdego z naruszeń, w tym także w przypadku tych, które mogą ewentualnie nastąpić w przyszłości, Spółka podejmie zdecydowane kroki prawne w celu ochrony swoich dóbr osobistych. Zdajemy sobie sprawę, że niektórzy z Państwa mogą odczytywać niniejszy wpis jako próbę ograniczenia swobody wypowiedzi na łamach serwisu pracy GoWork.pl. Pragniemy jednak z całą mocą podkreślić, że w żadnym wypadku nie jest to zamiarem Spółki. Natomiast niedopuszczalną jest sytuacja, w której pod pretekstem wolności słowa i swobody wypowiedzi w Internecie naruszane są dobra osobiste innych uczestników obrotu prawnego. Wolność słowa i swoboda wypowiedzi, tak jak każde z gwarantowanych konstytucyjnie wolności i praw, nie jest nieograniczona. Jej granice wyznaczają prawa i wolności innych osób. W związku z tym każdy kto decyduje się na rozpowszechnianie informacji naruszających szeroko rozumiany porządek prawny powinien liczyć się z potencjalnymi konsekwencjami takiego działania. Informujemy również, że wielokrotnie zwracaliśmy się do administratora serwisu pracy GoWork.pl o usunięcie nieprawdziwych i naruszających dobre imię Spółki informacji rozpowszechnianych za pośrednictwem tego serwisu. Niestety wskazywane przez nas opinie nie zawsze były usuwane. Z pewnością dla oceny takiego zachowania administratora serwisu nie bez znaczenia powinien być fakt, że właściciel serwisu GoWork.pl prowadzi konkurencyjną działalność w stosunku do Spółki, tj. szkoły policealne GoWork. W związku z powyższym Zarząd Spółki podjął decyzję, że nie może dłużej tolerować naruszania dobrego imienia Spółki na łamach serwisu GoWork.pl, prowadzonego przez jej konkurenta. Taka sytuacja szkodzi nie tylko Spółce, ale także jej byłym, obecnym, a także przyszłym potencjalnym Klientom, albowiem może ona wprowadzać ich w błąd co do poziomu usług świadczonych przez Spółkę. Dlatego uprzedzamy, iż każdy przypadek naruszenia dóbr osobistych Spółki spotka się ze stosowną reakcją. Powyższe nie oznacza bynajmniej, że Spółka jest przeciwna zamieszczaniu opinii na temat oferowanych przez nią usług lub warunków zatrudnienia w Spółce. Wręcz przeciwnie, zachęcamy wszystkich zainteresowanych do wyrażania swoich opinii dotyczących działalności Spółki, o ile znajdują one swoje oparcie w rzeczywistości. Zachęcam również do korzystania z adresu uwagi@nova.edu.pl pozwoli to nam na stałe podnoszenie jakości naszych usług z korzyścią dla wszystkich naszych Klientów i Pracowników lub Współpracowników. Z poważaniem, Zarząd Spółki Nova Centrum Edukacyjne

Sekretariat

Szanowni Państwo, działając w imieniu spółki Nova Centrum Edukacyjne sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, prowadzącej ogólnopolską sieć szkół policealnych, medycznych, liceów ogólnokształcących, a także kształcącej w ramach bogatej oferty kursów maturalnych, zawodowych i językowych (dalej jako „Spółka”), informujemy że w związku z publikowaniem na łamach serwisu pracy GoWork.pl szeregu opinii, które zawierają w swej treści nieprawdziwe oraz naruszające dobre imię (renomę) Spółki informacje, w przypadku każdego z naruszeń, w tym także w przypadku tych, które mogą ewentualnie nastąpić w przyszłości, Spółka podejmie zdecydowane kroki prawne w celu ochrony swoich dóbr osobistych. Zdajemy sobie sprawę, że niektórzy z Państwa mogą odczytywać niniejszy wpis jako próbę ograniczenia swobody wypowiedzi na łamach serwisu pracy GoWork.pl. Pragniemy jednak z całą mocą podkreślić, że w żadnym wypadku nie jest to zamiarem Spółki. Natomiast niedopuszczalną jest sytuacja, w której pod pretekstem wolności słowa i swobody wypowiedzi w Internecie naruszane są dobra osobiste innych uczestników obrotu prawnego. Wolność słowa i swoboda wypowiedzi, tak jak każde z gwarantowanych konstytucyjnie wolności i praw, nie jest nieograniczona. Jej granice wyznaczają prawa i wolności innych osób. W związku z tym każdy kto decyduje się na rozpowszechnianie informacji naruszających szeroko rozumiany porządek prawny powinien liczyć się z potencjalnymi konsekwencjami takiego działania. Informujemy również, że wielokrotnie zwracaliśmy się do administratora serwisu pracy GoWork.pl o usunięcie nieprawdziwych i naruszających dobre imię Spółki informacji rozpowszechnianych za pośrednictwem tego serwisu. Niestety wskazywane przez nas opinie nie zawsze były usuwane. Z pewnością dla oceny takiego zachowania administratora serwisu nie bez znaczenia powinien być fakt, że właściciel serwisu GoWork.pl prowadzi konkurencyjną działalność w stosunku do Spółki, tj. szkoły policealne GoWork. W związku z powyższym Zarząd Spółki podjął decyzję, że nie może dłużej tolerować naruszania dobrego imienia Spółki na łamach serwisu GoWork.pl, prowadzonego przez jej konkurenta. Taka sytuacja szkodzi nie tylko Spółce, ale także jej byłym, obecnym, a także przyszłym potencjalnym Klientom, albowiem może ona wprowadzać ich w błąd co do poziomu usług świadczonych przez Spółkę. Dlatego uprzedzamy, iż każdy przypadek naruszenia dóbr osobistych Spółki spotka się ze stosowną reakcją. Powyższe nie oznacza bynajmniej, że Spółka jest przeciwna zamieszczaniu opinii na temat oferowanych przez nią usług lub warunków zatrudnienia w Spółce. Wręcz przeciwnie, zachęcamy wszystkich zainteresowanych do wyrażania swoich opinii dotyczących działalności Spółki, o ile znajdują one swoje oparcie w rzeczywistości. Zachęcam również do korzystania z adresu uwagi@nova.edu.pl pozwoli to nam na stałe podnoszenie jakości naszych usług z korzyścią dla wszystkich naszych Klientów i Pracowników lub Współpracowników. Z poważaniem, Zarząd Spółki Nova Centrum Edukacyjne

anonim

(usunięte przez administratora)

B

Mało mnie to wzrusza.

anonim

(usunięte przez administratora)

S.

Również jestem byłym pracownikiem Novej- Agnieszko czy to zbieg okoliczności, czy miałyśmy okazję pracować w Novej razem przez krótką chwilę w tamtym roku mniej więcej o tej porze roku?

anonim

(usunięte przez administratora)

Nick

Bo to forum jest do wystawiania tyko pozytywnych opinii. No i do reklamy CE NOVA.

Piotr

jeżeli ktoś z was jest z trójmiasta i okolic to sprawdźcie oddział w gdańsku - sekretariat jest na starówce, sale też są w centrum miasta, nie problem do nich dotrzeć nawet dla dojezdnych :) ja skończyłem u nich lo i mogę powiedzieć, że jak komuś zależy to nie problem zaliczyć i to na dobre oceny. dla mnie warunki były jasne, przy podpisaniu umowy pani odpowiedziała na każde moje pytanie, nawet te odnośnie warunków rezygnacji. jak człowiek traktuje naukę poważnie to i zostanie poważnie potraktowany przez szkołę :)

julka
@Piotr 23.03.2017 12:27
jeżeli ktoś z was jest z trójmiasta i okolic to sprawdźcie oddział w gdańsku - sekretariat jest na starówce, sale też są w cent...

również polecam novą. jestem na II semestrze dietetyki w Gdyni. trochę nauki jest, ale Pani Paula motywuje do działania i przekazuje mnóstwo pozytywnej energii! polecam wszystkim niezdecydowanym :)

Xawer

Ja jestem zadowolony ze szkoły gowork, serio warto się do nich wybrać.

anonim

(usunięte przez administratora)

mozołek
@gość 16.03.2017 17:46
a ja polecam novą. panie w sekretariacie w Gdyni wszystko odnośnie umowy mi wytłumaczyły jasno, o wszystkich opłatach zostałam...

Ta, no jasne.

oszukany
@gość 16.03.2017 17:46
a ja polecam novą. panie w sekretariacie w Gdyni wszystko odnośnie umowy mi wytłumaczyły jasno, o wszystkich opłatach zostałam...

Jak każda osoba z sekretariatu nie masz problemu :)

Licealista

Witam, chciałem podzielić się opinią na temat szkoły. W chwili obecnej zbliżam się do ukończenia kierunku. Do tej pory przez pół roku chodzenia nie mam dużych zastrzeżeń, nauczyciele prowadzący zajęcia byli przygotowani. Panie w sekretariacie pomocne nawet kiedy nie znałem drogi na pierwsze zajęcia telefonicznie wytłumaczyły mi trasę:-) Olsztyn oczywiście

Katja

Polecam Nova w Olsztynie ze względu na poziom ich nauczania i podejścia nauczycieli do zajęć. Jeżeli tylko jesteś chętni do uczenia się to można wiele skorzystać takich zajęć i dobrze wyposażonych sal.

klara

Ja chodzę do nova w olsztynie i jestem zadowolona. wczesniej bylam zapisana w innych szkolach tez w olsztynie i nie polecam. jestem na kosmetyce i teraz rozpoczynam II semestr. nauczyciele spoko, zajęcia w miarę wczesnie i wiecej mi nie potrzeba.

Nova Gdańsk

Zachęcamy do zapisu do Gimnazjum i Liceum dla Dorosłych !! W związku ze zmianami w systemie edukacji, gimnazja będą likwidowane, wróci ośmioletnia szkoła podstawowa oraz czteroletnie liceum. To ostatni dzwonek aby ukończyć szkołę w starym systemie!! Prowadzimy właśnie zapisy na semestr wiosenny, który rozpoczyna się w lutym!! Zachęcamy do rejestracji online oraz kontaktu z pracownikami sekretariatu szkoły w Gdańsku :) Zapraszamy !!!

Jan

z własnego doświadczenia mogę polecić oddział w Gdańsku jeżeli ktoś by szukał. skończyłem tam informatyka i uważam że jeżeli ktoś się przykłada i traktuje naukę poważnie to nie będzie miał problemu z zaliczeniem. W Gdańsku zajęcia są w centrum miasta więc nie trzeba jeździć nie wiadomo gdzie, nauczyciele są ok, można dogadać się z pracownikami sekretariatu i ogólnie jeżeli komuś zależy to może zdobyć szybko dodatkowe wykształcenie.

Kasik

Ja też kończe lo we wrocku. Nauczyciele fajni, do matury przygotowują. Nie zmieniłabym na żadne inne, bo klasa też jest najlepsza :)

AS

Ana polecam Ci też nauczyć się poprawnej pisowni :) Twoje "skocie" razi w oczy a poprawę zacznij od siebie. Pozdrawiam

Grześ

Jestem obecnie słuchaczem Nova w Gdyni i bardzo polecam tą szkolę. Zajęcia bardzo ciekawe,pracujemy na dobrym sprzęcie,kadra nauczycielska świetna.Nie spodziewałem się że w szkole Policealnej może być tak wysoki poziom nauczania.Polecam.

Paulina
@Grześ 09.02.2017 14:53
Jestem obecnie słuchaczem Nova w Gdyni i bardzo polecam tą szkolę. Zajęcia bardzo ciekawe,pracujemy na dobrym sprzęcie,kadra na...

Należy też pochwalić Sekretariat.Panie są przemiłe i zawsze pomagają ze wszystkim.Gdyby nie Panie to bym chyba nie zaliczyła semestru.Wielkie podziękowania.

Justyna
@Grześ 09.02.2017 14:53
Jestem obecnie słuchaczem Nova w Gdyni i bardzo polecam tą szkolę. Zajęcia bardzo ciekawe,pracujemy na dobrym sprzęcie,kadra na...

ile kosztuje cały kurs ?

alap

Skończyłam właśnie psychologa wychowawczego w Gdańsku i jestem mega zadowolona :) potrzebowałam dodatkowych uprawnień do pracy w szkole i w rok udało mi się dostać papier :) zajęcia były super, nauczyciele to praktycy i można się z nimi dogadać w każdej sprawie. jak komuś zależy na szybkim zdobyciu dodatkowego wykształcenia to polecam :)

Zostaw opinię o NOVA Centrum Edukacyjne - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NOVA Centrum Edukacyjne