NOVA Centrum Edukacyjne

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 616 ocen.

NOVA Centrum Edukacyjne
2 616

Opinie o NOVA Centrum Edukacyjne

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NOVA Centrum Edukacyjne

Robert

@Jan S. Bach Widzę, że jesteś pracownikiem firmy NOVA Centrum Edukacyjne. Czy mógłbyś w takim wypadku napisać coś na temat pracy tutaj? Ostatnie opinie pochodzą od klientów, dlatego właśnie pytam. Jak oceniasz tę pracę? Poleciłbyś ją innym? Dlaczego? Zachęcam Cię do odpowiedzi, za którą będę Ci wdzięczny.

Dejv

Ludzie! To jest serwis pracy i ocenia się i opisuje stanowiska pracy, a nie to czy i jak korzystacie z ich usług. Administracja strony GoWork powinna zrobić z tym porządek. Nie pozdrawiam. Rozmowa kwalifikacyjna wypadła dobrze. Konkrety bez ściemniania. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Na początek umowa zlecenie w okresie próbnym, później o pracę. Stanowisko SDS.

Jan S. Bach
@anonymous 05.07.2018 11:09

Aby dołączyć do zatrudnionych na etacie w naszej firmie, trzeba przynajmniej znać zasady pisowni w j. polskim. W Twoim przypadku na pewno nie masz szans.

Grzegorz

Polecam szkołę Nova Centrum Edukacyjne Kielce! Dobra lokalizacja. Fajne zajęcia. Miła atmosfera. Dodatkowo zniżki ze względu na status słuchacza, legitymacje, zaświadczenia więc wszystko gra :)

Robert

Dziękuję wszystkim klientom firmy NOVA Centrum Edukacyjne za Wasze opinie. Chciałbym jeszcze spytać, czy firma aktualnie poszukuje pracowników? Jeśli tak, to na jakie konkretnie stanowiska? Za wszelkiego typu informacje na ten temat będę bardzo wdzięczny.

Karol

Dodatkowo naprawdę dobrze wyposażone pracownie. Polecam !

xxx

A ja właśnie skończyłam liceum w Nova w Kielcach. Dzięki poleceniom znajomych byłam całkowicie zwolniona z opłat. Jeżeli ktoś podchodzi do sprawy w miarę poważnie to nie ma żadnych problemów żeby ukończyć szkołę. Pozdrawiam nauczycieli i do zobaczenia we wrześniu ja tym razem na kierunku Technik administracji :)

Marta

Właśnie ukończyłam kierunek Wizażystki/ stylistki i jestem bardzo zadowolona. Nauczyłam się bardzo dużo rzeczy, do tego była super atmosfera. Żałuje, że to już koniec dlatego zapisałam się na nowy kierunek związany z kosmetyką za połowę ceny (z racji tego, że jestem absolwentem mam dużą zniżkę). NAPRAWDĘ POLECAM ! :)

Robert

@Juustys Trochę źle mnie zrozumiałaś. Jako moderator forum GoWork.pl staram się zebrać dla użytkowników, którzy zainteresowani są pracą w firmie NOVA Centrum Edukacyjne jak najwięcej informacji. Dlatego właśnie pytam. Jeżeli miałaś okazję tu pracować - napisz coś o pracy. Jak ona wyglądała oraz jakie są warunki. Będę wdzięczny. @anonymous A możesz napisać, co konkretnie potwierdzasz i na jakiej zasadzie? Nie napisałeś w swojej opinii żadnych konkretów, a te są szczególnie ważne.

Robert

Wiele opinii na temat firmy NOVA Centrum Edukacyjne jest pisana przez klientów. Oczywiście są to bardzo ważne opinie, jednak teraz chciałbym swoje pytanie skierować do pracowników firmy. Czy polecilibyście pracę tutaj? Jakie są warunki zatrudnienia? Będę Wam wdzięczny za każdą informację na temat pracy w firmie NOVA Centrum Edukacyjne.

anonymous
@Juustys 01.07.2018 18:11

Nie, nie i jeszcze raz nie!!!

Martyna

Jak się pracuje w szkole? Szkoda, że nikt z pracowników nie pisze.

Nauczyciel
@Martyna 18.05.2018 18:27

Typowe wynagrodzenie nauczyciela to 24 zł/godz. brutto. Jakość pracy zależy od miejscowości i kierunku. Czasem jest tak że zajęcia są w mikroskopijnych salkach (a w programie np. 14 godzin lekcyjnych non stop), czasem szkoła nie przygotuje podstawowych narzędzi pracy (np. komputerów na informatyce itp) Nauczyciele też są różni - jedni chcą za wszelką cenę jednak czegoś nauczyć, przynoszą własny sprzęt i pomoce naukowe a inni wychodzą z założenia (formalnie słusznego) że wyposażenie w pomoce naukowe leży w gestii szkoły. Bardzo dużo zależy od lokalnej dyrekcji - są osoby które ogarniają problemy jak odpowiednie sale i wyposażenie, zastępstwa nauczycieli chorych itd - a inni nie. Ponadto notorycznym problemem w niektórych szkołach są nieterminowe wypłaty wynagrodzeń (opóźnienia nawet kilkumiesięczne) bez żadnych powodów.

martynaSmialkowska

ukończyłam tu jeden kierunek w Warszawie choć zapisywałam się na 2,ale odpuściłam jeden heh bo nie do końca mi się podobał i nie chciałomi sie tez w sumie :p ..ale z wyboru szkoły jestem zadowolona,bo latwy szybki kontakt z pracownikami w sekretariacie. najważniejsze informacje to i tak są zawarte w umie,więc ja problemów nie miałam. polecaaam

ania

Ja polecam szkołę Kielcach;) mają teraz nowe kierunki- technik masażysta z fizjoterapią i rehabilitacją sportową bezpłatnie ;) już nie mogę się doczekać września

Niezadowolona

Wielka korporacja, szkoda czasu na nich. W sekretariacie mówią jedno, a okazuje się całkowicie coś innego :/ Byłam u nich na 3-ch kierunkach, pierwszy spoko- tylko mało czego tam uczą, większości trzeba szukać samemu. Niektórzy wykładowcy nawet nie przychodzą na zajęcia. Pozostałe 2 to totalna klapa, tylko koszty zostały. Niby wysyłają pisma i pobierają za to dodatkowe koszta, a mnie ani jedno nie przyszło. Dogadać się nie da, wszelkie próby kontaktu lekceważą. Osoby w sekretariacie co chwilę się wymieniają.

Patka

Hej mam zamiar się zapisać do LO NOVA w Poznaniu jakie macie doświadczenia z tą szkołą w trybie zaocznym .

Juustys
@Patka 18.06.2018 17:38

Polecam.

doma5361

Chodzę do Novej w Legionowie na asystentkę stomatologiczną. Jestem bardzo zadowolona z wyboru. Szkoła ma super pracownię, kadra dobrze wykwalifikowana, zajęcia naprawdę ciekawe. W sekretariacie bardzo miłe panie, które chętnie pomogą i nie robią najmniejszych problemów jak ma się do załatwienia indywidualne sprawy. Muszę polecić.

Konrad

Ja Polecam w Kielcach nowy kierunek Technik informatyk z programowaniem gier i aplikacji mobilnych. Bardzo ciekawy program nauczania i naprawdę niska cena jak na takie kwalifikacje :)

Mateusz
@Konrad 13.06.2018 08:41

Właśnie skończyłem Grafika komputerowego multimediów więc ten informatyk byłby od września dobrą opcją. Myślę, że na pewno skorzystam. Także do zobaczenia!

Kasia

Super szkoła, nauczyciele we wszystkim pomagają. Miła atmosfera :)

Martyna

Może wiecie coś o ofertach pracy?

F.J.

ja tam mogę polecić tę szkołę, byłem słucham dwukrotnie na 2 kursach właśnie w Warszawie, księgowy i menedżer sportu. prawda jest taka,że jeśli komuś zAleży na temacie a nie tylko uzyskaniu np zaświadczenia do zusu,to jak najbardziej można sobie poradzić i nie mieć problemów. Njagrosze są osoby, których wcale nauka, doszkalanie się nie interesuje..osoby nie chodzą na zajęcia, nie znają regulaminu, nie czytają umów i potem tylko pretensje..haha jakie to słabe. najłatwiej się zapisać mieć wszystko gdzieś, egzaminy same niech się zdają, frekwencja sama zalicza i heja. takie miejsca są dla świadomych odpowiedzialnych osób, które wiedzą po co idą. szkoła dobra, bardzo duży wybór w kierunkach. nie mam się o co przyczepić. polecam!!!! polaczki cebulaczki

anonymous
@F.J. 14.06.2018 14:37

hahahahaha zgadzam się.widziałem jak się ludzie awanturują przez własną głupotę,ale nie ma się co dziwić,kazdy kto cos zawala ma najwiecej pretensji

Mala

Wejście w sekretariacie wyzywają że powinnam nie życ i robią utrudnia e o zaswiafczenia

Agaaaa5643

Nova Legionowo :) Polecam!!!

Pomocny
@Agaaaa5643 11.04.2018 17:38

Danuska12

Martaa

A jak CE we Włocławku? Ja myślę o technik cukernik. Jestem ciekawa czy warto

zadowolona

Z czystym sumieniem polecam tę szkole, właśnie kończę jeden kierunek i już się zastanawiam nad następnym, wszystko zorganizowane w jak najlepszym porządku, Panie w sekretariacie miłe i pomocne, dział dydaktyczny również bez zarzutów.

Paula
@zadowolona 27.05.2018 10:34

W tym roku także chcę się ponownie zapisać do szkoły .Ukończyłam wcześniej florystę . Mam bardzo miłe wspomnienia z tą szkołą . Również nie mam zarzutów wobec tej placówki . Jeśli miałam problem został on szybko rozwiązany bez problemów . Polecam !

Joanna

Kierunek Instruktor fitness naprawdę godny polecenia. Profesjonalne podejście, sprzęt, zajęcia głownie praktyczne w klubie fitnessu. Jestem bardzo zadowolona :)

Martynka88
@Joanna 06.06.2018 13:37

Również polecam ! Skończyłam także ten kierunek. Zajęcia bardzo fajne i przyjemne :) Świetnie prowadzone przez kompetentnych i profesjonalnych nauczycieli .

Puzzle1997

Polecam Novą w Warszawie . Wszystko jest bez zarzutów . Skończyłam kierunek Technik usług kosmetycznych .Każde zajęcia się odbywały . Nie miałam problemów z zaliczeniem i ukończeniem kierunku . Nie miałam żadnych nieprzyjemności z tą szkołą . Wszystko było w porządku. Plus za lokalizację :)

Iza

Podpowiedzcie jak przebiega rekrutacja?

xxmelka
@Iza 07.06.2018 10:48

ja rok temu przez ich strone internetową sie zapisałam ,potem oni do mnie dzwonili,musiałam podejść do sekretariatu z dowodem, później jeszcze świadectwo i zdjecie do legitymacji i tyle :)

xxmela

no nie rozumiem niektórych komentarzy, jakoś ja nie mam żadnych problemów ,może zależy od miasta,polecam Gdynię, panie w sekretariacie wszystko ogarniają, nauczyciele nie robią problemów no chyba że ktoś za problem uważa napisanie pracy semestralnej.... to wtedy rzeczywiście XD

MARIO

Jestem ojcem jednego z uczniów Nova w Gliwicach i mogę powiedzieć że mój syn w większe g.....o nie mógł wdepnąć zapisany został na semestry które dawno miał zaliczone czyli zaczynał gimnazjum od 1 klasy a przecież dostarczył dokumenty że 2 klasy ma zaliczone że potrzebna mu jest tylko 3 klasa jak się zorientował w tym bałaganie ( gdzie nawet grafiku lekcyjnego nie było tylko sms kiedy ma przyjść do szkoły ) że jest na 1 semestrze bo 5 nie uruchomili przestał chodzić do tej pseudo szkoły i się z niej wypisał w 2015 r a do dziś przychodzą wezwania o zapłatę za brak frekwencji a przecież to mój syn powinien żądać odszkodowania za zmarnowany rok przez nie douczony personel którzy przyjmowali dokumenty i zapisywali na semestr nie ten co powinien być Najgorsze jest to że po pierwszym wezwaniu wyjaśniłem sprawę i wydawało się że jest zamknięta to jednak dalej wysyłają wezwania do zapłaty. Myślę żeby ci którzy mają podobne sprawy zjednoczyli się i dali pozew zbiorowy o próbę wyłudzania pieniędzy. Proszę się odezwać z podobnymi sprawami , bo ja tej sprawy tak nie zostawię choćby dla zasady żeby inni w to g....o nie wdepnęli .STANOWCZO NIE POLECAM !!!

Ola
@MARIO 19.03.2018 13:50

Ja rówznież wpadłam w takie same g.....wno....

Nova CE Kielce

Bardzo fajna atmosfera !

Nova CE Kielce

Bardzo fajna atmosfera !

Zostaw opinię o NOVA Centrum Edukacyjne - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NOVA Centrum Edukacyjne