Podobno pracowałam ( bo oryginału umowy nigdy nie zobaczyłam z podpisem tylko jakiś skan) w Nova Centrum Edukacyjne Sp. z o.o. Poznań
Poznań: bardzo miła p. Dyrektor takiego Dyrektora życzę każdemu, naprawdę złota kobieta. Pani Kierownik Oddziału pomocna, ugodowa kobieta która została wrzucona w swoje obowiązki bez większego przygotowania ze strony firmy, bazująca na własnych obserwacjach i doświadczeniu - naprawdę szacunek za podjęcie tego wyzwania i smutno się patrzy jak ta firma traktuje tak oddanych, dobrych pracowników. W tym oddziale gdyby zasłonić mi oczy (abym nie widziała maili z działu sprzedaży i marketingu) oraz zatkać uszy (abym nie słyszała telefonów odnośnie tych maili) to bardzo chętnie bym została bo ekipa naprawdę świetna aleee....
Nova Centrum Edukacyjne ;D ;D
Na rozmowie obiecywali szkolenie i na tym się skończyło ... Przepraszam "szkolenie" się odbyło po 3 miesiącach polegało na przeczytaniu wydruku z Internetu. Z wydrukowanym szkoleniem zjawiły się Panie z Lublina i nie znając nikogo stwierdziły że Dział Obsługi Klienta to sprzedażowe 0. Oddział niema wielkiej rekrutacji ale to nie jest wina sprzedawców tylko opinii negatywnej na którą firma sumiennie sama pracuje. Z koleżanką z działu nie miałyśmy długiej kariery w firmie ponieważ nie godziłyśmy się na proponowane nam praktyki sprzedażowe (kompetentna osoba na dane stanowisko zna etykę zawodową - tutaj jednak coś nie zagrało). Codziennie skłaniano nas ( za pomocą maili - że MUSIMY wyrobić odpowiednie targety na dany dzień) do nękania słuchaczy a nawet i tych potencjalnych klientów przez wydzwanianie po 6 razy dziennie pomimo że powiedzieli już NIE w danym temacie.
TAK WIĘC STANOWCZO NIE POLECAM PRACY W TEJ FIRMIE.
Pozdrawiam,
Sprzedażowe Zero - nie nadaje się do niczego to może chociaż opinia Wam się spodoba ;)
PS. SZKODA ZDROWIA NA TĄ PRACĘ - SERIO JA TEŻ KIEDYŚ NIE WIERZYŁAM ŻE TAK IDZIE PSYCHICZNIE DRĘCZYĆ PRACOWNIKA PRZEZ MAILA.