Opinie o Euroins (Eins Polska Sp. Z O.O.) w Warszawa

Poniżej zobaczysz opinie byłych oraz aktualnych pracowników o firmie Eins Polska Sp. z o.o.. Zobaczysz poniżej również opinie kandydatów do podjęcia pracy w Eins Polska Sp. z o.o. o rozmowie kwalifikacyjnej.

Branże: Towarzystwa ubezpieczeniowe
Towarzystwa ubezpieczeniowe Warszawa

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Eins Polska Sp. z o.o. w Warszawa

baner wywiady
Iwona Nowy wpis

No ja pierwszy raz spotykam się z takim traktowaniem. jestem osoba poszkodowaną i niestety sprawca również miał u nich polisę. Przyjechał miły Pan i zaproponował mi 2600 za zderzak ale nie wiedział jeszcze co jest pod zderzakiem. Więc nie myśląc długo odstawiłam auto do warsztatu i wyszło 20.000. I tu zaczęły się następne schody auto zastępcze. Po odstawieniu swojego auta do warsztatu dostałam auto które po 24 godzinach zostało mi zabrane, więc zrobiłam karczemną awanturę i tego samego dnia podstawiono mi samochód. Jednak co dwa dni dzwoniono do mnie, że auto zabierają albo obciążą mnie kosztami najmu. To wszystko trwało 2 tygodnie. Mimo tego, że auto jest nadal w warsztacie to zostałam się bez auta zastępczego. To w głowie się nie mieści.

strzelec37 Nowy wpis

Ostrzegam przed ubezpieczycielem - Firmy EINS. To (usunięte przez administratora) Mimo spłacenia należności do Eins czy do Euro ins, bo i tak się przedstawiają wynajęli firmę windykacyjną by wymóc na mnie zapłatę nienależnych im dalszych kwot pieniędzy... Dopiero jak napisałem odwołanie do Rzecznika d/d finansów RP to Euro IMS przyznała się do wymuszania nienależnych jej pieniędzy. Nie rozumiem, że taka firma jak rankomat nadal wysyła propozycję ubezpieczania się w u tego ubezpieczyciela. Wystarczy przeczytać wcześniejsze wiadomości o tej firmie by mieć pogląd ile ta firma jest warta...

Jan Nowy wpis

Nie polecam tej firmy. Brak kontaktu telefonicznego--dwa podane numery kierują (automat ) do kontaktu poprzez stronę Euroins. To jak rozmowa ze Ścianą.

Przemek

Dramat!!! Nie ma kontaktu w żaden sposób. Auto sprzedane a ja nadal dostaje wezwania do zapłaty za ubezpieczenie!!! Omijać szerokim łukiem!!!

Spartan Nowy wpis
@Przemek

Mam to samo wypowiedziałem umowę w październiku a ci mi BIG wysłali żebym zapłacił nigdy więcej euroins porażka, masakra, w jednym

Jak długo czeka się na odpowiedź od firmy Eins Polska Sp. z o.o. po przesłaniu CV? Podziel się opinią z rozmowy o pracę na stanowisku Starszy Specjalista ds. likwidacji złożonych szkód komunikacyjnych. Jaki był jej rezultat?
logo firmy Agent Celny (przyszły Kierownik Agencji Celnej)
Warszawa
VALIANS INTERNATIONAL Sp. z o.o.
(4 opinie)
logo firmy Specjalista IT
SZPZLO Warszawa-Ochota
(158 opinii)
logo firmy Nauczyciel wczesnoszkolny od 09.2023
(499 opinii)
logo firmy Senior Full Stack / Front End Software Developer
Warszawa
Creative Ideas Sp. z o.o.
(1 opinia)
Aplikuj na wiele ofert
Bolo

Nie wiem jak to napisać to jest po prostu jakaś masakra obsługa chamska o ile w ogóle da się dodzwonić zero kontaktu wycena szkody 1800zł aso wyceniło na 11000 od 3mcy poruszam się uszkodzonym pojazdem nikt nawet nie chce zemną rozmawiać zastanawiam sie nad powiadomieniem UOKiK jeżeli macie stłuczkę a sprawca ma ich ubezpieczenie odrazu wzywajcie policję

Roman

Hej, natknąłem się ostatnio na ogłoszenie, w którym poszukiwali specjalisty ds. płatności i windykacji, już wygasło, ale chciałem o coś dopytać. W treści była wzmianka, że oferują "wynagrodzenie adekwatne do kwalifikacji i doświadczenia, premię roczną oraz uznaniową", mógłby ktoś podać jakieś szczegóły w tym temacie? Czyli tak mniej więcej, w przybliżeniu, na ile można liczyć na start?

Aneta

witam, wdziałam kiedyś dawne ogłoszenie na specjalistę ds płatności i windykacji tutaj. wiadomo czy warunki przedstawione w ofercie do dziś byłyby niezmienne? Ciekawa bym była ile obecnie można tu zarobić na tym stanowisku. Czy ktoś wie i może dać znać?

Robertli 1970
 Problem

nie można się dodzwonić w żadnej sprawie!!! chciałem tylko wiedzieć do kiedy mam ubezpieczenie i jakie Asistance. (usunięte przez administratora) wypowiadam jak tylko się skończy.

ELEKTROINSTAL

Z tej firmy nie sposób otrzymać odszkodowanie nawet z polisy sprawcy, są to (usunięte przez administratora)

Dmytro

Niekomu nie polecam!!! 1. Mam sprawę sądową za nie opłatę, ale ja mam wszystkie paragony, i wysyłałem nawet je!!! 2. Na formulaż kontaktowy nawet w innej sprawie nie odpowiadają 3. Na telefon nie odpowiadają, przekierowują na formularz

Aneta
@Dmytro

Co. To jak inaczej się z nimi skontaktować w takim razie? Próbowałeś pisać bezpośrednio na maila?

Klaudia

@mery na jaki numer dzwoniłaś ?

Klaudia
@Klaudia

Na infolinię 222438484

mery

Jestem nowym klientem Euroins i na razie chciałam jedynie się do nich dodzwonić...i nic z tego!!!!!Automatyczna sekretarka od razu po próbie połączenia rozłącza się.Nie wiem czy dobrze zrobiłam ubezpieczając tam samochód, opinie czytam same negatywne.

Stefano

@poszkodowany To jest forum dla pracowników firmy a uwagi klientów lepiej żeby trafiały do firmy.

poszkodowany

tragiczna obsługa,problem z wypłatą odszkodowania nigdy nie spotkałam się z takim traktowaniem klienta

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Eins Polska Sp. z o.o. - Warszawa

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

• Jak się pracuje w Eins Polska Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Eins Polska Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Eins Polska Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Eins Polska Sp. z o.o.
1/5 Na podstawie 1 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Emilii Plater 53
    00-113 Warszawa
  • NIP: 5252727661 REGON: 368610064 KRS: 0000701305
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w marcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)