VENEZIA (ARTIMOD S.A.)

1.8 Dodaj merytoryczną opinię
baner wywiady

Opinie o VENEZIA (ARTIMOD S.A.)

APLIKACJA VENEZIA

Mając pod ręką tak wszechstronne narzędzie jak smartfon

coraz rzadziej włączamy komputer by zrobić zakupy przez internet.

Miłośnikom zakupów w wersji mobile udostępniliśmy aplikację VENEZIA – obuwie i torebki.

Aplikacja dostępna jest do pobrania w Google Play oraz App Store.

Teraz zakupy online jeszcze łatwiejsze i zawsze pod ręką!

@Ciekawa

Dzień dobry, tak, słusznie zostało zauważone, że nastąpiły zmiany wynagrodzeń na plus dla naszych pracowników :) Z radością informowaliśmy o tym osoby, których sprawa dotyczyła. Jest to dla nas bardzo ważny aspekt. Podwyżka była podyktowana obecnymi przepisami prawa jak również zmianami stanowisk czy awansami zawodowymi.

Rozczarowana

Jesli sie ze mną zgadzasz, to odnieś sie do ponizszego wpisu: Klienci nie są najważniejsi..... Pracownicy są! Jeśli zadbasz o swoich pracowników., oni zadbają o klientów. Dobrzy ludzie są nie tylko kluczowi dla firmy, oni są firmą! Znalezienie ich, inspirowanie i zatrzymanie ich przy sobie to jedno z największych wyzwań, jakie stoją przed liderami biznesowymi.

@Rozczarowana

Dziękujemy za opinię, zgadzamy się z nią :) Dbamy i zależy nam na naszych pracownikach, ponieważ to oni są naszymi ambasadorami. Zależy nam również na naszych klientach i cieszymy się gdy są zadowoleni z naszych produktów. Balans i równość to najbardziej adekwatne słowo w tym przypadku.

Renata Nowy wpis

Widzę, że obecnie trwa rekrutacja na stanowisko Sprzedawcy w Warszawie, na jakie wynagrodzenie można liczyć? Czy są przewidziane jakieś premie dla pracowników?

Rozczarowana

@Rozczarowana

"ambasadorka" Nowy wpis
@VENEZIA (ARTIMOD S.A.)

Byłam "ambasadorką" 10 lat i jak poprosiłam o podwyżkę to stałam się problemem. Tak firma zadbała, że odeszłam z firmy bo podwyżki nie dostałam. Pozdrawiam wszystkich szczerych ludzi z firmy!

Ciekawa

A może ktoś się orientuje jak sytuacja z podwyżkami od nowego roku ? Czy wszyscy dostaną? Czy tylko podniosą najniższą krajową bo muszą a dla reszty nic?

Wszyscy dostali równo 500 podwyżki,

@Ja

Wszyscy nawet kierownicy ?

Hahahah
@Ja

Chyba w biurze tyle dostali ?(usunięte przez administratora)

Lucky
@Hahahah

Z tego co wiem to nie wszyscy dostali . Chodzi mi o sklepy , ale wiadomo są na górze osoby które decydują komu się należy a komu nie .(usunięte przez administratora)

Dariusz
@Lucky

Wiadomo, ale te 500 zł to brutto czy już na rękę bo to różnica, nie? Co roku dają takie podwyżki?

@VENEZIA (ARTIMOD S.A.)

a kto tam awansował? na p.o. kierownika? czy może na dyrektora? da się w centrali? pytam bo pracuje w salonie i marze o pracy blisko domu <3

Qwerty
@Kasia

Wszędzie się da, wszystko zależy od ludzi ;)

Sust Nowy wpis
@Ciekawa

Podwyżek inflacyjnych tu nie ma mówić za siebie nie było od 3 lat conajmniej. Byly tylko tam gdzie minimalna wzrosła, nastroje opadają wśród zalogibbo wszystko drożeje ale właściciele nie widza tego, znow beda sobie tlumaczyc odejscia na swoj sposob

Marzena Nowy wpis

Hej, w aktualnym ogłoszeniu dla Sprzedawcy brak widełek jeśli chodzi o wynagrodzenie. Piszecie tu o podwyżkach, więc fajnie, ale ile ta podstawa teraz wynosi w takim razie? Czy jeśli chodzi o grafik to jest dość elastyczny? Czasem potrzebuję wolne w środku tyg., więc nie wiem czy byłaby taka opcja żeby się dogadać :) Na jaki okres jest pierwsza umowa o pracę i kiedy dostajecie ją na czas nieokreślony?

Dzień Dobry , byłem wraz z żoną dzisiaj na zakupach w CH Madison , nie dokonca jesteśmy zadowoleni z dzisiejszej obsługi , a szkoda .. Obuwie w jak najlepszym porządku, są bardzo ładne i wygodne , żona zadowolona

APLIKACJA VENEZIA

Mając pod ręką tak wszechstronne narzędzie jak smartfon

coraz rzadziej włączamy komputer by zrobić zakupy przez internet.

Aplikacja dostępna jest do pobrania w Google Play oraz App Store.

Teraz zakupy online jeszcze łatwiejsze i zawsze pod ręką!

Jak wygląda sytuacja z dress-codem w Venezia (VENEZIA Oganowska Nachiło spółka jawna)?

@Pytanie

Dzień dobry, dziękujemy za pytanie, Dress-code w biurze jest dowolny, stosowny do obowiązujących norm społecznych, pory roku, indywidualnych upodobań. Dress-code w salonach sprzedaży VENEZIA i UNISONO jest jednolity dla wszystkich pracowników: czarny t-shirt z białym logotypem , do wyboru krótki lub długi rękaw.

Z przyjemnością informujemy o kolejnym otwarciu salonu UNISONO.

Dołączyliśmy do grona najemców C.H. King Cross Praga w Warszawie.

W nowoczesnej przestrzeni prezentujemy szeroki wachlarz produktów na sezon Wiosna-Lato 2023, a także asortyment z wyprzedaży jesienno-zimowej kolekcji.

Zapraszamy wszystkich do odwiedzenia naszego salonu.

Serdecznie witamy wszystkich Użytkowników serwisu GoWork.pl poszukujących informacji o firmie ARTIMOD S.A. (dawniej VENEZIA Oganowska Nachiło Sp.j)

W ARTIMOD SA cenimy otwartą, aktywną komunikację z poszanowaniem rozmówcy. Tego samego oczekujemy od Was. Jesteśmy otwarci na opinie zarówno obecnych, jak i byłych Pracowników. Zamierzamy na bieżąco odpowiadać na Wasze  pytania i wyjaśniać kwestie związane z zatrudnieniem w naszej firmie.

Zależy nam jednak na tym, abyśmy wspólnie dbali o kulturę wypowiedzi. Merytoryczne komentarze pomagają nam w pełni przeanalizować sytuację, udzielić odpowiedzi lub podjąć stosowne działanie. Na komentarze obraźliwe, dyskryminujące lub godzące w godność kogokolwiek nie będziemy udzielali odpowiedzi, a opinie niezgodne z regulaminem forum mogą być usuwane przez administratora portalu.

Zapraszamy do kontaktu!
Ciekawa

Nie wiem czy firma powninna mieć powód do zadowolenia i umieszczania uśmiechów w poście . Podwyżka na poziomie ok. 6 procent przy inflacji niemal 20% to raczej posunięcie typu " macie 5 zł i nie piszcie ,że podwyżek nie było ..."

Normalna
@Ciekawa

Wrocilam do firmy po 2 latach, popracowałam trochę u „konkurencji” i napatrzyłam się na wiele. Taka prawda wszędzie dobrze gdzie nas nie ma…. Tutaj przynajmniej wypłata jest na czas, nikt ci bezsensu nie zabiera premii, jak w salonie są fajne dziewczyny to naprawdę nie ma na co narzekać :)))) pozdrawiam koleżanka z salonu

VENEZIA

Nowa kolekcja już jest.

Zapraszamy do naszych salonów.

Fuga

Hej, Pracowałam w firmie ponad rok jako sprzedawca .Człowiek stoi po 12H ,lata przy klientach , nosi po kilka par butów, obsługa czasem trwa 40 -60 min jednego klienta , zdarzający się tacy ,którzy są dla ciebie nie mili , wręcz odrzucający aa ty i tak musisz obsługiwać, ponieważ na kamerach siedzi korynatorka ,która potrafi napisać smsa albo zadzwonić na salon jak np staniesz na 1 min z koleżanka jak jest klient , mówiąc że stracisz premie jak bd stać i rozmawiać podczas ,gdy jest klient . Wypłata jest 100 zł powyżej najniższej krajowej przy czym wszystkie obowiązki podczas nieobecności kierownika spadają na sprzedawcę. Ogólnie patrząc na markę spodziewałam się zupełnie czegoś innego , przedewszystkim szacunku do pracownika , w salonach przez kierowników czy koordynatorów nie jest widziana wogole , najważniejszy jest klient nawet taki ,który Cię wyzywa . Ogólnie nie polecam tego miejsca , jest to strata czasu i przedewszystkim Zdrowia. Pozdrawiam ????

Szanowni Państwo,

W sobotę 21.01.2023 otworzyliśmy kolejny nowy salon UNISONO. Mieści się on w Galerii Handlowej Corso w Świnoujściu gdzie dotąd nas nie było. Ten salon, choć z zewnątrz wydaje się nieduży, to w środku jest bardzo przestrzenny i zakupy w nim z pewnością będą przyjemne.

Zapraszamy do odwiedzin nowego salonu! Wszystkim życzymy udanych zakupów.

Podobno pracując w firmie VENEZIA (ARTIMOD S.A.) można liczyć na zarobki 2900 . Czy to prawda? Przy jakiej umowie one obowiązują?

Pusta
@Administrator

Brutto w salonie. Dobre warunki i 20% zniżki na buty z Turcji

Look
@Administrator

Nie , 60 zł więcej niż najniższa krajowa

Zniesmaczona

Potwierdzone ,że nie wszyscy dostali podwyżki. Mało tego,nie dostali pracownicy ,którzy pracują w firmie długo i nie tylko na stanowiskach sprzedawcy....

Nina
@Pytanie

Możesz przychodzic nawet w dresie, aby nie śmierdzieć i nie walić alko po weekendzie ???? Fajne biuro

Od czego uzależniona jest premia w firmie Venezia Oganowska Nachiło sp.j.? Jakie są progi premiowe? Dodali 23 listopada na Pracuj.pl ogłoszenie na stanowisko specjalista e-commerce.

Tutejszy
@Pytanie

Premia jest uznaniowa. Jak jest, to dziękujesz za łaskę i nie pytasz dlaczego. A jak pytasz, to w kolejnym miesiącu możesz najwyżej nie dostać wcale.

Monika
@Tutejszy

No ale na jakiej zasadzie tę premię uznaniową przyznają, nie było to wyjaśnione? I ile wynosi? Ja miałam coś takiego w jednej firmie, to normalnie było powiedziane, że można ją dostać np. za pomaganie innym czy proponowanie jakichś fajnych pomysłów.

Paulinka
@Monika

Bodiczku za co ty skończysz szkole ;)

Cyk
@Tutejszy

Z tego co słyszałam to podstawa jest dobra a premia rośnie wraz ze stażem pracy. Powiedzmy że to nigdy nie jest więcej niż 1/3 podstawy. Plus ładne biuro, ciekawy zespół, duże pole do nauki. Jedyne co dziwi to brak pracy hybrydowej. A i jak weźmiesz chorobowe to premii nie ma. Po macierzyńskim też jej nie ma. Ot takie katolickie wartości ... Jak masz blisko to rowerem jest gdzie zaparkować i nawet umyć pupę. Mnie nie zainteresowało.

Edyta
@Cyk

czyli na żadnym ze stanowisk najniższej na start nie trzeba się obawiać? a ktoś orientuje się w temacie podwyżek od stycznia w takim razie? zmieniają coś na któryś stanowiskach? jeśli tak to co?

Kandydatka

Brałam udział w rekrutacji do centrali. Pani przeprowadzająca rozmowę była bardzo nieprzyjemna, wręcz opryskliwa, zadawała pytania, które moim zdaniem były nie na miejscu podczas rozmowy rekrutacyjnej. Otrzymałam ofertę pracy, jednak nie przyjęłam jej, ze względu na wspomnianą już atmosferę, a także niesatysfakcjonującą mnie stawkę. Wtedy pani odpowiadająca za rekrutację stała się jeszcze bardziej nieprzyjemna, wręcz oburzona, że śmiałam odmówić. Proces rekrutacji wywarł na mnie bardzo negatywne wrażenie, bo skoro na wstępie tak traktują kandydata, to co dzieje się potem? Szanujmy się

W imieniu firmy przepraszam
@Kandydatka

Nie nadawałaś się do nas. Weryfikacja Twojej teczki nie była pomyślna. Zadane pytania miały na celu zbadania Twojego zdania na temat poglądów polityczno-religijnych ;-)

Kandydatka
@W imieniu firmy przepraszam

Chyba mnie z kimś mylisz, bo pytania wcale nie dotyczyły tego typu poglądów ;) A skoro się nie nadawałam, to dlaczego dostałam telefon z ofertą pracy? Rozumiem, że praca jest oferowana osobom, które się nie nadają?

Tez kandydatka
@Kandydatka

Dziś brałam udzial w rekrutacji do salonu który ma się już wkrótce otworzyć w moim ukochanym mieście. Czytając wcześniejsze opinie obawiam się czy iść czy dać sobie spokoj ale zdecydowałam się. Pani Rekruter już w rozmowie telefonicznej wywarła na mnie dobre wrażenie co dxis potwierdziła osobiście . Pomimo iż nie zostałam wybrana, dobre wrażenie pozostanie. To była profesjonalna rozmowa, konkretna i uważam że Pani Rekruter jest na odpowiednim stanowisku. Życzę powodzenia

co
@Tez kandydatka

ciekawa

Szkoda

Pracowałem w tej firmie prawie 10 lat o jakieś 5 za dużo-zasiedzialem się. Firma rodzinna i główne stanowiska za moich czasów były obstawione przez rodzine i pierwszych pracowników firmy. Wiele się tam nauczyłem i sporo lekcji wyciągnąłem. Pan Wojtek - jeden z Właścicieli firmy sporo mi wytłumaczył swojego czasu i przekazał cenna wiedzę i inne spojrzenie na firmę i tego nie zapomnę. Ogólnie firma w pewnym momencie zbłądziła i stanęła w miejscu zamiast iść z duchem czasu i technologii. Za mało się inwestuje w pracowników którzy tam zostawiali bądź zostawiają serce za dużo się ufa ludziom zakłamanym którzy robią wszystko żeby się tylko podlizać i ratować własny tyłek wsadzając innych na minę. Wiem ze od mojego odejścia bardzo dużo wartościowych osób odeszło i to już nie jest to samo… To już nie ta sama firma i nie ta sama atmosfera…Szkoda na prawdę szkoda bo kiedyś było super

Joahim 2022
@Szkoda

Prawda jak (usunięte przez administratora) nie liżesz to masz co masz

Adrian
@Joahim 2022

Czyli co ta firma ma do zaproponowania osobom, które nie wchodzą w żadne układy, tylko przychodzą do pracy wykonać porządnie swoją robotę? Skąd częsta rotacja, o której jest tu napisane. Jakie jest obecnie podejście do pracownika, jakie warunki pracy? Czy można zarobić 3500 na rękę?

J.
@Adrian

Kolego, ja miałam od 3200 do nawet 6000 na rękę, ale to była praca w biurze. Ogólnie to jak dowiedziałam się, że jedna z dziewczyn (ładna taka jedna) romansuje w pracy z kimś z rodzinki to mnie się słabo zrobiło. W międzyczasie miała narzeczonego, ale liczyła na wyższą pensję. Pracowałam w marketingu i była to praca frustrująca! Nie polecam nikomu - gardzą ludźmi. Poza tym 10 kwietnia pracownicy mają wolne - ci wierzący...

@Adrian

Na dobrą sprawę firma nie ma do zaoferowania nic...tutaj to Ty jesteś dla firmy i tyrasz na marną pensję. Już kilkadziesiąt pracowników którzy odeszli w ostatnim czasie mogliby powiedzieć Ci to samo. W tych kilkudziesięciu jest też kilkanaście osób, które poświeciło tej firmie kilkanaście lat pracy, z wielkim sercem i zaangażowaniem, budując ja od podstaw a byli traktowani jak śmieci...taka jest prawda. Za to rodzinę i znajomych, lub tych którzy wlazili w tylki oczerniając innych wynosi się na piedestał choć nie wiem jak tępi by byli. Firma zatrzymała się w epoce kamienia łupanego. Stare systemy, zero organizacji pracy...Ty musisz dbać o wszystko ale w zamian nie dostaniesz nic...

Agnieszka
@Były pracownik

Mówisz, że zero organizacji pracy... W czym to się przejawia? Nikt nie wie co ma robić czy jak? Jest tam w ogóle jakaś osoba, co powinna właśnie zarządzać i organizować każdy dzień pracy? Czy na kim spoczywają te zadania?

Wer
@Agnieszka

Aga, daj spokój, pracujesz od lat więc współczuję poddaństwa... XD

Anna
@Adrian

W sklepach zarabia się najniższa krajową, kiero kilka zł więcej ale raczej śmieszne pieniądze

Lidia
@J.

czy wysokośc tej kwoty wynagrodzenia od 3,2tys do 6 tys na reke to zależała od jakiejs efetywnosci? jak to mierzyli w dziale marketingu, od ilosci roboty w miesiacu, zamowien, klientow?

mag
@Lidia

Poszukaj innej roboty, nerwy nerwy i śmieszne pieniądze. Ta firma idzie na dno. Popatrz na taki Kazar ... Bez porównania

b. kandydatka

Byłam na rozmowie w Galerii Mokotów. Mam roczne doświadczenie w tej branży. Zaproponowali mi uwaga 3100 brutto. Nie, to nie jest żart. Jak można być tak bezczelnym, żeby zawracać głowę i fatygować poważnych kandydatów do pracy? Firma jest skrajnie niepoważna i z premedytacją nie podaje w ogłoszeniu stawki. Odradzam aplikowanie do Venezia, bo to strata czasu i pieniędzy na bilety.

Miłka
@b. kandydatka

Co? To jeszcze są takie cenniki w galerii w obuwnicznym?! Za przyjmowanie dostaw, robienie zwrotów, wymian, reklamacji, wciskanie towaru klientom i nagabywanie, dźwiganie, prace porządkowe na magazynie i sali sprzedaży, kurzenie się, stanie na nogach po 12h, pilnowanie kasy i towaru?! Faktycznie firma niepoważna. Oni szukają kogoś zdesperowanego, co zgodzi się pracować charytatywnie.

gość
@Miłka

Ile?? 3100 BRUTTO?? To trzeba się bardzo nie szanować, żeby zgodzić się tyrać za tyle. Wizualnie to udają poważną firmę. Te ich ogłoszenia to chyba tylko służą zbieraniu danych osobowych do celów marketingowych...

farna
@gość

Madko pracowałam w tej firmie kiedyś. Tyle to na rękę nawet nie dostałam nigdy. Poza tym właścicielka firmy robiła naloty(usunięte przez administratora)

Czad
@farna

Z tym się nie zgodzę, świetna kobieta każdy pilnuje swojego interesu A jej nerwy to tylko wina zatrudnionych kierowników regionalnych którzy mówią jej tylko to co chcą i nic dziwnego że firma kuleje, dramat A ci co piastuja swoje stołki od niedawna dopiero rozwalają firmę może kiedyś regiony śląskie zaczną mówić :)))) bo to nigdy nie ruszyć z kopyta, kiedyś zespoły trzymały się do końca teraz współpraca z.... Doprowadza do tego że aplikacje na stanowiska sprzedawcy są wciąż aktualne A stara kadra ucieka

Patrycja
@farna

Ale to nie na rękę!!! Przecież napisała, że to brutto. Na rękę to wyjdą tak śmieszne pieniądze, na Warszawę, na Galerię. Ja to bym padła, jakby mi kierownik tyle zaśpiewał na rozmowie. Śmieszna firma.

Edyta
@Patrycja

Ano... a oni tutaj tego czasem czymś innym w razie czego nie podbijają? Jakieś premie czy cokolwiek..?

Anna
@b. kandydatka

Po 10 latach jest 3300 wiec nie docenia się ani starego ani nowego pracownika!

Dawny pracownik

Pracowałam w tej firmie kilka lat, i powiem jedno. Szefostwo powinno czasem porozmawiać z pracownikami, nie tylko słuchać kierowników bo oni zawsze powiedzą wszystko tak żeby było pięknie... Pozdrawiam wytrwałych w niektórych działach ????

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o VENEZIA (ARTIMOD S.A.) - Warszawa

• Jak się pracuje w VENEZIA (ARTIMOD S.A.)?

Zobacz opinie na temat firmy VENEZIA (ARTIMOD S.A.) tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 21.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w VENEZIA (ARTIMOD S.A.)?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 15, z czego 0 to opinie pozytywne, 9 to opinie negatywne, a 6 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

• Jak wygląda rekrutacja do firmy VENEZIA (ARTIMOD S.A.)?

Kandydaci do pracy w VENEZIA (ARTIMOD S.A.) napisali 5 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

VENEZIA (ARTIMOD S.A.)
Przejdź do nowych opinii