Czy osoby, które są nowo zatrudnione w Interlook (INTERLOOK Łukasz Jarosiński) otrzymują od samego startu umowę o pracę?
Dobrze prosperująca firma, stabilna praca do tego fajna atmosfera i zarobki, polecam.
Co prawda sklep Warszawski jest daleki od doskonałości ,ale sama firma wywarła na mnie dobre wrażenie . Kontakt przez telefon bardzo rzeczowy i sympatyczny . Szybka reakcja na zamówienia i reklamację .
Drogi Panie Kseno Nie wiem czy Pan zauważył ale wyraża Pan opinię o pracodawcy ? Szybka realizację zamówienia realizował Pan jako pracownik ?
@Kseno to mimo wszystko pozytywna informacja dla potencjalnych pracowników Łukasz Jarosiński Interlook. A czy ktoś obecnie wie, gdzie najlepiej poszukiwać aktualnych ofert pracy? Czasami w firmach o tym charakterze, najlepiej udać się osobiście do danej lokalizacji. Często to przynosi pozytywne efekty, bo od razu można dać się poznać z pozytywnej strony.

Jak od momentu waszej ostatniej aktywności wygląda sytuacja tego przedsiębiorstwa? Inni użytkownicy chętnie dowiedzą się newsów o INTERLOOK jako pracodawcy.
BRAK KONTAKTU ,CZAS REALIZACJI NAJGORSZY NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Najgorsza firma z jaką spotkałem się na allegro - szkoda mi zdrowia i czasu na zabawę z nimi i ciągłego czekania, że już towar będzie wysłany bo czekają na dostawę, której nie widać
Dokładnie to co napisał Pan Artur ja również nie dostałem swojego zamówienia.
Żenada Nie polecam takiej obsługi i czasu realizacji zamówienia. 8 dni już czekam i nic.Banda leni którym się nawet nie chce wysłać zamówienie.