INTERCARS S.A.

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 743 ocen.

INTERCARS S.A.
2 743 6 1

Opinie o INTERCARS S.A.

Magazynier

Zaleje akwarium woda. Potopia sie sku*wysyny.

Jolcia
@Magazynier 10.11.2018 10:12

Cześć wam czy może któryś z was się odezwać szukampewnej osoby

Jolcia
@Magazynier 10.11.2018 10:12

Piec zero cztery trzy cztery trzy siedem osiem zero bardzo prosze o katakt

Zakroczym
@Jolcia 10.11.2018 19:22

A kogo ty tak szukasz?

Misio
@Jolcia 10.11.2018 19:24

Dzwoń do mnie sze zer dziew trz osie zer pię dziew jed

Misio
@Misio 12.11.2018 02:07

Wyszukuje kto pisze

Misio
@Magazynier 10.11.2018 10:12

Czyli co?

Jolcia
@Zakroczym 11.11.2018 17:51

A szukam pewnego chłopaka z którym straciłam katakt i wiem tylko gdzie pracuje i jak mu na imie i skąd jest pomozcie

Jolcia
@Misio 12.11.2018 02:08

Już pisalamndo ciebie i dałeś zły numer

Jolcia
@Jolcia 10.11.2018 19:24

Zakroczym czy możesz się zemna skataktowac podałam swój namiar bardzo Cię proszę ppzdrawian

eeeee
@Jolcia 10.11.2018 19:22

nie blaznuj , nie uratujesz wizerunku firmy

eeeee
@Jolcia 12.11.2018 16:38

nie mogę, i nie chce s.p.r

Jolcia
@Zakroczym 11.11.2018 17:51

Hej czy możesz się zemna skataktowac bardzo Cię proszę może jesteś normalna osoba poszukuje pewnego chłopaka wiem jak ma na imie i że pracuje tam o skąd pochodzi straciłam do noehp katakt a bardzo mi zależy na nim

Andzia
@Jolcia 10.11.2018 19:22

A ja szukam Bikusia i co? Nie rozpisuje się jak ty. To nie miejsce na to dziewczyno. To nie portal randkowy ;)

Nick
@Andzia 13.11.2018 17:24

Może nie o randkę chodzi? ;)

Andzia
@Nick 13.11.2018 17:50

Może, ale skoro jej tak zależy... to wiesz ;)

ciapaty
@Andzia 13.11.2018 18:02

robi się to już nudne ktoś napisze negatywną opinię A ten lub ta ... niewiadomo ja myślę że to ktoś z ils próbuje znaleźć głupiego co poda swoje dane .......FORUM JEST ANONIMOWE A JEŚLI WAS BOLI TAKA OPINIA OCZYWIŚCIE NEGATYWNĄ CZYTAJĄC POSTY TO ZMIENCIE PODEJŚCIE DO PRACOWNIKÓW TO NIE SĄ WASI NIEWOLNICY

Jolcia
@Nick 13.11.2018 17:50

Nie chodzi o randkę tylko szukam pewnej osoby ale widzę że ty każdy jest jakiś dziwny i spisków a ty koleżanko Andzia jak nie chcesz mi pomóc to po co się wypowiadasz jak nie wiesz co i jak poprostu myślałam że są tu normalni ludzie którzy mogą mi pomóc i znają ta osobe ale widzę że raczej nie

Jolcia
@Andzia 13.11.2018 18:02

W ten sposób tylko mogę się czegoś dowiedzieć a bardzo mi zależy by znalesc tego kogoś a nie będę się tu rozpisywać bo to nie miejsce by pisać o takich sprawach dlatego napisałam namiar do siebie i chciała bym porozmawiać z osoba normalna która mogła by mi w jakiś sposób choć troszkę pomoc pozdrawiam

Andzia
@Jolcia 13.11.2018 21:22

Uwierz mi źle trafiłaś. Sama to zauważyłaś. Pomogłabym ci, ale obawiam się czy, by nie wyszło kto pisze. Tu nie ma co ufać choćby połowie.

Jolcia
@Andzia 13.11.2018 23:45

Uwierz mi mnie nie interesuje kim wy jesteście kto tu pisze i jaka pracę macie czy wam dobrze czy źle poprostu myślałam że znajdę tu kogoś kto mi może pomóc Poza tym nie podszywam się pod nikogo i chciała bym tylko skataktowac się z kimś kto mi może pomóc i tyle nic wiecej jeśli masz trochę odwagi skontaktuj się zemna podałam swój namiar w którejś wiadomości jak napisałam normalnie numer to administrator to kasuje pozdrawiam

giwera

(usunięte przez administratora)

eeeee

jak tam w zakroczymiu uczczone 100lecie niepodległości zbierając towar ?

Jolcia
@eeeee 12.11.2018 16:09

Zakroczym czy możesz się zemna skataktowac podałam namiar bardzo Cię proszę może ty mi pomożesz pozdrawiam

Andrzej D

Do pracy rodacy!

Papa dance

B. Czasami to sie zastanawiam kto ma wladze w tej firmie ale wydaje mi się że chyba zwykły pracownik! To jest po prostu czysta samowolka. Przypisywanie półek i rozkładanie towaru to po prostu mnie rozwala...! Nigdy nie zniżę się do poziomu tych kilku osób i nigdy nie będę lizać tyłka brygadziscie czy liderowi, dla mnie tacy ludzie to pozera. Jestem zbyt powaznym człowiekiem żeby to robić. Wolę mieć czyste sumienie niż brudny język od lizania tyłków.

Pracownik

Szczerze. Jesli chodzi o pieniadze, to w inter cars nie zarobisz duzo bez ukladow, kumoterstwa i kumplowania sie z brygadzistami. Zabrane premie szybciutko trafia do chciwych raczek kierownictwa.

Andrzej D.

ILS Zakro. WIELKA ŻENADA - pracujący 12 listopada. To dopiero będzie świętowanie 100 lecia niepodległości!

Podbiurkownik Jadowity
@Andrzej D. 08.11.2018 17:54

Może chociaż zapuszczą nam film historyczny na stołówce xd

eeeeee
@Podbiurkownik Jadowity 08.11.2018 22:51

A to nie jestem w temacie o co chodzi z tym filmem

magazynier Swobodnia
@Andrzej D. 08.11.2018 17:54

Nieprawda 12 jest wolny

Jolcia
@eeeeee 09.11.2018 00:40

Hejka bardzo proszę może ktoś mi pomóc

Jolcia
@magazynier Swobodnia 09.11.2018 06:45

Chłopaki możecie mi pomóc niech któryś się odezwie bardzo prosze

Podbiurkownik Jadowity
@eeeeee 09.11.2018 00:40

Film o powstawaniu magazynu w Zakroczymiu oczywiście :)

kapsułki

reckitt beckizer zapraszamy sa przyjęcia do pracy .jest przerwa na papierosa niema żadnych poganiaczy .pieniądze są mniejsze o jakieś 300- 400 zl .Ale brak mobingu ,stresu. czytając tę wpisy to u was jest strasznie ciężko

Jolcia
@kapsułki 05.11.2018 20:11

Hej czy możesz się zemna skataktowac poszukuje kogoś kto pracuje w zakroczymiu tel do mnie (usunięte przez administratora)

Jolcia
@kapsułki 05.11.2018 20:11

Hej czy ktoś pracuje w zakroczymiu

Jolcia
@kapsułki 05.11.2018 20:11

To katakt do mnie piece piętnaście siedem siedem trzy trzy siedem trzy musiałam tak napisać bo kasuja

Misio
@kapsułki 05.11.2018 20:11

No dobra podam do siebie co tam.Szes zero dziewięć trzy osiem zero pięć dziew jed czekam

nnnnn
@Misio 06.11.2018 16:56

Ale na co czekasz? Czy to nie jeden z 3 muszkieterów?

Jolcia
@Misio 06.11.2018 16:56

Misio mogłeś podać do siebie ten numer a nie do kierownika ja chciałam z chłopakami rozmawiać co tam pracuja i sie znaja nawzajem ktorzy moga mi pomoc w odnalezieniu pewnego chlopaka a nie kierownik bardzo prosze kogos o katakt pomozcie mi do mnoe numer jest w poprzednich wiadomosciach

Mati

Cześć Wie ktoś jakie zarobki na stanowisku Przedstawiciela handlowego w IC ?

Misio

Myślę że Inspekcja pracya tam co robić.

nnnnn
@Misio 02.11.2018 15:51

inspekcja pracy broni jeszcze takich wyzyskiwaczy

Robert

Strasznie smutno tam u was podobno.Pan A nie szaleje?

Jolcia
@Robert 04.11.2018 01:12

Cześć Robert możesz się odezwać do mnie (usunięte przez administratora)

Misio
@Jolcia 05.11.2018 12:13

A widzisz.Chcialem podać swój numer ale kasują.

aaaa
@Misio 06.11.2018 16:54

chyba to jakaś podpucha! jak chcesz kogoś z firmy to podej na parking i spytaj o konkretną osobę

Kazik

Norbert jak Cię spotkań na ulicy przejdę na drugą stronę nie podam ci ręki.Tak jak wielu.Warto było?

Jolcia
@Kazik 02.11.2018 16:30

Cześć skontaktuj się zemna mam kilka pytań szukam pewnej osoby (usunięte przez administratora)

kapsułki
@Kazik 02.11.2018 16:30

Odpowiem za niego !!!! Pewnie że warto co tam ludzie aby wyrzej byli zadowoleni, i poklepali po plecach co tam zwykle robole aby 10 go wpłynęło za gnebienie ;;;;KARMA WRÓCI PAMIĘTAJ ,A FORD JUŻ DAWNO ZAMKNIETY ...pozdrawiam serdecznie jeszcze pracujący ale resztkami sił

Student

jak tam 1 listopada, byli chętni do pracy?

Robert
@Student 03.11.2018 20:21

Myślę że tak

Żałosny Magazynier

ILS ZAKRO. Terminowo wypłacane wynagrodzenie za pracę. Hahaha! Kto nie dostał jeszcze kasy za paździerz łapa w górę!

magazynier Swobodnia
@Żałosny Magazynier 01.11.2018 13:26

Co bogatemu po pieniądzach...

Misio

Kierowniku N .....widzisz na kamerach że stoją?Ślepy jesteś?Twoi brygadziści albo śpią po kontach albo oblegają automaty ze swoimi przydupasami .To za co biorą pensje i premię.Gdzie i w jakiej formie brygadzista ma nic nie robić fizycznie?Tylko w Inter

Misio

Zabezpieczyliśmy wodę do picia?Postawcie jeszcze miski jak dla psów bo kubków nie ma Szafki na dole.(usunięte przez administratora)

anonim

Brygadziści w IC dobrze zarabiają dużo więcej niż na to zasługują, *co niektórzy*. Jak się robi z zwykłego człowieka bez kwalifikacji osobę na odpowiedzialnym stanowisku to takie skutki potem są jak z brygadzistą, który tzw. sobie dorabiał itp. Czysta głupota.

Wisniewski
@anonim 04.01.2012 02:47

Nie znam żadnego normalnego brygadzisty zresztą na ten tytuł też raczej nie zasługują nazwał bym ich raczej poganiacza mi SS nami brak jakiego kolejek wychowania brak jakiejkolwiek kultury ogłady i człowieczeństwa totalne zera za zlotuwki są w stanie zrobić wszystko co im każą pozdrawiam Jarosława o życzę ci tylko tego że w następnej pracy przełożony traktował cię tak jak ty traktujesz swoich podwladnych

Rysiek
@anonim 04.01.2012 02:47

Znam takiego jednego kolorowego.Chłop od pługa oderwany.Przyśniło mu się że jest królem i tak trwa do dziś.To zwykły nierób i zły człowiek.

Nester
@anonim 04.01.2012 02:47

Ja bym ich nie nazwał brygadzista mi tylko poganiacza mi SS Manami wiedzą mniejsza niz większości magazynierów dostali kasę na jaką nie zasługują i mają poganiać ot główne zadania kamstwo bractwo SS Galicja bym zekl

Ostrowski
@Rysiek 14.09.2018 15:40

Jakież będzie jego zaskoczenie jak kture dnia i jego zwolnią i będzie musiał iść do innej pracy życzę mu żeby trafił na takiego samego przełożonego jakim sam byl

Pracownik
@Wisniewski 04.09.2018 21:36

Zgadzam się z wypowiedzią na temat Jarosława O.

Misio
@Pracownik 30.10.2018 07:00

Włoski mafiozo?Oj znam tego pana.Stary alko....Prowadzał ludzi na alkomat a śmierdziało wódką od niego.Norbiemu pasowało.

papa dance

Zmiana B. Atmosfera nie jest za ciekawa. Jest kumoterstwo i lizostwo, każdy robi co mu się podoba. Jednym dadzą zarobić bo wszystko mają podstawianie pod nosek a inni muszą sie naza...... lać żeby przynajmniej normę wyrobić.

mobing detectives

Witam, pracuje dla agencji która zajmuje się wykrywaniem mobbingu w rożnego rodzaju firmach, działamy przede wszystkim na rynku europejskim natomiast rozpatrujemy zainteresować się kilkoma firmami w Polsce, ogólnie wygląda to tak że nasi pracownicy zatrudniają się w takiej firmie, zbierają dowody następnie nagłaśniają sprawę, często też sprawa kończy się w sądzie. Teraz pytanie do pracowników, na co i na kogo mają zwrócić uwagę nasi agenci w ILS Zakroczym?

Misio
@mobing detectives 25.10.2018 10:09

Niech się zatrudnią.Zobaczą sami.

Katarzyna
@mobing detectives 25.10.2018 10:09

A jak można się z Państwem skontaktować?

Wojnarowski
@mobing detectives 25.10.2018 10:09

Przymuszanie do nadgodzin zabieranie premium za najmniejsza głupotę ciągle straszenie wyliczanie czasu w łazience podsmuechujki i wyszydzanie przez przełożonych nieegzekwowanie norm podnoszenia ciężkich części dyskryminacja brak palarni dla magazynu ciągle śledzenie i pilnowanie na każdym kroku zakaz używania telefonu brak dostępu do picia woda jest co prawda ale nie można się jej napić bo jak ktoś zobaczy to już premia zabrana

gnebiony
@mobing detectives 25.10.2018 10:09

na zmianę B

Andzia
@mobing detectives 25.10.2018 10:09

Przyjrzyjcie się panu Twardemu ze zmiany A... Komu? Poznacie... Hmm...

Zmiana B

Dostawy. Zmiana B. Jak tam pupilki tomasz p i jakub c. Gotowi na cały kolejny tydzień kablowania? Mamy nadzieję, że nie zawiedziecie swojego lidera i brygadzisty i jak zawsze doniesienie im jakieś super newsy z (usunięte przez administratora) na prawdziwych pracowników. Czas start szczury...

Ktoś
@Zmiana B 22.10.2018 18:43

Admin usunął newsy z d.u.p.y tak?

Krzyś
@Zmiana B 22.10.2018 18:43

Słyszałem że śledztwo trwa.Pan brygadzista ma znajomych informatyków i niebawem dowie się kto to pisał.Buhaaha szkoda tylko że nie przeczytał regulaminu tej strony.

Kamoo

Zmiana A.Pozdrawiam pseudo brygadzistke Monike awansowala dzieki flirtowaniu z kierownikiem a teraz sie rzadzi i chce zeby kazdy na nia robil porazka i grozi kazdemu ze go zwolni jak sie nie wezmie za robote . Jak tak dalej bd robic to sama bd (usunięte przez administratora) bo nikogo juz nie bedzie miec pod soba

Hhhhhh

Zła

Mario

jestem zadowolony, zarobki i firma wypłacalna; 2300 miesiecznie mozna zarobic nie pracując w ogole nadgodzin i atmosfera w pracy ok - w innych firmach wiele gorzej, ciekawa praca i komfortowa. Ukraincy mi nie przeszkadzaja; a wrecz przeciwnie dziewczyny z Ukrainy bardzo sympatyczne;;

Ktoś
@Mario 19.10.2018 22:54

To cudownie.Cieszymy się z takich zadowolonych pracowników.Brawo.

Cudownie
@Mario 19.10.2018 22:54

Uroczo jest, 2300 bez nadgodzin i przemiłe Ukrainki. Cudowna kadra, fantastyczny socjal, rozkosznie tak. I wcale nie prawda że nieoficjalnie są dwa regulaminy pracy jeden dla biur drugi dla plebsu.

Jola
@Cudownie 21.10.2018 07:40

hahaha świetny sarkazm????????????

magazynier Swobodnia
@Mario 19.10.2018 22:54

Jedyny plus to te Ukrainki

Ktoś
@Mario 19.10.2018 22:54

Jak ciebie mama karmi to się ciesz.Wyraz twarzy chłopcze ci się zmieni jak będziesz miał dzieci kredyt albo kilka i nie będziesz miał na paliwo by do tego (usunięte przez administratora) dojechać.Ciesz się.Dostajesz najniższą krajową optymista.Tak właśnie takich buraków tam potrzeba.

Hello

Opinia o firmie jest tragiczna. Szkoda że pozbyli się tyłu doświadczonych ludzi.Powstała korporacja w korporacji.Ktos stracił kontrolę nad tym wszystkim.Na magazynie nie liczą się wyniki w pracy tylko prywatne sentymenty.Przoduje w tym zmiana B.Oczywiscie A i B niewiele się różnią.Jak komuś powiem że u pana K .....idąc na siku trzeba się wpisać w zeszyt to nikt nie wierzy.

Hello
@Hello 16.10.2018 00:15

Pan K dumnie pierś wypina na filmiku

Hello
@Hello 16.10.2018 00:17

Kto zna pana k?

marcel
@Hello 16.10.2018 00:24

to ten burak zdegradowany z kierownika???

Jaros
@Hello 16.10.2018 00:15

Szukaj gościu innej pracy ja zmieniłem niedawno i w porównaniu do tej co teraz mam ic to obudź koncentracyjny

Zmiana B

Zakroczym, dostawy pan brygadzista i jego (usunięte przez administratora) pseudo lider wzięli się w końcu do roboty, czy dalej głębią ludzi, którzy tam ciężko pracują między innymi na ich pensje? Droga firmo czy w w jaki kolwiek sposób sprawdzacie ich pracę? Jedynym efektem funkcjonowania tych ludzi w waszej firmie jest to, że pracownicy odchodzą bo nie wytrzymują psychicznie takiego nieludzkiego traktowania. Oni są szkodnikami dla tej firmy. Obudzcie się w końcu.

Misio
@Zmiana B 15.10.2018 15:16

No to ładnie się tam u was dzieje

Misio
@Misio 15.10.2018 23:59

Jakaś kulawa ta zmiana B.Co na to kierownik zmiany.Nie widzi nic? Może nie chce.

Hello
@Misio 16.10.2018 00:02

Pan brygadzie stanie był dzisiaj w pracy?????????????????

marcel
@Misio 15.10.2018 23:59

taka to już zmiana wspaniała tylko tam pracować

marcel

inter cars Zakroczym to najgorszy pracodawca w okolicy nie spróbujcie tam swoich sił bo nie warto lepiej w ochronie posiedzieć za 3 zl na godz mniej jak tam dac się ponizac przez pseudo brygadzistow

Kazik

No to w końcu kto za tymi paletami się chowa?Wiadomo?

Pozdro

Porażka porażka porażka i jeszcze raz porażka najgorsze co moze Cie w życiu czlowieka spotkac to praca wlasnie w tej firmie inter cars ciągły rygor i niszczenie ludzi psychocznie... jedna wielka patola i nic wiecej jedynie może jak trafia sie ładne dziewczyny to sa doceniane przez brygadzistow i kierownictwo bo dla nich wystarczy jak zaswieca posladkami i pogadaja o glupotkach i nawet po 5 miesiacach pracy uda im sie awansowan np na brygadzistke bez doswiadczenia i zaczynaja gnebic starych pracownikow gowniary bez pojecia przyklad zmiana B kolezanka rozsort hehe tez tam nie brakuje dziewczynek gadajacych tylko o sexie z brygadzistami by tylko zabłysnąć jedna wielka payologia w tej firmie nie polecam nikomu....

Patrycja

Firma nie uwzględnia ofert nowych dostawców, ponieważ opiekuni poszczególnych produktów są USTAWIENI z ulubionymi producentami. Nie uwzględniają nowych ofert nawet wtedy, gdy są bardziej korzystne dla zysków firmy. Opiekuni produktu kłamią, nie odbierają telefonów, nie odpisują na maile. Nie polecam współpracy z firmą INTERCARS S.A., polecam współpracę z SUDER. Moje sugestie dla INTERCARS S.A.: Wasi pracownicy są albo bardzo leniwi, albo są poustawiani z firmami t.j. Hussar (która właśnie upadła). Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Doszkolić pracowników, albo interweniować w efektywność pracowników.

Hello

Już tam nie pracuję po wielu latach nie miałem już sił Każdemu zawsze będę odradzał choć byście złote góry obiecywała.Zawsze będę tępił wasze poszukiwania pracowników jak tylko się da.Nigdy nie szanowaliscie pracownika.Nawet w tych "lepszych czasach"Macie tysiące wrogów.Szkoda każdego małego człowieka.Szkoda jego zdrowia psychicznego.

Zostaw opinię o INTERCARS S.A.

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INTERCARS S.A.