INTERCARS S.A.
2 791 1719 5 1

Opinie o INTERCARS S.A.

Filtruj opinie po kryteriach:

MONALUBA
 Opinia

Zachowanie pracowników-,Pań zwłaszcza, w oddziale Inter Cars Sieradz- poniżej krytyki. Po wejsciu do sklepu w celu odbioru zamówienia, za niemałe pieniądze, zostałam zignorowana totalnie.... Panie rozbawione komentowały między sobą prawdopodobnie mój wygląd.....Kiedy w końcu przeprosiłam i zapytałam czy mogłabym odebrać swoje zamówienie- z wielką łaską po czasie do mnie jedna z Pań podeszła. Po chwili kiedy zapłaciłam za opony ( duże do Land Rovera) zostały wręcz rzucone na lade i pracownicy dalej kontynuowali z zadowoleniem rozmówki.... Jestem wręcz zniesmaczona i bardzo zawiedziona. Nie mieszkam w Polsce, ale przyjeżdżam tutaj w odwiedziny do rodziny.....W żadnym miejscu w Europie nikt mnie tak nie potraktował....Prowadzimy z mężem działalność -nawiązujemy współpracę z różnymi, dużymi firmami , ale to co spotkało mnie w moim rodzinnym mieście Sieradz to naprawdę żal... Jest mi niezmiernie przykro, ze taka sytuacja mnie spotkała. Gdyby nie moje dziecko, które było ze mną, którego nie chciałam niepotrzebnie stresować- powiedziałabym kilka słów zwłaszcza w kierunku Pań , których kultura pozostawia wiele do życzenia......

Pomocna?
Tak2Nie
atopowy
 Opinia

Szanowni Państwo, Proszę o informacje jak kształtują się zarobki na stanowisku magazyniera w zależności od formy zatrudnienia w oddziale Zakroczymskim. Pozdrawiam.

Pomocna?
TakNie4
-0
 Opinia
@atopowy 17.07.2019 20:28

idź chłopie do normalnego zakładu pracy, ic sobie daruj, bo skonczysz w gostyninie jak połowa carsu :D

Pomocna?
Tak2Nie
A.J.
 Opinia
@atopowy 17.07.2019 20:28

Odradzam.

Pomocna?
Tak2Nie
Azor
 Opinia

Właśnie jestem na zwolnieniu i jutro będę leżał do góry jajami nad morzem :) PIESKI do bOJU !!

Pomocna?
Tak8Nie
zyx
 Opinia

hej jak praca w tym całym inter carsie w Zakroczymiu ?

Pomocna?
TakNie10
Rte
 Opinia
@zyx 08.07.2019 10:29

Wyzysk i zniewolenie człowieka, co chcesz jeszcze wiedzieć ?

Pomocna?
Tak12Nie
xyz
 Opinia
@Rte 08.07.2019 11:07

nawet na umowę zlecenie?

Pomocna?
TakNie
Kapral
 Opinia
@zyx 08.07.2019 10:29

(usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) nie warto nawet patrzeć w stronę IC Zakro.

Pomocna?
Tak8Nie
Karamba
 Opinia
@zyx 08.07.2019 10:29

To nie Zakroczym, to (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak8Nie
BABKA
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@zyx 08.07.2019 10:29

JEST super jeszcze jak sie dostaniesz na lidera o co nie trudno wystarczy stac z batem nad robolami i donosisc wszechmogocym brygadzistom

Pomocna?
Tak2Nie
szczęśliwy były pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Jaka sytuacja u Norbiego na zmianie?To samo co 7 lat temu?

Pomocna?
TakNie
nick
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@szczęśliwy były pracownik 09.07.2019 22:57

A jak było 7 lat temu? :-)

Pomocna?
Tak1Nie
Rudolf
 Opinia

Są wakacje , jest ,,L4,, ha, ha, ha. A lamusy i dziobaki do obozu.

Pomocna?
Tak8Nie
MK
 Opinia

Szkoda czasu

Pomocna?
Tak8Nie
Magazyn
 Opinia

Jakubie a kiedy ty pujdziesz w ślady brata, wiesz co mam na myśli?. Ty będziesz tu smrodził do emerytury, nie stać Cię na odwagę. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak13Nie
Pozdroo
 Opinia
@Magazyn 07.07.2019 10:06

A co zrobił brat (usunięte przez administratora), bo nie jestem w temacie? rozwiniesz temat? :)

Pomocna?
Tak1Nie
Kozioł
 Opinia
@Pozdroo 07.07.2019 15:01

Powiadają że wyłożył jądra nd tą firmę

Pomocna?
Tak7Nie
BARTUNIA
 Opinia

Drogi Koniu nie strasz pracowników utrata premi jak nie zwrócą ze zwolnienia bo choroba nie wybiera . ty lepiej pilnuj kukurydzy i byków, CHŁOPKU ,Z DZIERŻY

Pomocna?
Tak17Nie
Lider
 Opinia
@BARTUNIA 06.07.2019 21:35

Koń jest gamoniem i nieukiem, pisać poprawnie nie potrafi. Dobrze robią że chodzą na zwolnienie, koniu daj ludziom ten twój słynny ,,URLOB,, analfabeto.

Pomocna?
Tak16Nie
Pozdroo
 Opinia
@Lider 07.07.2019 08:25

Urlob żondaniowy na piontek, da radę?

Pomocna?
Tak13Nie
Magazyn
 Opinia

(usunięte przez administratora)jaki jest powód że na twojej zmianie ludzie masowo chodzą na L4.

Pomocna?
Tak9Nie
Pozdroo
 Opinia
@Magazyn 07.07.2019 08:29

Po prostu są chorzy, co w tym dziwnego? hahahahaha :D

Pomocna?
Tak5Nie
Stary
 Opinia

Otwórzmy w końcu oczy, jest tyle firm dookoła w których są lepsze warunki pracy i płacy. Uciekajmy z tego syfu.

Pomocna?
Tak16Nie
Magazyn
 Opinia

Weekend, a cioty do roboty. Ha Ha.

Pomocna?
Tak13Nie
Matołek
 Opinia
@Magazyn 05.07.2019 19:12

jutro pojezdze wozkiem troche odbiór wpadnie na nockach i tak sie żyje w tym carsie

Pomocna?
TakNie
Kozioł
 Opinia

Zamknąć tą budę na patyk

Pomocna?
Tak13Nie
ważniak
 Opinia

W Sosnowcu to jeszcze jacyś Polacy pracują ? Widzę że podobnie jak w Neuca gdzie jakieś 70% personelu to Ukraina zapanowało dziadostwo i bylejakość

Pomocna?
Tak3Nie
Pimpek
 Opinia

Kładę na was lache pozdrawiam ciepłym strumieniem moczu BYLY wasz pracownik :)

Pomocna?
Tak16Nie
DOJAZD Z PŁOŃSKA
 Opinia

CZY JEST TU OSOBA Z PŁOŃSKA, KTÓRA DOJEŻDŻA DO ILS W ZAKROCZYMIU?? CHCIAŁBYM SIĘ ZABIERAĆ RAZEM Z NIĄ. OCZYWIŚCIE DOKŁADAM SIĘ DO KOSZTÓW DOJAZDU.

Pomocna?
TakNie3
DOJAZD Z PŁOŃSKA
 Opinia
@DOJAZD Z PŁOŃSKA 27.06.2019 14:05

ZMIANA [A]

Pomocna?
TakNie
major
 Opinia
@DOJAZD Z PŁOŃSKA 27.06.2019 15:21

Kup sobie elektryczną hulajnogę :P

Pomocna?
Tak3Nie
Nowy
 Opinia

Dlaczego jak przyjdzie nowy to popracuje miesiąc weźmie wypłatę i tyle go widzieliście? Bo nie szanujecie ludzi i cały czas to sami ogłoszenie :)

Pomocna?
Tak13Nie
ert
 Opinia
@Nowy 03.07.2019 08:23

nowi nie są godni tego, zeby pracowac w IC to dlatego ;-)

Pomocna?
Tak1Nie2
Norbi
 Opinia

Tylko nieudacznicy pracują w ,,Weekend,, ha, ha , ha

Pomocna?
Tak15Nie
neg
 Opinia
@Norbi 29.06.2019 08:47

ty na jedynkach bedziesz palety wozil paleciakiem w sobotę :D

Pomocna?
Tak12Nie
Lider
 Opinia

Norbert już nikogo nie zbadasz alkomatem, nie masz takiego prawa. Leje na Ciebie.

Pomocna?
Tak14Nie
Ttt
 Opinia
@Lider 28.06.2019 22:33

A czemu teraz nie zbada alkomatem? A kiedyś mógł zbadać??

Pomocna?
TakNie
Sosnowiec
 Opinia

Od lipca w Sosnowcu podwyżki w Amazonie, 20 brutto na start, zresztą nie tylko w Amazonie...

Pomocna?
Tak10Nie2
Guin
 Opinia
@Sosnowiec 27.06.2019 20:45

W IC nie będzie podwyżek, to nie Amazon ;))

Pomocna?
Tak19Nie2
Bywalec
 Opinia

Hej. Wie ktoś jak nazywa się brygadzista z dołu na zm A. Taki plastuś blond włosy z szyderczym usmiszkim?

Pomocna?
Tak1Nie
Zaszczuty
 Opinia
@Bywalec 27.06.2019 02:00

Na priv.

Pomocna?
Tak1Nie
KAM
 Opinia

Heej. Zapewne znacie jedna taka wyjątkowa (usunięte przez administratora) Chcecie coś wiedzieć?

Pomocna?
Tak1Nie
1
Qwer
 Opinia
@KAM 28.05.2019 00:20

Słuchamy...

Pomocna?
TakNie1
Tik,tak
 Opinia
@KAM 28.05.2019 00:20

Z Płońska?

Pomocna?
Tak3Nie
KAM
 Opinia
@Tik,tak 28.05.2019 23:16

Tak z Płońska

Pomocna?
TakNie
Tik,tak
 Opinia
@KAM 30.05.2019 10:38

No to znam...Co z nią?

Pomocna?
TakNie
A.J.
 Opinia
@KAM 28.05.2019 00:20

Powiedz co wiesz. Daje d..y za dolary, czy może lubi sprzątać?

Pomocna?
TakNie
Ziko
 Opinia
@A.J. 01.06.2019 06:46

Sprzątac pewnie nie lubi. A dolary napewno lubi jak każda ???? Trzeba podbić i zobaczyć ????????????

Pomocna?
TakNie
Kam
 Opinia
@Qwer 28.05.2019 21:56

To nic nie wiecie? A z kim teraz jest? Nadal z areczkiem czy juz ma kolejnego?

Pomocna?
TakNie1
E.W
 Opinia
@Kam 05.06.2019 09:01

Podobno wróciła do byłego.

Pomocna?
TakNie
Kam
 Opinia
@Kam 05.06.2019 09:01

Ja słyszałam, że już od tamtej pory to piętnastu miała. Teraz szuka szestnastego. Zapisy trwają. Wiadomość z pierwszej ręki ????

Pomocna?
Tak2Nie
Kam
 Opinia
@Kam 06.06.2019 11:48

???????????????????? Cudowna jesteś ;)

Pomocna?
Tak1Nie
Qwer
 Opinia
@Kam 05.06.2019 09:01

I co z tego że zmienia...młoda jest,ślubu nie brała z nikim

Pomocna?
Tak5Nie
Pax
 Opinia
@Qwer 06.06.2019 19:45

Może i nie brała ale nie zapominajmy ze juz jedno dziecko ma a ojca nie ma.

Pomocna?
Tak4Nie
Rysio
 Opinia
@Kam 06.06.2019 15:59

Zerkałem.Wymalowany pasztet.

Pomocna?
Tak6Nie
Kam
 Opinia
@Rysio 13.06.2019 15:53

Jeden normalny co dostrzegł co leży pod makijażem :) :) Niech sie zajmie dzieckiem a nie zostawia po ludziach na całe dnie i noce i jeździ się j.e.b.a.c to jest matka... cała rodzina ich taka sama

Pomocna?
Tak5Nie
A.J
 Opinia
@Rysio 13.06.2019 15:53

Wymalowany pasztet z cyckami po pas :)

Pomocna?
Tak1Nie
PLSS
 Opinia
@KAM 30.05.2019 10:38

Czy ktoś z Płońska ma jedno wolne miejsce żeby zabierać się z nim w lipcu do ILS ????? OCZYWIŚCIE DOKŁADAM SIĘ DO KOSZTÓW DOJAZDU

Pomocna?
TakNie
pastor
 Opinia
@A.J 19.06.2019 08:56

To o twojej matce?

Pomocna?
TakNie
PLSS
 Opinia

SZUKAM OSOBY DOJEZDZAJĄCEJ Z PŁOŃSKA. MOŻE JEST JAKAŚ JEDNA DOBRA OSOBA KTÓRA MA WOLNE MIEJSCE??? DOKŁADAM SIĘ DO KOSZTÓW DOJAZDU

Pomocna?
Tak1Nie1
tgerw
 Opinia
@PLSS 25.06.2019 21:31

fajnie jakby jeszcze napisał na która zmiane chciałbyś dojezdzac ;)

Pomocna?
TakNie
PLSS
 Opinia
@tgerw 25.06.2019 22:28

Z tego co mi wiadomo na nocki, ale mogę jescze zadzwonić i ustalić żeby sie dopasować.

Pomocna?
TakNie
tgerw
 Opinia
@PLSS 26.06.2019 10:26

dopytaj sie dokładnie, spytaj która zmiana, wszystko jest ważne

Pomocna?
TakNie
PLSS
 Opinia
@tgerw 26.06.2019 11:38

co do zmiany mogę to jeszcze ustalić i dopasować się do osoby z którą mógłbym dojeżdżać, niestety czas mnie mocno nagli bo mam na to czas do piątku włącznie.

Pomocna?
TakNie
PLS
 Opinia
@PLSS 26.06.2019 12:58

Ustalone, jestem przypisany do zmiany {A}

Pomocna?
TakNie1
Gawor15
 Opinia

Truskawki zerwane?

Pomocna?
Tak2Nie1
dzek
 Opinia
@Gawor15 20.06.2019 22:30

dla brygadzistów przyniosłem, zjedli z cukrem i śmietaną:)

Pomocna?
Tak2Nie
BABKA
 Opinia
@dzek 21.06.2019 13:54

hahha.

Pomocna?
TakNie
Lider
 Opinia
@dzek 21.06.2019 13:54

Brygadziści to dziady nawet guwno zjedzą ha, ha, ha.

Pomocna?
Tak7Nie
JAKUB SAMOTNIK
 Opinia

ja tez poproszę truskawke i dla mojego przyjaciela kozła tez blahahaha

Pomocna?
Tak3Nie1
Magazyn
 Opinia

,,Weekend ,, nie dla was , do obozu głąby.

Pomocna?
Tak5Nie
dostawy
 Opinia
@Magazyn 21.06.2019 21:14

weekend będzie o 19 w sobotę ;p

Pomocna?
Tak1Nie1
Adolf
 Opinia
@dostawy 21.06.2019 21:40

Ludzie którzy coś sobą reprezentują mają weekend już od czwartku.

Pomocna?
Tak4Nie
432
 Opinia

Ludzi brak? niemożliwe, całe 300 zł premii na dostawach, nawet ukraina ucieka, podobno Niemcy otworzyli granice dla ukraincow

Pomocna?
Tak16Nie
MR.T
 Opinia
@432 16.06.2019 12:41

Ukraincy nie muszą wcale uciekać do niemiec w okolicy jest wiele NORMALNYCH zakładów pracy. W przeciwieństwie do tego przybytku.

Pomocna?
Tak8Nie
weer
 Opinia

rudy dobry człowiek z zasadami :)

Pomocna?
Tak1Nie5
Koń
 Opinia
@weer 19.06.2019 09:23

Rudas to nie człowiek to śmieć.

Pomocna?
Tak4Nie
432
 Opinia
@Koń 20.06.2019 18:49

czemu tak mówisz? dobry chłopak :D

Pomocna?
TakNie3
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak3Nie
rewers
 Opinia

Nawet w Amazonie podwyżki, a IC jak zawsze, czemu mnie to nie dziwi?

Pomocna?
Tak3Nie
BABKA
 Opinia

Do pracy w niedziele rodacy za setki hahaha

Pomocna?
Tak6Nie
Adolf
 Opinia

Jeb.....ć zmianę B

Pomocna?
TakNie
Magazynier Swobodnia
 Opinia

Jak tam premie z punktów na dostawach? W ogóle ktoś coś zarobił?

Pomocna?
Tak1Nie
Ździchu
 Opinia
@Magazynier Swobodnia 12.06.2019 08:34

Punkty punktami premie nie są najważniejsze , ważne aby robota była. W Boże Ciało możesz również dorobić.

Pomocna?
Tak3Nie

Zostaw opinię o INTERCARS S.A. - Polska

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej