INTERCARS S.A.
2 767 6 1

Opinie o INTERCARS S.A.

Zagubiony

Jak mogę przenieść się z ILS ZAKRO na Czosnów? Czy muszę się zwalniać? Z góry dzięki za odp.

Pomocny
@Zagubiony 19.01.2019 08:45

Możesz się przenieść tylko Góra musi wyrazić na to zgodę.

Magazynier

Śmieszą mnie wypowiedzi gości co krzyczą, że tutaj zarabia się po 2000 zł, przez takich jełopów prawie się tutaj nie zatrudniłem bo czytałem ten shit na forum. Teraz mam nowe auto i zatankowe zawsze pod sam korek, pozdrawiam biedaków na umowach z agencjami pracy. Pluje na was totalnie bo zawsze najwięcej macie do powiedzenia cymbały!

propaganda
@Magazynier 09.01.2019 14:20

hahaha ty sam jesteś cymbal bo wziąłeś auto na raty i nie masz teraz na spłatę

propaganda
@propaganda 09.01.2019 15:47

lubisz widocznie być ponizany pewnie jesteś jeszcze do tego zbokiem albo ciamajda do poganiania

magazynier
@propaganda 09.01.2019 15:47

Naucz się czytać cymbale, nie raty tylko w leasing się bierze samochód. Nie dziwne, że was wyrzucają nikt nie chce trzymać takich (usunięte przez administratora) Czytając wasze wypociny to miód na moje oczy

do ciolka
@magazynier 09.01.2019 17:47

I tak słoma z kieszeni Ci wystaje i jeszcze jesteś (usunięte przez administratora)

magazynier
@do ciolka 09.01.2019 18:36

(usunięte przez administratora) wam płonie, dodam jeszcze, że dostałem kredyt na mieszkanie w Warszawie. Pozdrawiam i jadę właśnie na nocke moim czarnym mercedesem XD

Bolo.
@magazynier 09.01.2019 19:43

Chyba mercedesem na pedały.

mareczek
@magazynier 09.01.2019 19:43

A gdzie twoja godność idź do MPO i dawaj się ponizac

magazynier
@mareczek 09.01.2019 21:16

Nie mam godności. Robię swoje i tyle, jak mam czas to pomagam kolegom na dziale a nie siedze na kiblu i walczę o 5 minut przerwy dla siebie, właśnie jutro jadę po 70 calowy telewizor, jak chcecie ze mną o tym pogadać to zapraszam na stołówkę. Będę spożywal właśnie moją ulubioną kawę.

Najgorszy zaklad w okolicy
@Magazynier 09.01.2019 14:20

To ze zarabiasz wiecej dobrze o tobie nie swiadczy kolego lepiej nie mow nikomu o tym glosno bo wszyscy tutaj wiedza jaki typ czlowieka ma dobrze w tym pozal sie boze jm logistic

Krzyś
@magazynier 09.01.2019 17:47

Lising to ty masz pod biórkiem robić.Ciężki kawałek chleba ale widzę że warto.Pozdrawiam zmianę B

Magazynier
@Krzyś 11.01.2019 23:41

Leasing* (usunięte przez administratora)

Bolo

Nawciągał sie kurzu z półek w ils.

Najgorszy zaklad w okolicy
@magazynier 09.01.2019 22:12

A nie pomyslales kolego ze ludzie wlasnie przez patrzenie na twoja twarz I po czytaniu takich zalosnych twych wypocin wlasnie dostaja bolesnych.obstrukci o ile eiesz co to znaczy

magazynier
@Najgorszy zaklad w okolicy 14.01.2019 05:30

Na pewno wiem co to znaczy słownik ;)

Stary
@magazynier 09.01.2019 22:12

Jak nie masz godności to jesteś nikt,śmieć.Rób swoje aż zostaniesz wyeksploatowany.Brawo panie nikt.

kaktus
@Magazynier 09.01.2019 14:20

samochód zatankowany pod sam korek wyznacznikiem zajebistości xD w sumie jak z warszawy ciśniesz na zakroczym, to przyda się pełny bak. Miód jest na uszy a nie oczy, dzbanie xD

magazynier
@kaktus 16.01.2019 21:30

Jakbyś miał tyle kasy co ja, to też byś miodem oczy smarował dzbanie xd

pestkowy
@magazynier 17.01.2019 09:06

rozumu sobie kup

Franek
@kaktus 16.01.2019 21:30

To łun taki (usunięte przez administratora) warszawiok a na prowincji pracuje, i mercedesa po tych dziurawych drogach goni.

Magazynier
@Franek 17.01.2019 14:34

Gdzie ty masz dziurawe drogi? XD

kaktus
@Magazynier 17.01.2019 15:08

drogi może nie są dziurawe, za to Twój mózg zdecydowanie :D

Magazynier
@kaktus 17.01.2019 19:18

O co ci chodzi? O to, że zarabiam dużo na dostawach i się przy tym nie narobię?

Józek
@Magazynier 17.01.2019 20:30

To w takim razie jak ty zarabiasz dobrze to zapewne inne osoby zarabiają marnie. Bo w tej firmie jest tak, że kilka osób po znajomości ma premie np" po 2500 a inni mają poniżej 1000", i wcale nie jest to uzależnione od efektywności pracy. Jedni dostają dobre np. dostawy przypisywane zbieranie do robienia a inni z kolei muszą robić kiepskie ilościówki lub ganiać za pojedynczymi zamówieniami z jednego końca magazynu na drugi.

Stary

Zakroczym to złe miejsce.Szkodliwe dla człowieka.Nieprzyjazne środowisko.Wielokrotnie byłem świadkiem poniżania i upodobania człowieka.Tak bez powodu.Bo nie polubili.Bo religijny bo cichy bo mało zabawny i wiele jeszcze.Złosliwie ustalane odbiory,złośliwości w sprawie urlopu,tzw.dojeżdzanie na resorach tak na jeden dzień.Krwiodawcy w nagrodę dostawali w następny dzień resory albo bębny.Urlop tacieżyński a pan pseudovrygadzista nie wyraził zgody choć h...miał do powiedzenia a pan kierownik udaje że niczego nie widzi....Zmiana B

Stary
@Stary 15.01.2019 22:32

Zamiatanie problemów pod dywan.Rozmowa z kierownictwem zawsze kończyła się tym że wielmożny pan brygadzista wie Lepiej.W sumie to koldzy to co miał powiedzieć nie?Jak to mówią(usunięte przez administratora) nie urwie.

Dawid
@Stary 15.01.2019 22:32

Sama prawda

Jacek
@Stary 15.01.2019 22:32

Popieram kolegę , tak jak opisujesz ja spotkałem się też na zmianie B u Karamby. Zero urlopu, poniżanie, za ciężką pracę brak premi.

Jacek

Jak długo kierownik na zmianie B będzie trzymał darmozjadów takich jak np. KARAMBA, OSTRY, BABKA.

Prawda
@Jacek 15.01.2019 11:30

Co za nienawiść? A tak niedawno lizales tylek Karambie. Biedna zagląda? Już niedługo lato nazbierasz czegoś i sprzedaż.

Ciągnący wóz

ZMIANA ,B, Awansowałem z magazyniera na brygadzistę liżąc tyłek, ale muszę się przyznać że nie potrafię pisać a także poprawnie się wypowiadać. Najważniejsze to żeby doić z tej firmy jak najwięcej nic nie robiąc. Do dzisiaj nie potrafię wypisać poprawnie wniosku urlopowego, pisząc ,URLOB,

Dawid
@Ciągnący wóz 13.01.2019 18:40

Nie przejmuj sie nie jestes sam jakos sie zintegrujesz wiekszosc brygadzistow jest po zawoduwce badz po gimnazjom I wiekszosc nie umie poprawnie pisac nie wspominajac joz o czytani badz kultoralmej wypowiedzi

Pirania
@Ciągnący wóz 13.01.2019 18:40

To chyba Koniuszy

Brpl.
@Ciągnący wóz 13.01.2019 18:40

Ciągnący wóz to KOŃ albo KONIUSZY.

Jojo

Ja też nie mogę patrzeć na tę cholerną firmę , oglądać te fałszywe rude mordy, zacząłem szukać nowej pracy .

Norbi

Co się dzieje na zmianie B , ...? (usunięte przez administratora)

Zakroczym
@Norbi 09.01.2019 21:00

Nadal nic się nie zmieniło i nic się nie zapowiada.

B
@Norbi 09.01.2019 21:00

Mobbing????? Jestem zwykłym pracownikiem ale mobbingu tu nie widzę! Nikt nikogo nie zastrasza no chyba że na innych działach i sektorach bo tam gdzie ja pracuje to jest luźna atmosfera i w takiej właśnie atmosferze ludzie są bardziej zgrani i lepiej się nam pracuje! Tak właśnie powinna wyglądać praca a nie krzyki i rozstawianie ludzi po kątach, wtedy to już wogóle człowiek traci zapał i chęci do pracy!

Henio
@B 09.01.2019 23:49

To gdzie ty pracujesz?Może po prostu jesteś zbyt tępy by realnie oceniać rzeczywistość.

Koń
@Henio 13.01.2019 15:20

Ja pracuję u Karamby , i tu mobbing jest stosowany codziennie.

Norbi

Pozdrowienia dla Jakuba ze zmiany ,, B ,, ...... Ty wiesz co.....

Obserwator
@Norbi 10.01.2019 09:00

Jakubie widzę jak się męczysz codziennie na tych dostawach, poproś kierownika żeby Cię przeniósł na magazyn do Czosnowa. Kierownik jest jak (usunięte przez administratora) do srania, jest to jego obowiązkiem pomagać pracownikom. Jak nie będzie chciał Cię przenieść poinformuj Państwową Inspekcję Pracy. Będzie srał w gacie jak się dowiedzą co się tu dzieje.

Brygadier
@Obserwator 10.01.2019 13:35

Jakub jesteśmy z Tobą, idź na całość. Drzwi w Czosnowie stoją dla Ciebie otworem.

Brygadier
@Brygadier 10.01.2019 17:23

Też popieram. Pakuj się i uciekaj do Czosnowa . Tam będziesz czuł się jak w domu. Chcieli Ukraińców to niech im zapier.......lają.

Syryjczyk
@Brygadier 10.01.2019 17:29

,,Wstyd,, że pozbyli się doświadczonych pracowników , a zatrudnili na ich miejsce obcokrajowców. ,,Wstyd,,. Kierownicy pozwalniali najlepszych ludzi a zostawili samych gamoni i durni , których mogą dojeżdżać.

Bolo
@Syryjczyk 10.01.2019 18:13

Teraz mają kadre ukraińską, tak średnio co 2 tygodnie nową.

Tak

F

Magazynier9999

Premie godzinowe na zmianie B to jakis zart. Miec tyle samo godzin w miesiacu. A roznicy po 400zl 500zl ciekawe czy na innych zmianach tez tak jest

Norbi
@Magazynier9999 11.01.2019 12:23

Chyba mówisz o tym śmiesznym Karambie .

anonim

(usunięte przez administratora)

Zmiana B

Czekamy....

B

Miło by było gdyby nikt na nikogo nie donosił ale są ludzie co im donosicielstwo sprawia przyjemność. Ja nie popieram czegoś takiego i nie lubię takich ludzi ale w tej firmie co niektórzy lubią drugim włazić w tyłki!

Anna

(usunięte przez administratora) rozpychanie się łokciami, czy niszczenie słabszych są powszechną normą w Inter Carsie - ILS Zakroczym. Wiele pracownic oraz pracowników codziennie pada ofiarami złośliwych uwag, prostackich żartów, seksistowskich zaczepek, wyzwisk, gróźb, pokrzykiwań, poniżania, narzucania niewykonalnych obowiązków itd. Polecam przyjrzeć się firmie, zwłaszcza tym, którzy decydują o tym, jaka jest atmosfera panuje w pracy, by zrozumieli, jak wiele złego może wyrządzić takie działanie. Poza tym przyjmowani są ludzie z łapanki, kto popadnie, kompletne nieroby lub ludzie tacy jak niejaki Dziąślak Michałek L. jak się dowiedziałam od znajomych kompletne dno, kryminalista z poprawczaka, skazany za złodziejstwo i machloje, do tego wszystkiego podkłada łapy do zwolnienia niektórych pracowników. Od tej pory już wiem kogo mam omijać, nie tylko w pracy szerokim łukiem. Wstyd, że pracuję z takimi osobami i szkoda reszty sympatycznych i dobrych ludzi, że między nimi szlajają się takie typy. To też między innymi psuje wizerunek Inter Carsu. Powinno się coś z tym zrobić.

Stary
@Anna 24.12.2018 19:36

Jak się tam 11 lat temu zatrudniałem musiałem mieć minimum średnie wykształcenie i świadectwo niekaralności.Dziadostwo i nic więcej.Kierownik NN słyszał jak brygadzista Kk ubliżał pracownikowi starszemu o 30 lat i nic nie zrobił.Jak się nie skarży to chyba mu dobrze.

Anna
@Stary 25.12.2018 00:23

Masz racje Stary. To, co się teraz dzieje przechodzi ludzkie pojęcie.

pracownik
@Stary 25.12.2018 00:23

Teraz też trzeba mieć minimum zawodowe wykształcenie, nie pamiętam aby kiedyś wymagali średniego O.o i zaświadczenie o niekaralności nadal jest potrzebne

Stary
@pracownik 27.12.2018 14:09

To dziwne bo bo ja znam kilka przypadków w Zakroczymiu gdzie do pracy byli przyjęci kryminaliści z wieloletnimi wyrokami jeden nawet za udział w grupie przestępczej o charakterze z zbrojnym.Bie wiem więc skąd wzięli te kwitki ...Heee

ja
@Anna 25.12.2018 17:10

Teraz to większą władzę mają zwykli pracownicy którzy mają gdzieś co mówią brygadzisci. A niektórym osobom to nawet nic nie powiedzą jak źle zrobią. I to jest właśnie dyskryminacja bo innym wolno wszystko a drugim już nic!

wyjebane jaja

dbają o dobra reputację

Anna
@wyjebane jaja 29.12.2018 17:45

Teraz całkowicie usunęli mój komentarz z (usunięte przez administratora) Tak się kryją nawzajem!

Dawid
@Anna 24.12.2018 19:36

Co wy tak nazekacie na to firme ja joz pracuje jakis czas I jest calkiem dobrze jak sie zlapie wszystkie soboty I ze dwie niedziele to nawet I 3 tys mozna zarobic w miesiacu gdzie tak dobrze zarobicie a ze troche malo czasu dla siebie to nawet dobrze przynajmiej glupoty do glowy nie przychodza atmosfera tez jest calkiem mila czasami to sie nawet zdazy ze kierownik dzien dobry odpowie gdzie jest tak dobrze jak u nas no gdzie ?

Magda
@Anna 24.12.2018 19:36

Jak ciebie nie chcą ciebie w inter carsie nie chcą to coś znaczy

Magda
@Anna 24.12.2018 19:36

Jak tam twój chłopak z wojska dalej nie pracuje

Anna
@Magda 07.01.2019 20:11

Dziecko nie wiem o co ci chodzi. Dalej pracuję (usunięte przez administratora)Czytaj ze zrozumieniem, ale i pisz. Bo nie wiadomo o co ci chodzi hahaha.

Anna
@Magda 07.01.2019 20:11

Magda kolejny nierób z którym pracuję w tym zawszonym Inter Carsie. Oby nie długo.

Anna
@Magda 07.01.2019 20:11

I apropo mojego chłopaka. Jeśli to cię zadowoli, to znowu kogoś pomyliłaś. Mój chłopak świetnie radzi sobie w ILS Zakroczym ;) Buśka :*

major
@Anna 08.01.2019 12:48

Aniu masz racje, pewnie Madzia zamknęła się w kibelku zamiast zapier... i jak to często bywa siedzi i pisze bzdury na gowork.pl ;) Zawszone nieroby!

Byly pracownik
@major 08.01.2019 14:08

Hejka wszystkim czy ktoś może mi dbać namiar jakiś na rudego

Maksim
@Anna 08.01.2019 12:48

Widzę nawyki wpierdalactwa się słowo Magdo. Czytaj ze zrozumieniem.

Maksim
@Byly pracownik 08.01.2019 14:49

Pomógłbym, ale nie kojarzę rudego

Byly pracownik
@Maksim 08.01.2019 15:24

Dzeki może ktoś inny pomoże Ale miło za odzew

Magda
@Anna 08.01.2019 12:24

To gdzie pracujesz i na jakiej zmianie. Sama może jesteś dla mię dzieckiem ja bowiem jestem rocznik79 a ty

Magda
@major 08.01.2019 14:08

To gdzie pracujesz i jakiej zmianie

Magda
@Anna 08.01.2019 12:48

To twój chłopak też (usunięte przez administratora) ludziam obrabia tak jak i ty (usunięte przez administratora)

major
@Magda 07.01.2019 20:11

Skończ mała. Nikt tu nie musi się przedstawiać, ani pisać z której zmiany jest. Poczekaj na parkingu to się dowiesz. Poza tym to portal anonimowy. Poczytaj regulamin i spadaj stąd.

major
@Magda 07.01.2019 20:11

I do tego jeszcze Madzia analfabetka ha ha ha :D

Magda
@major 08.01.2019 21:55

Major od siedmiu boleści

Ok........

Nie polecam pracy w zakroczymia w Inter cars nawet nie ma jak się napić wody źle traktują pracowników

:)

Witam, Od pewnego czasu przyglądam się wpisom i sam chętnie dorzucę swoje trzy grosze. W przybytku zwanym jeszcze kiedyś intercarsem pracowałem pięć lat- siedziba Cząstków Mazowiecki. Przyjmując się do pracy zaczynałem studia (z całej brygady ponad dwudziestu osób było nas trzech studiujących). Nie jednokrotnie słyszałem teksty od brygadzisty "po co ci studia, tutaj nie trzeba mieć szkoły". Nie mogłem już wtedy uwierzyć, że szczyt ich marzeń został osiągnięty ponieważ noszą swoje granatowe sweterki z napisem brygadzista. W pracy jak wiadomo 80% osób to było bydło bez podstawowych zasad kultury oraz osoby naprawdę w porządku. Pieniądze nie odzwierciedlały tego co się robiło, ponieważ premia była uznaniowa. To ile pieniędzy zarobiłeś zależało tylko i wyłącznie od brygadzisty. Powiem wam szczerze, że zmarnowałem tam pięć lat życia. Ciężko mi było znaleźć porządną pracę mając w CV magazyniera, ale ukończone studia plus trochę szczęścia zaowocowało tym, że wstaję w poniedziałek rano i z uśmiechem drepczę do pracy:) Uwierzcie mi, że przez przynajmniej miesiąc miałem sny, że mnie zwalniają i wracam do IC. Budząc się rano cieszyłem się jak małe dziecko, że życie odmieniło mi się o 180 stopni. Nie bójcie się ryzykować, uwierzcie mi że Intercars to jeden z najgorszych pracodawców. Co prawda nie pracuję już w magazynie tylko na poważnym biurowym stanowisku, ale rozmawiając z kolegami którzy na szczęście też opuścili ten ukraiński w tej chwili przybytek mają takie samo zdanie jak ja. Każdy pracodawca w okolicy jest lepszy. Ps. Czasami zdarza mi się rekrutować ludzi, nawet nie uwierzycie ilu brygadzistów składało do mojej firmy CV. Brygadzistów którzy nogami i rękami bronią IC:) Pozdrawiam wszystkich kolegów z Czosnowa, nie pamiętam na jakiej byłem zmianie, ale kierownikiem był "Bednar". Jeszcze z moich wypocin powiem jedno. Pamiętajcie drodzy brygadzisści, czasy się zmieniają, co nie którzy zostali zwolnieni, i szukają w tej chwili pracy a kiedyś gnębili pracowników. Karma wraca, życzę wam "trafienia" na byłego pracownika zajmującego w tej chwili konkretne stanowisko w firmie do której chcecie się dostać:) Ps. Nie podpisuję się imieniem i nazwiskiem z wiadomych przyczyn. Nie mniej jednak osoby które ze mną pracowały, oraz te utrzymujące do tej pory kontakt będą wiedziały kto to napisał:) i Was najbardziej pozdrawiam:) Pomyślności w nowym roku.

:>
@:) 06.01.2019 14:06

Mi się do tej pory śni czasami, że wracam pracować do IC i pod koniec zmiany okazuje się, że nie mogę wyjść z magazynu... :

Konon

Powiem tak, jest tutaj większość mend, zniechęcają do pracy a sami pracują po 10 lat, widocznie koledzy z forum nie chcą wdrażać nowych pracowników bo podnieśliby poziom pracy i lenistwo by się skończyło. Pragnę dodać, że można zarobić tutaj duży pieniądz, że na pewno nikt biedny tutaj nie będzie. Poziom wypowiedzi niektórych jest bardzo niski, widocznie ukończenie szkoły średniej sprawiało im dużo problemów, ja nie spotkałem się z niemiła sytuacją z brygadzistami czy liderami, jeśli studiujesz możesz się dogadać i ustalą ci grafik, żebyś miał wolne soboty. P.S przynajmniej w tej pracy masz premię za wykonaną robotę i inne dodatki, nie słuchajcie się innych, że zabierają bo najbardziej wypowiadają się ci co sobie nosek pudrują w kibelku i mają umowy z agencjami pracy. Każdy jest tutaj pomocny mowa tutaj o Ils Zakroczym. Przynajmniej zmiana C jest dla mnie spoko :) Pozdrawiam!

Były pracownik
@Konon 04.01.2019 11:50

Ja pracowałem przez ponad 10 lat na zmianie B byłem upokażany i poniżany przez brygadzistę . Przymuszany do wykonywania obowiązków brygadzisty, za co nie otrzymywałem dodatkowego wynagrodzenia. A o premi mogłem zapomnieć. Nie pisz więcej takich głupot bo i tak ci nikt w te brednie nie uwieży. (usunięte przez administratora)

Riko
@Były pracownik 04.01.2019 12:25

Wiem o kim mowa. O brygadziście z pierwszego piętra.

Ty
@Konon 04.01.2019 11:50

Zgadzam sie z twoja wypowiedzia

Andrzej
@Konon 04.01.2019 11:50

O czym ty mówisz?2500 to duży piniądz?Zapłać ratę za mieszkanie,kilka innych pożyczek,zrób opłaty i zatankuj samochód.Masz dzieci?A co jeść?Jeśli zarabiasz po to by mieć na małe melanże to spoko.Nie wszyscy tam to (usunięte przez administratora) ale większość.

Ggg
@Andrzej 04.01.2019 16:41

Ale to chyba widziałeś ile będziesz zarabiał jak się przyjmowała hmmm skoro Ci nie pasowało wynagrodzenie trzeba było lepsza pracę po szukać A następna sprawa skoro cie nie stać na raty trzeba było nie brać kredytów hehhe jak bym słyszał frankowiczow kredytów nabrali bo myśleli że interes życia zrobili A potem nie stać spłacać pod most hehe durni ludzie nikt Ci nie każe tam pracowac

Konon
@Andrzej 04.01.2019 16:41

To nie wiem co ty robisz, że taka mała pensja ci wychodzi. Chyba tylko paloksy przerzucasz XD

Konon
@Konon 04.01.2019 11:50

Od siebie mogę dodać tylko jeszcze, co bym zmienił w tej robocie. To tylko pracowników, i na każdy dział dać instruktora, który pokaże Świeżakowi wszystko od A do Z, bo często jest tak, że (usunięte przez administratora) wytłumaczą ok. 20% i zostawią Świeżaka na linii i chodzą sobie po magazynie, jak królewicze.

swendzacy
@Konon 04.01.2019 17:51

za taki zapierdziel jaki tam jest i stanie nad głową brygadzisty i jego psa do poganianiania czyli lidera każdy pieniądz jest za mały, 13000 wpisów negatywnych !!!!! o czymś to świadczy zapytam tylko jedno dlaczego zwolnili się w 2018 roku ponad 360 osób? Czy to z powodu takich dobrych warunków?

Johhny
@Konon 04.01.2019 11:50

Widzę, żę pani rekruter i tutaj zaczyna nawijać makaron ludziom na uszy tak jak nowym pracownikom.

Konon
@Johhny 05.01.2019 00:26

Nie Pani rekruter, tylko pracownik na dostawach. Nikt nie musi nawijać makaronu na uszy, idziesz do pracy, sprawdzasz czy robota Ci pasuje i zostajesz, jak nie to składasz wypowiedzenie i szukasz innej pracy. Nikt nikogo nie zmusza tutaj do pracy tutaj to nie cyrograf z diabłem, wasza mentalność jest straszna. Uwaga zaraz będzie ból (usunięte przez administratora) jakiegoś pracownika, że on ma kredyt i rodzinę XD

Andrzej
@Konon 05.01.2019 11:47

Ból to ty masz po wyjściu z pod biórka.Ha ha

Andrzej
@Ggg 04.01.2019 16:46

Jak się przyjmowałem to zarabiałem chłopcze Przerobiłem w firmie 10 lat.Stać mnie było buraku na kredyty a teraz nie.Musisz być strasznie tępy jeśli nie rozumiesz.Może poczytaj jakieś książki.Wynagrodzenie mi pasowało kiedyś.Dla twojej informacji prostaku z pod biórka już mnie tam nie ma.Masz prawo oczywiście nadal na kolanach chodzić podbiórkowcu jeśli lubisz.Właśnie takich tam potrzeba prostaku.

Ggg
@Andrzej 05.01.2019 16:54

Prostak to Ty jesteś i nie doksztalcony (usunięte przez administratora) jaka szkoła taka płaca (usunięte przez administratora) najlepiej nic nie robić A kasę brać typowy polaczek tyłem brechac A nic nie robić i żeby mu płacili hihi nie te czasy

Zmiana B
@Konon 05.01.2019 11:47

To pewnie pisał jakiś przysparza od Ałka.

Najgorszy zaklad w okolicy
@Były pracownik 04.01.2019 12:25

Polecam przyjmuja do pracy global trade w okolicach plonska magazynierow metaltech szukaja wozkowych motpol dalanowek sam pracuje magazynierow kazda praca lepsza od interkarsu

koordynator
@Najgorszy zaklad w okolicy 06.01.2019 19:08

pewnie że lepsza ale i tak zaraz jedna osoba zacznie propagandę jak to jest wspaniale w J&M NO BO INTER CARSU NIEMA W ZAKROCZYMIU JEST TYLKO GRUPA INTER A TO JEST PAŃSTWO W PANSTWIE

Andrzej
@Zmiana B 05.01.2019 20:29

Akułat się składa że nie od Ałka haaa

Lider

Byłem na pasterce i nie uwierzycie , KARAMBA leżał krzyżem a obok niego leżał RUDY i trzymali się za ręce. Przez wiele lat poniżali pracowników, aż nadszedł ten dzień aby odpokutować za swe winy. My i tak nie damy im rozgrzeszenia, niech każdego dnia po przebudzeniu myślą o szczerych wpisach na forum.

Jolcia
@Lider 25.12.2018 15:32

Hej czy możesz się ze mną skontaktować pod numer pięć zero cztery trzy cztery trzy siedem osiem zero

Stary
@Jolcia 27.12.2018 14:01

Jolcia proszę skończ bo to nudne

Stary
@Stary 27.12.2018 14:50

Jolcia wpadnij do mnie ???? Siedzę na kiblu może coś z tego wyjdzie.

Jolcia
@Stary 27.12.2018 14:57

Ale czy musisz być 5aki chan czy ja się źle odzywam czy jak nadzy jesteście jak piszecie A zero odwagi by się odezwac do kogoś oj oj śmieszne to troche

nowy
@Jolcia 27.12.2018 15:02

śmieszny to ty jesteś jak to czytam

Jolcia
@nowy 27.12.2018 23:41

Śmieszy A czemu tak uważasz że jestem śmieszna hmmm staram się kogoś odnaleźć nic więcej Ale widzę że tu są sami tchórze którzy się boją własnego cienia i nie potrafią się odezwac i pomoc

Andrzej
@nowy 27.12.2018 23:41

No chyba zadzwonię bo nie wytrzymam.

Jolcia
@Andrzej 28.12.2018 13:25

To bardzo prosze

X
@Jolcia 28.12.2018 14:39

Weź przestań. Jeśli koleś to czyta to jest tobą przerażony. Pewnie nawet nie myślałaś, że się nie odzywa bo nie chcę mieć z tobą kontaktu, nie?

B
@Jolcia 28.12.2018 10:49

To już taka zdesperowana jesteś???? Kobieto przyjedź sobie na parking i tam poczekaj sobie na swojego ukochanego a nie wypisujesz głupoty! Nie zachowuj się jak małolata!

Ggg
@B 31.12.2018 07:32

Ale wy piszecie bzdury może o coś innego chodzi zamiast pomoc dziewczynie to wy wypisujecie bzdury

Ggg
@B 31.12.2018 07:32

A wy nie widzicie po sobie jakie bzdury piszecie desperacko jesteście że tam pracujecie zmienię pracę jak wam tak źle po co to pisać bzdury co na siłę was trzymają zastanówcie się troche

abc
@Jolcia 27.12.2018 14:01

(usunięte przez administratora) z tego forum

Jolcia
@abc 31.12.2018 23:01

Ej abc to Ty rób wypad stąd jak Ci coś nie pasuje z wiochy chyba jestes bo to widać po zachowaniu A w taki sposób to możesz się tylko odzywać do dowiedz dziewczyny jak ja masz lub żony albo mamusi no chyba że do swoich kumpli z pod slepu

aaa
@Jolcia 01.01.2019 20:00

ściągnij pałę tylko do tego się nadajesz

Jolcia
@aaa 01.01.2019 22:36

To pokaż nabrało jaki jestes w tym dobry tylko potrafisz brechac ryjem

Jaros
@Lider 25.12.2018 15:32

Adam J

Ggg
@Jolcia 27.12.2018 15:02

Stary wpadnij do mnie to ja Ci przeczyszcze wszystkie otwory jak chcesz i zobaczymy co z tego wyjdzie hhehehe

Ggg
@Stary 27.12.2018 14:57

Stary wpadnij do mnie to ja Ci przeczyszcze wszystkie otwory i zobaczymy co z tego wyjdzie hehhehee

Edi
@Ggg 02.01.2019 20:22

Jestes nowym wcieleniem jolci??

Ggg
@Edi 03.01.2019 22:33

A Ty co się czepiasz dziąsła cie swedza

Edi
@Ggg 04.01.2019 11:17

Bo mogę. :)

Ggg
@Edi 04.01.2019 16:33

Przecież to nic do Ciebie widzę nawyki wpierdalactwa się słowo

Herek

Cicho ma być.Koniec z tym.

Chłopak z dostaw

W Zakroczymiu na dziale dostaw zniana ,,B,, jest jeszcze pseudo lider któremu władza udeżyła do głowy. On też znęca się nad chłopakami, a tak nie dawno jeździł wózkiem widłowym.

Mnbv
@Chłopak z dostaw 01.01.2019 12:03

powiedz mu to prosto w oczy jak taki odwazny na forum jestes...glupoty gadasz i tyle...zazdrosc...

Kaśka żona

Opisujecie mojego męża jakim jest tyranem, ale też się zgadzam z waszą opinią. On w domu też się tak zachowuje , poniża mnie i dzieci, upokaża nas. Proszę pana prezesa, pana kierownika zwolnijcie go dyscyplinarnie tego darmozjada.

Lider

Pozdrowienia dla Jakuba C. ze zmiany ,B, z dostaw. Trafiasz na okładkę.

Kot
@Lider 31.12.2018 18:47

Lider masz rację Jakub to pożądny facet który powinien dowodzić na tych dostawach a nie jakiś burak który ich upokaża.

Jakub zwany szczurem
@Lider 31.12.2018 18:47

A kto to jest ? bo nie jestem w temacie jakiś brydz, czy kierownik

Wózkowy z dostaw
@Jakub zwany szczurem 01.01.2019 01:31

Ten Jakub to magazynier samotnik, nawet przed pracą na stołówkę do nas nie wchodzi tylko przy automacie z kawą samotnie stoi.

Wyj jaj

Czytam od pewnego czasu opinie o brygadzistach w tej waszej firmie, wydaje mi się że ten KARAMBA i jakiś RUDY są tyranami i złymi ludźmi którzy pastwią się nad wami. Porozmawiajcie z (usunięte przez administratora), nikt nie może tak traktować pracowników. Trzymam za was kciuki drodzy pracownicy , musicie z nimi walczyć i myślę że od Nowego Roku ci dwaj brygadziści znajdą się w kolejce w Urzędzie Pracy .

Ty
@Wyj jaj 31.12.2018 15:47

Wiesz m8 się bardziej wydaje że Ci co narzekają to po prostu im się nie chce pracować nie sądzę by oni byli tyranami każdy lubi narzekać dużo zarabiać A nic nie robić A Polacy dobrzy są w narzekanie poza tym jak im tak źle niech się zwolnią i tyle

halina
@Ty 31.12.2018 16:12

To ci się chłopcze tylko wydaje.Wszędzie jest lepiej.Każdy chce pracować ale uczciwie.(usunięte przez administratora)Jak lubisz to liż nikt ci nie zabrania.

Zakroczym
@Ty 31.12.2018 16:12

Czyżby to pisał Ałek,on wszystkich najlepiej by pozwalał.

Zn

Na dostawach podobno zwalniają.Podobno wam brakuje pracowników.Prawda czy fałsz?Kolorowy ten wasz świat heee

Zn
@Zn 31.12.2018 12:23

ałek rządzi ten majestatyczny król Has ha

B
@Zn 31.12.2018 12:25

Prawda że zwalniają.Ałek wybiera sobie ludzi a niewygodnych, mówiących prawdę się pozbywa.Kierownictwo chyba to akceptuje, bo od dłuzszego czasu z tym nic nie robi.

Wyj jaj
@B 31.12.2018 13:56

Prawda że ,,Ałkowi ,, kierownik nic nie zrobi. ,,Ałek,, jeździ okrężną drogą że tylko wozić kierownika do pracy. Taki układ kierownikowi pasuje.

Babka

Zmiana ,B, KARAMBA przestań się panoszyć, i upokażać nas. Wszyscy mamy cię już dosyć, kierownikowi wylizujesz tyłek. Może ktoś się zlituje i wywali cię z tej firmy na zbity pysk.

rupens
@Babka 11.12.2018 16:12

Na dział gospodarczy go wywalić niech zbija palety młotkiem bez trzonka

najgorszy zakład w okolicy
@Babka 11.12.2018 16:12

jestem ciekaw gdzie on by znalazł pracę? tempy człowiek bez kultury osobistej , typowy burak , dopuszczony do jakiejś tam władzy która robi ludziom krzywdę, ale prezesi tego niewidza

Misio
@Babka 11.12.2018 16:12

Babka daj spokój jak możesz?

wesołych świąt
@Misio 13.12.2018 16:22

hahahaha prawda kogoś zabolało czy co

Krzyś
@Babka 11.12.2018 16:12

A co na to NATO?

ostry
@Babka 11.12.2018 16:12

jak by to była państwowa firma to by takiego chwasta można było wywalić przez sąd pracy ,ale w tym prywatnym kolchozie będzie się panoszyl do puki ktoś nie zrobi sobie krzywdy przez buraka

Lider
@Babka 11.12.2018 16:12

Słyszałem że przez tego Karambę bardzo dużo osób zwolniło się z pracy. Jak coś wiecie na ten temat to piszcie!

Kacper, Melchior i Baltazar
@Babka 11.12.2018 16:12

ŚWIĘCI mówią że ten KARAMBA na parterce będzie krzyżem leżał przed ołtarzem, będzie prosił BOGA o wybaczenie za te krzywdy co ludziom zrobił i nadal je czyni.

wyjebane jaja
@Kacper, Melchior i Baltazar 20.12.2018 09:49

swieta prawda....wstydź się brygadzisto od pięciu boleści

Stary
@Babka 11.12.2018 16:12

Karamba a co z tymi kozami?

kamyk

A czemu to takie piękne motto życiowe usunięte?

Babka
@rupens 11.12.2018 16:24

Cześć ,,Rupens,, Słyszałem że na zmianie ,,B,, na dostawach nie przedłużają pracownikom umowy. Może przełożeni na tym dziale chcą wkręcić już całą rodzinę i będą sobie ustalać premię jaką będą chcieli.

jaja
@Babka 30.12.2018 18:57

A to bardzo prawdopodobne już się robi tam firma rodzinna z układami dziadek karamby złożył sv....

Babka
@jaja 30.12.2018 19:55

To ten KARAMBA wykończy psychicznie i fizycznie nawet swojego dziadka. Może trafi ten starszy pan na jakiś inny dział, może do RUDEGO na dostawy. On z tego słynie że nie przedłuża umowy starym pracownikom, a skoro ten pan jest w podeszłym wieku to może nawet z nim tej umowy nie podpisze. Taki weteran wojenny jak ten starszy pan który przeżył dwie wojny światowe jeszcze na stare lata byłby dotknięty mobbingiem ze strony wnuczka albo jego przyjaciela.

Andzia

Ktos wie cos o polowaniu na czarownice?? Chodzi o intercars24.pl wypozyczalnia samochodow chyba z wroclawia, kaza jakies zdjecia robic, dzwonic i wysylac do zarzadu, o co chodzi ????

kamyk
@Andzia 28.12.2018 19:28

nie nic nie wiemy. wiemy tylko o zwolnieniach niewygodnych pracowników w zakroczymiu

Stary

Dla czego rudy zawsze jest wredny?

Lider
@Stary 25.12.2018 00:39

Bo przez tyle lat grasuje na Dostawach.

Stary
@Lider 25.12.2018 07:53

Grasuje bo kierownik się go boi haaa

Jolcia
@Stary 25.12.2018 00:39

Równie dobrze możesz Ty do mnie się odezwac

magazynier robol

wesołych świąt szczury

mar

to co tam sie dzieje to jest najgorsza zecz co może byc . w kolejce czekasz za jkis szklachcic cie poprosi do stanowiska.zamówienie będzie jak bedzie ma być na na stępny dzień potem go niema,pytasz sie dlaczego ludzie tam pracójacy to jakeś dałny, nic nie wiedzą,poprostu kolesie z łapanek Moje sugestie dla INTERCARS S.A.: Ludzie pracojący w tym inter cars, to nie wiem czy całowac ich po stopach jak sie tam wchodzi to czekamy az szlachcic porozmawia sobie z kolegą albo skończy grac w kulki na kompie,a kerownik tego nie widzi bo nie chce widzieć po co trzymac takich ludzi na stanowiskach .zamowiłem opony zimowe i na na stepny dzien beda tak powiedzieli , i zong nie ma już od 5 dni pytasz sie co sie dzieje ,oni nie wiedzą po co ci kolesie tam są. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zwolnić wszystkich tych co tam są ,bez kultury bufonny

Kisiek
@mar 24.12.2018 09:07

Popracuj lepiej nad słownikiem..

Marcin

Jak opiszecie pracę na dostawach. Ciężej niż na pozostałych liniach? Jest ta swoboda i że nikt nad tobą nie stoi?

major
@Marcin 20.12.2018 12:38

Marzenia ściętej głowy. Zapomnij o swobodzie: "Zapier bo cie zwolnimy"

Krzyś
@Marcin 20.12.2018 12:38

Taa jest swoboda i cacy atmosfera heeee.Jak Arczi się nie przyp... można normalnie pracować,no chyba że lubi cię szczególnie to masz zawsze przeje...Haaaa.Cóż on od zawsze musi mieć chłopca do bicia ale tak już tu jest ,wszyscy o tym wiedzą nawet kierownicy.Robić gdzieś trzeba ale frajdy z tej pracy nie ma.Jeśli planujesz tu pracować od razu szukaj psychiatry.Wesołych świąt heeee

były pracownik Przemo

Kilka lat temu to była na prawdę fajna firma.Po pracy na 2 zmianie szło się na parking z brygadzistami i kierownikiem,piło się,gadało jak kolega z kolegą.Niestety takich brygadzistów i kierowników(Paweł K) już nie będzie.Wtedy aż chciało się iść do pracy.Teraz brygadziści są debilami a o kierownikach juz nie wspomnę.Kiedyś kierownik dbał i wspierał każdego pracownika.

Krzysiek

Super praca 3 zmiany i pracujące soboty, za które możesz sobie odebrać dzien wolny, co z tego że znajomi imprezuja ty będziesz w tym czasie tyrac na magazynie, ludzie się przyzwyczaili nie dziwne, ze nikt nie chce zmienić pracy, bo mają kredyty, rodzinę.

Krzysiek
@Krzysiek 24.11.2018 14:33

Dodam, że nie wolno palić papierów, a w tle zamiast muzyki usłyszysz tylko widlaki i cuka blyat. Warto pamietac, żeby wziąć swoją wodę bo dystrybutor na magazynie jest aż brązowy, więc pewnie prędzej dostaniesz sraczki niż zaspokoisz swoje pragnienie.

magazynier Swobodnia
@Krzysiek 24.11.2018 14:33

sobota wolna 1 na 2 miesiace

Krzysiek
@magazynier Swobodnia 24.11.2018 17:14

Przecież już coraz mniej ludzi robi, już trochę im się żarówka zapaliła, jak mniej busów przyjeżdża i dali haselko "zwerbuj ziomka do roboty to damy ci xxx kwotę" powiecie sobie no faktycznie duzo, tylko nikt ci nie powie, że to kwota brutto xd W dodatku (usunięte przez administratora) musisz jakbyś zarabiał z 15 tyś zł na miesiąc a tak naprawdę robisz za grosze i nie wiesz czy czy dostaniesz premie czy nie, takie są wymagania.

Błażej
@Krzysiek 24.11.2018 14:33

''Sanepid bada wodę w basenach i jeziorach i innych akwenach wodnych oraz wodę do spożywania przez ludzi'', chyba wykonam anonimowy telefon, bo ten dystrybutor to i ja widziałem, do tego brak kubków i automat z kawą gdzie ta kawa to szczochy, jak te zupki instant po których raka dostaniesz, a biuro sobie lavazze zamawia i mleczko do kawki XD

Kamil
@Krzysiek 24.11.2018 14:33

W każdej pracy ludzie będą narzekać, jak się chce to można zarobić w IC. Są też niestety tacy ludzie na sektorze że powinni myć kible a nie latać z wózkiem. To jest praca dla bystrych ludzi a nie dla klaunów!

były pracownik Przemo
@Kamil 26.11.2018 06:06

Ta,dal bystrych ludzi,teraz to dojebałeś.Tam nawet małpa do sobie radę.

Zostaw opinię o INTERCARS S.A.

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INTERCARS S.A.