jeszczetroche - 2012-01-14 11:53:08
Za [usunięte przez moderatora] ze zmiany B to wy jeszcze zapłaczecie [usunięte przez moderatora] pełen podziw dla kierownika tej że zmiany że nie walczy o doświadczonych pracowników ktorzy ogarniają za niego połowe tematów związanych z dostawami.nie lubiałem ich, kozaczyli na maks co to oni nie są, a według mnie słabo pracowali i tylko dużo mówili o plotkach, premiach. Ale doświadczenie trzeba im przyznać, bo pracowali tak wiele, wiele lat. I się z tym zgodzę, że za doświadczonymi pracownikami firma jeszcze zatęskni...Bo............Boże racja, teraz jest lajt, ale jak będzie jak przeważnie w ciągu roku z 10_20 tysięcy na radiu... to my się [usunięte przez moderatora] i znowu będziemy ludzi ściągać z innych miast ;D ja tam co prawda pracuję dopiero piaty miesiąc, ale tą pracę traktuję jako chwilówkę bo szukam czegoś na poważnie i na stałe to mam gdzieś na potencjalne nadgodziny kiedy będzie zapieprz. A co kierownik [usunięte przez moderatora] na to, stanął w ich obronie????? Do bani się tam dzieje, zwolnienia, premii nie bylo, a firma ma zyski jakich malo...czemu sie tak dzieje, to jakies gierki psychologiczne?? wiem ze wczesniej sporo starych pracownikow zwolniono z innej zmiany, przeciez ludzie sie zbuntuja predzej czy pozniej bo co to za sens pracowac w firmie gdzie pewne jutro jest nie pewne i premia to sprawa rowniez niepewna, bo jak na razie to wiekszosxc tam pracujacych zaciska zeby,leje na bol plecow i robi swoje bo zalezy im na pracy i udaja ze nic nie widza. Pozdrówki!!!!!!!!!!!!!!