czyli ostatecznie jak z tą kasą się wychodzi? w jednym z wątków pisali różnie, że niby to zależy itp., a może ktoś podać bieżący konkret odnośnie stawki? Ogólnie to ile osób obecnie tutaj pracuje i co z atmosferą? Kiedyś narzekali ale skoro od tak długiego czasu nikt niczego nie pisał tzn., że była perspektywa na poprawę?
Nie zgodzę się z osobą która to napisała. Bardzo niskie zarobki. Atmosfera taka sobie. Dla mnie to panuje tam bałagan organizacyjny.
No tak - ilu pracowników, tyle różnych opinii, które należy szanować. Zarobki to kwestia indywidualna, natomiast szkoda, że w Bazarnik atmosfera przedstawia się raczej słabo. A firma oferuje może jakieś dodatki pozapłacowe?
Potwierdzam. Właścicielka obiecuje wynagrodzenie zupełnie inne niż na papierku i że dołoży reszte. Nic z tego! Nie dajcie się zwabić. Wyzysk i chamskie stare pracownice.
Co do wysokości wynagrodzenia to się nie wypowiadam bo to indywidualna sprawa... Natomiast jeśli chodzi o starsze pracownice, to już nie ma się co bać, bo nieaktualne. Była na chwilę w tamtym roku i faktycznie słowo chamskie i podobne wulgaryzmy były jej ulubionymi.
Hej, widzę że w tej pracy mogą odnaleźć się pasjonaci i tu pytanie czy ciężko dostać się na stanowisko obsługi klienta? Jakich warunków pracy można się spodziewać i czy są premie od sprzedaży? Napiszcie jak aktualnie pracuję się u tego pracodawcy?
Pojawiły się sprzeczne opinie na temat atmosfery w firmie Bazarnik Sp. z o.o. - te pozytywne oraz negatywne Czy może ktoś z obecnych lub byłych pracowników napisze jak aktualnie wygląda atmosfera w tej firmie? Czy pracodawca oferuje jakiś ciekawy system motywacyjny?

Firma Bazarnik zajmuje się między innymi sprzedażą piór wiecznych i długopisów najlepszych marek, w ofercie mają też wiele innych artykułów piśmiennych, etui na dokumenty i inne. Czy ktoś robił u nich zakupy? Jakie są oferowane opcje dostawy? Bardzo proszę o informację.
Miła, wręcz rodzinna atmosfera, choć nikt z rodziny właściciela(usunięte przez administratora)tam nie pracuje; mała firma a przez to szybka decyzyjność i natychmiastowe rozwiązywanie problemów, pracuje tam za to bardzo dobrzy zespół specjalistek, obsługują wielu dużych klientów w tym bodaj wszystkie urzędy, w końcu firma ma prawie sto lat! Poza stałymi wynagrodzeniami pieniężnymi są także premie za zaangażowanie, za wyniki - wszystko na legalu nic pod stołem, jest też opieka medyczna w pobliskim luxmed. Opinia poprzednika to jest gdzieś sprzed 10 lat wstecz, wtedy taki(usunięte przez administratora)tam pracowal, dawno go nie ma.
wspominam źle...płacą grosze, pracował tam kiedyś Pan Krzysztof w grafice-poraszka! Jeśli chodzi o stosunki to daleko od miłych.
Napisz jak wspominasz pracę w Bazarnik Sp. z o.o. i czy dobrze traktuje się tam pracowników. Pomóż innym podjąć decyzję.