Adecco Poland

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 397 ocen.

Opinie o Adecco Poland

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Adecco Poland

Oswald

Zawsze mnie zastanawia ile takie firmy przycinają na każdym pracowniku i o ile lepsze warunki samemu by się wynegocjowało bezpośrednio z pracodawcą.

ass

To jak naprawdę jest w tym XPO Venlo? Jak wygląda zakwaterowanie, ja dostałem info o hotelu pod lotniskiem Weeze, wszystkie pokoje jednoosobowe zamykane na klucz. Mieszka ktos tam i pracuje i może się podzielić konkretną opinią?

oszukany

Jestem bylym pracownikiem we wroclawiu i OSWIADCZAM STANOWCZO ZE - w biurze wroclawskim procuja osoby niekompetetne, aroganckie, olewajace swoje podstawowe obowiazki w stosunku do pracownikow tymczasowych. Przetrzymuja wyplaty , nie placa w terminie. Juz ponad 2 tyg. czekam na wyplate wynagrodzenia za IX.2017. Pismo z wezwaniem do natychmiastowej wyplaty zaleglego wynagrodzenia ... paniusia w biurze wroclawskim stwierdzila ze moge sobie wyslac poczta albo zawiesc do magazynu Amazon bo Ona NIE PRZYJMIE BO NIE I JUZ.!! Gdy chcialem nagrac na telefonie rozmowe z Nia jakis jej kolega zaatakowal mnie i chcial wyrwac telefon !! , a ... paniusia odmowila podania Jej nazwiska i stanowiska. (usunięte przez administratora) gora. W biurze NIC nie da sie zalatwic bo ... paniusie... za kazdym razem mowia ze nie sa KOMPETETNE !!!! Sprawe skieruje do PIH i PIP. I oficjalna skarge na pracownikow biura wroclawskiego do Centrali firmy. Chcialbym podkreslic ze to nie jednostkowy wypadek ale kolejny.

lukasz
@oszukany 26.10.2017 12:53
Jestem bylym pracownikiem we wroclawiu i OSWIADCZAM STANOWCZO ZE - w biurze wroclawskim procuja osoby niekompetetne, aroganckie...

pracowalem praca ogolnie ok.zostalem bezpodstawnie zwolniony i do dzis nie otrzymalem dwuch zaleglych tygodniowek kordynatorka nie odpisuje na maile to jakas masakra pracowalem przez biuro adecco nie spodziewalem sie takiej patoli naprawde przestrzegam

jagers

Hejo, pracuje ktoś na komisjonowaniu ubran z guess??? podoba wam się??

lukasz
@jagers 31.10.2017 12:30
Hejo, pracuje ktoś na komisjonowaniu ubran z guess??? podoba wam się??

pracowalem praca ogolnie ok.zostalem bezpodstawnie zwolniony i do dzis nie otrzymalem dwuch zaleglych tygodniowek kordynatorka nie odpisuje na maile to jakas masakra pracowalem przez biuro adecco nie spodziewalem sie takiej patoli naprawde przestrzegam

OLO

narzekają CI, którym sie nie chce robic albo maja jakies olbrzymie wymagania i mysla, ze pojada zagranice robic przy biurku :D :D :Di zarobia 10 tys,. euro a prawda jest taka, ze dla pracownikow tymczasowych nie ma lekkiej pracy zagranicą i to się raczej nie zmieni, a Adecco nie jest złe ;)

Pracuś
@OLO 06.07.2017 09:11
narzekają CI, którym sie nie chce robic albo maja jakies olbrzymie wymagania i mysla, ze pojada zagranice robic przy biurku :D...

OLO czy Ola :D Bo to różnica jak zrobić komuś łaskę a zrobić komuś laske :D

Maajk

Hejo, ktos pracuje lub pracowal na ubraniach guess z adecco prosze opinie o zakwaterowaniu ? Pozdro

D
@Maajk 14.10.2017 17:51
Hejo, ktos pracuje lub pracowal na ubraniach guess z adecco prosze opinie o zakwaterowaniu ? Pozdro

Ja pracuje lajtowo jest w

Helena

Witam! Mieszkam w Trochenhejmie, pracyję jako sprzątaczka biurowa oraz sprzątaczka w mieszkaniach https://www.eurabota.ua/jobs-in/norway/jobs-offered , wszystko jest dobrze no myślie w Polsce wyżywać taniej nieżeli tu, jest tu drogo, żeby kupić zasiłek lub zapłacić za mieszkania. Ale jeżeli zarabiać w Norwegii, a mieszkać w Polsce to będzie dobrze.

Student

Witam, zauważyłem ich ogłoszenie dotyczące pracy weekendowej w Szczecinie (prawdopodobnie jest to praca w Amazonie, po wpisaniu Adecco w przeglądarce wyskakuje mi Amazon). Wie ktoś coś na ten temat? Przejrzałem wcześniejsze opinie i dotyczyły one głównie pracy za granicą. Jeśli ktoś jest w stanie mi cokolowiek powiedzieć na ten temat będę wdzięczny. Pozdrawiam

Belfer

Wpisy na forum piszą jak widzę osoby które nie widzą nawet jak firma się dokładnie nazywa. To jest pracownik czy hejter?

pracownik
@Belfer 17.10.2017 11:30
Wpisy na forum piszą jak widzę osoby które nie widzą nawet jak firma się dokładnie nazywa. To jest pracownik czy hejter?...

A kto Ci dal prawo do opiniowania wypowiedzi innych bez zadnej znajomosci faktow !! Nie znasz nie wiesz TO NIE ZABIERAJ GLOSU !! Jestem bylym pracownikiem we wroclawiu i OSWIADCZAM STANOWCZO ZE - w biurze wroclawskim procuja osoby niekompetetne, aroganckie,olewajace swoje podstawowe obowiazki w stosunku do pracownikow tymczasowych. Przetrzymuja wyplaty nie placa w terminie. W biurze NIC nie da sie zalatwic bo ... paniusie... za kazdym razem mowia ze nie sa KOMPETETNE !!!!

saruman czarny

Czytam te komentarze i nie mogę się nadziwić. Ja współpracę z adecco wspominam bardzo miło. Żadnych pomyłek na salarisach, jeśli takowe się zdarzy od razu były przeprosiny i korekta przy następnym tygodniu dopłata ( bo tak są wypłaty w Holandii). Ludzie z biura stawali na głowie żeby pomóc w problemach nawet tych w których wcale nie musieli. Ogólnie w firmie i biurze rodzinna atmosfera. Widać co biuro to inni ludzie. Ja trafiłem świetnie. PS. Patrzcie co podpisujecie.

Mariusz

Myslę ze wszystkie pozyytwne wpisy to od pracowników adecco muszą pilnować swojego interesu bo to my na nich zaperdalamy ze aż nam pot z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kapie. To co oferują w polsce na rekrutacji to jedno a jak wyjedziesz za granice to drugie na domkach po 12 osób syf i brud, rdaze wszystkim zaszczepić sie na zółtaczke typ A i B bo możecie coś przywieść do polski z tego syfu! Miedzy nami sa tez ludzie z wyrokami za rozboje kradzieze usiłowanie zabójstwa oni niczego nie sprawdzają także jesteś zdany sam na siebie i trzeba uważać na wszystko! Pozdrawiam przez zadną agencje juz na pewno nie wyjade nie dam się okradać za tak ciezką pracę! Te gnoje zabierają ponad 50% naszych zarobków, np. Triten musiałem za prycze w zasyfionym pokoju zapłacic 300 ero, za tą sumę spokojnie można wynająć studio 30 m2 z ciepłą wodą i ogrzewaniem w pełni umeblowany. Banda złodzieji i tyle

Mariusz

Myslę ze wszystkie pozyytwne wpisy to od pracowników adecco muszą pilnować swojego interesu bo to my na nich zaperdalamy ze aż nam pot z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kapie. To co oferują w polsce na rekrutacji to jedno a jak wyjedziesz za granice to drugie na domkach po 12 osób syf i brud, rdaze wszystkim zaszczepić sie na zółtaczke typ A i B bo możecie coś przywieść do polski z tego syfu! Miedzy nami sa tez ludzie z wyrokami za rozboje kradzieze usiłowanie zabójstwa oni niczego nie sprawdzają także jesteś zdany sam na siebie i trzeba uważać na wszystko! Pozdrawiam przez zadną agencje juz na pewno nie wyjade nie dam się okradać za tak ciezką pracę! Te gnoje zabierają ponad 50% naszych zarobków, np. Triten musiałem za prycze w zasyfionym pokoju zapłacic 300 ero, za tą sumę spokojnie można wynająć studio 30 m2 z ciepłą wodą i ogrzewaniem w pełni umeblowany. Banda złodzieji i tyle

Klaudia

Dostal ktos juz przelew?

Klaudia

Dostal ktos juz przelew?

Bery

Firma spoko ale jak zawsze nie wszyscy są zadowoleni

Buszownik

Może nie mieliście szczęścia do roboty? Ja byłem kilka razy na robocie z Adecco i jestem bardzo zadowolony. Robota ciężka ale kasa wszystko wyrównała, jak si,e dobrze pracuje to i dobrze można zarobić!!

Jacek
@weg 03.10.2017 18:30
O rany , znowu post od pracownika adeco. Daruj sobie. Jakby to była atrakcja to dzień w dzień by nie musieli wstawiać ofert żeb...

Właśnie przeglądam to forum i wyraźnie widać, które opinie to wrzutki pracowników tej Adecco, czy jak im tam. Brzmią podobnie " praca spoko, tylko trzeba chcieć,ble ble ble". Opinie krytyczne wyglądają na autentyczne, bo zawierają szczegóły, których nie wymyśli się na poczekaniu.

Mariusz
@Buszownik 03.10.2017 15:58
Może nie mieliście szczęścia do roboty? Ja byłem kilka razy na robocie z Adecco i jestem bardzo zadowolony. Robota ciężka ale k...

Ty gamoniu ty byłeś zadowolony, a z czego???!! może jesteś podstawiony w wolnej chwili zrobiłeś sobie pozytywny wpis, na pewno jesteś zatrudniona w adecco! Takie pytanie dlaczego pracownicy z adecco nie jezdzą do pracy do fabryk jak to oni mówią za 6000 zł, Jak dostaniesz wypłate po potrąceniach tylko jeszcze nie wiem za co bo nikt mi nie mogł w sposób logiczny tego wytłumaczyć , a dostałem 700 euro za miesiąc tyrania! Transport , jedzenie lunch miał byc na koszt pracodwacy, nocleg również! tylko zasady na miejscu się expresowo zmieniły!!!!! Mam nadzieje że gnoje za to mi zapłacicie ale już w sądzie. Eldorado już się skończyło bo dostajesz 5 euro/h, jesli ktoś ma możliwość wyjazdu do szawajcarii lub norwegii bo tylko polakom tam się jeszcze opłaca. Niech ktoś napisze ile tam jest rosjan, ukraińców, albańczyków w tych niemczech czy austrii - oni zarabiają jeszcze mniej od nas! Teraz mozna tylko oszczędzić na sile roboczej - polacy już im za duzą grymaszą bo jest to dla nas nieopłacalne!!!! To jest cała prawda o wszystkich agencjach pracy w polsce, w tej chwili łapią każdego pracownika byle tylko chciał wyjechać i już go mają, bo jak bedzie słabo pracował to boss wyperdoli a za transport i nocleg już polaczek bedzie musiał zapłacic!

Bomba

Witam, Chciałem zapytać czy ktoś z użytkowników był lub jest w Islandii jako operator CnC przez Addeco ? Jak to wygląda? Miałbym parę pytań odnośnie tego wszystkiego, pojawiło się ogłoszenie i zastanawiam się nad aplikacją. Pozdrawiam

Belfer

Konkurencja czuwa i na bieżąco inspiruje ludzi do pisania.

aga
@Belfer 14.09.2017 10:19
Konkurencja czuwa i na bieżąco inspiruje ludzi do pisania.

Jaka konkurencja. I tak wszytkie te agencje to jedno badziewie. To było dobre takie fuchy za granico ostatni raz 10 lat nazad jak w Polsce byli jeszcze inne niższe cen jak dziś. To chłop muj robił za granico i przysyłał 4000 - 5000 zł co miesionc. A w Polsce się zarabiało 800 - 1000 zł. Co prawda w Polscw zarobki dużo nie wzrośli bo sie zarabia 1500 zł ale tere chłop był na norwegi to lipa a nie praca, nie tylko że nie było nadgodzin jaki kiedyś ale nawet godzin do całego etatu se mug pomażyć. A za pokój kidyś płacił 2000 koron a tera 6000 koron, ceny w skleach tyż wzrośli tam na potenge i z ledwo mug mi przysłać 1500 - 2000 zł. To śmich tera w Polsce nie piniondz i kazała mu wrucić do domu.

tede
@aga 14.09.2017 12:50
Jaka konkurencja. I tak wszytkie te agencje to jedno badziewie. To było dobre takie fuchy za granico ostatni raz 10 lat nazad j...

Naucz się buraku pisać. A jak ci za mało wysyłał to trzeba było [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na ulicę wystawić!!!!!!!!

Ally

Adecco to jedna z najgorszych agencji. Stanowczo odradzam. Po pierwsze 0 kontakt telefoniczny, żeby się dodzwonić w jakiejkolwiek sprawie to trzeba mieć naprawdę anielska cierpliwość tym bardziej żeby coś załatwić. Mam wrażenie, że ludzie, którzy tam pracują nie mają pojęcia o tym jak się tam znaleźli, nie potrafią nic załatwić, trzeba chodzić i się prosić, a nic to nie daje. Co do wyplaty każdy dostaje inną nie wiem od czego to zależy aczkolwiek po przepracowaniu tylu samych godzin pensje roznia się diametralnie od siebie. Minusów jest o wiele więcej, a pozytywów nie dostrzegłam żadnych. Stanowczo nie polecam!

Bingo

@Czesiu Może mi odpowiesz od kiedy to agencje zatrudniają na umowę na czas nieokreślony? Wszystkie agencje potrzebują ludzi do pracy za granicą ponieważ generalnie wszędzie potrzeba pracowników. Nie jest więc nowiną, że dużo jest pracy w Norwegii.!!

marian
@Bingo 11.09.2017 09:31
@Czesiu Może mi odpowiesz od kiedy to agencje zatrudniają na umowę na czas nieokreślony? Wszystkie agencje potrzebują ludzi do...

Tak potrzeba pracowników przynieś podaj pozamiataj a werbują cie jako fachowca. Ale nie to by było najgorsze jak by do rwy nędzy to nie były daremne rwane zlecenia z przestojami i z podatkiem 36% i ściąganiem za kwaterę 3000 zł miesięcznie nawet jak pół miesiąca albo i więcej nie było roboty.

Czesiu

Ale bzdury każdy kto robił w adecco wie jaki tam jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] umowy śmieciowe itd roboty w Norwegii masa ale nie przez adecco znam nie jeden przypadek który tu przyjechał i siedział miesiąc w domu dwa już teraz są w takiej desperacji ze nawet ludzi bez języka biorą

Bodzio

Adecco Poland to kolos na rynku pracy, dadzą radę!

Karol

Chyba coraz gorzej dzieje się wewnątrz Adecco. Wymiana osób jak na taśmie produkcyjnej. Uważajcie na ogłoszenia pracownik administracyjny.

Bonifacy

Czy jesteście pewni, że nie można polecić agencji innym? Czy to tylko w celu wstrzymania napływu nowych chętnych? Lista ofert pracy w Adecco jest dość długa.

jaro

Pracuje ktoś w Islandii na elektrowni geotermalnej przez Adecco???

Belfer

Adecco Poland działa w tej branży od kilkunastu lat. Gdyby choć trochę było prawdą to agencja miałaby poważne kłopoty.

Iwona

Czy ktoś z forumowiczów może podzielić się swoimi doświadczeniami związanymi z pracą w Adecco Poland? Jak dokładnie wyglądają warunki zatrudnienia na stanowisku rekrutera? Czy z racji na międzynarodowy charakter firmy, wymagana jest znajomość języka obcego? Każdy merytoryczny, rzetelny komentarz może być cenny dla przyszłych kandydatów.

Bronek

Najlepsza agencja nie poradzi sobie z niektórymi ludźmi dla których rozrabianie i picie są na pierwszym miejscu. Ja mam dobre wspomnienia ze współpracy z Adecco, ale ja idąc do pracy nie oglądam się na nikogo tylko ostro pracuję. Zawsze dogadam się z innymi.

Nietaktowny

Po lekturze opinii wyglada na to, że zdania są bardzo podzielone . Te same sprawy są inaczej odbierane, czyli norma.

o

Praca w Oddziale w Gdańsku- nadgodziny, praca za dwie osoby, brak profesjonalizmu przez osobę kierującą oddziałem. Omijać.

Wryjjej

Masakra krotko mowiac. Mam nadzieję że Wydra jak i inni pseudopracownicy z biura zostaną wyrolowani tak jak ludzie przyjeżdżający zarobić a dostający gówno.

Maniek

Czy jesteście pewni, że nie można o agencji napisać coś pozytywnego?Sądzę, że wiele wyszło im dobrze a czasami coś nie wypali jak to w życiu. Każdy jest dorosły i może ruszyć głową jak jest taka potrzeba!

KatHan

Ja bardzo polecam Adecco. Nie pracowałam z nimi za granicą, ale w Amazonie i miałam super kontakt z tymi ludźmi. Jak był jakiś problem zawsze pomagali. Teraz znowu do mnie zadzwonili z ofertą pracy w Amazonie (z nr 22 2508000) i jakbym nie była za granicą chętnie bym tam poszła znowu, bo dobrze się tam zarabialo, chociaz jest to praca dla chcacych pracowac. A że akurat mam przestój tutaj w pracy w Holandii i czegoś szukam, pani z tej infolinii się dopytala o moja sytuację i od razu zaproponowała mi inny kontakt do adeco, gdzie szukają do Holandii i może mnie zatrudnią w Tillburgu. Można? Można!

dricken...

kurcze.. a juz myslałem ze znalazłem agencje z ktora mogłbym sie wybrac , a tu tylko kłamstwa przez pracownikow biura zeby przyciagac ludzi do siebie, przykre to jest ze człowiek ktory chce pracowac ma az tak ciezko w zyciu przez innych...

Pracownik 5678

Nie polecam. Praca tymczasowa. Proszą o korespondencję, potem nie odbierają przesyłki poleconej pocztą. Zachowują się jakby upadali. Dotyczy to adresu: Adecco Poland ul. Kościelna 3 Świebodzin.

zenek

Te pozytywne opinie piszą ludzie z biura i przez nich podstawione. Śmiech na sali.

OlaZmora

Adecco typowa złodziejska agencja, od pierwszego solarisu ucinają godziny ! XPO Venlo super praca ale przez agencje E&A, adecco wraz z Alesandrą W. na czele, która potrafi tylko podstawić dokumenty do podpisania i w żadnej sprawie ci nie pomoże. W Holandii kogo tylko zapytam to ma złe doświadczenia z adecco, nie zarobicie wyjeżdzając przez adecco a tylko sobie problemów narobicie. A pozytywne komentarze wiadomo są od koordynatorów .. bo nie mają ludzi do pracy!

Bartek

Bardzo zainteresowała mnie oferta pracy dla pracownika produkcji - 2500 brutto w Dąbrowie gór. Może ktoś słyszał jaka to miałaby być praca? Jaka jest atmosfera w firmie? Trochę zasmuciły mnie wpisy z forum. Jesteś świadom, że wiele z nich nie jest obiektywnych.

byłem.....

same obietnice!!!!!adecco to łowcy głów,zwerbują i kiedy wszystkie te obietnice już za granicą nie mają potwierdzenia...słyszysz ,,tak jest,, czyli radź sobie sam ,za mieszkanie i media pod wspólnym dachem w tej firmie jedni płacą inni są zwolnieni,nikt w rekrutacji nie wspomina że do pracy docierasz na własną rękę,nikt nie wspomina nawet że nie masz gwarancji przepracowania pełnego miesiąca,czy tygodnia...oddają cię wykonawcy i obchodzi ich tylko zysk zarobiony przez ciebie.Wysyłają ulotki ze zdjęciami rzekomych mieszkań,rzeczywistość ( syf i i smród ) na miejscu jest szokiem a koleżanki z adecco odrzucają od siebie odpowiedzialność jak gorący kartofel ,w ofercie lansują stawkę brutto,czyli zastaje po kosztach na rękę 1/3,dupci nie urywa,to samo za tą pracę można wyciągnąć w Polsce,dlatego zdecydowanie odradzam kontakt i współpracę z adecco .JEDNO WIELKIE ZAKŁAMANIE

Filip

Jeśli ktoś sie wybiera na projekt Van Dijk Educatie w Kampen, proszę o kontakt f.warpechowski@gmail.com

Bonifacy

Odnoszę wrażenie, że ktoś usilnie próbuje popsuć opinię agencji, może konkurencja ? Tyle osób ma do czynienia z Adecco i nie mają złego zdania o firmie. Zawsze może być lepiej ale ogólnie nie jest źle.

Fukaddeco

Żenada. Tylko tyle napisze agencja okrada nas dosłownie z dodatku ET i bezczelnie mówi prosto w oczy ze jest ok. Śmieszne podwyżki o 8 Centow (miało być 85 ) , paliwo lejesz za swoje agencja odda ci po tygodniu ale i tak zamula. 1 pralka na 60 osób. Odradzam każdemu kto chciałby pracować dla tej agencji .XPO sevenum omijać szerokim łukiem . W biurze pani Anji i Oli najchętniej napluł by w ryj i powiedział co o nich sądzę . Oczywiście bez pozwu w sądzie się nie obejdzie bo panie w biurze są tak wyszczekane że aż miło się nagrywa

Rawi

Pozytyw dla firmy. Pracowałem rok w Niemczech aplikowałem w Polsce, nocleg był na prawdę spoko praca ok ale kasa mogłaby być trochę lepsza.

oszi

Adecco to dobra agencja, w Polsce jeszcze jeszcze tylko kilka dobrych firm, ale mozna je na palcach jednej ręki policzyć. Cała reszta to oszuści i naciagacze. Dlatego wybierzcie madrze żeby nie żałowac. tylko adecco,

atomówka

najlepsze biuro przez jakie miałam okazję wyjeżdżać, praca bardzo fajna, zakwaterowanie ok, wypłaty zawsze punktualnie, zapewniony transport do i z Holandii

Iwona

@Oszukany jeśli jakieś komentarze zostały usunięte, oznacza to, że zostały one zarchiwizowane przez administratora ze względu na naruszenie zasad regulaminu. Dlatego też przed zamieszczeniem opinii należy zapoznać się z jego treścią.

Lichwa
@Iwona 05.07.2017 12:45
@Oszukany jeśli jakieś komentarze zostały usunięte, oznacza to, że zostały one zarchiwizowane przez administratora ze względu...

Wszystko bylo zgodne z treścia regulaminu ... A prawda w oczy kole.

sandrunia

co do odcinków z wypłaty to mi sporadycznie też coś się nie zgadzało, no ale proszę Was, w biurze też pracują tylko ludzi i mogą się pomylić. Zawsze po zgłoszeniu sprawy w ciągu kilku dni wszystko było wyjaśnione i wszystko się już zgadzało :) więc trochę wyrozumiałości.

Marysia

moim zdaniem najlepiej się samemu przekonać, bo właśnie ile osób tyle opinii, a też każdy ma inne subiektywne odczucia i to co dla niektórych jest akceptowalne pod względem np. mieszkania to dla innych jest nie do pomyślenia i nie zamieszkaliby tam za dopłatą. Ja byłam, wiedziałam żeby nie spodziewać się pokoju jak w Hiltonie - było bardzo skromnie, ale czysto i dało się normalnie żyć. JA pojechałam tylko na kilka miesięcy żeby jak najwięcej odłożyć i wrócić do Polski. No i nie było źle, jeśli chodzi o codzienne wydatki to nie oszczędzałam szczególnie, ale np. nie imprezowałam za bardzo albo nie jadłam na mieście co drugi dzień, bo wtedy bym pewnie za wiele nie odłożyła. Ogólnie polecam jeśli ktoś jedzie tylko odłożyć i wrócić do PL

Belfer

Ile osób tyle opinii i w sumie do końca nie wiadomo kto pisze prawdę?

nnn,,
@Belfer 04.07.2017 20:27
Ile osób tyle opinii i w sumie do końca nie wiadomo kto pisze prawdę?

prawda na forum zawsze jest negatywna.. jakby się ktoś pytał

turbo
@nnn,, 15.07.2017 11:29
prawda na forum zawsze jest negatywna.. jakby się ktoś pytał

TO PRACOWNICY ADECCO SĄ ZATRUDNIENI DO WPISYWANIA JAK NAJWIĘCEJ POZYTYWNYCH OPINNI

Kasia

ja dla odmiany pracuje w biurze w Polsce i nie narzekam. Wynagrodzenie adekwatne do stanowiska, firma jest duża, ale w miarę dobrze przebiega komunikacja. Jeśli chodzi o obsługę pracowników tymczasowych to jest to spora odpowiedzialność i trzeba nauczyć sobie z tym radzić :) Ogólnie u mnie w biurze jest dobra atmosfera, więc polecam

Zostaw opinię o Adecco Poland - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Adecco Poland