Adecco Poland

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 422 ocen.

Opinie o Adecco Poland

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Adecco Poland

MARTA

Qurewski NAGANIACZ po hu...ju jak hu....ój. 1/1000 ocena= 1

seb

Witam. Adecco od kilku miesięcy wystawia ogłoszenia, że potrzebni zbrojarze, montażyści fasad itp. No i od tych kilku miesięcy wysyłam cv i zero odzewu. Również kilku moich znajomych wysyła cv i również cisza. O ogłoszenia przez adecco są cały czas odnawiane. Może mi ktoś napisać, po co te ogłoszenia skoro i tak nie przyjmują do pracy (zbierają dane? )

Kicia
@seb 06.02.2018 09:15

Trzeba podejść do agencji bezpośrednio z Cv i się zapytać czy jest aktualna ta oferta pracy która Cię interesuje jeśli tak to masz rozmowę i może odrazu dostaniesz umowę. Ja wysłałam cv do innej agencji i też miałam zero odzewu więc po miesiącu czasu podeszłam osobiście babka wszystko wytłumaczyła i odrazu dostałam umowę więc moja rada podejść osobiście do agencji.

Kicia
@Kicia 22.02.2018 05:49

Seb to rada dla Cb gdy masz zero odzewu Pozdro

oszukany

Odradzam, zależności na kogo się trafi, moja bezpośrednia przełożona Ania z Krakowa złoty człowiek i tylko dlatego że starała się wszystko załatwić nawet za innych pewnie dlatego tak długo tam pracowałem, ale wszystko zależny od przełożonego w Warszawie. I tu się zaczyna jazda. W podstępny sposób wymieniono nam samochody na powypadkowe z problemami oczywiście Zarządzający projektem posłużył się swoim częstym narzędziem czyli KŁAMSTWEM. Bo miały być nagrodą za wydajność. Obiecywano premie za okres, za zwłokę z wypłatami, prezenty świąteczne i co? na święta brak wypłat, zwroty kosztów po 2,5miesiąca. Przetrzymano nas w gotowości do pracy z poleceniem żebyśmy bili na miejscu bo prace zaczynamy za tydzień, potem kolejna zwłoka, do środy bedzie baza i tak dalej przez 1,5 miesiąca aż do informacji że zostajemy zwolnienie. Oczywiście nie dostaliśmy ostatniej wypłaty. I wiele innych drobnych problemów. Nie polecam, nie popuszczę im niezapłaconych nam pieniędzy.

monk

Czy szacowne Adecco mogłoby w swoich biurach regionalnych zatrudniać osoby mające chociaż minimalne pojęcie o swoich obowiązkach? Uzyskanie tam czegokolwiek graniczy z cudem, panie nigdy niczego nie wiedzą, nic nie potrafią załatwić i pracują chyba w charakterze bibelotów.

Rookie

Od nowego roku będę wymagał od agencyjek jakiejś chociaż symbolicznej rekompensaty, przynajmniej zwrotu za dojazd, bo przyjeżdżając do nich generuje się im zyski umożliwiając rozbudowę baz danych, a oni często nie traktują ludzi z szacunkiem, są chamscy i oszukują. Tak więc będę bardziej biznesowo podchodził do takich spotkań i innym radzę to samo. Jest rynek pracownika i im często bardziej zależy niż nam na odbyciu rozmowy. Jak nic nie będą chcieli dać, to spotkanie może być w siedzibie potencjalnego faktycznego pracodawcy (i to też po wcześniejszym uzgodnieniu pewnych kwestii oraz w sposób niekolidujący z moją pracą), a do tego czasu możemy sobie porozmawiać przez telefon, jeśli akurat będzie mi pasowało.

anonymous
@Rookie 29.12.2017 20:42

Typowy przykład roszczeniowca...no comment

Camilla

Jumbo Veghel.Ktoś pracuje bądź pracował? mam kilka pytań !!!

Ewelonaa123

Hejoo ! ???? Mam pytanie. Jak z praca w Venlo w XPO. Jak z godzinami? Atmosferą w pracy? Najbardziej ciekawi mnie czy idzie zarobić, odlożyć I wrócić do Polski. Czekam na wasze opinie ????

Pozdrowienia
@Ewelonaa123 15.01.2018 14:49

Średnio. Musisz liczyc sie z duza rotacja pracownikow, wiec nie wiadomo czy zostaniesz na dluzej. Praca sama w sobie spoko. Ciezko cos odlozyc, jesli jestes na wiekowce i meszkasz na agencyjnym, ale wszystko jest do zrobienia. Na dobrą sprawe wszystko zalezy od Ciebie.

oszukany

Jestem bylym pracownikiem we wroclawiu i OSWIADCZAM STANOWCZO ZE - w biurze wroclawskim procuja osoby niekompetetne, aroganckie, olewajace swoje podstawowe obowiazki w stosunku do pracownikow tymczasowych. Przetrzymuja wyplaty , nie placa w terminie. Juz ponad 2 tyg. czekam na wyplate wynagrodzenia za IX.2017. Pismo z wezwaniem do natychmiastowej wyplaty zaleglego wynagrodzenia ... paniusia w biurze wroclawskim stwierdzila ze moge sobie wyslac poczta albo zawiesc do magazynu Amazon bo Ona NIE PRZYJMIE BO NIE I JUZ.!! Gdy chcialem nagrac na telefonie rozmowe z Nia jakis jej kolega zaatakowal mnie i chcial wyrwac telefon !! , a ... paniusia odmowila podania Jej nazwiska i stanowiska. (usunięte przez administratora) gora. W biurze NIC nie da sie zalatwic bo ... paniusie... za kazdym razem mowia ze nie sa KOMPETETNE !!!! Sprawe skieruje do PIH i PIP. I oficjalna skarge na pracownikow biura wroclawskiego do Centrali firmy. Chcialbym podkreslic ze to nie jednostkowy wypadek ale kolejny.

lukasz
@oszukany 26.10.2017 12:53

pracowalem praca ogolnie ok.zostalem bezpodstawnie zwolniony i do dzis nie otrzymalem dwuch zaleglych tygodniowek kordynatorka nie odpisuje na maile to jakas masakra pracowalem przez biuro adecco nie spodziewalem sie takiej patoli naprawde przestrzegam

Sylwka
@oszukany 26.10.2017 12:53

Cześć Oszukany... Mam pytanie.... Masz może kontakt do centrali biura Adecco? Jestem w podobnej sytuacji a nie znam maila do głównego biura. Pozdrawiam

Nienienie

Podzielam opinię z 3.8.17 , gdzie ktoś pisze o Oddziale w Gdańsku.Jedna osoba musi pracować za dwie, osoba kierująca oddziałem nie zna się na tym i jest niestabilna emocjonalnie. To wszystko wpływa na dużą rotację w tym oddziale

her flik

Byłem i ja na rozmowie i dokładnie taka sama gadka.A od następnego dnia po 2-3 telefony dziennie od tele- sprzedawców.Może wcale nie chodziło o zatrudnienie ???

nie warto!

Zdecydowanie nie warto iść nawet na jakąkolwiek rozmowę do tej "Agencji". Kilkukrotnie byłam i nigdy po takowej nie doszło nawet do spotkania z pracodawcą - wszystko odbywa się na "poziomie Agencji" (mam zarówno wykształcenie, jak i doświadczenie ale jak widać nie ma to NIC u nich absolutnie do rzeczy). Ostatnia rozmowa wyglądała w ten sposób, że po przyjściu do Agencji pan posadził mnie do salki, będąc "miłym", tu jest szafa, coś do picia bla bla, po czym kazał CZEKAĆ aż przyjdzie umówiona ze mną osoba. Po pół godzinie zdezorientowana czy warto jeszcze siedzieć czy już iść pytam czy ta pani przyjdzie, jak się okazuje 'NIE ZOSTAŁA O TYM POINFORMOWANA' że ja czekam... Pytania rekrutacyjne nie miały zbyt wiele wspólnego z pracą, czułam się jakby była ze mną przeprowadzana jakaś mało ważna ankieta telefoniczna. Pani mówiąc że mnie poleci, sprawiała wrażenie że 'i tak nic z tego nie będzie' choć mówiłam o moich kwalifikacjach przez telefon i nie są one małe. Nie warto tracić czasu nawet na rozmowę... Zdecydowanie nie polecam!

Ewelina

Kłamcy. (usunięte przez administratora) Człowiek stara się o prace, przyjeżdża spędza 5h -obiecują pracę(zapewniaja że praca będzie, żeby się nie martwić) po czym po 4 dniach dzwonią i informują że,, jednak nie zatrudnia,,. Panie, które pomagają wypełniać ankiety, pomagają tak aby jak najgorzej wyjść. Tutaj niby miłe, uśmiechnięte a tak na prawdę mają jeden cel.

Ja

Chcialbym tylko napisac ze panie obsługujące w kaliszu sa poprostu bezczelne aroganckie i zachowuja sie jakby nie wiem kim byly i jakie stanowiska obsadzaly to one sa dla nas a nie my dla nich prosil bym o przyjmowanie odpowiedzialnych pan na takie stanowisko a wszytkie formalnosci przebiegaly by sprawniej a nie karierowiczki

nick

Witam. Ma ktoś jakieś informacje na temat siedziby w Katowicach? Chodzi o pracę w amazonie w Sosnowcu.

Jakoś

Adecco to super firma, maja dużo ofert i to bardzo różnych.

Przemo
@Jakoś 19.01.2017 18:18

Super ,chuba ci sie cos powalilo!!!!!!!!!!!

Przemo

Nie polecam nikomu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przemo

Mialem okazje robic dla tej firmy .Zlodzieje i tyle!!!!

Xyz

OSZUSCI!!!!! OLEWAJA SPRAWY PRACOWNIKA.

Oswald

Zawsze mnie zastanawia ile takie firmy przycinają na każdym pracowniku i o ile lepsze warunki samemu by się wynegocjowało bezpośrednio z pracodawcą.

ass

To jak naprawdę jest w tym XPO Venlo? Jak wygląda zakwaterowanie, ja dostałem info o hotelu pod lotniskiem Weeze, wszystkie pokoje jednoosobowe zamykane na klucz. Mieszka ktos tam i pracuje i może się podzielić konkretną opinią?

jagers

Hejo, pracuje ktoś na komisjonowaniu ubran z guess??? podoba wam się??

lukasz
@jagers 31.10.2017 12:30

pracowalem praca ogolnie ok.zostalem bezpodstawnie zwolniony i do dzis nie otrzymalem dwuch zaleglych tygodniowek kordynatorka nie odpisuje na maile to jakas masakra pracowalem przez biuro adecco nie spodziewalem sie takiej patoli naprawde przestrzegam

OLO

narzekają CI, którym sie nie chce robic albo maja jakies olbrzymie wymagania i mysla, ze pojada zagranice robic przy biurku :D :D :Di zarobia 10 tys,. euro a prawda jest taka, ze dla pracownikow tymczasowych nie ma lekkiej pracy zagranicą i to się raczej nie zmieni, a Adecco nie jest złe ;)

Pracuś
@OLO 06.07.2017 09:11

OLO czy Ola :D Bo to różnica jak zrobić komuś łaskę a zrobić komuś laske :D

Maajk

Hejo, ktos pracuje lub pracowal na ubraniach guess z adecco prosze opinie o zakwaterowaniu ? Pozdro

D
@Maajk 14.10.2017 17:51

Ja pracuje lajtowo jest w

Helena

Witam! Mieszkam w Trochenhejmie, pracyję jako sprzątaczka biurowa oraz sprzątaczka w mieszkaniach https://www.eurabota.ua/jobs-in/norway/jobs-offered , wszystko jest dobrze no myślie w Polsce wyżywać taniej nieżeli tu, jest tu drogo, żeby kupić zasiłek lub zapłacić za mieszkania. Ale jeżeli zarabiać w Norwegii, a mieszkać w Polsce to będzie dobrze.

Student

Witam, zauważyłem ich ogłoszenie dotyczące pracy weekendowej w Szczecinie (prawdopodobnie jest to praca w Amazonie, po wpisaniu Adecco w przeglądarce wyskakuje mi Amazon). Wie ktoś coś na ten temat? Przejrzałem wcześniejsze opinie i dotyczyły one głównie pracy za granicą. Jeśli ktoś jest w stanie mi cokolowiek powiedzieć na ten temat będę wdzięczny. Pozdrawiam

Belfer

Wpisy na forum piszą jak widzę osoby które nie widzą nawet jak firma się dokładnie nazywa. To jest pracownik czy hejter?

pracownik
@Belfer 17.10.2017 11:30

A kto Ci dal prawo do opiniowania wypowiedzi innych bez zadnej znajomosci faktow !! Nie znasz nie wiesz TO NIE ZABIERAJ GLOSU !! Jestem bylym pracownikiem we wroclawiu i OSWIADCZAM STANOWCZO ZE - w biurze wroclawskim procuja osoby niekompetetne, aroganckie,olewajace swoje podstawowe obowiazki w stosunku do pracownikow tymczasowych. Przetrzymuja wyplaty nie placa w terminie. W biurze NIC nie da sie zalatwic bo ... paniusie... za kazdym razem mowia ze nie sa KOMPETETNE !!!!

saruman czarny

Czytam te komentarze i nie mogę się nadziwić. Ja współpracę z adecco wspominam bardzo miło. Żadnych pomyłek na salarisach, jeśli takowe się zdarzy od razu były przeprosiny i korekta przy następnym tygodniu dopłata ( bo tak są wypłaty w Holandii). Ludzie z biura stawali na głowie żeby pomóc w problemach nawet tych w których wcale nie musieli. Ogólnie w firmie i biurze rodzinna atmosfera. Widać co biuro to inni ludzie. Ja trafiłem świetnie. PS. Patrzcie co podpisujecie.

Mariusz

Myslę ze wszystkie pozyytwne wpisy to od pracowników adecco muszą pilnować swojego interesu bo to my na nich zaperdalamy ze aż nam pot z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kapie. To co oferują w polsce na rekrutacji to jedno a jak wyjedziesz za granice to drugie na domkach po 12 osób syf i brud, rdaze wszystkim zaszczepić sie na zółtaczke typ A i B bo możecie coś przywieść do polski z tego syfu! Miedzy nami sa tez ludzie z wyrokami za rozboje kradzieze usiłowanie zabójstwa oni niczego nie sprawdzają także jesteś zdany sam na siebie i trzeba uważać na wszystko! Pozdrawiam przez zadną agencje juz na pewno nie wyjade nie dam się okradać za tak ciezką pracę! Te gnoje zabierają ponad 50% naszych zarobków, np. Triten musiałem za prycze w zasyfionym pokoju zapłacic 300 ero, za tą sumę spokojnie można wynająć studio 30 m2 z ciepłą wodą i ogrzewaniem w pełni umeblowany. Banda złodzieji i tyle

Mariusz

Myslę ze wszystkie pozyytwne wpisy to od pracowników adecco muszą pilnować swojego interesu bo to my na nich zaperdalamy ze aż nam pot z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kapie. To co oferują w polsce na rekrutacji to jedno a jak wyjedziesz za granice to drugie na domkach po 12 osób syf i brud, rdaze wszystkim zaszczepić sie na zółtaczke typ A i B bo możecie coś przywieść do polski z tego syfu! Miedzy nami sa tez ludzie z wyrokami za rozboje kradzieze usiłowanie zabójstwa oni niczego nie sprawdzają także jesteś zdany sam na siebie i trzeba uważać na wszystko! Pozdrawiam przez zadną agencje juz na pewno nie wyjade nie dam się okradać za tak ciezką pracę! Te gnoje zabierają ponad 50% naszych zarobków, np. Triten musiałem za prycze w zasyfionym pokoju zapłacic 300 ero, za tą sumę spokojnie można wynająć studio 30 m2 z ciepłą wodą i ogrzewaniem w pełni umeblowany. Banda złodzieji i tyle

Klaudia

Dostal ktos juz przelew?

Klaudia

Dostal ktos juz przelew?

Bery

Firma spoko ale jak zawsze nie wszyscy są zadowoleni

Buszownik

Może nie mieliście szczęścia do roboty? Ja byłem kilka razy na robocie z Adecco i jestem bardzo zadowolony. Robota ciężka ale kasa wszystko wyrównała, jak si,e dobrze pracuje to i dobrze można zarobić!!

Jacek
@weg 03.10.2017 18:30

Właśnie przeglądam to forum i wyraźnie widać, które opinie to wrzutki pracowników tej Adecco, czy jak im tam. Brzmią podobnie " praca spoko, tylko trzeba chcieć,ble ble ble". Opinie krytyczne wyglądają na autentyczne, bo zawierają szczegóły, których nie wymyśli się na poczekaniu.

Mariusz
@Buszownik 03.10.2017 15:58

Ty gamoniu ty byłeś zadowolony, a z czego???!! może jesteś podstawiony w wolnej chwili zrobiłeś sobie pozytywny wpis, na pewno jesteś zatrudniona w adecco! Takie pytanie dlaczego pracownicy z adecco nie jezdzą do pracy do fabryk jak to oni mówią za 6000 zł, Jak dostaniesz wypłate po potrąceniach tylko jeszcze nie wiem za co bo nikt mi nie mogł w sposób logiczny tego wytłumaczyć , a dostałem 700 euro za miesiąc tyrania! Transport , jedzenie lunch miał byc na koszt pracodwacy, nocleg również! tylko zasady na miejscu się expresowo zmieniły!!!!! Mam nadzieje że gnoje za to mi zapłacicie ale już w sądzie. Eldorado już się skończyło bo dostajesz 5 euro/h, jesli ktoś ma możliwość wyjazdu do szawajcarii lub norwegii bo tylko polakom tam się jeszcze opłaca. Niech ktoś napisze ile tam jest rosjan, ukraińców, albańczyków w tych niemczech czy austrii - oni zarabiają jeszcze mniej od nas! Teraz mozna tylko oszczędzić na sile roboczej - polacy już im za duzą grymaszą bo jest to dla nas nieopłacalne!!!! To jest cała prawda o wszystkich agencjach pracy w polsce, w tej chwili łapią każdego pracownika byle tylko chciał wyjechać i już go mają, bo jak bedzie słabo pracował to boss wyperdoli a za transport i nocleg już polaczek bedzie musiał zapłacic!

Bomba

Witam, Chciałem zapytać czy ktoś z użytkowników był lub jest w Islandii jako operator CnC przez Addeco ? Jak to wygląda? Miałbym parę pytań odnośnie tego wszystkiego, pojawiło się ogłoszenie i zastanawiam się nad aplikacją. Pozdrawiam

Belfer

Konkurencja czuwa i na bieżąco inspiruje ludzi do pisania.

aga
@Belfer 14.09.2017 10:19

Jaka konkurencja. I tak wszytkie te agencje to jedno badziewie. To było dobre takie fuchy za granico ostatni raz 10 lat nazad jak w Polsce byli jeszcze inne niższe cen jak dziś. To chłop muj robił za granico i przysyłał 4000 - 5000 zł co miesionc. A w Polsce się zarabiało 800 - 1000 zł. Co prawda w Polscw zarobki dużo nie wzrośli bo sie zarabia 1500 zł ale tere chłop był na norwegi to lipa a nie praca, nie tylko że nie było nadgodzin jaki kiedyś ale nawet godzin do całego etatu se mug pomażyć. A za pokój kidyś płacił 2000 koron a tera 6000 koron, ceny w skleach tyż wzrośli tam na potenge i z ledwo mug mi przysłać 1500 - 2000 zł. To śmich tera w Polsce nie piniondz i kazała mu wrucić do domu.

tede
@aga 14.09.2017 12:50

Naucz się buraku pisać. A jak ci za mało wysyłał to trzeba było [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na ulicę wystawić!!!!!!!!

Ally

Adecco to jedna z najgorszych agencji. Stanowczo odradzam. Po pierwsze 0 kontakt telefoniczny, żeby się dodzwonić w jakiejkolwiek sprawie to trzeba mieć naprawdę anielska cierpliwość tym bardziej żeby coś załatwić. Mam wrażenie, że ludzie, którzy tam pracują nie mają pojęcia o tym jak się tam znaleźli, nie potrafią nic załatwić, trzeba chodzić i się prosić, a nic to nie daje. Co do wyplaty każdy dostaje inną nie wiem od czego to zależy aczkolwiek po przepracowaniu tylu samych godzin pensje roznia się diametralnie od siebie. Minusów jest o wiele więcej, a pozytywów nie dostrzegłam żadnych. Stanowczo nie polecam!

Bingo

@Czesiu Może mi odpowiesz od kiedy to agencje zatrudniają na umowę na czas nieokreślony? Wszystkie agencje potrzebują ludzi do pracy za granicą ponieważ generalnie wszędzie potrzeba pracowników. Nie jest więc nowiną, że dużo jest pracy w Norwegii.!!

marian
@Bingo 11.09.2017 09:31

Tak potrzeba pracowników przynieś podaj pozamiataj a werbują cie jako fachowca. Ale nie to by było najgorsze jak by do rwy nędzy to nie były daremne rwane zlecenia z przestojami i z podatkiem 36% i ściąganiem za kwaterę 3000 zł miesięcznie nawet jak pół miesiąca albo i więcej nie było roboty.

Czesiu

Ale bzdury każdy kto robił w adecco wie jaki tam jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] umowy śmieciowe itd roboty w Norwegii masa ale nie przez adecco znam nie jeden przypadek który tu przyjechał i siedział miesiąc w domu dwa już teraz są w takiej desperacji ze nawet ludzi bez języka biorą

Bodzio

Adecco Poland to kolos na rynku pracy, dadzą radę!

Karol

Chyba coraz gorzej dzieje się wewnątrz Adecco. Wymiana osób jak na taśmie produkcyjnej. Uważajcie na ogłoszenia pracownik administracyjny.

Bonifacy

Czy jesteście pewni, że nie można polecić agencji innym? Czy to tylko w celu wstrzymania napływu nowych chętnych? Lista ofert pracy w Adecco jest dość długa.

jaro

Pracuje ktoś w Islandii na elektrowni geotermalnej przez Adecco???

Belfer

Adecco Poland działa w tej branży od kilkunastu lat. Gdyby choć trochę było prawdą to agencja miałaby poważne kłopoty.

Iwona

Czy ktoś z forumowiczów może podzielić się swoimi doświadczeniami związanymi z pracą w Adecco Poland? Jak dokładnie wyglądają warunki zatrudnienia na stanowisku rekrutera? Czy z racji na międzynarodowy charakter firmy, wymagana jest znajomość języka obcego? Każdy merytoryczny, rzetelny komentarz może być cenny dla przyszłych kandydatów.

Bronek

Najlepsza agencja nie poradzi sobie z niektórymi ludźmi dla których rozrabianie i picie są na pierwszym miejscu. Ja mam dobre wspomnienia ze współpracy z Adecco, ale ja idąc do pracy nie oglądam się na nikogo tylko ostro pracuję. Zawsze dogadam się z innymi.

Nietaktowny

Po lekturze opinii wyglada na to, że zdania są bardzo podzielone . Te same sprawy są inaczej odbierane, czyli norma.

o

Praca w Oddziale w Gdańsku- nadgodziny, praca za dwie osoby, brak profesjonalizmu przez osobę kierującą oddziałem. Omijać.

Wryjjej

Masakra krotko mowiac. Mam nadzieję że Wydra jak i inni pseudopracownicy z biura zostaną wyrolowani tak jak ludzie przyjeżdżający zarobić a dostający gówno.

Maniek

Czy jesteście pewni, że nie można o agencji napisać coś pozytywnego?Sądzę, że wiele wyszło im dobrze a czasami coś nie wypali jak to w życiu. Każdy jest dorosły i może ruszyć głową jak jest taka potrzeba!

KatHan

Ja bardzo polecam Adecco. Nie pracowałam z nimi za granicą, ale w Amazonie i miałam super kontakt z tymi ludźmi. Jak był jakiś problem zawsze pomagali. Teraz znowu do mnie zadzwonili z ofertą pracy w Amazonie (z nr 22 2508000) i jakbym nie była za granicą chętnie bym tam poszła znowu, bo dobrze się tam zarabialo, chociaz jest to praca dla chcacych pracowac. A że akurat mam przestój tutaj w pracy w Holandii i czegoś szukam, pani z tej infolinii się dopytala o moja sytuację i od razu zaproponowała mi inny kontakt do adeco, gdzie szukają do Holandii i może mnie zatrudnią w Tillburgu. Można? Można!

Zostaw opinię o Adecco Poland - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Adecco Poland