CZESC,chcialbym sie dowiedziec czegos od osob ktore pracowaly w firmie NL-JOBS oferuja prace w holandii
jestem zainteresoany ta firma ...prosze o szczere opinie dzieki
praca jest na akord a mówią że na godziny.są takie normy że strach,kapo liniowe i nad liniowe chcą wywalić człowieka z pracy najlepiej zaraz jak odpracuje koszty firmy.jak ktoś się wybiera do pracy w holandii z firmą nl jops z białegostoku to radzę się głęboko zastanowić.obiecują ponad 7euro na godzinę ale zabierają lwią część na mieszkanie i ubezpieczenie i przejazdy.nie dajcie się zrobić w człona i omijajcie ich szerokim łukiem,trzymajcie się z dala od grinpaku.byłam i wiem co piszę.
uwazajcie jak nie dotrzymacie terminu umowy i wcześniej bedziecie chcieli zjechać do Polski bo jest kara 150 euro i jeżeli wracasz wlasnym transportem to i tak ci potracaja podroż w obie strony
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-02-26 19:47:33odpowiedz
|
hej pracuje tam obecnie juz ponad 1 5 roku i jest tak sobie zalezy gdzie trafisz i na jaka szklarnie ale ogolnie wiekszosc ma Cie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak robisz to sie liczy reszta nie ma znaczenia placa na czas przy 40h masz 200 jurkow Pomysl Pozdro R.
Witam,
Pracowa�em przez NL 4 miesi�ce. Pracowa�em na szklarni z kwiatami. Biuro oceniam na godne zaufania. Jedyny minus to że jak sie jedzie pierwszy raz trzeba jechac firm� przewozow� Grand Tour Venus napotka�em tam niemi�ego kierowce busy s� krótkie nie ma miejsca na bagaże. Ogó�em NL-jobs jest dobrym biurem serdecznie polecam!! :)
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-05 12:09:58odpowiedz
|
Witam,
Pracowalem przez NL 4 miesiace. Pracowalem na szklarni z kwiatami. Biuro oceniam na godne zaufania. Jedyny minus to jak sie jedzie pierwszy raz trzeba jechac firma przewozowa Grand Tour Venus napotkalem tam niemilego kierowce busy sa krotkie nie ma miejsca na bagaze. Ogolem NL-jobs jest dobrym biurem. Co tydzien jest ktos z biura w firmie w ktorej sie pracuje takze kontakt z biurem jest bardzo dobry warunki mieszkalne uznaje jako dobre jesli chodzi o platnosc to tez nie narzekalem ogolnie polecam biuro NL-jobs
Witam pracowałem w tej firmie 3 miesiące i jest całkiem ok.Pracowałem na szklarni i rzeczywiście jeżeli robisz co do Ciebie należy nikt nie ma do Ciebie pretensji.Przerobisz 40 godzin 200 euro masz na bank.Im więcej godzin tym lepiej widomo jedzie się zarobić.Pieniądze wakacyjne równiez wypłacane co do złotówki.Jbyłem zadowolony i polecam to biuro.Pozdrawiam
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-05-16 19:43:36odpowiedz
|
witam.Też pracowałem z nl-jobs (raczej ANAL JOBS) :) mówicie że za 40 godzin macie 200E?to powiem tak.....ja zmieniłem firme i mam 270E za 40 godzin co wy na to?
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-05-22 16:00:42odpowiedz
|
to podaj kolego co to za firma tyle płaci :D
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-05-27 12:57:53odpowiedz
|
Witam jedzie ktoś w niedziele z NL Jobs z Warszawy do Maasland
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-06-25 16:32:40odpowiedz
|
NL Jobs jako pośrednik mieści się w normie, jednak jak większość nie jest ono uczciwe, a takiego szukać jak ze świeczką.
Płace są małe ale na czas. Płace są porównywalne do większości biur w Hol. Godzin w sezonie dużo (średnio 43-60), poza sezonem mało (ok. 30), ale przynajmniej nie robia tak jak inne firmy, które nawet jak nie ma pracy to trzymają ludzi na domkach niewiadomo po co i ściągają następnych pracowników.
Plusem tej firmy są ładne mieszkania (choć są oddziały gdzie warunki są troche gorsze) i to, że zarządcy starają się trzymać na nich porządek. Być może niektórzy zaczną tu wypisywać głupoty w stylu, że "kary za wszystko" ale to akurat moim zdaniem jest plus ponieważ sory ale 50% Polaków, którzy jadą do Hol. jadą chyba w zupełnie inym celu niż praca. Mam tu na myśli:
1.ćpanie, palenie trawki, picie
2. zdrada i kurestwo.
Jeżeli człowiek jest wporządku to nawet z koordynatorami da rady sprawę załatwić, a jak jedzie z w/w powodów to taki koordynator ma rację, jak go olewa.
Do plusów zaliczyć trzeba to, że dojazd do pracy jest w miarę dobrze zorganizowany.
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-08-01 00:17:04odpowiedz
|
ja pracowałam w Masadijk w grend paku pakowanie pomidorow beznadzieja wymagają norm gdzie wczesniej nikt nas o tym nie informował liniowe jak w obozie wiedzą jak podejść do ciebie a potem zakapować podchodzi iszybciej do toalety zabardzo nie morzesz iść .liniowe to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ania i Wiola a ta cała Magda też niezle ziółko przyjdzie na tasmę chwilę popracuje i sie zmęczy niech pracuje jak inni Nie RADZE TAM JECHAC
Witam. Ja pracowalem w NL na szklarni agro care 3 a mieszkalem na hotelu w Spaenbreak. Jestem zszokowany duza iloscia pozytywnych opinii na temat tych zlodziei, pewnie pisza je Mirek i Hanka pracownicy NL. Mnie pierwsze co przychodzi na mysl jak pomysle o tej firmie to calkowity BRAK SZACUNKU wobec drugiego czlowieka i WYZYSK. Jezeli chodzi o prace na szklarni to nie narzekalem na nic poza mala iloscia godzin. Natomiast to co dzieje sie na hotelu Sluthouse to kpina. Mirek i Hanka to najbardziej bezczelni i niekompetentni ludzie na swoim stanowisku z jakimi sie spotkalem(a bylem w 5 roznych firmach). Człowiek jest dla nich zwyklym scierwem, szmata, ogolnie dla NL-a jestes narzedziem do zarabiania pieniedzy, ktore trzeba jak najbardziej wyegzystowac i zgnoic. I Mirek i Hanka maja jedna zlota mysl- powiedziec to co chcesz uslyszec, zebys sobie poszedl aby mogli w spokoju pic kawe i jesc ciastka, a i tak nic nie zalatwia. Naprawde nie wiem co miesci sie w ramach 90 euro miesiecznie ktore placi sie za serwis bo poza tym ze raz w tygodniu ktos z biura przyjedzie na kantyne to nie robia ludzie z biura totalnie nic. Jak bylem to koles z biura byl chory to czekal tydzien az go ktos do lekarza zawiezie bo Mirek powiedzial mu ze zrobi to jutroi i pojechal na urlop. Tak sie wlasnie traktuje ludzi w NL. Jak poszedlem do Hanki po zaliczke na ktora bylem zapisany, okazalo sie ze jej nie ma dla mnie, gdy poweidzialem ze mialem obiecana przez MIrka (przy niej zreszta) i ze nie mam ani centa na jedzenie powiedziala ze dostane za godzine a nawet nie bylo jej za godzine w biurze. To jest wlasnie ich ulubiony sposob-powiedziec to co chcesz uslyszec i olac. Jezeli chodzi o mieszkanie na hotelu to poza drakonskimi karami za wszystko(np. 230 euro za przetrzymanie bilarda), gdy placi sie 75 euro tygodniowo wymaga sie troche wiecej. A jest tak ze wykrecaja pokretla w pralkach od zmiany temp zeby prac tylko w 30 stopniach zeby pralka nie zarla za duzo pradu, wiec rzeczy mozna co najwyzej odsmrodzic a nie wyprac. Ogolnie to popracowalem w NL 4 tygodnie po czym poweidzieli mi ze mam zjechac do Polski bo nie maja juz dla mnie pracy( a wyrabialem zdecydowanie ponad norme przy zbieraniu pomidorow). Oczywiscie kwota za busa zostala odjeta od mojej pierwszej tygodnioowki za hotel rowniez placilem, tak wiec przy 35 godzinach w tyg wyszedlem na czysto po 4 tyg jakos 300 euro. Co najciekawsze zwolnili w 2 tygodnie 16 osob bo nie bylo dla nich pracy(argument brzmial ze jestesmy studentami wiec niedlugo i tak zjedziemy wiec mamy zjezdzac juz teraz) a caly czas sprowadzali nowe osoby. Dla NL najwazniejsze jest zeby im placic za busa i zeby nie bylo wolnych miejsc w hotelu bo to dla nich strata kasy. To ze ty nic nie zarobisz to twoj indywidualny problem. Mam nadzieje ze uratowalem swoja opinia chociaz jedna osobe prze popelnieniem olbrzymiego bledu jakim jest wybor NL-job.
Pracowałem tam 3 miesiące W Agrocare na szklarni nr1,zgadzam sie w 100% z wypowiedzią Marcina K.!!!Nic dodać nic ująć!
LUDZIE UNIKAJCIE TEJ FIRMY!!!!!
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-09-17 20:19:19odpowiedz
|
Na szklarni Agro na 1 nie ma godzin, 35 ha to góra, a wbiurze mówią że to się mieści w normie a przecież nie jechałem tam żeby siedzieć na domku czy hotelu tylko pracować.Co do koordynatorów to zgadzam się z tym co piszecie!!!!!
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-10-14 20:18:49odpowiedz
|
to dobra firma ja tam pracowałam 8miesiecy na szklarni przy pomidorach jako drajerka firma jest o.k. i można zarobić
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-10-14 20:18:59odpowiedz
|
to dobra firma ja tam pracowałam 8miesiecy na szklarni przy pomidorach jako drajerka firma jest o.k. i można zarobić
14 miesięcy pod sygnaturką nl job i kesgro. Co stwierdzam? Chcesz pracować, będziesz pracował.Ale uciekaj z hotelu jezeli chcesz zostac tam na dłuzej, albo zaszyj się w pokoju. Bo praca jak praca, wiadomo, na szklarni jest cięzko i gorąco.Jak komuś z kierownictwa, albo brygadziscie, któremu palma odbiła podpadniesz to masz przegwizdane, ale to też jest wszędzie. Płacić płacą (czasami jakieś opóźnienia były)... Chcesz coś załatwić? Jak Cię lubią Holendrzy, ewentualnie menagerom włazisz w tyłek to załatwisz. Mieszkać na hotelu? never again . Raz krótko wystarczyło. Nie chodzi o zarządców tylko o zbyt dużą dawkę patologii, ale kto co lubi. Ogólnie ta agencja nie jest zła, ale nie dłuższą mete. Na wyjazd wakacyjny, max do pół roku. Dla osób sezonowych. Dla tych co chcą zostać na dłuzej, na stałe w Holandii dobry start. Pracujac u nich, mając stały, pewny dochód, ale jednocześnie będac "niezależnym prywatnie" można sobie w między czasie znaleźć normalną robotę i zacząć żyć jak "człowiek" :) ogólnie - polecam
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-08 14:25:36odpowiedz
|
witam. chcialabym sie dowiedzieć ile na tydzień placi sie za pokoj? ja z chlopakiem chcemy wyjechac ale mamy pewne obawy ze wzgledu na ilosc negatywnych opini na temat tej firmy;-(
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-09 16:38:15odpowiedz
|
Nie radze jechac do NL JOB pracowalem tam ponad 2 lata w tej chwili za pokoj placisz 75euro tygodniowo +10 euro dziennie za dojazd + 8 euro dziennie za nadzur alarmowki to jest taka linja palantow z biura ktura ma cie zawiesc do lekarza ale nigdy nie dowiozo bo ich twoja choroba nie interesuje potrafio cie zastraszac policjo albo wlepic mandat 230 euro za to ze palanta obudziles o 5 rano ta firma to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zlodziejstwo zastraszanie ,gnembienie ,nenkanie ,mobbing wszystkie pozytywne wypowiedzi to piszo osoby podstawione z Biura .SZMACIAKI
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-09 18:58:39odpowiedz
|
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-10-14 20:18:59
zarobic to mozna na szklarni jak dasz dla szefa D 2010 rok na wlasne oczy widze jak kobiety po pienciu dniach pracy na szklarni pakowaly sie z placzem muwionc ze byly molestowane i namawiane do uprawiania seksu przez szefow byly w biurze ze skargo powiedziano im Jak chcesz pracowac to masz robic co szef ci kaze a jak nie to wyjazd do polski
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-09 20:32:16odpowiedz
|
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-08-01 00:17:04
ja pracowałam w Masadijk w grend paku pakowanie pomidorow beznadzieja wymagają norm gdzie wczesniej nikt nas o tym nie informował liniowe jak w obozie wiedzą jak podejść do ciebie a potem zakapować podchodzi iszybciej do toalety zabardzo nie morzesz iść .liniowe to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ania i Wiola a ta cała Magda też niezle ziółko przyjdzie na tasmę chwilę popracuje i sie zmęczy niech pracuje jak inni Nie RADZE TAM JECHAC
Magda Greenpack to nie jest pracownik NL JOBS ´-to pracownik Greenpak jest kochanko glownego szefa greenpack kiedys pracowala dla NL na tasmie tak jak wszyscy, ale awansowala za ¨,D´
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-09 20:32:36odpowiedz
|
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-08-01 00:17:04
Magda Greenpack to nie jest pracownik NL JOBS ´-to pracownik Greenpak jest kochanko glownego szefa greenpack kiedys pracowala dla NL na tasmie tak jak wszyscy, ale awansowala za ¨,D´
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-09 22:23:00odpowiedz
|
witam . zgadzam sie z wami to banda zlodziei ten caly NL JOBS Mafia.´- opiekunowie jacy opiekunowie tam musisz sam se radzic niodpowiedzialni ludzie , banda cwaniaczkow z nimi sie nie dogadasz w zaden sposub ha, w wlepianiu kar to zajmujo pierwsze miejsce z wszystkich firm najmniejsza kara to 230 euro traktujo cie jak psa , wysmiwajo sie z ciebie NIE POLECAM NIKOMU
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-11 12:43:18odpowiedz
|
Pracowałam przez NL JOBS 1,5 i sama odeszłam bo chciałam poszukać czegos lepszego i trafiłam na firmę Hands To Work i teraz załuje ze z nl jobs zrezgnowałam ,mieszkałam w naddwijku i warunki mieszkalne były ok najpierw pracowałam w firmie PLV P.LOOIJE ale jesli bedziecie mieli tam trafic to od razu mówicie w biurze ze chcecie inna prace bo ta firma zeszła totalnie na psy godzin nie ma czekasz na telefon do 23 w nocy zeby sie dowiedziec czy idziesz do pracy czy nie rok czasu tam wytrzymałam i poszłam na nocki na LOOIJE TOMATEN godzinki były fajne dostawałam po 230 euro przelwu a jsli chodzi o pracowników biura czy tez alarmówki to szanowni panstwo kazdy jest człowiekiem i nie raz wcale nie dziwie sie im ze daja kary bo jak np ktos zadzwoni do nich o 3 nad ranem i pyta czy moze przyjąć gosci to chyba lekka przesada ..,,,jak chciałam jechac do lekarza to nie było zadnego problemu wieczorem zadzwoniłam na alarmówke i powiedziałam ze chce isc do lekrza nie było zadnych wymigiwań ani Piotrek ani Janusz nigdy nie maja problemu zeby ci w takch sytuacjach pomóc .Piszcie co chcecie ale nl jobs wypłaca co tydzien wypłaty macie oplacane ubezpieczenie i odkładane wakacyjcyjne i w tej firmie miałam pewnosc ze te pieniązki nigdzie nie znikną i tak było było wiedz jak tylko zacznie sie sezon wracam do NL JOBS bo nie jest zła firmą a warunki mieszkaniowe naprawde nie sa najgorsze .....
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-12 20:15:57odpowiedz
|
twoja wypowiedz mija sie zprawdo po pierwsze to NL JOBS nie ma mieszkan na NAADWAJKU trzeba wkoncu przestac tankowac i myslec realnie
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-17 14:32:58odpowiedz
|
witam. na stronie NL-Jobs pisza zeby minimalnie wziaść ze sobą 50euro ale jak ktoś wcześniej napisał że po przyjeżdzie płaci sie 10euro codziennie na dojazd do pracy i 8 euro alarmówki czyli 18 euro codziennie nie licząc 75euro za mieszkanie tygodniowo to te pieniądze zabierają nam z pierwszej wypłaty czy trzeba wziąśc dużo więcej pieniędzy ze sobą? jeśli mieszka sie w pokoju we2 osoby to w sumie razem płaci się 75 euro czy każdy po tyle płaci? prosze o szczere odpowiedzi
ogolnie jest fajnie ludzie i atmosfera jest ok, ale za granice z mojego punktu widzenia jedziesz glownie po to aby zarobic ,a co jest ciezko poniewaz stawka netto dla osoby powyzej 23 roku zycia wynosi 5 euro wiec wybiezcie sami po co jedziecie bo to wasza sprawa
Odciągają Ci z wypłaty: Dojazd busem grand tour venus, do Holandii i z Holandii ( przy pierwszej lub drugiej wypłacie) ok 80 e za mieszkanie i ok 18 za ubezpieczenie, nic więcej. No oczywiście po za ewentualnymi karami;D Ogólnie polecam firmę, mieszkałam na hotelu w spanbroek rok, ogólnie wiadomo niektórzy patologia. Ale są tam również fajni ludzie:) Praca zalezy od firmy i wiadomo ze w sezonie najwięcej godzin teraz się nie opłaca tam siedzieć. A jeżeli chodzi o koordynatorów różnie bywa. Ogólnie nie miałam problemów.
Witam! Ja pracowaÅ�em w ostatnie wakacje w szklarni z pomidorami u Lansa. Powiem tak co do kasy to wczeÅ�niej wszystko jest dobrze opisane. Dostajesz cetla ale nikt Ci nie wytÅ�umaczy gdzie co i jak. MogÄ� CiÄ� jebaÄ� jak chcÄ� a Ty i tak nie dojdziesz do tego. Jednemu biorÄ� za coÅ� nap 2,5 euro a drugiemu nie NIE WIEM DLACZEGO. Ja opisze dwie sytuacje. Pierwsza! Nie byÅ�o akordu (jak nie masz akordu to masz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a pÅ�acÄ� za godzinÄ�) i Piterek który jest szefem od zbierania pomidorów nie daÅ� rÄ�kawiczek po przerwie, zgniÅ�e pomidory trzeba byÅ�o podnosiÄ� goÅ�ymi rÄ�kami. Druga sytuacja. ByÅ� koniec sezonu i Å�ciÄ�gnÄ�li 20 chÅ�opaków z Polski. Przez pierwsze 4 dni tak dali im w dupÄ� że ledwo chodzili, pracowali bardzo ciÄ�żko ale godzin zbytnio nie byÅ�o a w piÄ�tek kazali im nie przychodziÄ�. Czyli nawet nie zarobili w pierwszym tygodniu na busa i mieszkanie. Traktowali ich jak woÅ�y robocze albo i gorzej... Czasem to wyglÄ�daÅ�o jak obóz pracy tylko im broni brakowaÅ�o. ZDALA OD LN jobs i od Lansa jak już znajdziecie siÄ� w Holandii
widoczny ale nie po��czony z profilem - 2010-12-01 19:51:37odpowiedz
|
cze��.pracowa�am przez firm� nl job.pracownicy Z pocz�tku próbuj� wywrzec dobre wrażenie na przysz�ych pracownikach.Z czasem wida� ich g��bokie ,,zaangażowanie\'\' w najważniejsze sprawy pracownika ignoruj�c w wi�kszo�ci zg�aszane potrzeby i sprawy.Za zbyt cz�ste zawracanie,,g�owy\'\' oczywi�cie kara i nie zawsze zostajesz o tym powiadomiony ,w�a�ciwie to to potrafi� najlepiej.Dowodem jest fakt gdy zdarzy�o si� nam mi�� problem z dojazdem do pracy alarmówka zlekceważy�a ten fakt ,uznaj�c to za nasz problem groż�c kar� nietylko osob� która dzwoni�a a także osoby wraz z ni� dojeżdzaj�ce do pracy.Nieradz� informowa� o wcze�niejszym odej�ciem z firmy pracownicy nl job-u postaraj� si� żeby to nast�pi�o wcze�niej niz planujesz wlepiaj�c ci kar� i wpisuj�c na tzw czarn� list� uniemożliwiaj�c w przysz�o�ci powrót do pracy przez ta firm� zabieraj�c oczywi�cie jeszcze wakacyjne ,przecież nl job nie może by� stratny!.Swoj� decyzj� t�umacz� nag�ym brakiem pracy .W�a�ciwie nie potrafi� wyt�umaczy� logicznie swojej decyzji k�ami�c .Tak dzieje si� również z niewygodnymi dla nich osobami wysy�aj�c na urlop a nast�pnie zwalniaj�c.gwarancje pracy maj� kapusie.Zdanie o tej firmie mia�am dobre ,zmieni�o si� w momencie gdy post�pili lekko mówi�c po chamsku pozbywaj�c si� mnie jako pracownika niezgodnie z przepisami.
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-12-08 14:27:09odpowiedz
|
wybieram sie do pracy przez ta firmę i widzę jest dużo negatywnych opini na ten temat przeglądam te forum i przez dłuższy czas nikt nic nie pisze.wygląda jakby dobrze o tej firmie pisali tylko z biura .
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-12-08 14:34:00odpowiedz
|
Nl dzieli ludzi na normalnych i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przemyśl zanim wyjedziesz .
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-12-08 14:40:37odpowiedz
|
ciekawe pod jaką kategorie trafisz nl nie ma psychiatryka .w biurze tam nie żle zalewają z każdego
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-12-08 14:40:42odpowiedz
|
ciekawe pod jaką kategorie trafisz nl nie ma psychiatryka .w biurze tam nie żle zalewają z każdego
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-12-08 17:29:30odpowiedz
|
nl jobs wszystkich ma za glupcow,,,,,ryjo z kazdego,,,,,,,,to so pol muzgi ......dla nich to fajna zabawa gnojenie drugiego czlowieka Ostrzegam wszystkich ///// omijacie to firme jak najdalej --------
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-12-09 00:56:52odpowiedz
|
masz racje człowieku uważają się za porządną firmę a to banda kretynów i to nie piszę żeby się mścić ale tak jest.
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-12-10 23:16:37odpowiedz
|
pracowałam przez nl jobs i najgorsze co mnie spotkało to hotel na hook van holland i niektórzy ludzie tam mieszkający .Nie życzę nikomu tego co mnie spotkało od strony niektórych rodaków.
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-12-10 23:55:26odpowiedz
|
cześć Hotel ten ogólnie ma złą opinię ,a wszystko przez ludzi tam mieszkających .mnie sie ogólnie dobrze mieszkało .Uważam gdyby było mniej patologii ,i,,życzliwych"'opinia osób mieszkających tam niebyłaby taka zła.
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-12-17 11:32:33odpowiedz
|
tam pracują.Uważam że skoro pracowników karzą za różne głupstwa i przeprowadzają kontrolę ,to samo powinno odnosić się do opiekunów,koordynatorów a pracownicy również zgłaszaliby zastrzeżenia odnośnie pracy danych osób .
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-12-17 11:59:24odpowiedz
|
opiekunowie hotelu nie są osobami godnymi zaufania mimo ich deklaracji o bezstronności co do wydawanych opini,decyzji nie jest tak ale czy tak być powinno .Są zatrudnieni do wypełniania określonych obowiązków .Uważam że powinna być przeprowadzana kontrola opiekunów,koordynatorów a pracownicy zgłaszali by wszelkie uwagi odnośnie tych osób ,ich pracy .Zajęliby się obowiązkami a nie romansami z pracownicami.To odnosi się również do pracowników biura .Banda kretynów !
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-12-21 13:36:29odpowiedz
|
Witam pracowałem przez ta agencje i praca była spoko, trochę mało godzin było na początku. Praca Holandia
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-12-25 02:43:15odpowiedz
|
pewnie niezbyt długo,zresztą każdy ma inne doświadczenia
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-12-25 02:43:19odpowiedz
|
pewnie niezbyt długo,zresztą każdy ma inne doświadczenia
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-12-28 17:54:40odpowiedz
|
Trzeba pracować dłużej aby móc się wypowiadać na ich temat bo jężeli ktoś przepracował góra miesiąc to wiekszości spoko praca bo nie zdążyłeś aż za bardzo poznać lepiej zasad panujących w tej firmie
jestem zainteresoany ta firma ...prosze o szczere opinie dzieki