Garmond Press
Hahaha. Tak, GarmondPress to jest bagno rzeczywiscie. Kierowca z wlasnym samochodem na wejsciu nie dostaje zadnej umowy, za to podpisuje weksel in blanco. Z kim nie pogadasz z pracownikow mowi "odpusc sobie!" :)
RB jak Reckitt Benckiser i szefowa HR A
Zdecydowanie!
Za nieszanowanie pracowników.
Za nadgodziny ku chwale firmy.
Za wypiep rzanie na bruk w pt popoludniu, gdy z towaru pozadanego
nagle stajesz sie smieciem.
Za to jak pracownika wykolowac, oszukac, wykorzystac. Maja potencjal!
Commercial Union TFI
Dziękuję Bogu, że tam już nie pracuję....dyrektor - pajac, który nie ma o
niczym pojęcia, a lansuje się u bóstwa, jak tylko może,i uprawia mobbing na
całego, reszta pracowników - też....gorzej niż w horrorze. Jestem osobą
wytrzymałą psychicznie, jednak to, co się dzieje w tej firmie, można porównać
tylko z najbardziej koszmarnym snem, nie polecam nikomu.
Najgorsza firma wymiany okien ODRADZAM okolice POLIC i SZCZECINA. Handlowo-Usługowa EWA C. Okna najniższej jakości ceny wygurowane 3 do 5 razy składanie reklamacji w okresie 4 miesięcy czas oczekiwania od złożenia reklamacji to od 2 tygodni do 4 tygodni.. i osobistym wstawianiu się w biuże z 3-4 razy aby zmusić do naprawy usterki
JESZCZE NIE ROBILIŚCIE NA TARTAKU EUREX-- PRACA ZA NIEWOLNIKA-TRUDNO TO OPISAĆ.DZIWIE SIĘ,ŻE NIKT SIĘ ZA NICH NIE WZIĄŁ..
HMM,JEDNAK W POLSCE TEŻ SĄ OBOZY PRACY...
wiem-tak połowa ludzi robi na czarno,brak odzieży ochronnej,wypłata co 3 miesiące rób ,rób-jak jesteś głupi..........
Ps.jakie on ma układy,że nikt si za niego nie weźmie?.........
Walter Services Polen okropność szefowie brak profesjonalizmu Anka, Marcin, Eryk, kilku liderów nie polecam małe stawki, sami nic nie robia ale od innych wymagaja a żeby jakieś premie podwyżki to nie bo oni za mało dostana
Firma Olimp z Myslowic. Robia boiska sportowe. Wyzysk pracownikow na maxa. Umowa niby jest (ok.1300zl) , ale nikt nie wie gdzie, obiecany zarobek ok.3tys. Siagna Cie z lozka w srodku nocy do wyjazdu.Na miejscu praca nawet po 24 h, w biegu jesz kanapke (jesli masz).Z obiecana premia za prace w nocy pozegnalem sie juz dawno. Prezes zlodziej, o kulturze tego pana nawet nie bede sie wypowiadac. Pracujesz i nie wiesz za ile, a to okazuje sie przy wyplacie, ze masz ucieta stawke z powodu widzimisie szefa. Brak odziezy ochronnej i popsuty sprzet to standart. Praca niewarta tych pieniedzy, chyba,ze chcesz stracic zdrowie w imie pana prezesa, aby ten mial na wojaze po swiecie i nowe auto..
[usunięte przez admina]wcale nie szybko, wcale nie tanio i ona [usunięte przez admina]poznaniaka co kłóci się o każdą złotówkę ;))) poza tym i tak po nikt u niej długo nie pracuje, bo zwalnia z niewiadomych przyczyn, ZA TO ROTACJA PRACOWNIKÓW - wyśmienita, nigdzie nie ma szybciej, gratuluje sprinterce ;))) buhahah
unikajcie firmy która wykonuje zebudowy kuchni we Wrocławiu Kaja-Meble - właściciel po podpisaniu umowy przypomina sobie że należy się więcej pieniedzy i awanturuje się w Twoim domu - reklamacji nie załatwia - nie wykańcza do końca co było umówione - jest laikiem w swojej pracy
GAMA PLAST I CALA KLIKA RODZINNA TRAKTOJĄ PRACOWNIKOW JAK ŚMIE.. NIECH SIE NAJPIERW WEZMĄ ZA SPRZĄTANIE KARALUCHOW .BYLY I SZCZESLIWY PRACOWNIK Z GORZOWA POZDRAWIAM
COCA COLA KIERownik Gruby pajurek co oboz pracy robi i zero szacunku dla ludzi. Moze was wysmiac za wasze nowe spodnie ze je z rumuni przywiezliscie a to nowki house
Popieram Elgin Metin była firma Erze - kretacze, oszukuja klientów, a przede wszystkim nie szanują pracowników, nie wypłacili mi do końca kasy, i wyrzucili z pracy z dnia na dzień
Nie polecam
MEDIAEXPERT !!!! Wywalić dyr. Kowalskiego a od razu każdemu ulży !!! Facet nie zna się na niczym, firmą steruje pod swoje widzi-mi-się.Właściciele zajmują się tylko swoimi przyjemnościami ( typu międlenie kasjerki w aucie ) a dyrek robi , co chce. PORAŻKA TOTALNA !!! Brak profesjonalizmu i kultury osobistej!
Commercial Union Direct - nigdy więcej!!! Ta praca doprowadzi do ruiny nawet kogoś o mocnej psychice! Zapominasz co to jest życie prywatne. Pozbywasz się godności. Istny obóz pracy!!!
Ostrzegam wszystkich przed firmą ' Kostrzewa ' dawny ' Olimp ' zajmującą się budową boisk. Praca trwa od ósmej do dziewietnastej, szef leczący się psychiatrycznie, chamski i bezczelny, sadystyczna wiceprezes-stara kobieta-pani Teresa znęcająca się psychicznie nad pracownikami a sama nie potrafiąca włączyć komputera lecz mająca układy na wysokim szczeblu. Pracownicy zastraszeni do granic możliwości, jeden z kosztorysantów popadł w nałóg alkoholowy. Dodatkowo szef kłamca i mitoman szukający okazji jak obciąć z pensji , liczący czas np. w ubikacji. Firma znajduje się w Mysłowicach.
firma bas okna i drzwi z lublina- radze nie składac tam cv obiecuja gruszki na wierzbie, a w rzczywistosci mizerota nie dadza zarobic godziwych pieniedzy i za nadgodziny nie placa a kaza sie zostawac, wielkie wymagania za darmo a gratis mobbing na calego, pełny wyzysk i robienie z kogos glupka...
Najgorsza kadra zarządzająca. To własciciel i główna księgowa w NDG Medical w Olsztynie, obecnie w Dobrym Mieście. Wyzysk w biały dzień, do tego łamanie praw pracowniczych.
BIS POL produkcja zniczy i swieczek w GŁUCHOWIE k/łańcuta
totalne wykorzystywanie pracownika za marne pieniądze nie polecam
i tylko UMOWA ZLECENIE co miesiąc nastepna
BIS POL produkcja zniczy i swieczek w GŁUCHOWIE k/łańcuta
totalne wykorzystywanie pracownika za marne pieniądze nie polecam
i tylko UMOWA ZLECENIE co miesiąc nastepna
Najgorsza firma z jaką kiedykolwiek miałam do czynienia to P.H.U. "Garderoba" z Warszawy. Szefowa nawet spoko, ale za to jej mąż...nie dość że wygląda - a raczej w ogóle nie wygląda..po prostu straszące monstrum, chyba alkoholik, bo przyszedł pewnego dnia do sklepu i kazał się wynosić, groził, krzyczał i przeklinał, w dodatku tak jak wspomniałam śmierdziało od niego na kilometr wódą. Myśli że jest panem bo ma jakiś sklepik spożywczy w centrum. Cham największy jakiego spotkałam, chciałam mu sprawę założyć za znieważenie, poniżenie i bezprawne zwolnienie, ale nie chciało mi się już na niego patrzec nie za te pieniądze.
Sieć sklepów PAWO. Najgorzej zarządzana firma, jeden człowiek o inicjałach JB, który niszczy wszystko i wykańcz psychicznie personel. Ciągła rotacja ludzi i ogłoszenia na pracuj.pl, mobbing, debilne pomysły, i ciągłe parcie na kase. A ostatnio zmuszanie do akwizycji... Omijajcie z daleka bo albo was szybciej zwolnia niz czegokolwiek nauczą, albo wypiorą tak mózg że sami nie będziecie wiedzieć kiedy zostaniecie debilami jak JB
Zdecydowanie odradzam Praxis Katowice - zero szacunku dla człowieka, pomiatanie, non stop wymuszanie pracy w nadgodzinach a kasa strasznie niska. Odpuście sobie jak chcialibyście wstąpić do pracy ;)