Witaj Ewo
ja poszukuję z kumplem pracy na okres od czerwca na 3 miesiące
najlepiej dla mnie to na budowie, albo jakaś luźna praca, np hala produkcyjna przy mniej odpowiedzialnych pracach czy coś w tym kierunku...
byli byśmy wdzięczni za pomoc i kontakt
uczymy się jeszcze dlatego łatwo jak dla nas nie jest :)
jeżeli była byś chętna pomocy to napisz
independent.teenagers@gmail.com
jestem zainteresowany .moge jechac w najblizszym terminie.posiadam doswiadczenie w pracach sezonowych moj e-mail fuki51@wp.pl.prosze o przeslanie mi dodatkowych informacji dzieki
mam biuro posrednictwa pracy w polsce cv umowy dlo pracy w dwoch jezykach polskim i niderlandzkim i umowa miedzy posrednikiem i pracownikiem moga zostac wyslame meilem takze nie trzeba sie narazac na koszty podrozy jesli mieszka ktos daleko potrzebna tez fotokopia dowodu zapomnialam wczesniej dodac za mieszkanie pobieraja 50 euro miesiecznie wyrzywienie we wlasnym zakresie palenie w pracy zabronione mieszkania trzeba utrzymywac w czystosci jesli bedzie brudno zostanie wezwana firma sprzatajaca koszta za sprzatanie beda odciagane z wyplaty kary pieniezne jak to robia inni sa nie zgodne z przepisami adres meilowy benelux1@wp.pl w pracy i poza gospodarze nie toleruja pijanstwa ilosc godz w zaleznosi od ilosci pracy a wszystko zalerzy od pogody pozdrawiam
WITAM. JESTEM ZAINTERESOWANA PANI OFERTA JEZELI CHODZI O PARY. CHCIALABYM DOWIEDZIEC SIE COS WIECEJ NA JAKA PRACE TRZEBA SIE NASTAWIC ORAZ WARUNKI JEZELI CHODZI O PARE. MOZE MI PANI PODAC NAMIARY NA BIURO W PL?POZD
Witamy!
Szukamy pracy w Belgii lub Holandii dla czterech osób(dwie pary).
Dwie osoby posiadają Prawo Jazdy, dysponujemy własnym autem. Prosimy o pilny kontakt mail: sysia_88@vp.pl.
Pozdrawiamy
Jestem zainteresowany pracą, znam angielski, niemiecki, jakie to prace, lokum,płaca, czy uczciwa? To wazne, prosze o odpis. Szukam osoby uczciwej na wspólny wyjazd. kris, wlkp, kriskoch@o2.pl. kom. 518098495
witam oczywiście jestem zaiteresowany ofertą
pracy i proszę o podanie kontaktu tel. lub inny
w piętek mogę wyjechać prace ogólno budowlane
sezonowe lub inne pozdrawiam..........
witam oczywiście jestem zaiteresowany ofertą
pracy i proszę o podanie kontaktu tel. lub inny
w piętek mogę wyjechać prace ogólno budowlane
sezonowe lub inne pozdrawiam..........
do postu wcześniejszego proszę o kontakt na meila
meeilbox@o2.pl........................................................................................................................................
Szukam pracy w Belgi a dokladniej w Antrepi. jestem elektrykiem ale bez zaswiadczenia. Umiem remontowac mieszkania. Interesuje mnie prawie kazda praca. Teraz przebywam w Holandi.
Pani Ewo.Poszukuje pracy i jeśli miałaby Pani jakieś wolne miejsce proszę o podanie nr telefonu. zaleszczyk6@wp.pl Mam samochód,nr sofi holenderskie i jestem gotów do wyjazdu w każdej chwili.Z góry dziękuje -zbyszek
Pracowałem w Belgii prze ostatni rok od lutego 2008 do lutego 2009.
Posiadam holenderski numer SoFi i belgijski dowód tymczasowy.
Prosze o kontakt na meila,texik666@gmail.com
Szukam nowej pracy obecnie pracuje na terenie Holandi.znam 2 jezyki angielski i niemiecki ktorymi operuje.szukam pracy jako stolaz Tapicer lub kierowca busa lu wszelkie prace budowlane.w ostatecznosci prace wszelkiego typu na magazynach.Chciałbym sie dowiedziec jakie stawki?obowiazuja w Belgi.szukam od 10euro britto w zwyz.posiadam prywatny samochod wiec nie mam problemu z dojazdem.odpowiedni termin dla mnie od wrzesnia do 2tyg grudnia.moj email to Stoppok22@op.pl czekam na pozytywna odpowiedz
Mam 47 lat ,nie boje się pracy i chcę pracowac .Cz mogę liczyc na pomoc w znalezieniu dla mnie pracy.Jestem sprawna fizycznie ,bezkonfliktowa i nie bojąca się żadnej pracy.Zpoważaniem Elśka.