Bylem, przezylem, zarobilem i wrocilem. Troche jest problemow z wyplatami ale mozna wytrzymac. Byli tez razem z innej roboty ludzie i jeszcze wiecej nazekali, nigdzie nie ma za rozowo.
Mozna wytrzymac. Jak chcesz to jedz, maja dobre mieszkania i woza do pracy, a nie rowery jak w innych.
zgadzam sie całkowicie, aktualnie przebywam tutaj, ale 10 uciekam, człowiek pracuje a oni nie płacą. Odradzam tą firmę, chyba, że ktoś chce pracować charytatywnie.
Odradzam pracę przez to biuro. Kupa oszustów i nic więcej. Pracy mało, płacic nie chcą, za mieszkanie trzeba płacic bez względu na to czy jest praca czy nie i ogólnie masakra. Pracowałam w zeszłym roku (na szczęście krótko)i do dzis nie mam pieniędzy. Polecam natomiast Personal Partners firma solidna i uczciwa.
Nie zaplacili mi od razu. Ksiegowa to wydra, klamie. Dzwonie do niej po angielsku to sie drze ze zawracam jej glowe. Wyslalem maila do szefa i dostalem kase. Piszcie do niego to dostaniecie= willem.de.jong@wwstaffs.nl. Polaczmy sie i dajmy sprawe do adwokata. Sa w Holandii strony po polsku gdzie dzwonic i pomoga. Polacy laczcie sie!!!
Witam, pare slow na temat "firmy" wws o ile to mozna nazwac w ogole jaka kolwiek firma czy biurem pracy. fakt prace zalatwiaja ale z placeniem jest juz gorzej. wiem co mowie. ksiegowa mowi bardzo dobrze po angielsku ale po prostu czasem glupia udaje byle by wyszlo na jej. nie wyplacaja wszytskich pieniedzy, bardzo duzo opoznienia z wyplatami, ucinanie godzin, nie wyplacanie chorobowego, wakacyjnych pieniadzy oraz pieniedzy urlopowych. saldo pieniazkow wakacyjnych rosnie tak jakby nie moglo, np 3 euro tygodniowo co jest calkowicie nie mozliwe. mnostwo potracen na pasku wyplaty tylko, ze tak na prawde na ich korzysc a nie na korzysc pracownikow. ale oczywiscie ludzie tam pracujacy maja wszytsko w d....mozna sie klocic, prosic,krzyczec, mowic spokojnie ale nic kompletnie nie pomaga.znam wiele ludzi ktorzy tam pracowali lub pracuja.
odnosnie umowy dobrze czytajcie co podpisujecie, bierzcie do domu, wejdzcie na internet i cala umowe sprawdzie z zasadami CAO obowiazujacymi w holandii dla pracownikow zatrudnianych przez biura pracy.
jesli chodzi o domy wws to nie sa one w najlepszych warunkach, jedne lepsze jedne gorsze ale zadne o jakims dobrym standardzie. za dom najczesciej placi sie 50 euro tygodniowo (jest to automatycznie pobierane z wyplaty) choc slyszalam, ze teraz cena podobno teraz wzrosla i wynosi 60 euro. nie placilo sie za dowoz do pracy ale ponownie zaszly zmiany i chyba 10 euro tygodniowo trzeba placic za kierowce).
na poczatku wysztko wyglada pieknie, ladnie i zachecajaco. niestety po bardzo krotkim czasie kazdy przekonuje sie jak jest na prawde. i w niczym nikt nie pomoga z biura jesli sie dzwoni z problemem.ale mowia, ze cos z tym zrobia ina tym sie konczy albo odsylaja do innej osoby, ktora powie to samo.
na serio bardzo sie zastanowcie przed podpisaniem jakichkolwiek papierow dla wws bo mozecie sie wladowac w wielkie bagno. jak ktos juz wyzej napisal jedynym sposobem odzyskania pieniedzy jest prawnik.
jesli ktos chce wiecej informacji moze pisac na moj email takajaa@nospam.gazeta.pl lub na gg 6212523. nie obiecuje, ze odpisze w ciagu jednego dnia ale zrobie to jak najszybciej moge.
powodzenia i na prawde OSTRZEGAM przed nimi. ODRADZAM tych zlodzieji i klamcow.
siema niech nikt nie wyjeżdza do wws tam pracuja sami..........#$%#$%^!#$^#$^!#^!#^.bylem tam i nawet nie miałem za co kupic jedzenia jadłem tylko kasze i ryz na sucho bo koledzy tez nie chcieli pozyczyc bo musieli miec do koffika.schudłem chyba z 8kg a pieniedzy mi wogule nie wyplacili uwazajcie na mariusza to jest kretacz
chyba juz ktos sie za nich w koncu wzial bo sa sprawy w sadzie. Najlepiej byloby sie razem zebrac i adwokata wziaasc. No ale polacy to kazdy dla siebie - polskie piekielko zawsze i wszedzie.
Ale tak na serio - w inspekcji pracy mozna zglaszac rowniez po polsku problemy - sa polskie formularze przez internet. Pisanie czy dzwonienie do ksiegowej czy do szefa to tylko strata czasu i pieniedzy. Pod adresem w Zwaag ich nie ma bo nie placili czynszu. Uwazac trzeba, bo zmienia nazwe firmy i dalej robi to samo. Dlatego trzeba zglaszac do inspekcji pracy i innych, zeby go w koncu usadzili i ludzi nie nabieral.
chyba juz ktos sie za nich w koncu wzial bo sa sprawy w sadzie. Najlepiej byloby sie razem zebrac i adwokata wziaasc. No ale polacy to kazdy dla siebie - polskie piekielko zawsze i wszedzie.
Ale tak na serio - w inspekcji pracy mozna zglaszac rowniez po polsku problemy - sa polskie formularze przez internet. Pisanie czy dzwonienie do ksiegowej czy do szefa to tylko strata czasu i pieniedzy. Pod adresem w Zwaag ich nie ma bo nie placili czynszu. Uwazac trzeba, bo zmienia nazwe firmy i dalej robi to samo. Dlatego trzeba zglaszac do inspekcji pracy i innych, zeby go w koncu usadzili i ludzi nie nabieral.
WWS to firma, która nie wiem dlaczego jeszcze istnieje. A przed mariuszem też przestrzegam, "Bajkopisarz" z niego. mam tylko pytanie, jak jaropgaaf wyciągnąć od nich, bo nie mogę się z nimi skontaktowć. Moje gg: 5915874
powiem wam ze wwsu juz nie ma willem spieprzył gdzies za granice holandii a gerardine juz całkiem sie zaszyła lesbija, założyłam im sprawe w sadzie na której sie nikt nie pojawił ale z tego tez nic nie wynikło bo polikwidowali wszystko i sa bankrutami! kierowca leo to alkoholik ktory opowiada o polakach same złe rzeczy ze faceci to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i alkoholicy a kobiety polki to korwy!!! odradzam ta firme!
to prawda wws jest tylko na papierze, willem siedzi w angli, teraz tam nawija i oszukuje co to on potrafi, z umowa najlepiej isc do biura pracy w holandi i pokazac ile pieniedzy brakuje to moga pomuc, zalezy na kogo sie trafi bo im tez jest ruznie
to prawda wws jest tylko na papierze, willem siedzi w angli, teraz tam nawija i oszukuje co to on potrafi, z umowa najlepiej isc do biura pracy w holandi i pokazac ile pieniedzy brakuje to moga pomuc, zalezy na kogo sie trafi bo im tez jest ruznie
WWS JUZ MA OGLOSZONA UPADLOSC, ALE willem siedzi w angli i tam oszukuje, zobaczcie na tej stronie www.wwrecruitment.co.uk ostrzerzcie innych zeby nie dali sie wrobic jak my
WWS JUZ MA OGLOSZONA UPADLOSC, ALE willem siedzi w angli i tam oszukuje, zobaczcie na tej stronie www.wwrecruitment.co.uk ostrzerzcie innych zeby nie dali sie wrobic jak my
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-13 13:39:16odpowiedz
|