Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
zdjecie uzytkownika
ALEKsANDRA - 2008-07-21 19:36:27 odpowiedz | cytuj
Jeśli jest ktos zainteresowany praca i zyciem w Australii (ewentualnie nauką jeśli chodzi o emigracje,ale wtedy prosze nie liczyć na zarobek jedynie na opłacenie szkoły ,życia  zostaje  kieszonkowe w zależności od ilości przepracowanych godzin )prosze o kontakt,(18-45lat)zostawić kilka słów o sobie i dane kontaktowe odpisze ,oferta dla 4-5 osób
zdjecie uzytkownika
martus - 2008-07-22 16:05:57 odpowiedz | cytuj
Czesc Aleksandra, czy moglabys mi podac jakies szczególy tej pracy.Jakie sa tam warunki?ile sie zarabia mniej wiecej? Ja i moj maz jestesmy zainteresowani jakas praca za granica.Jesli mozesz odpisz na martajanda@op.pl wiecej szczególow prosze.
zdjecie uzytkownika
ALEKsANDRA - 2008-07-22 21:27:27 odpowiedz | cytuj
 czy jesteście zainteresowani tylko wyjazdem do pracy ,czy również dłuższym pobytem,prosze zwrócic uwagę iz to praktycznie drugi koniec pólkuli ,bilet to nie małe pieniadze w tym wiza-troche załatwiania i  również pieniążków,nie ukrywam ,że panuje tam inne życie,jeśli ktoś chce prace znajdzie na 100% i oczywiście za znacznie większe pieniadze niż w Polsce,tam pracuja wszyscy chyba ze ktos nie ma chęci a dużo młodych australiczyków tylko sie bawi,nie ukrywam ze dla młodych jest to ogromna szansa na inne życie,i dla pieniędzy i dla poznania życia z tej pozytywnej strony-to moje zdanie nie bąde przekonywać na siłe nie jest łatwo wyjechac,ale mam porównanie Polski z Astral ,chcę pomóc tylko poważnie zainteresowanym i zdecydowanym
zdjecie uzytkownika
Lukasz - 2008-07-28 03:50:08 odpowiedz | cytuj
No wlasnie mozna prosic o jakies szczegoly, a najlepiej adres email, bo mial bym kilka pytan.
zdjecie uzytkownika
rampir - 2008-07-28 20:49:58 odpowiedz | cytuj
witam mam na imię Przemek zaciekawiło mnie twoje ogłoszenie i powiem Ci czemu nie ja się piszę :) jeżeli oczywiście jest taka możliwość  oczywiście :) mam 25 lat i raczej interesowała by mnie emigracja w celu zarobkowym :)
zdjecie uzytkownika
rampir - 2008-07-28 21:06:54 odpowiedz | cytuj
zapomniałem o kontakcie 501172441 lub gg 2269059
zdjecie uzytkownika
tetfoll - 2008-07-31 01:23:35 odpowiedz | cytuj
Witam, Mam 28 lat, kawaler, wyksztalcenie wyzsze. W Polsce pracowalem min. jako wychowawca kolonii, pozniej jako doradca klienta w banku. Mam ukonczony kurs pedagogiczny. Posiadam rowniez uprawnienia elektryczne. Interesuje mnie dluzszy pobyt (minimum 1 rok). Angielski - w stopniu komunikatywnym. Prosze o kotakt pod:  tetfoll@wp.pl Pozdrawiam Piotr
zdjecie uzytkownika
noomi - 2008-07-31 20:36:31 odpowiedz | cytuj
witam  ,twoja oferta jest bardzo interesujaca,i oboje z mezem juz od dluzszego czasu nosimy sie z zamiarem emigracji,jezeli bys mogla przekazac jakies konkrety to prosze odpisz na mojego meila noomi7@onet.eu
zdjecie uzytkownika
noomi - 2008-07-31 20:36:36 odpowiedz | cytuj
witam  ,twoja oferta jest bardzo interesujaca,i oboje z mezem juz od dluzszego czasu nosimy sie z zamiarem emigracji,jezeli bys mogla przekazac jakies konkrety to prosze odpisz na mojego meila noomi7@onet.eu
zdjecie uzytkownika
jolkakolka - 2008-08-11 19:13:00 odpowiedz | cytuj
Witam..Mam 40 lat,panna,wykształcenie srednie.Pracowałam 15 lat w gastronomi we Włoszech.wrociłam do ojczyzny 2 lata temu i nie moge sie znalezc.Jestem zainteresowana wyjazdem do AU na dłuzej.Mam wize turystyczna wazna 1 rok.Prosze o kontakt jolkakolka1@gmail.com,jesli masz jakies pytania chetnie odpowiem. pozdrawiam Jolka
zdjecie uzytkownika
Witam - 2008-08-11 19:44:32 odpowiedz | cytuj
Witam... Wraz z mężem poszukujemy pracy za granicą. (29,36 lat). Chciałabym zasięgnąć bliższych informacji dotyczących charakteru tej pracy itp. Pozdrawiam gg 6868816 lub mail agnes79_79@o2.pl. Z góry Dziekuje za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
Wojciech Dryhinicz - 2008-08-13 13:19:15 odpowiedz | cytuj
Witam jestem strasznie zainteresowany wyjazdem do Asutralii ,juz od dawna ,jutro skoncze 21 lat ,chcem w przyszlosci studiowac tam informatyke ,znam dobrze angielski i jestem bardzo komunikatywny i samodzielny. Radze sobie w kazdej sytuacji,jestem czysty i schludny. Jestem zafascynowany Australlia na ''maxa'' Pozdrawiam Wojciech djarab@gmail.com
zdjecie uzytkownika
wi - 2008-08-15 15:43:15 odpowiedz | cytuj
Jestem absolwentem kierunku informatyka, chciałbym wyemigrować z Polski jak najdalej :) nie pytać dlaczego... Mam 25 lat, myślałem nad Australią...
zdjecie uzytkownika
Sławomira - 2008-08-23 21:12:44 odpowiedz | cytuj
 Witam  serdecznie ! Nie jestem pewna czy dotrze do Ciebie ten e-mail ale spróbuję .Słowa pełne nadzieji i wsparcia które napisałaś pozwalaja na refleksją, że można spróbować  podjąć pracę w Australji.Jeśli chodzi o mnie chetnie podjełabym każdą pracę aby trochę zarobić .Czy jest jakaś możliwość zrobienia kroku w tym kierunku ..? Czekam na odpowiedz, podaję e-mail: slawomira.surmacz@kolporter.com.pl
zdjecie uzytkownika
miki - 2008-08-24 04:20:19 odpowiedz | cytuj
Ciekawia mnie koszty tego przedsiewziecia.. wiem ze sa olbrzymie..
zdjecie uzytkownika
miki - 2008-08-24 04:25:44 odpowiedz | cytuj
moze napisz droga Aleksandro od jakiej kwoty trzeba szacowac potencjalne  koszty, zaoszczedzi ci to sporo czasu, bo z pewnoscia ostudzi zapal i checi coponiektorych osob i niestety pozbawi tez nadziei na rychy wyjazd do Australii..nie pisze tego zlosliwie...po prostu pare miesiecy temu rozwalam i sprawdzalam taka opcje i wiem ze aby znalezc sie w tym cieplutkim i cudnym:) kraju trzeba najpierw sporo zainwestowac..:)
zdjecie uzytkownika
Wojtek24 - 2008-09-11 11:50:11 odpowiedz | cytuj
witam,prosze o kontakt na maila lulu09@poczta.onet.pl , czekam na maila od Ciebie by nadesłac CV, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Aleksandra ola - 2008-09-14 10:33:19 odpowiedz | cytuj
Witaj bardzo interesuje mnie wyjazd do pracy i koszty jakie musiałabym ponieśc proszę o wiadomość na emaila asykala@wp.pl
zdjecie uzytkownika
daniel - 2008-09-15 17:35:28 odpowiedz | cytuj
Chce wyjechać do Australii na 20 lat. Juz sie nawet spakowałem. Może wrócę na emeryturę jeżeli będę chciał wrócić. Jestem budowlańcem. Napisz coś na daniel-t10@wp.pl  o ile to jeszcze aktualne?
zdjecie uzytkownika
dana5605 - 2008-10-14 21:59:37 odpowiedz | cytuj
Witam.Od jakiegoś czasu myślę o emigracji do australii z 12letnim synem.Jestem z zawodu technikiem chemii,zznam podstawy angielskiego,włoskiego i biegle rosyjski,jestem chętna by udoskonalić swój angielski. w celu znalezienia pracy. australia to dla mnie nie tylko ewentualne miejsce pracy ,ale również możliwość poznania tego kontynentu.Będę wdzięczna jeśli będziesz mogła mi pomóc. Proszę o kontakt na adrese-mail dana5605@wp.pl.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
wenus256 - 2009-03-10 10:16:20 odpowiedz | cytuj
witam serdecznie . bardzo jestem zainteresowana Australia:)) mam tam kuzyna i wiem ze jest swietnie:) pracuje i mieszkam becnie w anglii z mezemi dwoma synkami-ten rok jest 5 rokiem.pracuje jako senior carer w nursing home.posiadam angielskie kwalifikacje-nvq level 2 i level 3 w social health and service care for adults ( dzieci takze). strasznie bardzo mocno chce wyemigrowac do kraju slonca i swiezego powietrza zeby pokazac dzieciom lepszy swiat-slonce :)))moj email-wenus256@wp.pl
zdjecie uzytkownika
wenus256 - 2009-03-10 10:16:20 odpowiedz | cytuj
witam serdecznie . bardzo jestem zainteresowana Australia:)) mam tam kuzyna i wiem ze jest swietnie:) pracuje i mieszkam becnie w anglii z mezemi dwoma synkami-ten rok jest 5 rokiem.pracuje jako senior carer w nursing home.posiadam angielskie kwalifikacje-nvq level 2 i level 3 w social health and service care for adults ( dzieci takze). strasznie bardzo mocno chce wyemigrowac do kraju slonca i swiezego powietrza zeby pokazac dzieciom lepszy swiat-slonce :)))moj email-wenus256@wp.pl
zdjecie uzytkownika
kangur - 2009-04-29 11:53:48 odpowiedz | cytuj
witam,jestem zainteresowany wyjazdem do Australii do pracy,proszę o jakieś szczegóły.Pracowałem wcześniej w wielu krajach europejskich i na statku.
zdjecie uzytkownika
kangur - 2009-04-29 11:54:19 odpowiedz | cytuj
crueljack@o2.pl
zdjecie uzytkownika
kangur - 2009-04-29 11:54:19 odpowiedz | cytuj
crueljack@o2.pl
zdjecie uzytkownika
Anna - 2009-05-11 19:21:38 odpowiedz | cytuj
jestesmy z mezem zainteresowani wyjazdem do australii,czy pomoc jest nadal aktualna.kontakt anulaa82@interia.pl
zdjecie uzytkownika
Syzia - 2009-08-13 15:24:30 odpowiedz | cytuj
Hej Ola, jestem zainteresowana, mam wyższe wykształcenie, komunikatywnie mówię po angielsku, mam 26 lat, pracowałam w hotelu na recepcji, oraz w firmie zajmującej się exportem do Azji Środkowej, trochę rozumiem po niemiecku i rosyjsku, jednak mówić w tych językach nie bardzo potrafię. Mój email : sylvia170184@gmail.com
Pozdrawiam
Sylwia Kamińska
zdjecie uzytkownika
wiecek - 2009-08-16 01:16:31 odpowiedz | cytuj
obecnie pracuje w irlandii ale chetnie zmienie kraj w celach zarobkowych mlody zdolny i chetny prosze odpisz wiecek7@op.pl
zdjecie uzytkownika
marcin - 2009-08-23 14:52:18 odpowiedz | cytuj
Witam! Czy Twoja propozycja jest nadal aktualna? Straciłem właśnie prace mam żonę i dziecko., Żona nie pracuje ponieważ zajmuje sie dzieckiem.Bardzo proszę o jakis kontakt.
Marcin
zdjecie uzytkownika
marcin - 2009-08-23 14:53:26 odpowiedz | cytuj
mój mail iiizzkkaa@wp.pl
zdjecie uzytkownika
ralf - 2009-08-24 08:06:24 odpowiedz | cytuj
jestem zain teresowany ralfj@poczta.onet.pl
zdjecie uzytkownika
natalia - 2009-08-31 01:31:01 odpowiedz | cytuj
Witam!
Jestem studentka prawa UJ i planuje roczny wyjazd do Australii w celach zarobkowych,ale nie ukrywam ze najbardziej zalezaloby mi na podszkoleniu jezyka.Pare znajomych mi osob takze zaciekawil ten anons,wiec bardzo prosze o szczegoly:)
pozdrawiam! mail: natipuella@op.pl
zdjecie uzytkownika
annam - 2009-10-03 16:30:58 odpowiedz | cytuj
Witam,
czy pomoc z Pani strony jest nadal aktualna ? Moim marzeniem jest wyjechać z rodziną do Australii jesteśmy w wieku 29-31 lat . Jestem poważnie zainteresowana wyjazdem i życiem właśnie w Australii. Pozdrawiam i prosze o kontakt Anna , podaje maila: anna-maciata@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Żal - 2009-10-03 17:00:05 odpowiedz | cytuj
natalia - 2009-08-31 01:31:01

Witam!
Jestem studentka prawa UJ i planuje roczny wyjazd do Australii w celach zarobkowych,ale nie ukrywam ze najbardziej zalezaloby mi na podszkoleniu jezyka.Pare znajomych mi osob takze zaciekawil ten anons,wiec bardzo prosze o szczegoly:)
pozdrawiam! mail: natipuella@op.pl

jakas tepa studentka prawa z ciebie skoro nie widzisz ze to ogloszenie jest sprzed roku. W sumie reszta tez nie jest lepsza. Spostrzegawczosc nie jest wasza domena
zdjecie uzytkownika
eexport@onet.eu - 2009-11-22 23:35:34 odpowiedz | cytuj
jestem zainteresowany
zdjecie uzytkownika
luczynski3@o2.pl - 2009-11-24 17:28:35 odpowiedz | cytuj
jestem zainteresowany emigracja ,pracowalem w 19 krajach europa ,afryka ,i nie straszny mi koniec swiata .tel.723759538 .chetnie poznam Australie pozdro . Miki
zdjecie uzytkownika
Kris - 2009-11-25 00:24:13 odpowiedz | cytuj
Witam. Czy ktoś poradzi jak to jest z tym wyjazdem do Australii, jakie koszta, czy jest tam sporo pracy (nie jestem fachowiec), jakie formalności,gdzie załatwiać?
Tutaj człowiek życie marnuje!!!
Krzysiek, kriskoch@o2.pl
Dziękuje życzliwym.
zdjecie uzytkownika
Żal jak chu* - 2009-11-25 10:09:04 odpowiedz | cytuj
@ - 2009-11-25 00:35:03

ŻAl- A oni dalej pisza........... hahahahhahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bo jakby nie patrzec przynajmniej 90% ludzi na tym forum to @#$#%@ boty, ktore wchodza zeby wpisac ze sa zainteresowani jakas tam oferta nawet nie zwracajac uwagi na to ze jest ona sprzed np. 2 lat. Do tego licza ze potencjalny pracodawca, ktory podaje na siebie namiary odezwie sie do tych jełopków bo łaskawie zostawili swojego maila. I jeszcze takie glupki licza na to ze np. w takiej australii sobie poradza. Darujcie sobie te wyjazdy i idzcie lepiej do szkoly...chociaz z drugiej strony glupi to ma zawsze szczescie....Pozdro dla pozostalych, niespelna 10myslacych% :]
zdjecie uzytkownika
zabka21 - 2010-04-03 02:01:00 odpowiedz | cytuj
Cześć mam na imie grzegorz mam 22lata i chcialbym wyjechac do pracy z dziewczyna Czy to mozliwe? to moj e-mail zabka2124@wp.pl prosze odpowiedz mi .......pozniej zadam setki inych pytan z gory dziekuje
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-04-28 10:54:34 odpowiedz | cytuj
Witam ja i moj mąz pragniemy wyemigrować z dziećmi do Australii,33 i 37 lat ja z wyksztalcenia jestem architektem po polit.warszaws.a moz nie ukonczyl studiow,przerwal,znam slabo jezyk moza lepiej zna swietnie zagad.w grafice 3d czy mamy szanse na wyjazd? prosze o info na dsk4art@wp.pl
dziekuje i pozdr.
zdjecie uzytkownika
adasko - 2010-05-28 23:33:10 odpowiedz | cytuj
witam Aleksandra , jestem zainteresowany i z decydowany na wylot , prosze o szczegóły na e-maila arnold79@interia.pl
zdjecie uzytkownika
Vidmo - 2010-05-30 23:30:57 odpowiedz | cytuj
Witam was serdecznie i szczeze odradzam wyjazdu zwlaszcza z dziecmi bo jako studenci musicie płacić za dzieci 4000$ rocznie za szkole dodatkowo jedno z was musi chodzic do szkoly i mozecie przacowac tylko 20h tygodniowo twój mąż nic nie ma po tych studiach ty musisz zrobić translacje papierów moze cos znajdziesz ale warunek jest jeden musisz znac angielski kraj jest piekny ale tylko dla obywateli dla studenta piekło mieszkamy w Sydney moja żona jest w ciązy za wszystko musimy płacic o prace cięzko bo jestem studentem do praktycznie kazdej pracy potrzebujesz licencje (zeby ja otrzymac egzamin + doswiadczenie staz pracy minimum 6lat ) i wiele wiele wiecej my zastanawiamy sie nad powrotem ale to dopiero jak nam sie dzidzius urodzi jezeli macie wiecej pytań vidmo2001@gmail.com lub skype vidmo2000 czasami ciezko sie dogadac pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Vidmo - 2010-05-31 00:23:19 odpowiedz | cytuj
Vidmo - 2010-05-30 23:30:57

Witam was serdecznie i szczeze odradzam wyjazdu zwlaszcza z dziecmi bo jako studenci musicie płacić za dzieci 4000$ rocznie za szkole dodatkowo jedno z was musi chodzic do szkoly i mozecie przacowac tylko 20h tygodniowo twój mąż nic nie ma po tych studiach ty musisz zrobić translacje papierów moze cos znajdziesz ale warunek jest jeden musisz znac angielski kraj jest piekny ale tylko dla obywateli dla studenta piekło mieszkamy w Sydney moja żona jest w ciązy za wszystko musimy płacic o prace cięzko bo jestem studentem do praktycznie kazdej pracy potrzebujesz licencje (zeby ja otrzymac egzamin + doswiadczenie staz pracy minimum 6lat ) i wiele wiele wiecej my zastanawiamy sie nad powrotem ale to dopiero jak nam sie dzidzius urodzi jezeli macie wiecej pytań vidmo2001@gmail.com lub skype vidmo2000 czasami ciezko sie dogadac pozdrawiam

wiec tak od czego by tu zaczac Australia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to piekny kraj pelen wspanialych zaskakujacych i niesamowitych miejsc poczawszy od oceanu niesamowicie blekitnego i czystego tylko plywac ale trzeba uwazac na rekiny "lubia atakowac" wspanialy park narodowy z niezliczona iloscia gatunkow roslin i zwierzat oraz pamiatek odcisnietych tu i owdzie na skalach przez aborygenow w czasach epoki kamienia lupanego krajobraz powala na kolana za kazdym razem niesamowite ZOO samo Sydney niesamowity moloch który jest naprawde wielki (obszar Krakow , kielce katowice tarnów zakopane ) takie jest Sydney moze nawet troche wieksze oczywiscie trzeba uwazac w miescie na pajaki "redback" Smiercionosne dla dzieci bardzo powazne komlikacje dla doroslych pajak wielkosci 1cm "funnel-web"Smiercionosny dla kazdego masz 30 min na podanie serum zaskronce czyli male jaszczurki od groma biegajace dookola domu nigdy nie wchodza do srodka karaluchy tropikalne 4x takie jak nasze "okolo 4cm dlug. lubia lazic po domach jeden osobik zyje do 1 mies potem zdycha niesamowite nietoperze wielkosci sporego orla latajace po zmroku weze zdazaja sie ale poza miastem papugi zaczesienie okolo 330 gatnkow od malych falistych przez ary kolorowe tak nam znane po poterzne biale kakadu ktore lubia sie zaprzyjazniac kiedy masz cos do jedzenia hehehehe swietnie rozwiazana komunikacja dla ludzi ogulnie mila atmoswera wiekszosc spoleczenstwa przyjaznie nastawiona chociaz rodowici Australijczycy mimo ze w domach maja zony to zawsze na boku w... co popadnie ogolnie nikomu tutaj nigdzie sie nie spieszy POWAZNIE !!!!"co masz zrobic dzisiaj zrób jutro","nie martw sie jutro tez jest dzien" Australia jest obecnie 2 panstwem pod wzgledem wygody zycia i szacuja ze w przyszlym roku siegnie po korone czyli pierwsze miejsce na swiecie pod wzgledem wygody i jakosci zycia !!

Fajnie co ??

Fajnie ale przyjezdzajac tu jestes zmuszony do wziecia wizy studenckiej za która slono placisz a w sklad tej wizy wchodzi ( wiza pobytu na czas okreslony 6mies 500$ szkola 4mies 2400$ 2 mies wakacji ) po tym czasie musisz sie starac o nowa wize i szkole chyba ze jestes gotowy do egzaminu na rezydenta musisz uzbierac 120 pkt jezyk zawód najlepiej poszukiwany w australii cale 60 pkt 20 pkt za skonczona szkole w australii prawo jazdy zdane w australii 10pkt egzamin z jezyka ang pisownia wymowa sluchanie czytanie i tu jest masakra tylko 3 pkt karne i odpadasz JEZELI ZDASZ zostajesz rezydentem kozystajac ze wszystkich dobr Australii darmowa opieka doplaty rodzinne zwroty podatków (w tym roku 11 stycznia 2010 rzad wyplacil kazdemu Australijczykowi 1200$ bo mieli nadwyszke ) Jako student w tym kraju NIE MASZ NIC i nic ci nie wolno nawet mieszkania nie mozesz kupic jedynie samochód mozesz tu miec na wlasnosc nic nie wezmiesz na raty nie podpiszesz kontraktu na tel wynajmujac mieszkanie musisz placic zastaw czasami nie maly malo tego legalnie wolno ci pracowac tylko 20h tygodnowo na wizie studenckiej (da sie obejsc)do szkoly musisz uczeszczac 5 razy w tyg nie radze sie spuniac bo kazda godzina sie liczy jezeli nie bedziesz mial 80% obecnosci w mies wylatujesz DO DOMU !!!bez prawa powrotu do Australii!! Srednie wyplaty tygodniowe miedzy 500$ a 800$ zdaza sie nawet ze niektuzy zarabiaja ponad 1000$ na tydzien chcialbym tak zarabiac !! za lekarzy placisz slono 100$ wizyta nie wspomne o badaniach w jeden dzien w szpitalu mozesz zostawic nawet 1000$ mimo ze jestes ubezpieczony JEST BARDZO CIEZKO!!!!!!!!!!!!!!!! jest to bardzo gleboka woda i troche sie z moja zona Marta przeliczylismy ale jakos dajemy sobie rade jak narazie zobaczymy co bedzie dalej pozadrawiam wszystkich Vidmo
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-05-31 09:41:56 odpowiedz | cytuj
no wlasnie masakra nie dosc ze kasy trzeba wpompowac bardzo duzo to nie ma sie gwarancji ze po 3 miechach jak sie wiza skonczy wrocisz do PL i co kasa stracona jedynie wspomnienia z pobytu a tak to co :D po za tym juz tam pelno Polaczkow dorobkiewiczow siedzi tak ze o prace napewno jest ciezko po prostu australia jest dobra jak sie ma bogatego tatuska z duzym kontem i sie jest mlodym to tak :D
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-06-10 11:55:41 odpowiedz | cytuj
Witam mam 36 lat chciałbym wyjechać do Australii,nie znam języka,pracować mogę w każdej branży,tu prowadzę sklep zoo i jakoś szarpię się przez cały czas,nie mogę stanąć na nogi,czy mam szansę,proszę o odpowiedż Waldek.Mój e-mail iwonawoj30@wp.pl
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-08-11 20:00:08 odpowiedz | cytuj
Jestem zafascynowana tym krajem i jade jesli tylko bedzie jakas sensowana praca. mam wysze wyksztalcenie techniczne, jezyk angielski na dobrym poziomie. chetnie pojade na kilka lat prosze o informacje: medea4@interia.pl
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-08-11 20:00:08 odpowiedz | cytuj
Jestem zafascynowana tym krajem i jade jesli tylko bedzie jakas sensowana praca. mam wysze wyksztalcenie techniczne, jezyk angielski na dobrym poziomie. chetnie pojade na kilka lat prosze o informacje: medea4@interia.pl
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-08-11 20:00:21 odpowiedz | cytuj
zdjecie uzytkownika
woj - 2010-08-31 19:54:57 odpowiedz | cytuj
jestem zainteresowany prac mam srednie wyksztalcenie z zawodu lakiernik samochodowy i mam paszport niemiecki shinto@o2.pl
zdjecie uzytkownika
MATI - 2010-12-09 23:24:40 odpowiedz | cytuj
Od zawsze marzyłem o wyjeździe do Australii tudzież Nowej Zelandii i zawsze brakowało mi odwagi na taki krok.Źle się czuje w Polsce, nie mogę się jakoś odnaleźć. Pomóż mi wyjechać do Australii.
Z zawodu jestem architektem, mam spore doświadczenie jak i sukcesy w tym zwodzie. Czekam na kontakt
x