Taka jest w Porządku.HeHEee - 2010-08-04 10:04:40odpowiedz
|
Uwaga na pośrednika o nazwie MELCHIORFLEX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nie wypłacają pieniędzy nawet po 4-tyg a jak sie skarżysz to słyszysz że nie płacenie Polakom to normalna rzecz. Wszystko musisz robić tak jak chcą organizują ci życie a jak coś ci nie odpowiada strasza cie wywaleniem z pracy. Za swoje usługi pobierają 6 E z kazdej przepracowanej przez ciebie godz.plus ponad 4E na transport,miezszkanieitp.nie wiesz ile za co płacisz,nie masz wgladu w zadne dokumenty i nie dostajesz zadnych faktur ani rozliczen.zdarza się że przychodzą do ciebie ponaglenia o nie zapłacone rachunki np. ubezpieczenie.Praca dla nich to ciągły stres.Najczesciej firma posrednicząca i ta dla której pracujesz działa na zasadzie Rękarękę myje np. są to koledzy.Do tej pory nie odzyskałem swoich pieniędzy, podobno mam poniesc jakies koszty.Firma znajduje sie UL.ŁAZIENNA w TORUNIU, siedziba prawdopodopnie w UTRECHCIE. CZY ktos wie gdzie mogę się zwrócić o pomoc????????????????????chce odzyskac swoje pieniądze
Pisze bo nie chcę żeby ci ludzie dorabiali się na kłamstwach i ludzkiej krzywdzie.
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-08-04 20:11:59odpowiedz
|
Cytujesz pojedyńczą opinię, którą znalazlem przed podjęciem u nich pracy i jest z grudnia 2008. Ja tam pracuję aktualnie i mówię, że jest ok. Zarabiam tyle ile powiedzialem ze chce zarabiac czyli 12 euro netto a transport i zakwaterowanie oni zalatwiaja. Ile za to pobieraja mnie nie obchodzi dopoki dostaje swoje 12 euro na konto. Pozdrawiam.
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-08-04 20:12:00odpowiedz
|
Cytujesz pojedyńczą opinię, którą znalazlem przed podjęciem u nich pracy i jest z grudnia 2008. Ja tam pracuję aktualnie i mówię, że jest ok. Zarabiam tyle ile powiedzialem ze chce zarabiac czyli 12 euro netto a transport i zakwaterowanie oni zalatwiaja. Ile za to pobieraja mnie nie obchodzi dopoki dostaje swoje 12 euro na konto. Pozdrawiam.
Swoja droga jesli to Twoja wypowiedz i to sprzed 2 lat to jesli jest zgodna ze stanem faktycznym juz dawno powinienes sie zglosic do inspekcji pracy. Jakos trudno i uwierzyc ze jestes tak bezradny i bezbronny. Chyba ze wina konfliktu nie lezy jednoznacznie po jednej stronie.
Swoja droga jesli to Twoja wypowiedz i to sprzed 2 lat to jesli jest zgodna ze stanem faktycznym juz dawno powinienes sie zglosic do inspekcji pracy. Jakos trudno i uwierzyc ze jestes tak bezradny i bezbronny. Chyba ze wina konfliktu nie lezy jednoznacznie po jednej stronie.
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-08-04 21:35:23odpowiedz
|
Nie Maj 31, 2009 8:34 pm jobs-melchiorflex- znowu nie wypłaca!!!!!!!!
brak słów na ta firme, znowu nie wyplaca pieniedzy,czekam juz 5 tyg. i nic.... doprosic sie nie mozna o swoje pieniadze.... nie mam nerwów juz i nie wiem co dalej robioc...
Mało,to mogę poszukać więcej......
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-08-04 21:42:59odpowiedz
|
I następny.........
Sro Lut 25, 2009 8:47 pm jobs-melchiorflex ktos zna
prosze o informacje na temat tej firmy,moja siostra pracuje tam prawie 2 miesiace i nadal ani grosza nie dostala! zeby bylo tego malo to nie ma kontaktu z czlowiekiem ktory ja zatrudnil poniewaz nie odbiera od niej i innych osob mieszkajcych na domku telefonu,maja zalatwiac wszystko przez starszego pana ktory z nimi mieszka i co sie okazuje jest ojcem ich pracodawcy. a czlowiek jest tak beznadziejny ze tylko pije piwo i jezeli ktokolwiek o cos zapyta to ich straszy zwolnieniami! czy to jest normalne? czy tylko one tam zle trafily?
Więcej sobie poszukajcie,mnie już wystarczy......
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-08-05 10:20:55odpowiedz
|
Po co ja mam z Toba dyskutowac? :) Ja jestem zadowolony. Twoje kolejne cytaty są nadal z zeszłego roku. Być może mi się poszczęściło a może w firmie coś się zmieniło. To już mnie nie obchodzi.
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-10-11 12:54:30odpowiedz
|
Widac koles ze jestes chyba slepy na to co sie dzieje wokol ciebie. ja pracowalem takm rok i wiem co to za firma! ciekawe ile marcin ci dal za pisanie tak pozytywnych opini o niby jego firmie hehe Zalosni ludzie!
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-10-20 13:24:19odpowiedz
|
ta firma jest oki ja jestem zadowolony
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-09 16:10:12odpowiedz
|
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-10-11 12:54:30
Widac koles ze jestes chyba slepy na to co sie dzieje wokol ciebie. ja pracowalem takm rok i wiem co to za firma! ciekawe ile marcin ci dal za pisanie tak pozytywnych opini o niby jego firmie hehe Zalosni ludzie!
Żałosny to jest Pan obrażając osoby, które ośmielają się mieć inną niż Pan opinie. Jeżeli jakość usług oferowanych przez tę firmę odbiegała od Pana oczekiwań powinien Pan zmienić pracę, a nie współpracować z taką firmą przez rok. Pan natomiast wolał 'męczyć' się przez cały rok po to żeby później wylewać żale na forum internetowym. W związku z czym Pańska opinia budzi wiele wątpliwości.
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-21 16:17:26odpowiedz
|
Czytałem te wypowiedzi i nie dawałem wiary .Niestety ja też się naciołęm jeżeli chodzi o tą firmę .Jestem spawaczem .Melchiorflex wysłał mnie na testy spawalnicze do Holandii na koszt własny . Na 10 ludzi ,którzy przyjechali wszyscy zdali ale nikogo nie przyjęli do pracy .Od tak kosztowna wycieczka do Holandii .Bo biuro nie poczuwa się do zwrotu kosztów mimo ,że to ich totalna dezorganizacja spowodowała tę absurdalną sytuację .Żenada