Jeśli chodzi o sklepy to nie wiem , ale praca w samej firmie to syf, jak nie masz tam rodziny na stanowiskach albo bliskich znajomych to długo nie popracujesz
praca w tej firmie to godne porzałowania, traktują ludzi jak niewolników, pomiatają i posądzają o kradzieże. jesli chcesz tam pracować zastanów się dwa razy
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-29 18:53:40odpowiedz
|
To syf.Regionalna moze zacznie przygladac sie kierownikom?bo to oni sie z niej smieja,kierowniczki nic nie robia,grafiki sobie ukladaja zeby miec jak najwiecej wolnego,cale dnie gadaja przez tel albo laza po galerii,a jak sprzedawca sie odezwie i powie ,ze to nie fer to taka kierowniczka od razu dzwoni do regionalnej i nagaduje zeby takiego sprzedace zwolnic bo sie boi ze za guzo mowi.Wiec zacznijcie sie przygladac kierownikom bo tracicie super sprzedawcow,a nygusy-kierowniczki sie smieja i czuja sie bezkarne.pracownik z plocka
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-29 18:53:50odpowiedz
|
To syf.Regionalna moze zacznie przygladac sie kierownikom?bo to oni sie z niej smieja,kierowniczki nic nie robia,grafiki sobie ukladaja zeby miec jak najwiecej wolnego,cale dnie gadaja przez tel albo laza po galerii,a jak sprzedawca sie odezwie i powie ,ze to nie fer to taka kierowniczka od razu dzwoni do regionalnej i nagaduje zeby takiego sprzedace zwolnic bo sie boi ze za guzo mowi.Wiec zacznijcie sie przygladac kierownikom bo tracicie super sprzedawcow,a nygusy-kierowniczki sie smieja i czuja sie bezkarne.pracownik z plocka
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-12-15 13:25:35odpowiedz
|
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-29 18:53:50
ale to nie tylko w Płocku jakie mądre kierowniczki i nikt z tym nie robi masakra!!!
jak wygladaly u was zwolnienia badz liwidacje??bo u nas z jednym dniem przyszli i zaczeli pakowac sprzet, potem dali wypowiedzenia i dowidzenia.co za kultura.
Hej dziewczyny . Jest juz nas kilka które nie do końca jestesmy przekonane ze to wszystko odbyło się zgodnie z prawem więc jeśli macie odwagę i chęć żeby z nimi troche powalczyć to piszcie madzita@interia.pl
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-02 20:24:25odpowiedz
|
My jesteśmy z Suwałk, a wy? Ile sklepów jeszcze spotkał taki los? Metody pracy, jakie stosuje ta firma są po prostu oburzające! Jesteśmy ludźmi czy...
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-02 20:29:34odpowiedz
|
Pozbyli się problemu i mają nas gdzieś. A kto wręczył wymówienia, że tak zapytam?
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-02 20:31:56odpowiedz
|
Czy ktoś dzwonił do centrali i się czegoś dowiedział?
No własnie... czy u wszystkich był tak samo... Wiadomosć o kontroli , nakaz stawienia sie przed otwarciem galerii i po 20 min było już po wszystkim?
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-02 20:38:38odpowiedz
|
L4 macie wysyłac do nowej firmy - ale tak naprawde nie wierzyłabym zę bedzie płacone - to wszystko jest jakies chore
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-02 20:42:29odpowiedz
|
Nas wodzili za nosy już ze dwa tygodnie, ściemniali i oszukiwali, a my jak idiotki robiłyśmy co każą. Przed zamknięciem pewnie z dwie trzecie sklepu odesłałyśmy do innych sklepów w Polsce. Porażka!
To ile w końcu tych sklepów zamknęli, bo chyba nie wszystkie??? Madzia - napisałyśmy do Ciebie maila. Zagotowało się w nas!! Prawo mamy raczej za sobą, nie? W końcu mamy na wypowiedzeniach zagwarantowaną wypłatę!
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-02 20:55:01odpowiedz
|
prosze o kontaktr jestem w ciązy dostałam wypowiedzenie składam pozew do sądu proszeo kontakt pracownice z coccodrilloo concepts lub innego które zostałe zwolnione tel. 783 420 853 e mail xxjustyna@wp.pl
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-02 21:08:04odpowiedz
|
jestem w tej samej sytuacji za kilka dni konczy mi sie l4 w dodatku zbliża sie termin porodu a ja nie mam na kogo wystawic nowego l4 juz nie mowiac o podbiciu legitymacji ubezpieczeniowej a zadnych drukow firma tez nie przysylala
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-02 22:11:26odpowiedz
|
mozna naglosnic ale kto takim czyms bedzie chcial sie zajmowac?
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-02 22:57:14odpowiedz
|
Bielsko-Biała też zlikwidowane. p.Rowicki oświadczył ,że pieniędzy nie odzyskamy.zróbmy coś razem
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-03 08:27:50odpowiedz
|
no właśnie w tym jest cały sęk ze coccodrillo bardzo dobrze wiedziało ze daje firme w ręce oszusta i kryminalisty zrobili to z premedytacja a świadect pracy obawiam sie ze nie dostaniemy i to jest najgorsze bo ja pracowałam w tym sklepie 2 lata trudno bedzie wytłumaczyc przyszłemu pracodawcy co sie robiło przez ten czas:/:/:/ sprawa nadaje sie do sądu wielu z nam pewnie z tego zrezygnuje machnie reką i już dlatego tacy kryminaliści oszukuja ludzi
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-03 09:01:47odpowiedz
|
ja tego tak nie zostawię jest przecież PIP, sąd pracy można zgłosić to na policji lub do prokuratury o popełnieniu przestępstwa jeśli wpłynie kilka takich zgłoszeń ktoś chyba w końcu weźmie się za niego.
Tak czy inaczej konkretne działania będziemy mogły podjąć dopiero po skończeniu okresu wypowiedzenia (u nas 19.02), gdy faktycznie nie dostaniemy należnych wynagrodzeń. Teraz możemy "przygotowywać grunt" pod te działania i "zasięgać języka".
Dziewczyny skupmy się na naszej dotychczasowej firmie,wszyscy wiemy jak zależy im na dobrym wizerunku piszmy do uwagi,PIP.Panu Rowickiemu pewnie i tak nic nie zrobimy .Nagłośnijmy sprawę niech marka Coccodrillo ucierpi.Niech ludzie wiedzą że firma dla dzieci ma za nic kobiety w ciąży,matki na urlopach macierzyńskich i ogólnie prawa pracowników.Myślę że po nagłośnieniu tej sprawy w mediach niektóre firmy nie będą chciały żeby logo tej firmy pojawiało się w różnych akcjach promocyjnych np: dzieci w sieci,czy kinder pinqui
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-03 09:49:05odpowiedz
|
Zadziwia mnie to, ze cocco postapilo tak bezmyslnie.treafilam gdzies na artykul ze pan rowicki przejmujac jakas firme tak konstruuje umowe iz nie przejmuje jej dlugow i za pare ladnych lat komornik i tak zapuka do coccodrillo
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-03 09:58:54odpowiedz
|
zgadzam sie z tym zeby dokopac coccodrillo tylko zastanawiamy sie z koleżankami jak myslałyśmy aby napisąc to organizatora promocji bezpieczeństwa w sieci aby nie chciał współpracy z ta firma opisać im całą sytuację w końcu może sie uda cos zdziałać no bo w sumie Rowickiemu nie zalęzy na renomie bo on jest oszustem i siedziął juz w więzieniu za przestepstwa gospodarcze
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-03 10:04:37odpowiedz
|
a widziałyście ich profil na facebooku wejdzie i przeczytajcie opis firmy tam pisze ze są dalej cdrl jakaś porażka
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-03 10:16:08odpowiedz
|
Zgadzam się z Wami w 100%! Trzeba zrobić tej podłej firmie czarny PR.