jest praca agencja dziala tylko kasa mala warunki pracy jak u norwego czyli ok zaliczni niema prablemu tylko praca na 3 miesiance unikaja placenia podatku na miejscu
Uwazajcie na ta firme, co podpisujecie i miejcie swiadomosc ze wyplaca wam miesiac po terminie. firma dla nowicjuszy albo strasznie zdesperowanych , raczej nie polecam
Powiem krotko ta firma to jedo wielkie G! biorą od ludzi kasę i to nie małą by załatwić tylko jakiś wyjazd,po za tym byłem na jednym takim wyjezdzie,dosc ze wykorzystywanie godzinowe to i mała płaca a o reszcie szkoda gadac,dno!
pracowałem dla tej firmy długo ! są wypłacalni lecz tez są oszustami ! pracowałem na wszystkich projektach i wprost mogę napisać że jest to czysty wyzysk !!! A pośrednik norweski to złodziej ! Wiem bo teraz dla niego robię , ale juz niedługo zmieniam pracę !
Odradzam tę firmę pracowałem dal nich na projekcie w Holandii wozili nsa 16 godzin busami do pracy dopiero po interwencji u menagera holendra latalismy samolotami walili nas na kase miała byc w euro była w złotówkach po ich kursie i kiedy chcieli odradzam tę firmę z tego co wiem teraz mają kilka spraw w sadzie
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-04-28 14:27:17odpowiedz
|
ja - 2008-01-08 21:52:56
czesc czy ktos zna agencje sea lane ltd z gdyni oferuja prace w norwegii dajcie znac
SEA LANE TO ZŁODZIEJE I OSZUŚCI PRACOWAĆ TAK ALE ZA DARMO DO WYPŁATY ZERO NIE POLECAM WYJAZDU
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-05-01 13:43:41odpowiedz
|
SEA LANE DOKŁADNIE Z GDYNI UL BATOREGO 28 SZEF TEJ FIRMY TO OSZUST I NIE WYPŁACALNY ZACHĘCA DO PRACY JAK SKOŃCZYSZ PRACĘ TO DO WIDZENIA A KONTAKT Z NIM ZEROWY UKRYWA SIĘ CZEKAM JUŻ NA ZAPŁATĘ ZA PRACĘ PONAD 2 MIESIĄCE NIE POLECAM OSZUST
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-06-18 10:56:06odpowiedz
|
uwaga na tą firmę k......o złodziejska firma pracowałem u nich na 2 projektach za pierwsz dostałem kase po miesiącu a za drugi tylko część po 3 miesiącach a reszty nie mają zamiaru płacic.tak jest z wieloma ludzmi.ZŁODZIEJE!!!
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-06-18 16:03:32odpowiedz
|