Poszukujemy pilnie ciesli szalunkowych do pracy w Szwajcarii. J. niemiecki komunikatywny. w razie zainteresowania prosze o kontakt
Eupro-Ag
M.Damm
Tel.0049 30 303 43 916
E-Mail:mdamm-powers@arcor.de
E-
Poszukujemy pilnie cieśli do Francji (Strasburg) Przejazd i zakwaterowanie zapewnia pracodawca. Jeśli byłby Pan zainteresowany porsze o kontakt 071 3437484
Witam pana, mam oferte pracy jako ciesla szalunkowy w holandi od zaraz. wynagrodzenie 9 euro netto na godzine. 50 godzin tygodniowo. po informacje morze sie pan zglosic pod 0031629469095 lub r.rikken@duopol.nl
Witam Pana.
Jeśli jest Pan zainteresowany pracą w Norwegii proszę o kontakt: 012-292-18-00 lub i.ferenc@adecco.pl
Stawka poczatkowa od 132 - 141 NOK brutto/h
Wymagania: min 3 lata doświadczenia na stanowisku Cieśli
Dzień dobry pani Aneto, mam pytanie mniej więcej 3,4 tygodnie temu z Gorzowa Wlkp. pracowali w Holandii: [usunięte przez admina].Po 2 tygodniach wrócili i czekali ponownie na wyjazd.Czy jest jeszcze możliwośc dalszej pracy dla nich, czy pani moze to załatwić, czy nie mają szansy.Prosze o szczerą i szybką odpowiedz.
W oczekiwaniu na odpowiedz i pozdrowieniami Justyna [usunięte przez admina]
PILNE- praca na terenie Francji dla dwóch cieśli szalunkowych. Umowa na czas nieokreslony z francuskim pracodawcą.
Praca od 24.11.2008
Kontakt 666 826 905
Witam jesteśmy 5 osobową brygadą cieśli szalunkowych w wieku od 21 do 52 lat ze znajomością peri,doka,ulma,bauma,hunecback dobra znajomość rysunku technicznego badania wysokościowe oraz szkolenia BHP doświadczenie zawodowe od 2 do 4 lat pilnie poszukujemy pracy na terenie polski lub za granicą kontakt. dawiad@o2.pl
witam jest nasz 5 ciesli szalunkowych samodzielnych z rysunkiem i znajomascia jezyka niemieckiego w wieku od 25 do45lat podejmiemy prace za granica od zaraz tel 785 475 963
DANE OSOBOWE
Imię i nazwisko Jozef Rusnak
Data urodzenia 25 Grudzień 1961
Adres Os. Akacjowe 5/2
48-120 Baborow
Tel. dom. +48 77 486-01-34
Tel. kom. +48 506-344-590
E-mail cansur@wp.pl
WYKSZTAŁCENIE
1976-1979 Zasadnicza Szkoła Zawodowa w Krakowie
zawód: elektromonter
1976 - 1984 "Krakowskie Przedsiebiorstwo Robót Elektrycznych"
stanowisko: elektromonter, instalacje mieszkaniowe oraz przemysłowe, szafy i rozdzielnie.
UMIEJĘTNOŚCI DODATKOWE
- środowisko Windows (Windows 98, XP, Vista, Word, Excel)
- kurs pilarki spalinowe, łańcuchowe i tarczowe
- kurs ochroniarski
- cieśla - dyplom mistrza
- umiejętności rolnicze
- operator maszyn i urządzeń stolarskich i ciesielskich
- kurs prawa jazdy kat. A,B,T
"Wyrażąm zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą o Ochronie Danych Osobowych z dnia 29.08.97. Dziennik Ustaw Nr 133Pz. 883)
DANE OSOBOWE
Imię i nazwisko Jozef Rusnak
Data urodzenia 25 Grudzień 1961
Adres Os. Akacjowe 5/2
48-120 Baborow
Tel. dom. +48 77 486-01-34
Tel. kom. +48 506-344-590
E-mail cansur@wp.pl
WYKSZTAŁCENIE
1976-1979 Zasadnicza Szkoła Zawodowa w Krakowie
zawód: elektromonter
1976 - 1984 "Krakowskie Przedsiebiorstwo Robót Elektrycznych"
stanowisko: elektromonter, instalacje mieszkaniowe oraz przemysłowe, szafy i rozdzielnie.
UMIEJĘTNOŚCI DODATKOWE
- środowisko Windows (Windows 98, XP, Vista, Word, Excel)
- kurs pilarki spalinowe, łańcuchowe i tarczowe
- kurs ochroniarski
- cieśla - dyplom mistrza
- umiejętności rolnicze
- operator maszyn i urządzeń stolarskich i ciesielskich
- kurs prawa jazdy kat. A,B,T
"Wyrażąm zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą o Ochronie Danych Osobowych z dnia 29.08.97. Dziennik Ustaw Nr 133Pz. 883)
jestem zainteresowany tą ofertą pracy od czterach lat pracuje w budowlance . prosze o odpowiedz ,jak i o wypowiedz na jakie warunki i jakie wynagrodzenie
Witam pana, mam oferte pracy jako ciesla szalunkowy w holandi od zaraz. wynagrodzenie 9 euro netto na godzine. 50 godzin tygodniowo. po informacje morze sie pan zglosic pod 0031629469095 lub r.rikken@duopol.nl
Osoby zainteresowane oferta pracy w Szwecji na stanowisku cieśli szalunkowego, (wyjazd na dluzszy okres czasu, atrakcyjne warunki pracy, kurs szwedzkiego) proszę o podanie numeru kontaktowego lub adresu mailowego.
Cieśla szalunkowypilnie poszukuje pracy w Polsce lub zagranicą udokumentowane doświadczenie 1,5 roku w pracy w Polsce i w Niemczech jako cieśla -zbrojarz bardzo dobra znajomość języka niemieckiego
Poszukuje pracy w Anglii jako opiekun w domach dla osób chorych psychicznie lub starszych, mam wykształcenie wyższe magister pedagogiki w zakresie pracy socjalnej, językiem angielskim posługuje się w sposób komunikatywny, mam doświadczenie w opiece nad osobami starszymi, chorymi psychicznie i nerwowo, upośledzonymi umysłowo - pracowałam w Polsce w Ośrodku Wsparcia całodobowego, ponadto zdobywałam doświadczenie w opiece nad osobami starszymi w USA,
opieka dotyczyła osób z alzheimerem , schizofrenią paranoidalną, depresją dwubiegunowa i jednobiegunową, zespołem stresu pourazowego, stanami lękowymi i ponarkotykowymi, organicznymi wywolanymi nadużywanie alkoholu uzależnieniem od środków psychoaktywnych, zespołami otępiennymi, proszę o oferty pracy
Poszukuje pracy w Anglii jako opiekun w domach dla osób chorych psychicznie lub starszych, mam wykształcenie wyższe magister pedagogiki w zakresie pracy socjalnej, językiem angielskim posługuje się w sposób komunikatywny, mam doświadczenie w opiece nad osobami starszymi, chorymi psychicznie i nerwowo, upośledzonymi umysłowo - pracowałam w Polsce w Ośrodku Wsparcia całodobowego, ponadto zdobywałam doświadczenie w opiece nad osobami starszymi w USA,
opieka dotyczyła osób z alzheimerem , schizofrenią paranoidalną, depresją dwubiegunowa i jednobiegunową, zespołem stresu pourazowego, stanami lękowymi i ponarkotykowymi, organicznymi wywolanymi nadużywanie alkoholu uzależnieniem od środków psychoaktywnych, zespołami otępiennymi, proszę o oferty pracy
Jestem zainteresowany pracą w Szwecji na stanowisku cieśli szalunkowego.
Proszę o kontakt na email: jerzyszymkowicz@wp.pl , lub telefon kontaktowy: 058-558-45-96
Witam, jestesmy brygada 4 osobową cieśli szalunkowych - zbrojarzy poszukujemy pracy za granicą. mamy ponad 10 letnie doswiadczenie w swoim zawodzie poza granicami kraju, glownie, niemcy, holandia, francja. Pracowalismy na takich systemach jak Peri, Meva, doka, rasto,manto i inne. kontakt: benedyktporeba@onet.eu
tel: (018) 4453097, możliwy wyjazd od zaraz
Witam, mam 23 lata (4 lata doświadczenia) i jestem zainteresowany pracą na stanowisku cieśli szalunkowego.
xstream1@poczta.fm 0517-688-873
Doświadzczenie:
IMB Podbeskidzie – jako Cieśla, Zbrojarz
(prace głowne (tj. szalowanie – betonowanie -
zbrojenie) przy budowie wiaduktów na drogach
głównych i ekspresowych m.in.:
A –E40 wiadukty w Bochni, Brzesku, Tarnowie
Praca na szalunkach PERI DOKA MULTIPROP
Budowa apartamentów „Miasteczka Wilanów” Warszawa.
(praca jako cieśla szalunkowy)
Praca na szalunkach PERI DOKA SKYDECK MULTIPROP
Umiejętności:
- znajomość systemów PERI, DOKA, SKYDECK, MULTIPROP
- obsługa palnika acetylenowo - tlenowego
- znajomość obsługi urządzeń ciesielsko – zbrojarskich
- prawo jazdy kat. B
- a także szpachlowanie, gipsowanie, malowanie.
- język angielski – tylko w mowie i słabo
- język norweski – jestem na etapie nauki.
jetem zainteresowany oferta pracy na stanowisko cieśli, cieśli szalunkowego we Francji.mam doświadczenie i wykształcenie zawodowe. prosze o kontakt powaznych propozycji 0713129191
mogę wysłać krótkie CV na maila lub faxem
Poszukujemy pilnie do pracy we Francji wykwalifikowanego specjalisty na stanowisko: CIEŚLA SZALUNKOWY- szef ekipy ze znajomością j. francuskiego. Więcej informacji na www.intemporis.eu
Kontakt: 4881 532 24 32
dzien dobry jestem Grzegorz Blachowicz i szukam pracy jako ciesla szlunkowy pracuje z systemem Peri Doka Mewa pracowalem juz w polsce 5 lat w niemczech i 5 lat w angli.mam swiadestwa pracy moge je wyslac pod skazany adres moj tel to +48660243678.z gory dziekuje.