Ludzie ostrzegam przed tą firmą. To oszusci. Pobierają 750zl i każą czekac miesiącami. A jak zrezygnujesz to wypłacają tylko 500zł . 200 dla nich niezła kasa im wpływa. Więcej na temat tej firmy na www.ang.pl. forum . Pozdrawiam.NIedajcie się nabrac. Takich trzeba tępic.
ta firma to jedno wielkie oszustwo podpisałem z nimi umowę w październiku zeszłego roku i do tej pory nie widzę pracy jak i moich zainwestowanych pieniędzy. kontaktowałem się z nimi wielokrotnie pytając się czy jest już jakaś oferta prcy dla mnie oni ciągle zwlekali z odpowiedziom mówiąc żebym czekał kolejne 2 tygodnie i tak przez pół roku , o pieniądzach nie wspomne zwlekają ze zwrotem i nie zwracają pełnej sumy tylko jej pewną część .!!!!!!!!!!! Ludzie nie dajcie się oszustom !!!!!!!!!!!
Ludzie dlaczego wy jestescie tacy naiwni , dlaczego wplacacie jakies pieniadze . Uczciwe posrednictwa pracy nie pobieraja oplat a jezeli jest koniecznosc zaplacenia za przejazd , to w fazie poczatkowej uczciwa firma to oplaca .
Zgadzam sie z negatywną opinią o firmie akces.To naciągacze.Do tego sprytni , bo jak ci nieoddaja 200pln za rzekome tłumaczenia to doskonale wiedzą , że wprzypadku wystapienia pojedynczej osoby na drodze prawnej, sprawa panie z uwagi na niewielką szkodliwość społeczną czynu.A moze by tak spróbowac sie skonsolidować i wystąpić z pozwem zbiorowym. Myslę,że udałoby się znaleźć wystarczająco dużą grupę poszkodowanych.
sciemniacze oszuszci dalej by mozna wymieniac epitety mnie wyrolowali odzyskalem hajs ale i tak dwie sety w plecy zrezygnowalem jak naj naj szybciej i to tez radze
ej ziom daj se luz zadnego wyjazdu nie ma kolesie kasuja 200 zeta za nic i jak ci oddadza 550 to juz bedzie dobrze nikt chyba nie wyjechal dobry so=posob aby zarobic latwo kase ja po swoim doswiadczeniu z nim i to [usunięte przez admina]
Sprawę się składa przez chwilę, zbierasz poszkodowanych i dowody, więc daj trochę czasu. Jeśli się nie mylę to po złożeniu wszystkiego jak trzeba, ACES ma przej**** bo stroną staje się państwo :)
TE OSOBY KTÓRE NAPISALY TE POSTY O FIRMIE AKCES TO SĄ NAPRAWDĘ PRAWDZIWE ---SĄ ZLODZIEJAMI I OSZUSTAMI NA LUDZIACH SIĘ BOGACĄ ,ALE JA TO ZGLOSIAM NA POLICJIE
Hejka zastanawiam sie nad skorzystaniem z oferty tej firmy. Napiszcie prosze czy jesli zdecyduje sie na wyjazd to ta praca w angli naprawde jest?? Jak ona wygląda?? Czy ktoś z Was juz tam był?? Prosze o szybkie odpowiedzi
Hejka zastanawiam sie nad skorzystaniem z oferty tej firmy. Napiszcie prosze czy jesli zdecyduje sie na wyjazd to ta praca w angli naprawde jest?? Jak ona wygląda?? Czy ktoś z Was juz tam był?? Prosze o szybkie odpowiedzi
radzę nie korzystać z usług firmy akces.To zwykli naciągacze.Ja podpisałem z nimi umowę iwpłaciłem kasę 750zł w sierpniu zeszłego roku i czekałem jak kretyn do stycznia.Jeszcze musiałem wysylac im pismo żeby mi oddali 550zł.Strata czasu kasy i nerwów.
Podzielam zdanie ta firma to OSZUŚCI, ZŁODZIEJE. Nie mają zadnych ofert pracy tylko zwodzą miasiącami a jak zrezygnujesz to i tak 200zł dla nich. Niezła kasa im wpływa. OSTRZEGAM PRZED NIMI.
Faktycznie to oszuści i złodzieje miałem jechać i nadal nic przekładaja tylko niby wyjazd żeby samemu zrezygnować a wtedy zgarniają 200 dla siebie ludziska nie dajcie sie wrobic tak jak ja byłem głupi że wpłaciłem kase
To prawda że ta firma oszukuje ludzi.Ludzie jak podpisaliście z nimi umowę i wpłaciliście kasę,to czym prędzej zrezygnujcie i odbierzcie tyle swojej kasy ile sie da.Ja czekałem pól roku i nic.No chyba że jest chociaż jedna osoba która od nich wyjechała do pracy,ale to bardzo mało prawdopodobne.
jedna wielka lipa i [usunięte przez admina].przydałoby się im [usunięte przez admina].mam nadzieje że nie będzie więcej naiwnych takich jak ja.akces-jedna wielka ściema.właśnie próbuję odzyskać kaskę od nich ale nie wiem z jakim skutkiem.ludkowie!!!!!!omijajcie akces szerokim łukiem a jak sie nie da to napluć im w twarz jedynym jest na co zasługują.
moja matka dostała to i ojca chciala wysłać... już była gotowa płacić kase :/ ale dobrze ze ten temat tutaj znalazłem bo ostudziłem jej zapały!
Szkoda że tak daleko mam do łodzi bo bym im przekazał jak Polak co myśle o takich jak oni!
jeszcze raz dzieki za info o oszustach
przed wyjazdem czytaj forum :-) - 2009-04-15 17:42:36odpowiedz
|
no to rozwialiście moje wątpliwości a już się napaliłem na wyjazd ale dobry temacik pz
Witam jestem osoba która (prawie )dała sie nabrac na oferte firmy ,akces, ale dzieki dobremu czlowiekowi
jakim jest pan Andrzej Żelazny z Gdańska uniknełem oszustwa! i dlatego informuje innych nie dajcie
sie wpakowac w takie szambo jakim jest ta firma .
Szukamy kontaktu z osobami poszkodowanymi przez firme AKCES z Łodzi . Aktualnie czekamy na zwrot poniesionych kosztów. Ale wygląda na to ze sie nie doczekamy. I będzie trzeba wystąpić na droge sądową. Oszukane osoby prosimy o kontakt mailowy.
ketiow2@vp.pl
wehrwolf44@wp.pl
Szukamy kontaktu z osobami poszkodowanymi przez firme AKCES z Łodzi . Aktualnie czekamy na zwrot poniesionych kosztów. Ale wygląda na to ze sie nie doczekamy. I będzie trzeba wystąpić na droge sądową. Oszukane osoby prosimy o kontakt mailowy.
ketiow2@vp.pl
wehrwolf44@wp.pl
niestety muszę potwierdzić jedynie negatywne opinie, tez daliśmy się z mężem nabrać, po pół roku czekania na pracę, zrezygnowaliśmy i otrzymaliśmy tylko cześć pieniędzy, szkoda nerwów!
mam ten sam problem,wplacilam pieniadze i czekam za wyjazdem. dzwonie od dwuch dni i nie ma zadnego sygnalu. jesli ktos cos wie o firmie prosze o odpowiedz