Otrzymałam propozycję współpracy z firmą GOLD PARTNER, oddział w Krakowie, szukam kompetentnych i rzetelnych informacji o tej firmie. Proszę o wiarygodne informacje bo to dla mnie ważna sprawa. Z góry dziękuję :-))
Najlepiej idź do firmy sprawdź, wejdź na stronę internetową, porozmawiaj z ludźmi którzy tam pracują, jak wejdziesz do firmy to od razu widać jaka atmosfera i jakie relacje między ludźmi.
Najlepiej idź do firmy sprawdź, wejdź na stronę internetową, porozmawiaj z ludźmi którzy tam pracują, jak wejdziesz do firmy to od razu widać jaka atmosfera i jakie relacje między ludźmi.
Spotkałem sie jakiś czas temu z Firmą Gold Partner i jestem zadowolony z współpracy tą firmą Jeśli ktoś jest zainteresowany Polecam bo naprawdę Kompetentni ludzie...
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-02-16 13:48:44odpowiedz
|
Jeśli chodzi o firme to nie mogę sie negatywnie wypowiedzieć. Byłem na takim szkoleniu, czas bardzo mile spedziłem i dowiedziałem sie wielu ciekawych informacji. Jeśli ktoś ma wolny weekend bardzo polecam szkolenie. Pozdrawiem serdecznie
byłem na spotkaniu o prace i ogólnie jest ok ale nie podjąłem sie pracy bo w sumie trzeba lubić kontakt z klientem a ja raczej za takim nie przepadam, jak ktoś to lubi to w sumie niezła robota
Witam. Ja byłem na szkoleniu i musze przyznać ze bylo bardzo fajne. Szczegórlnie atmosfera i ludzie:)
Co do pracy to sie podjołem bo to jednak nie dla mnie, ja jestem spokojnym człowiekim i potrzebuje akurat czegoś innego:) Ale ogólnie było fajnie
ja pracuje dopiero drugi miesiąc i jest ok.Zajmujemy się sprzedażą i dystrybucja programów inwestycyjnych opartych na papierach wartościowych. Kasa można powiedzieć że jest dobra, czas jest też dobry żeby zająć sie inwestycjami ponieważ ludzie mają coraz większą swiadomość w dziedzinie finansów. Ze strony pracownika mogę polecić.
Witam. Znam paru ludzi którzy współpracują z tą firmą w krakowie i mogę przyznać ze są to naprawde mile i uczciwe osoby. Ze względu na sesję nie miałem okazji jechać jeszcze na takie szkolenie ale myślę zę w marcu już pojadę. Bardzo podoba mi się atmosfera i ten entuzjazm. Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na szkoleniu
Witam
W kwestii szczegółów, GOLD PARTNER to grupa finansowa działająca na rynku dystrybucyjno szkoleniowym. Posiadają 4 oddziały oprócz centrali w Nowym Sącz a mianowicie w Krakowie, Gorlicach, Makowie Podhalańskim oraz Gdańsku. Szkolenia organizują głównie w okolicach Krakowa oraz Torunia i Gdyni.
Obserwuje poczynania na rynku tej firmy i muszę przyznać, że naprawdę zapiera dech w piersiach. Spółka jest młoda działa rok ale zarządzający oraz dyrekcja i menagerowie mogą poszczycić się już kilkudziesięciu letnim doświadczeniem. To co jest siłą takich firm ukształtowanych w 100% wolnorynkowych warunkach to świeżość oraz polot w strategi rozwoju, planów marketingowych, systemu szkoleniowego itp. Młodym wilkom się chce osiągać dużo i być najlepszym, nie boją się wyzwań i ciężkiej pracy a łącząc to z pasją wychodzi gotowa recepta na sukces, przyglądam się im i obserwuje dalsze poczynania, oczywiście czas pokaże na ile moja opinia okarze się trafna.
ja pracuje w Gold Partner i mogę polecić tę firmę, jeśli chcesz się więcej dowiedzieć zapraszamy do biura
uczestnik szkolenia i forum - 2010-02-19 16:29:59odpowiedz
|
Witam, byłem na szkoleniu dwudniowym organizowanym przez firmę Gold Partner w lutym. Wcześniej uczestniczyłem w forum finansowym w Krakowie na ul. Bociana. Forum to dało mi dużo do myślenia. Pomyślałem... gość dobrze mówi, nawet z sensem, nie mogłem uwierzyć, że niektóre rzeczy są tak oczywiste, a ludzie ich nie stosują, nawet ja sam do tej pory. Podczas tego forum w pełni sobie uświadomiłem, że chcę pojechać na szkolenie dwudniowe i dowiedzieć się więcej o sukcesie i zarabianiu pieniędzy. Tak jak oczekiwałem, szkolenie, które było w weekend 6-7 luty było rewelacją. Od tego szkolenia współpracuję z firmą, ludzie są niezwykle sympatyczni i mili, a ja realizuję to, czego od dawna szukałem.
Pozdrawiam.
Ja byłem na rozmowie o pracę i Bardzo mi sie podoba. Dostałem Propozycje wyjazdu na szkolenie i oczywiście że jadę.
Takiej szansy nie można zmarnować.
Już nie mogę sie doczekać aż zacznę tam Pracować.
By�em ostatnio na takim szkoleniu i musze powiedzie� że rewelacja...
Fajna atmosfera Profesjonalni szkol�cy i naprawd� Bardzo dużo informacji na temat finansów o których nie mia�em wcze�niej poj�cia...
Polecam wszystkim takie szkolenie bo je�li kogo� interesuje temat to może nawet podj�� wspó�prac� z Firm� i sporo przy tym zarobi�.
ja otwierałem sobie swój program inwestycyjny właśnie w biurze w Makowie, miła atmosfera i ja dla mnie profesjonalne doradztwo z dziedzinie inwestycji. polecam
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-10 15:42:12odpowiedz
|
ja też polecam Gold Partner, mój brat tam pracuje i duzo wiem na temat firmy, byłem na kongresie i było bardzo miło:) Pozdrowiam
W zeszłym tygodniu brałam udział w jednym z forów organizowanych przez Gold \Partner. Myślę, że jest to bardzo fajna firma, z którą warto byłoby współpracować, dlatego jadę na najbliższe szkolenie dwudniowe. :)
Byłam na takim szkoleniu i moje wrażenia są jak najbardziej pozytywne. Prowadzone jest przez ludzi, którzy widać, że naprawdę wiedzą o czym mówią. Szkolenie podzielone jest na kilka paneli np. zapoznanie z firmą, rynek inwestycyjny. Mozna dowiedzieć się wiele ciekawych rzeczy o rentierstwie, pasywnym dochodzie, roli edukacji finansowej w naszym życiu, o efektywnym oszczędzaniu, wykorzystywaniu swojego czasu itd. Mnóstwo informacji przydatnych w życiu codziennym, pracy jak i w rozporządzaniu swoimi pieniędzmi. Jak dla mnie najciekawsza była \"godzina dla przedsiębiorców\" i wszystkie informacje dotyczące własnej działalności gospodarczej, ponieważ właśnie taką zakładam.
Zachęcam do udział w szkoleniu tych, którzy chcą podjąć współpracę z GP ale także tych, którzy chcą dowiedzieć się czegoś wiecej o pieniądzach i sposobie rozporządzania nimi.
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-06-04 13:05:44odpowiedz
|
Witam
Nie znam firmy Gold Partner od wewnątrz, ale mam u nich swój program od zeszłego roku i jestem bardzo zadowolona. Pan, który otwierał mi program zawsze jest do dyspozycji i jak mam jakiekolwiek pytanie związane z polisą zawsze służy pomocą. Polecam inwestycje z Gold partner! :)
Jak dla mnie firma jest ok. Najbardziej spodobało mi się to, że na rozmowie kwalifikacyjnej nie przebierają w kandydatach tylko każdy ma możliwość jechać na szkolenie. A o tym, czy zostaniesz w firmie decydujesz Ty sam :)
Jak już wcześniej pisałam byłam na szkoleniu dwudniowym organizowanym przez Gold Partner. Obecnie jestem dwa miesiące w tym biznesie i nadal mi się podoba.
Do pracy motywuje mnie konkurs o wycieczkę zagraniczną :D
Widzę, ze mało tutaj konkretnych informacji... Więc może ja podzielę się swoimi refleksjami zwiazanymi z GP Jest to firma szkoleniowo- doradcza działająca na rynku finansowym. Stawia przede wszystkim na rozwój osobisty pracowników, dużą ilość szkoleń z najlepszymi w danej dziedzinie np. z Brayanem Tracy i Mariuszem Szubą. Wiadomo, że jeśli podnosimy ciągle swoją wartość
kompetencji w firmie mamy większe możliwości awansu. W GP te możliwosci są naprawdę interesujace. Np za awans na Managera Zespołu w odpowiednim czasie można zostać wynagrodzonym darmowym weekendem w spa , ale to tylko niektóre z \"nagród motywacyjnych\". Najbardziej interesującym wyróżnieniem sa darmowe
wczasy zagraniczne. Aktualnie trwa konkurs o wycieczkę na Majorkę!
Dużym plusem w pracy jest miła atmosfera, \"obracanie\" się wśród młodych, ambitnych ludzi, którzy z determinacją dążą do wyznaczonych sobie celów. Kolejna bardzo duża zaleta to elastyczny czas pracy.
Cóż jeszcze mogę powiedzieć... jak dla mnie praca idealna! Wiadomo, ze nie każdemu może się spodobać, bo nie każdy moze lubić np. kontakt z ludźmi...
Ale jak najbardziej polecam!
podoba mi sie ta idea szkolenia pracowników, którzy nie są tylko zwykłymi Konsultantami, ale maja możliwosc rozwoju i awansów. z dwudniowych szkolen najwięcej mogą wynieś osoby, które zaczynają swoją przygodę z inwestowaniem, pozniej jest masa profesjonalnych warsztatow, konferencji, szkolen, które w rezultacie sprawiają, ze praca staje się bardziej efektywna. Polecam taką prace wszystkim, którzy chcą się rozwijać i coś w życiu osiągnąć nie pracując na etacie.
Witam serdecznie wszystkich na forum...Jestem od niedawna współpracownikiem firmy GP, i jestem z tego zadowolony gdyż pokazują nowe perspektywy finansowe, planowanie oszczędnośći na przyszłość bo jak wiadomo od PAŃSTWA nic nie dostaniemy, a od ZUSu ani tyle więc trzeba szukać takich możliwości, żeby w przyszłości dobrze żyć, na godnym poziomie, a nie żyć żeby przeżyć!!!To bardzo wazne, dlatego zapraszam wszystkich chętnych na konferencje biznesowe i szkolenia dwudniowe. Kontakt na stronie internetowej
moja siostra pracuje w tej firme. Z tego co wiem ( bo ciagle mi to powtarza) atmosfera w pracy jest bardzo entuzjastyczna, zawsze mozna liczyc na pomoc ze strony starszych kolegów; ale dla niej najbardziej atrakcyjne sa mozliwosci rozwoju osobistego
Firma nakierowana na kasę. Nielicząca się z osobami które z niej odeszły, a nierozwiązły wszystkich spraw. Pracując w GP telefony odbierają wszyscy gdy współpraca się kończy olewają Cię!, Po szkoleniu które samo w sobie jest dobre namawiają Cię do podpisywania umów z rodziną. Człowiek który nigdy nie miał styczności z rynkiem finansowym chcąc współpracować musi podpisać parę umów na 10lat z rodziną!! I co najlepsze robi to bo opiekun pilnuję by dostać swoją gażę. Dopiero bo pewnym czasie orientuję się o co w tym chodzi. Nie liczy się dobro ludzi tylko napchanie kieszeni.
Firma nakierowana na kasę. Nielicząca się z osobami które z niej odeszły, a nierozwiązły wszystkich spraw. Pracując w GP telefony odbierają wszyscy gdy współpraca się kończy olewają Cię!, Po szkoleniu które samo w sobie jest dobre namawiają Cię do podpisywania umów z rodziną. Człowiek który nigdy nie miał styczności z rynkiem finansowym chcąc współpracować musi podpisać parę umów na 10lat z rodziną!! I co najlepsze robi to bo opiekun pilnuję by dostać swoją gażę. Dopiero bo pewnym czasie orientuję się o co w tym chodzi. Nie liczy się dobro ludzi tylko napchanie kieszeni.