Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
zdjecie uzytkownika
boberek - 2008-06-26 13:03:36 odpowiedz | cytuj
Ktoś może cosik na ten temat wie? piszcie proszę o cos rzetelnego, pozdrawiam Wszystkich
zdjecie uzytkownika
jo - 2008-08-29 12:19:15 odpowiedz | cytuj
wejdz na strone www.oszukani.pl i wpisz w wyszukiwarce interkadra
zdjecie uzytkownika
boberek - 2008-08-31 13:40:35 odpowiedz | cytuj
dzięki A może jesteś w stanie coś polecić?  Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
śara - 2008-08-31 13:59:40 odpowiedz | cytuj
trenkwalder,spoko agentura,spróbuj od nich,polecam!!!!!
zdjecie uzytkownika
boberek - 2008-08-31 14:48:59 odpowiedz | cytuj
Coś mnie tam nie chcą i dość dziwne biuro w Krakowie mają w którym nikogo nie ma, nawet jak jest czynne tylko w jeden dzień tygodnia.A telefon dostałem dopiero po 3 miechach od złożenia kwestionariusza, a teraz już po 4 miechach cisza, a mała babka zadzwonić bo przecież oferty na ich stronie ciągle te same i aktualne a tu cisza aż dziwne
zdjecie uzytkownika
kasia - 2008-10-23 19:58:42 odpowiedz | cytuj
no to nie wiem gdzie ty dzwonileś stary, bo mój mąż wyjeżdzał z interkadrą do francji i jakos sie tam moglam dodzwonic bez problemu. a maż zreszta opowiadał ze mają ladne biuro.
zdjecie uzytkownika
Klemens - 2008-10-23 20:01:59 odpowiedz | cytuj
Ładne biuro mają za pracę POLAKÓW, z resztą szkoda zachodu z tym biurem!!!
zdjecie uzytkownika
kamil - 2008-11-06 21:19:12 odpowiedz | cytuj
wlasnie pracuje dla interkadry, jestem na urlopie w polsce i nie moge narzekac, wiadomo ze zawsze beda jakies pretensje, ale wyjezdzalem juz z dwoma innymi agencjami i interkadra jak dla mnie jest najlepsza.
pracuje na budowie za granicą i robota ciezka jak wszedzie, alei jak widze tu innych ziomków ktorzy tylko narzekają, to mi sie noż w kieszeni otwiera. i ja akurat interkadre polecam.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2008-11-06 21:19:12 odpowiedz | cytuj
wlasnie pracuje dla interkadry, jestem na urlopie w polsce i nie moge narzekac, wiadomo ze zawsze beda jakies pretensje, ale wyjezdzalem juz z dwoma innymi agencjami i interkadra jak dla mnie jest najlepsza.
pracuje na budowie za granicą i robota ciezka jak wszedzie, alei jak widze tu innych ziomków ktorzy tylko narzekają, to mi sie noż w kieszeni otwiera. i ja akurat interkadre polecam.
zdjecie uzytkownika
bruno - 2009-01-15 17:30:32 odpowiedz | cytuj
Trenkwalder i Benefit to jedna firma :) Lepiej nie wysyłać do nich CV, bo nikomu się nie chce czytać tych maili - co dzień każdy pracownik Trenkwalder dostaje dziesiatki maili od szefostwa i juz pozniej nikomu sie nie chce czytać Cv :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-04 16:49:09 odpowiedz | cytuj
drogi kamilku ten [usunięte przez admina] ja pisze prawde to sa oszusci niejedzcie do krakowa na jagoki bo bedziecie o 400zł do tyłu
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-04 16:51:01 odpowiedz | cytuj
kto pojedzie do krakowa podpisac umowe to bedzie o 400zł do tyłu ( usunięte przez administratora ) JA PISZE PRAWDE
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-04 17:01:57 odpowiedz | cytuj
anonim - 2009-04-04 16:49:09drogi kamilku ten noz to se [usunięte przez admina] ja pisze prawde to sa oszusci niejedzcie do krakowa na jagoki bo bedziecie o 400zł do tyłuten noz drogi kamilku to se [usunięte przez admina] nie jedzcie na jagodki i na spotkanie do krakowa bo bedziecie o 400 zł do tyłu prosze nie reagowac na komentarze to sa ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-04 17:27:43 odpowiedz | cytuj
kamil - 2008-11-06 21:19:12

DROGI KAMILKU jak ci sie otwiera noz to sobie wystrugaj fujarke i sobie graj na niej a nie staraj sie ich usprawiedliwac INTERKADRE A MOZE Ty JESTES PODSTAWIONY
zdjecie uzytkownika
M - 2009-04-04 18:29:14 odpowiedz | cytuj
[usunięte przez admina]którym sie nie powiadł wyjazd z interkadrą ,jesteście dla mnie [usunięte przez admina] i z pewnoscia przykładem lenistwa ,nieróbstwa i polskiej [usunięte przez admina]krótko mowiąc nieudacznikami :). Pracuje w Skodzie już dobre ponad dwa lata i na nic nie moge narzekać . w czechach interkadra współpracuje z vd work i po roku czasu poniesli mi wynagrodzenie z 85 kc do 95 i da się za to żyć .Naszczescie pozwalniano tych wszystkich nierobów ,alkoholików itp których bolały nózki ,obcierały 4 litery i czesi mieli z nich świetny ubaw .Nie wiem jak będzie w Portugali ale skoro ich przedstawiciel rusza [usunięte przez admina]do polski to chyba nie powinno być zle hehe .Interkadro wielki respect i dzieki za prace i godne warunki ,a wy bezrobotni lub wykorzystywanani w pracy o ile ją macie ,dalej wyładowujcie swoją złość na tym o to forum .Mi was poprostu żal :)[usunięte przez admina]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-04 18:47:18 odpowiedz | cytuj
ocho cho aleasciemniac to potrafisz lenistwo a oszustwo to co innego prosze nie reagowac na tego typu komentarze INTERKADRA oszusci a ty cycku podstawiony nie stulaj głupotó
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-04 18:48:19 odpowiedz | cytuj
M - 2009-04-04 18:29:14[usunięte przez admina]którym sie nie powiadł wyjazd z interkadrą ,jesteście dla mnie [usunięte przez admina] i z pewnoscia przykładem lenistwa ,nieróbstwa i polskiej [usunięte przez admina]krótko mowiąc nieudacznikami :). Pracuje w Skodzie już dobre ponad dwa lata i na nic nie moge narzekać . w czechach interkadra współpracuje z vd work i po roku czasu poniesli mi wynagrodzenie z 85 kc do 95 i da się za to żyć .Naszczescie pozwalniano tych wszystkich nierobów ,alkoholików itp których bolały nózki ,obcierały 4 litery i czesi mieli z nich świetny ubaw .Nie wiem jak będzie w Portugali ale skoro ich przedstawiciel rusza [usunięte przez admina]do polski to chyba nie powinno być zle hehe .Interkadro wielki respect i dzieki za prace i godne warunki ,a wy bezrobotni lub wykorzystywanani w pracy o ile ją macie ,dalej wyładowujcie swoją złość na tym o to forum .Mi was poprostu żal :)[usunięte przez admina]cycku ty podstawiony człeku ja pisze przynajmniej prawde interkadra TO OSZUSCI
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-05 07:40:06 odpowiedz | cytuj
;M; zgadzam się z Tobą co do pracy w Czechach tam można normalnie żyć i pracować,bo sama tam byłam i wiem coś o tym.Nie zgadzam się natomiast z opinią,że pozwalniali samych nierobów i pijaków.Zwolnili masę normalnych ludzi i wcale nie pijaczków.
zdjecie uzytkownika
nina - 2009-04-07 11:57:12 odpowiedz | cytuj
jesli ktos był juz na zbiorach z interkadry to niech mi napisze ktos czy to uczciwa firma jak bylo lub jesli ktos jedzie do portugali na zbior jagod PROSZE ZDAJCIE MI RELACJE ZA DWa MIESIACE CZY ZECZYWISCIE BYŁO TAK JAK MUWILI bo ja tez miał jechac dzis do krakowa ale znajomi mi odradzili i wziełam pod uwage to co na forum pisza pROSZE niECH MI KTOS ODPSZE MOZE NA DRUGI ROK SIE WYBIORE JAK POZNAM BARDZIEJ TE AGENCJE
zdjecie uzytkownika
bożena - 2009-04-08 05:06:45 odpowiedz | cytuj
Nina pracowałam w Czechach wyjazd był z Interkadry i w zasadzie to nie mam im nic do zarzucenia.Trzeba było jechać.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-10 13:14:35 odpowiedz | cytuj
niewiem gdzies ty pracowała ale jak jest wszystko zadarmo to znaczy ze wtym podstep sie kryje nigdzie niema takich firm co wszytko sponsoruja akurat szukaja naiwnych ludzi i za dwz miesiace wielkie gówno sie przywiezie za wszystko potraca zebyscie chociaz na bilet zarobili to chwła bogu INTERKADRAto firma nie uczciwa NIE POLCAM NIKOMU
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-10 18:52:57 odpowiedz | cytuj
a ja nie polecam tego [usunięte przez admina]nikomu, bo to jakiś niebezpieczny maniak.widać od razu ze bezrobotny, nie ma co robić, więc siedzi na necie i wypisuje głupoty. jest tak zresztą tak [usunięte przez admina]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-10 19:39:45 odpowiedz | cytuj
tak[usunięte przez admina] jest ten co tak broni firmy i wcale nie bezrobotny bo prace mam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-10 19:42:03 odpowiedz | cytuj
anonim - 2009-04-10 18:52:57a ja nie polecam tego [usunięte przez admina]nikomu, bo to jakiś niebezpieczny maniak.widać od razu ze bezrobotny, nie ma co robić, więc siedzi na necie i wypisuje głupoty. jest tak zresztą tak[usunięte przez admina]tak [usunięte przez admina] jestes ty aja pracuje a wolnych chwilach pisze to co wiem a wiem ze jestes naiwny jak piszesz takie głupoty NIE POLECAM TEJ FIRMY NIE BADZCIE NIWNI
zdjecie uzytkownika
la strada - 2009-04-10 19:58:24 odpowiedz | cytuj
[usunięte przez admina]jakie głupoty pisze ktos ta firma to jest pic na wode ktos kto tak broni jest naiwny i [usunięte przez admina] LUDZIE NIE BADZCIE NAIWNI zgadzam sie ztoba ja pytałem wurzedach pracy i muwili zeby nie chytac sie ich nie załatwiac pracy przez posrednikow lepiej samemu szukac sobie pracy wpolsce a zagranica to przez urzad pracy lub ze szkół ja załtwiłem sobie prace przez urzad na cyprze i jestem zadowolony piekny hotel 4 5 gwiadkowy komfortowe warunki wysokie napiwki byłem barmanem oczywiscie podstawa jest znajomosc jezyka ang niem.
zdjecie uzytkownika
daro - 2009-04-11 00:22:02 odpowiedz | cytuj
czytam to i slabo mi sie robi, ten koleś to jakiś [usunięte przez admina], nic więcej. dla interkadry robię od roku, znam ich i oby więcej takich firm.akurat o jagodach nic nie wiem, ale wiem o wielu innych rzeczach i powiem serio, że zlego slowa nie powiem na interkadrę.jak dla mnie to jedna z agencji, ktora normalnie podchodzi do pracownika
zdjecie uzytkownika
daro - 2009-04-11 00:25:16 odpowiedz | cytuj
ludzie, przecie to widać ze koles chce na jakis cypr ludzi werbowac i dlatego odstrasza przed interkadrą.zreszta idzcie sami do interkadry do firmy, zobaczycie ze to agencja na poziomie, bylem i wiem co piszę
zdjecie uzytkownika
kamil - 2009-04-11 00:50:28 odpowiedz | cytuj
la strada - 2009-04-10 19:58:24[usunięte przez admina]jakie głupoty pisze ktos ta firma to jest pic na wode ktos kto tak broni jest naiwny i [usunięte przez admina]LUDZIE NIE BADZCIE NAIWNI zgadzam sie ztoba ja pytałem wurzedach pracy i muwili zeby nie chytac sie ich nie załatwiac pracy przez posrednikow lepiej samemu szukac sobie pracy wpolsce a zagranica to przez urzad pracy lub ze szkół ja załtwiłem sobie prace przez urzad na cyprze i jestem zadowolony piekny hotel 4 5 gwiadkowy komfortowe warunki wysokie napiwki byłem barmanem oczywiscie podstawa jest znajomosc jezyka ang niem.mam nadzieję, że nikt nie wierzy takiemu pajacowi- nie umie pisać po polsku, ale próbuje przekonać, że zna oczywiście angielski i niemiecki... Also, antworte was auf Deutsch, wenn du so schlau bist... Arbeitslos, ohne Ausbildung und keine Zukunft- es tut weh, aber so sieht dein Leben aus. Barman, jasne.... Śnij dalej kolego-i pewnie jeździsz R8...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-11 17:41:55 odpowiedz | cytuj
kamil - 2009-04-11 00:50:28la strada - 2009-04-10 19:58:24[usunięte przez admina]jakie głupoty pisze ktos ta firma to jest pic na wode ktos kto tak broni jest naiwny i [usunięte przez admina] LUDZIE NIE BADZCIE NAIWNI zgadzam sie ztoba ja pytałem wurzedach pracy i muwili zeby nie chytac sie ich nie załatwiac pracy przez posrednikow lepiej samemu szukac sobie pracy wpolsce a zagranica to przez urzad pracy lub ze szkół ja załtwiłem sobie prace przez urzad na cyprze i jestem zadowolony piekny hotel 4 5 gwiadkowy komfortowe warunki wysokie napiwki byłem barmanem oczywiscie podstawa jest znajomosc jezyka ang niem.mam nadzieję, że nikt nie wierzy takiemu pajacowi- nie umie pisać po polsku, ale próbuje przekonać, że zna oczywiście angielski i niemiecki... Also, antworte was auf Deutsch, wenn du so schlau bist... Arbeitslos, ohne Ausbildung und keine Zukunft- es tut weh, aber so sieht dein Leben aus. Barman, jasne.... Śnij dalej kolego-i pewnie jeździsz R8...nie jestem niczyjim kolega ale obrazac to kazdy umie bo nie ma czym sie popisac jak swoja głupota zazdrosc zżera kogos ze ktos ma lepsza prace sam nie umiesz pisac po polsku tu nikt niechce nikogo werbowac tylko młodziez ostrzec PROSZE O NIE REAGOWANIE TEGO TYPU KOMENTARZY
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-11 17:49:35 odpowiedz | cytuj
daro - 2009-04-11 00:22:02czytam to i slabo mi sie robi, ten koleś to jakiś [usunięte przez admina], nic więcej. dla interkadry robię od roku, znam ich i oby więcej takich firm.akurat o jagodach nic nie wiem, ale wiem o wielu innych rzeczach i powiem serio, że zlego slowa nie powiem na interkadrę.jak dla mnie to jedna z agencji, ktora normalnie podchodzi do pracownikajak ci sie słabo robi to idz do lekarza a nie komentuj KTOS KTO MA ROZUM NIE DA SIE NABRAC NA TA FIRME a co do prostactwa to sam nim jestes po tym co piszesz to juz swiadczy o tobie jaki jestes bo ja komentuje ale nie pisze brzydkich niecenzurowanych słow
zdjecie uzytkownika
henio - 2009-04-11 20:17:50 odpowiedz | cytuj
zgadzam sie z toba jednak sa i ludzie szczerzy co chca innych ostrzec
zdjecie uzytkownika
bożena z krakowa - 2009-04-14 08:11:27 odpowiedz | cytuj
myślę,że polemika z tobą nie ma sensu.Wiem co robiłam i gdzie pracowałam i co zarobiłam.Ty pewnie dobrze się bawiłeś,zamiast żyć normalnie i rozsądnie wydawać zarobione pieniądze.Takich co to tylko na przelew mieli i po miesiącu zostali wyrzucani,widziałam multum.I już dziś bym wyjechała do Czech gdyby była taka morzliwość.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-14 09:15:00 odpowiedz | cytuj
ciagle ta bozenka dziewucho poco cyganisz jak i tak wszyscy juz wiedza ja nie byłem i nie zamiezam nigdzie sie ewakuowac moze bylas ale ciul wie gdzie i co robiłas
zdjecie uzytkownika
krystek - 2009-04-14 09:28:40 odpowiedz | cytuj
bożena z krakowa - 2009-04-14 08:11:27

myślę,że polemika z tobą nie ma sensu.Wiem co robiłam i gdzie pracowałam i co zarobiłam.Ty pewnie dobrze się bawiłeś,zamiast żyć normalnie i rozsądnie wydawać zarobione pieniądze.Takich co to tylko na przelew mieli i po miesiącu zostali wyrzucani,widziałam multum.I już dziś bym wyjechała do Czech gdyby była taka morzliwość.

wydaje mi sie ze duzo komentujesz a gowno wiesz skoro tak dobrze płaca to trzemu nie jedziesz jest oferta do portugali przy jagodkach nadal sa zapisy widzisz łzesz jak pies nawet cyganstwo ci nie wychodzi bozenko czy jak ci tam za duzo tych bozenek pewnie to jedna i ta sama osoba pisze czyli ty
zdjecie uzytkownika
gość - 2009-04-14 19:26:42 odpowiedz | cytuj
chcę jechac na jagody do Portugalii. Wiecie coś naprawdę konkretnego o interkadrze?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-15 10:19:40 odpowiedz | cytuj
gorzeja juz nie mogłes trafic oszukuja na wynagrodzeniu za wszystko ci potraco robic bedziesz duzo a zarobisz mało bede co odbijac z wypłaty bo zadarmo to nic nie ma nie licz ze tyle zarobisz jak jest napisane ale miłej podrozy ci zycze radze wes sobie jeszcze kase zebys miał za co wrocic
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-15 10:24:14 odpowiedz | cytuj
duzo osob [usunięte przez admina] i wcale nie wyzucali na pole pijakow i nie robow tylko normalnych robotnych ludzi bo im tez musi sie wrocic kasa jak widzisz wszystko zadarmo i koszty przejazdu i jedzenie itd ale potem potraca ci nawet niebedziesz wiedział kiedy szkoda nawet portfela brac bo nic tam nie wsadzisz
zdjecie uzytkownika
jajo - 2009-04-15 20:57:54 odpowiedz | cytuj
anonim - 2009-04-15 10:19:40

gorzeja juz nie mogłes trafic oszukuja na wynagrodzeniu za wszystko ci potraco robic bedziesz duzo a zarobisz mało bede co odbijac z wypłaty bo zadarmo to nic nie ma nie licz ze tyle zarobisz jak jest napisane ale miłej podrozy ci zycze radze wes sobie jeszcze kase zebys miał za co wrocic

ale chrzani, jak potłuczony,mam nadzieję ze widzicie ze to wariat,a i pisownię ma jak 9-latek hehe. naucz się pisać po polsku i dopiero się udzielaj na forum
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2009-04-16 12:18:58 odpowiedz | cytuj
ten co tylko pisze o niczym innym jak o pisowni o błedach to znaczy ze nic niewie niewiem poco sie nawet na tym forum udziela tu pisza osoby co juz byli i sie przekonali ja juz interkadry to niechce znac tez jechałem zeby zarobic ale sie juz przekonałem co do tej firmy
zdjecie uzytkownika
PIOTREK - 2009-04-16 12:34:22 odpowiedz | cytuj
I TO JUZ BYŁO NAGŁOSNIANE O NICH LEPIEJ CI CO JUZ SIE WYBIERAJA NIECH WEZMA KASE NA POWROT BO JUZ DUZO OSOB SIE NACIEŁO NA NICH
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2009-04-17 18:20:17 odpowiedz | cytuj
prosze was ci ktorzy jada do portugali niech wezma sobie kase na bilet powrotny bo wrucicie ogołoceni ta firma to jedno wielkie oszustwo owszem firma ta istnieje i jest wporzo do momentu jak bedziecie na miejscu nie ponosza zadnej odpowiedzialnosci stosuja kary min. za spoznienie lub nie wstawienie sie do pracy 2500zł moze na bilet powrotny zarobicie wy przeczytaliscie co podpisujecie lepiej w polsce siedziec i zarobic marne grosze niz byc wykorzystanym i robic zadarmo w polu
zdjecie uzytkownika
bożena z krakowa - 2009-04-17 20:28:41 odpowiedz | cytuj
Piotr byłam w Pisku właśnie przez Interkadrę pracowałam w Faurecji i wcale nie było mi tak zle.Chcesz to wierz albo nie Twoja sprawa.Nie tylko pracowałam ale też dobrze się bawiłam.Życzę miłego łykendu.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-18 11:11:30 odpowiedz | cytuj
ZALEZY GDZIE PRACOWALAS JAK PRZY RURCE TO NAPEWNO SIE DOBRZE BAWIŁAS ROWNIEZ ZYCZE MIŁEGO WEEKENDU
zdjecie uzytkownika
bylam w portugali - 2009-10-14 21:28:16 odpowiedz | cytuj
nina - 2009-04-07 11:57:12

jesli ktos był juz na zbiorach z interkadry to niech mi napisze ktos czy to uczciwa firma jak bylo lub jesli ktos jedzie do portugali na zbior jagod PROSZE ZDAJCIE MI RELACJE ZA DWa MIESIACE CZY ZECZYWISCIE BYŁO TAK JAK MUWILI bo ja tez miał jechac dzis do krakowa ale znajomi mi odradzili i wziełam pod uwage to co na forum pisza pROSZE niECH MI KTOS ODPSZE MOZE NA DRUGI ROK SIE WYBIORE JAK POZNAM BARDZIEJ TE AGENCJE

tak sie sklada ze bylam z interkadrą w portugali, malo przywiozlam euro do polski, bo troche imprez bylo i kaska się rozeszła :) :) ale mozna bylo zarobic, no i zobaczylam portugalię (piękny, piekny kraj!!!) i poznalam super ludzi na wyjezdzie. takze polecam taki wyjazd, bylo kilka osób dziwnych, ktorym sie nic nie podobalo, ale tacy są wszędzie. co do samej interkadry, duzy plus, agencja normalna i uczciwa,chyba jak mało która i nie czarowali ze bedzie cięzko przy borówach. W nastepnym roku napewno znów tam pojade !!!
zdjecie uzytkownika
interdupa - 2009-12-04 22:26:22 odpowiedz | cytuj
interkadra jest smieszna umowy na dwa tygodnie ( usunięte przez administratora ) oni nawet umowy normalnej te agencje powini przebranzowić na agencje nie pracy t( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
tomik - 2010-01-31 19:38:24 odpowiedz | cytuj
Dziwne te wasze negatywne opinie ja pracuje dla interkadry w Polsce jako merchandiser i nigdy nie miałem problemu z tą firmą kasa sie zgadzała i zawsze na czas.
zdjecie uzytkownika
tomik - 2010-01-31 19:38:26 odpowiedz | cytuj
Dziwne te wasze negatywne opinie ja pracuje dla interkadry w Polsce jako merchandiser i nigdy nie miałem problemu z tą firmą kasa sie zgadzała i zawsze na czas.
zdjecie uzytkownika
murarz z francjii - 2010-03-04 21:31:45 odpowiedz | cytuj
a ja robilem dla interkadry 5 miesiecy na murarce we francjii i powiem ze dobra fima i wyplaty jak trzeba i troche mi sie wiezyc nie chce w te glupoty co tu pisza.mialem dwa wyjazdy z nimi i chcem znowu wyjechac jak beda mieli oferte dla mnie
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-05-20 12:44:57 odpowiedz | cytuj
Witam wszystkich ja pracowałem przez INTERKADRE we Francji dla mnie lipa nie dajcie się wkręcać dla tej firmy liczy się tylko sztuka i dalej nic ich nie interesuje
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-06-14 10:37:45 odpowiedz | cytuj
mar2
x