firma rzetelna łacznie z szefem panem mariuszem dolatą.Małgorzata Ziembiewicz pewna i fachowa opieka i przede wszystkim pieniądze wyłacane na czas.Polecam - pracowałem dla nich prawie 9 miesięcy we francji
tak pracowalem dla ipf i nie polecam,oszukuja na godzinach ,potracenia niewiadomo za co,nie przesylaja pieniedzy na paliwo i maja ogolnie wszystko w d,,,ie ,
tak pracowalem dla ipf i nie polecam,oszukuja na godzinach ,potracenia niewiadomo za co,nie przesylaja pieniedzy na paliwo i maja ogolnie wszystko w d,,,ie ,
fakt ,jak zachorujesz ,musisz sam placic za lekarza i za leki a wiadomo we francji lub belgii nie jest to tanie,niedaj boze trafisz do szpitala to juz jestes bankrutem ,bo ich to nie interesuje
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-01-22 21:14:48odpowiedz
|
IPF powstało w Marcu 2009 roku z Faciworku i siedzibę miało w Poznańu ,a adres w Warszawie.Nie wiem jak teraz jest u nich,za Faciworku było dobrze (kwatery raz lepsze raz gorsze ale to nie była ich wina,zamawiali telefonicznie) wypłaty były na czas i nikt nie potrącał za nie wiadomo co.Od pechowego 1 Marca zarobki się zmniejszyły a po podwyżce to już .........Pozdrawiam
mam po roku tyrki niecałe 1900euro do reki.teraz byl rekord wiadomo 2300 bo swieta. raz mialem pszerwe 3tyg i musielismy zjechac bo cos sie nie dogadali ale tak to idzie dobrze.robota jest ok.kase mam maksymalnie 12go.zawsze mozna zadzwonic i jest we francii opiekun traktuja po ludzku ale nie mozna walic tylko pracowac.pani ewela jest thebest.polecam raczej francje a nie wykorzystywaczy z niemiec albo szwecji.
tak to prawda ipf powstał z facil work,agencji ktora juz nie istnieje,Napoczatku bylo fajnie,teraz ipf potraca za mieszkania,za benzyne musisz placic,opieka koordynatora we francji to fikcja,niby jest a go niema,sam musisz wszystko zalatwiac.Personel z biura z poznania nie placi rachunkow z gity ,wiec zostajecie bez ogrzewania,cieplej wody,swiatla.Oszukuja na godzinach,robia potracenia wziata z powietrza,potem przyznaja sie do tego i niewyplacaja pieniadzy,kreca ze do wyplaty dolicza ,a nic nie doliczaja,Ogolnie odradzam wyjazd przez ta firme!
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-17 16:56:35odpowiedz
|
Powiem tak....
Byłem we Francji kilka razy,w Szwecji też kilka razy,a ostatnio
w Niemczech
W Niemczech super badziewie(dziadostwo),we Francji nie za bardzo,ale można wytrzymać(zależy od miejsca i pośrednika)
Najlepiej jest w Skandynawii i dlatego tam wracam teraz.
mi sie tam we francji podoba.troche daleko i to jest ból ale zjezdzam raz na 6-8 tygodni. pracuje narazie 6miesiecy kasa i warunki mieszkaniowe b.dobre akurat w tym punkcie to ipf daje rade.skandynawia sie psuje i kazdy co troche porobil na zachodzie potwierdzi tez zalezy duzo odzakaldu.pracowalem pod malmo i tez bylo ok,w drugim zakaldzie szwedzi woleli rumunow i wyszlem na koniec 800euro
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-03-20 16:48:15odpowiedz
|
Hmmm,to może ja miałem pecha we Francji,a Ty w Szwecji.....
Ja w sumie lepiej miałem w Szwecji,chociaż kilkakrotnie byłem we
Francji.Może kiedyś tam wrócę,ale musiałbym mieć dobre warunki.
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-04-18 10:03:49odpowiedz
|
WITAM !
Czytam wasze wypowiedzi na temat firmy IPF
Firma jest OK praca jaka oferuja i jej wybyr nalerzy do was wszyscy chca wyjechac i jacy to są fachowcy i co ? na miejscu okazuje się ze brak im doswiadczenia zawodowego.
Pracowalem jako operator podnosnika koszowego-MARKETY nie powiem praca cierzka ale nikt nie mowil ze bedzie lekko .
Znam Pana Mariusza jest OK ma swoje zdanie ale jak cos obieca to slowa dotrzymyje.
Polecam ta firme .
WITOLD. P.
cała ta firma IPF to jedna wielka ściema!złodzieje którzy z ludzi robią debili! a ta cała Francja?szkoda gadać! oszukują na godzinach a tą całą \"ich\"umowę i regulamin można sobie w cztery litery wsadzić!
tak czytam te komentarze i nie chce mi sie wierzyć. Mój syn pracuje w zakładzie miesnym we Francji jest zatrudniony przez IPF i bardzo sobie chwali jest juz tam dwa lata.
Pracuję dla IPF już ponad rok we Francji.
Procowałem też i w innych agencjach.
Wiadomo, że za grancą mengerów maja swoich i trzeba pracować fizycznie.
Na agencję jednak nie mogę powiedzieć złego słowa.
To najsolidniejsza agencja dla której pracowałem.
Pieniadze w umowie do 10 a wypłacane są duzo przed terminem.
Mieszkania są za darmo, jedynie płacimy za media 50e, co przy cenie np. wspólnego pokoju z kilkoma osobami w Holandii (ok 400e m-c) jest sumą wporst śmiesznie niska.
Podsumując - firma solidna i nic nie kombinująca.
POLECAM
Robercik-Nie wiem ile masz lat ale wypisujesz takie brednie ze jest mi Ciebie żal.Jeszcze nie ma tak ze mieszkania sa za darmo , Ty masz podana stawke juz po odtraceniu mieszkania i innych naleznosci.Zyjesz widze tym ze dostałes za Darmoche chate i tak trzymaj, takich naiwnych co tak mowia tam potrzeba , moze jeszcze jezdzisz za darmo do pracy.I wszystko samo spada z nieba, chłopaku gdzie sie chowałeś?Napisz jak zachorujesz , czy leczyłes sie tam na miejscu czy musiałes naginac do mamusi do kraju, Chyba ze dla Ciebie bedzie wszystko darmo nawet leczenie.
Jest to najsolidniejsza firma z jaką miałem styczność. Ludzie bardzo mili, a co do wypłacalności też nie można narzekać. Wszystko jest w terminie itp. Na sam widok wiadomości w których są obelgi kierowane w kierunku tej firmy robi mi się niedobrze. Firma jak najbardziej w porządku, solidna i przyjazna.
Napiszcie czy ktoś zna firmę IPF z Poznania, będe wdzięczna.