jesteśmy parą i interesuje nas ta oferta pracy mamy doświadczenie i jesteśmy gotowi do wyjazdu od zaraz { własny samochód}proszę o informacje na e-maila agina21@tlen.pl
sory ale wlasnym samochodem nie dojedziesz na cypr no jedynie ze zmiesci sie w walizce a tak poza tym to bylem na cyprze 8 miechow przez go worka i bylo ok moze wiecej trzeba zaplacic za posrednictwo ale to juz sparwdzona agencja
Przestrzegam przed fikcyjną agencją WORKINCYPRUS LTD. TAKA FIRMA NIE ISTNIEJE!!!!!!! CI Z WAS, KTÓRZY PLANUJĄ Z NIMI WYJAZD W TYM MIESIĄCU, ZASTANÓWCIE SIĘ, CZY CHCECIE ZOSTAĆ OSZUKANI. W rzeczywistości to jedna dziewczyna, jeden numer telefonu i jeden adres na wp.pl. Nie ma żadnego pozwolenia na pracę, to jest NIELEGALNA DZIAŁALNOŚĆ MAJĄCA NA CELU WYŁUDZENIE OD WAS PIENIĘDZY PO PRZYLOCIE DO LARNAKI. Będziecie płacić za fikcyjne mieszkanie, transfer z lotniska do miejsca zamieszkania, a PRACY NIE MA I NIE BĘDZIE!! Pani Katarzyna Bil reprezentująca tą jednoosobową firmę to OSZUSTKA I HOCHSZTAPLERKA!!!!
Przestrzegam przed fikcyjną agencją WORKINCYPRUS LTD. TAKA FIRMA NIE ISTNIEJE!!!!!!! CI Z WAS, KTÓRZY PLANUJĄ Z NIMI WYJAZD W TYM MIESIĄCU, ZASTANÓWCIE SIĘ, CZY CHCECIE ZOSTAĆ OSZUKANI. W rzeczywistości to jedna dziewczyna, jeden numer telefonu i jeden adres na wp.pl. Nie ma żadnego pozwolenia na pracę, to jest NIELEGALNA DZIAŁALNOŚĆ MAJĄCA NA CELU WYŁUDZENIE OD WAS PIENIĘDZY PO PRZYLOCIE DO LARNAKI. Będziecie płacić za fikcyjne mieszkanie, transfer z lotniska do miejsca zamieszkania, a PRACY NIE MA I NIE BĘDZIE!! Pani Katarzyna Bil reprezentująca tą jednoosobową firmę to OSZUSTKA I HOCHSZTAPLERKA!!!!
Ludzie czy wy zescie sie z końmi na głowy pozamieniali!!!! Dziewczyny nie bądźcie naiwne, nie dajcie się skusić! Nie gódźcie się tak łatwo, proście o numer wpisu do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia! Czytajcie PAMIĘTAJCIE- ostatnio dosc popularne stalo sie wprowadzanie przez fikcyjne agencje pewnego pośpiechu- klient działa wówczas bez wyobraźni i pada łupem oszustów. Przestrzegam !!
a ja bylam na cyprze i jedynego czego sie nauczylam to tego ze tam ty jestes murzynem a oni maja i tak cie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo jak nie wrocisz to za rok znajda innych naiwnych :)))
Przede wszystkim chcialabym wiedziec jakim prawem gowork jako gospodarz tego forum pozwala na zamieszczanie obrazliwych komentarzy bez sprawdzenia wiarygodnosci,czy to czasem nie jest jakas dzialalnosc konkurencyjna po najnizszej linii oporu.Ta osoba,ktora mnie obraza nawet nie podaje swoich danych,poniewaz pisze wierutne bzdury wyssane z palca,gdyby naprawde zaistniala taka sytuacja to ta osoba miala by odwage podpisac sie z nazwiska.Prowadze legalna rekrutacje pracownikow na zlecenie legalnej firmy na Cyprze-,,Principal,,STARIO ENTERTAINMENT PLC,Moja dzialalnosc jest zarejestrowana na Cyprze ,,Katarzyna Bil Consulting Co,,Nie pobieram zadnych oplat,poniewaz to byloby niezgodne z prawem,kazdy kandydat,ktory zostal przyjety do pracy na Cypr przez nasza firme nie uiszczal zadnych oplat i moze to poswiadczyc,jezeli bedzie taka potrzeba,bo jesli dalej bedzie oczerniana moja osoba skieruje sprawe do sadu za znieslawienie.Rowniez na miejscu pracownik ma zapewnione wyzywienie ,zakwaterowanie oraz normalna pensje.Wszystko zawarte jest w kontrakcie,ktory kandydaci otrzymuja juz przed samym wyjazdem.Prosze juz wiecej nie zamieszczac takich dziwnych komentarzy bez potwierdzenia wiarygodnosci,bo juz jest zbyt duze obciazenie.Katarzyna Bil
Chcialabym jeszcze wiedziec w jaki niby sposob ta osoba zostala oszukana skoro jest to nasz pierwszy nabor,a rekrutacja nie dobiegla jeszcze do konca.Pisze to z pewnoscia konkurent lub jakis zawiedziony,ktorego kandydatura zostala odrzucona ze wzgledu na brak kwalifikacji oraz brak doswiadczenia.Z pewnoscia jego CV zostalo niezaakceptowane,poniewaz my poszukujemy kompetentne osoby na dane stanowiska,jak kazda profesjonalna firma.Katarzyna Bil
A CZY MIESZKAŃCY CYPRU WYMARLI ? BYŁEM TAM ROK TEMU I WCALE TAK KOLOROWO Z PRACĄ TAM NIE JEST ŻEBY POLACZKÓW JESZCZE CIĄGNĄC DO ROBOTY...CHYBA ŻE ZA 1.50E NA H :)
Juz pisalam,zecala dzialalnosc znajduje sie na Cyprze pod ta nazwa co podalam,a agencja WORKINCYPRUS to tylko oddzial ktory jest w trakcie powstawania w Polsce, i na razie pomaga w rekrutacji pracownikow z Polski.Katarzyna Bil
a skad ty masz takie wiadomosci ze robota tam za 1,5 e /h??????? chyba sam tam byles????????? :)))))))) wiec skoro byles to sam godziles sie na ta jalomuzne :))))))))) a jesli nie byles to nikt cie buraku nie zmusza zapier... za takie marne grosze, jak dla ciebie polecam dawanie du... pod lampa, interes bardziej przyjemny, nie za 1,5 e/h i jaka sie ma figure :)))))))))
na szczęście jestem facetem i byłem tam na wczasach a nie w pracy :) ale nawet jakbym musiał jechać do pracy to pod twoją latarniom mnie Buraku nie zobaczysz,podobno dwie przecznice obok ciebie są wolne bo tak cuchniesz
haha 2 wolne bo masz taka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dupe 3 lampy na raz zajmujesz, ale spoko na cyprze lubia takie grubaski bo podobne sa figura do bulgarek a jak byles na wakacjach to w jakim hostelu?? bo do hotelu bydla nie wpuszczaja w dresach
witam!
Jestem zainteresowany pracą w charakterze kelnera czy pomocy kuchennej bądź jakiejkolwiek z płynną znajomościa angielskiego oraz dobrą niemieckiego. prosze o kontakt - kid7@interia.pl
Witam wszystkich którzy są zainteresowani wyjazdem na Cypr.Jestem tam kolejny sezon i jeżeli chcecie jechac tam tylko dla pieniędzy to proponowałbym Anglie wiem bo bylem zanim pojechałem na Cypr,ale jesli ktos chce jechac po to zeby zarobic na te swietne wakacje a ewentualnie cos odlozyc to sie oplaci.Co do wyjazdu to proponowalbym GoWork ja dzięki nim pojechałem i jestem im za to wdzięczny.Poznalem super ludzi z calego swiata no i morze plaża i plażowiczki rekompensowały wszystko. Oczywiscie zdania uczonych sa podzielone i opinii jest tyle co ludzi którzy tam byli Pozdrawiam i życzę szczęscia!!!