Jest jus moze ktoś chetny na wyzjazd na Cypr w przyszlym roku? KWIECIEN. Niedawno wrocilam i poprostu sie zakochalam. W Cyprze rzecz jasna:P JEsli jest ktos zainteresowany prosze pISACCC:P
jesli kwiecien to i ja sie bardzo chetnie pisze:) nigdy nie bylem na Cyprze ale od dluzszego czasu zastanawiam sie nad wyjazdem, najlepiej do pracy barmana bo w tej branzy pracuje juz pare lat...mam nadzieje ze z czasem sie spiszemy, pozdrawiam!
mam prace na Cyprze dla chetnych(kelner,kelnerka,kucharz,pomoc kuchenna)z zakwaterowaniem.Praca od zaraz,kontrakt min na pol roku z mozliwoscia przedluzenia.Chetnych prosze o podanie emaila w celu kontaktu,a wtedy omowimy szczegoly.Obecnie jestem na Cyprze,ale w celu rekrutacji przyjade do Polski.
ainom
PO PIERWSZE : nie spotkałam tam żadnego araba :|
PO DRUGIE: twoje pytanie jest conajmniej nie na miejscu i zupełnie nie w temacie takze jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to sie nie wypowiadaj.
monia byłabym chetna na wyjazd tylko mam kilka niezbędnych pytań, nie widze do Ciebie kontaktu na forum, to moze odezwiesz sie do mnie sulis0@wp.pl. z gory dziekuje :)
Sebv ja dostalem odpowiedz z informacjami ale ze wzgledu na szybki termin do wyjazdu dalem sobie spokoj, bardziej na kwiecien sie nastawiam z wyjazdem.
czesc Monia, mam prosbe, odezwij sie do mnie na gg, poniewaz chcialabym sie dowiedziec paru rzeczy na tema Cypru bo tez sie tam chce wyybrac:) chyba, ze jest ktos inny chetny, aby podzielic sie ze mna informacjami, kto juz byl na Cyprze...
to moj nr gg: 11845038
z gory dziekuje i pozdrawiam:)
ewa
Witam wszystkich:) Chcialabym wyjechac do pracy na Cyprze jak najszybciej. Każdy termin bedzie mi odpowiadał. Jeżeli ktoś moze mi pomóc w znalezieniu pracy to bardzo prosze o kontakt elvira0107@wp.pl