Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
zdjecie uzytkownika
napoleon - 2009-09-08 14:16:17 odpowiedz | cytuj
ON - 2009-09-07 20:15:24

Witam,
Wasze wypowiedzi są ... aż brak słów. Po pierwsze jeśli komuś nie pasuje to niech się zwolni, to jest wolny kraj i mozna pracowac w jakiej sie chce firmie. Znam osoby które się zwolniły z tej firmy i po 2-3 tygodniach chciały wrócić a niektórzy wrócili . Po drugie jak sobie dobrze policzycie to Płaca podstawowa z umowy, aneksu + diety wychodzi prawie tyle samo co zarabiamy więc nikt nikogo nie oszukuje. I po trzecie zobaczcie jak się zachowujecie, jak banda bydła, jak byście przestrzegali czasu pracy ( nie zchodzili 20 min przed przerwą i wychodzili 10 min po przerwie ), nie chlali na kwaterach i w busach i nie robili burdelu to na pewno Pan Janek też by was inaczej traktował. Ja już parcuje długo w tej firmie i jak na razie nie miałem zadnych problemów, niejasności i kłopotów. Tak samo polecanie znajomych którzy podobno znają się na robocie to oszustwo które odbija się na was samych, bo tracicie reputacje i osoba która się nie zna na robocie, nic nie robi i zarabia takie pieniądze jak my. Wię zastanówcie się dobrze nad tym co robicie i co tu wypisujecie.

O widze ze poprzednie posty zostaly pousowane??Panie on jezeli chodzi o chlanie to pamietam takie czasy jak szefowi glowa wpadala w talerz tak walil z ludzmi na kwaterach wiec jest takie przyslowie kto z kim przestaje taki sie staje:-)Widze ze pan on jest blisko zwiazany z firma stad tamki mily post.....wystarczylo by wejsc na konta pracownikow zobaczyc jaki mnieli przelewy i ni jak sie ma to do aneksow fikcyjnych diet tyle tylko ze wszystkie isntytucje w Polsce maja to gleboko w d....zreszta pracownicy tez nie robia nic zeby sie polepszylo no poza pewna grupa ktora ponoc narobila trosze smrodu w niemczech upominajac sie o to co maja na umowach
brawo dla odwaznych.. Co do jednego sie zgodze ze kazdy moze pracowac gdzie chce jedyne madre zdanie w poscie. A co do pracy w owej firmnie zawsze sie znajda ludzi bo kazdy wie jak jest ciezko w Polsce ....
zdjecie uzytkownika
fan - 2009-10-08 09:57:38 odpowiedz | cytuj
JANEK NA PREZYDENTA A CO NIECH RZADZI NIEJEST ELEKTRYKIEM ALE IZOLER TEZ MOZE BYC PREZYDENTEM
zdjecie uzytkownika
odważny - 2010-03-03 19:48:27 odpowiedz | cytuj
Kow .....czyk tak sie nadaje na prezydenta jak K.Górn...ak na mis polski tylko skąd dobrali by bikini chyba z worka po wacie szklanej
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-05 19:08:43 odpowiedz | cytuj
CZESC mam pytanie cz ktos wie czy sa ludzie izo serwisu w wiesbaden na foxie
zdjecie uzytkownika
Kapuś typu... - 2010-03-14 12:05:09 odpowiedz | cytuj
do fiskus2.Wiesz czym różni się człowiek z zespolem Downa od ciebie?On zawsze będzie człowiekiem ty kurwo nie jesteś nawet bydlakiem.Zajmij się swoją rodziną ty gałganie biologiczny.
zdjecie uzytkownika
j.s - 2010-03-14 13:16:07 odpowiedz | cytuj
Jesli chodzi o dałniaka to ludzie dowiedzieli sie od rafałka ze syn kowalczyka jest chory on go tak nazywa
zdjecie uzytkownika
Rm - 2010-12-10 21:21:33 odpowiedz | cytuj
to racja rafunio zawsze opowiadał ze kowalczyk to jego wujek i ze ma syna uposledzonego ze jego inaczej traktują niż drugiego syna notabene właściciela firmy który godzi sie na to co robi jego stary bo on sam niema zielonego pojęcia o izolacji tatuś kupił mu auto a synek w siudmym niebie ....zwariował
zdjecie uzytkownika
OK - 2010-12-28 00:23:57 odpowiedz | cytuj
Rm - 2010-12-10 21:21:33

to racja rafunio zawsze opowiadał ze kowalczyk to jego wujek i ze ma syna uposledzonego ze jego inaczej traktują niż drugiego syna notabene właściciela firmy który godzi sie na to co robi jego stary bo on sam niema zielonego pojęcia o izolacji tatuś kupił mu auto a synek w siudmym niebie ....zwariował

po pierwsze w siódmym a nie "siudmym" a po drugie może nie musi sie znać na izolacji, na pewno się zna na czymś innym, czego nie można powiedzieć o pseudo "izolerach" którzy znają się tylko na chlaniu wódy. Takie osoby szukają tylko firmy żeby wyjechać za granicę z dala od żony żeby można było sobie popić, a w domu są grzecznymi pieskami u nożki żoneczki. I takie osoby wyjeżdżając z nami porządnymi pracownikami i psują nam opinie w stosunku do polskiego pracodawcy jak i zagranicznego. Pozdrawiam swoich porządnych kolegów z firmy którzy pracują ze mną prawie od początu firmy .
zdjecie uzytkownika
gromowładny - 2011-01-02 21:39:45 odpowiedz | cytuj
odnoszę wrażenie że to pisze gorniak ciągle niedoceniona z wielką fantazją i wielkimi aspiracjami ale kiepskim wyglądem janek lubi donosicieli a ona bez błędnie potrafi odnalezc się w takiej sytuacji
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-01-02 21:44:38 odpowiedz | cytuj
po pierwsze od początku a nie początu ty tumanie
zdjecie uzytkownika
OK - 2011-01-03 18:39:38 odpowiedz | cytuj
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-01-02 21:44:38

po pierwsze od początku a nie początu ty tumanie

literówka literówką a błąd ortograficzny żeby zrobić to trzeba być już tumanem bez szkoły
zdjecie uzytkownika
józek - 2011-01-05 08:22:20 odpowiedz | cytuj
Tak tak masz racje u kowalczyka pracuje wielu tumanów i tumanka młody kowalczyk też, posiada kontrakty w niemczech a jego znajomość języka niemieckiego pozostawia wiele do życzenia
zdjecie uzytkownika
/ - 2011-01-09 11:37:04 odpowiedz | cytuj
a ja mam to wszystko w d..... czy ktoś zna niemiecki czy nie czy dostał jakiś samochód czy nie . ważne że jest robota i kasa dla rodziny, z resztą popatrzcie na innych kolegów pracujących, co drugi kupił sobie dzięki pracy u kowalczyka samochód.
zdjecie uzytkownika
js - 2011-01-09 12:59:45 odpowiedz | cytuj
no właśnie bo co drugi pracownik to rodzina albo pod.pie.r.da.lacz np rafałek marcinek strugarek lewanda czy m.ę.d.a piekut ...
zdjecie uzytkownika
js - 2011-01-09 13:00:00 odpowiedz | cytuj
no właśnie bo co drugi pracownik to rodzina albo pod.pie.r.da.lacz np rafałek marcinek strugarek lewanda czy m.ę.d.a piekut ...
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2011-01-14 18:13:49 odpowiedz | cytuj
... co drugi pracownik to rodzina ??????? np. kto ???? ja wiem tylko o 2, moze mnie ktos oswiecic
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-01-26 21:27:45 odpowiedz | cytuj
kogo jak kogo ale ciebie oswiecac nie trzeba
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-01-26 21:38:16 odpowiedz | cytuj
to i tak o dwóch dupków za dużo tym bardziej że obaj durnie bez szkoły notabene dziecko kierowcy z ambasady to też tuman z adhd
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-01 20:05:48 odpowiedz | cytuj
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-01-26 21:38:16

to i tak o dwóch dupków za dużo tym bardziej że obaj durnie bez szkoły notabene dziecko kierowcy z ambasady to też tuman z adhd

bez szkoły to jesteś ty cioto, nie nadajesz sie nawet nawet do operowania szpadlem , jak jesteś taki cwany to się przedstaw a nie tu jako anonim świrujesz pawiana.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-02-02 12:52:19 odpowiedz | cytuj
rafałek skonczył zawodówkę ty też niejesteś leprzy ojciec sprzedał wiśnie to skończyłeś cztery pełne klasy w podstawówce barani flaku
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-02-02 12:58:33 odpowiedz | cytuj
strugarek fujarek ha ha ha
zdjecie uzytkownika
gość - 2011-02-02 20:02:55 odpowiedz | cytuj
jego sprzedał wiśnie a twój z matką wypinali sie przy krajówce i ich TIRowcy dymali aż pewnego razu guma była dziurawa i tak powstałeś .
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-02 20:39:17 odpowiedz | cytuj
ha ha ha dobre ale to i tak nie zmieni tego ze jestes kozim bobkiem
zdjecie uzytkownika
ktos - 2011-02-06 14:19:23 odpowiedz | cytuj
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-02 20:39:17

ha ha ha dobre ale to i tak nie zmieni tego ze jestes kozim bobkiem

kozi bobek to masz zamiast mozgu
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-09-29 16:49:03 odpowiedz | cytuj
Witam! Jestem izolerem/blacharzem. Jeżeli znacie Panowie jakieś przyzwoite firmy zatrudniające w tym zawodzie zagranicą podajcie namiery. Uważajcie na te firmy: Wyleglobal, Iso-perfect, firma izolacyjna z Drezdenka.
zdjecie uzytkownika
12345 - 2012-01-19 18:15:21 odpowiedz | cytuj
wyleglobal to firma która sie nadaje co jedynie na smar do czołgu,chłopaki nie dostają wypłat po trzy miesiące i co więcej muszą błagać o przelew.te słodzące opinie chyba pisze sam wylegala....szkoda kompa na złodzieja
x