Witam,
Wasze wypowiedzi są ... aż brak słów. Po pierwsze jeśli komuś nie pasuje to niech się zwolni, to jest wolny kraj i mozna pracowac w jakiej sie chce firmie. Znam osoby które się zwolniły z tej firmy i po 2-3 tygodniach chciały wrócić a niektórzy wrócili . Po drugie jak sobie dobrze policzycie to Płaca podstawowa z umowy, aneksu + diety wychodzi prawie tyle samo co zarabiamy więc nikt nikogo nie oszukuje. I po trzecie zobaczcie jak się zachowujecie, jak banda bydła, jak byście przestrzegali czasu pracy ( nie zchodzili 20 min przed przerwą i wychodzili 10 min po przerwie ), nie chlali na kwaterach i w busach i nie robili burdelu to na pewno Pan Janek też by was inaczej traktował. Ja już parcuje długo w tej firmie i jak na razie nie miałem zadnych problemów, niejasności i kłopotów. Tak samo polecanie znajomych którzy podobno znają się na robocie to oszustwo które odbija się na was samych, bo tracicie reputacje i osoba która się nie zna na robocie, nic nie robi i zarabia takie pieniądze jak my. Wię zastanówcie się dobrze nad tym co robicie i co tu wypisujecie.
O widze ze poprzednie posty zostaly pousowane??Panie on jezeli chodzi o chlanie to pamietam takie czasy jak szefowi glowa wpadala w talerz tak walil z ludzmi na kwaterach wiec jest takie przyslowie kto z kim przestaje taki sie staje:-)Widze ze pan on jest blisko zwiazany z firma stad tamki mily post.....wystarczylo by wejsc na konta pracownikow zobaczyc jaki mnieli przelewy i ni jak sie ma to do aneksow fikcyjnych diet tyle tylko ze wszystkie isntytucje w Polsce maja to gleboko w d....zreszta pracownicy tez nie robia nic zeby sie polepszylo no poza pewna grupa ktora ponoc narobila trosze smrodu w niemczech upominajac sie o to co maja na umowach
brawo dla odwaznych.. Co do jednego sie zgodze ze kazdy moze pracowac gdzie chce jedyne madre zdanie w poscie. A co do pracy w owej firmnie zawsze sie znajda ludzi bo kazdy wie jak jest ciezko w Polsce ....
do fiskus2.Wiesz czym różni się człowiek z zespolem Downa od ciebie?On zawsze będzie człowiekiem ty kurwo nie jesteś nawet bydlakiem.Zajmij się swoją rodziną ty gałganie biologiczny.
to racja rafunio zawsze opowiadał ze kowalczyk to jego wujek i ze ma syna uposledzonego ze jego inaczej traktują niż drugiego syna notabene właściciela firmy który godzi sie na to co robi jego stary bo on sam niema zielonego pojęcia o izolacji tatuś kupił mu auto a synek w siudmym niebie ....zwariował
to racja rafunio zawsze opowiadał ze kowalczyk to jego wujek i ze ma syna uposledzonego ze jego inaczej traktują niż drugiego syna notabene właściciela firmy który godzi sie na to co robi jego stary bo on sam niema zielonego pojęcia o izolacji tatuś kupił mu auto a synek w siudmym niebie ....zwariował
po pierwsze w siódmym a nie "siudmym" a po drugie może nie musi sie znać na izolacji, na pewno się zna na czymś innym, czego nie można powiedzieć o pseudo "izolerach" którzy znają się tylko na chlaniu wódy. Takie osoby szukają tylko firmy żeby wyjechać za granicę z dala od żony żeby można było sobie popić, a w domu są grzecznymi pieskami u nożki żoneczki. I takie osoby wyjeżdżając z nami porządnymi pracownikami i psują nam opinie w stosunku do polskiego pracodawcy jak i zagranicznego. Pozdrawiam swoich porządnych kolegów z firmy którzy pracują ze mną prawie od początu firmy .
odnoszę wrażenie że to pisze gorniak ciągle niedoceniona z wielką fantazją i wielkimi aspiracjami ale kiepskim wyglądem janek lubi donosicieli a ona bez błędnie potrafi odnalezc się w takiej sytuacji
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-01-02 21:44:38odpowiedz
|
Tak tak masz racje u kowalczyka pracuje wielu tumanów i tumanka młody kowalczyk też, posiada kontrakty w niemczech a jego znajomość języka niemieckiego pozostawia wiele do życzenia
a ja mam to wszystko w d..... czy ktoś zna niemiecki czy nie czy dostał jakiś samochód czy nie . ważne że jest robota i kasa dla rodziny, z resztą popatrzcie na innych kolegów pracujących, co drugi kupił sobie dzięki pracy u kowalczyka samochód.
... co drugi pracownik to rodzina ??????? np. kto ???? ja wiem tylko o 2, moze mnie ktos oswiecic
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-01-26 21:27:45odpowiedz
|
kogo jak kogo ale ciebie oswiecac nie trzeba
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-01-26 21:38:16odpowiedz
|
to i tak o dwóch dupków za dużo tym bardziej że obaj durnie bez szkoły notabene dziecko kierowcy z ambasady to też tuman z adhd
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-01 20:05:48odpowiedz
|
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-01-26 21:38:16
to i tak o dwóch dupków za dużo tym bardziej że obaj durnie bez szkoły notabene dziecko kierowcy z ambasady to też tuman z adhd
bez szkoły to jesteś ty cioto, nie nadajesz sie nawet nawet do operowania szpadlem , jak jesteś taki cwany to się przedstaw a nie tu jako anonim świrujesz pawiana.
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-02 20:39:17
ha ha ha dobre ale to i tak nie zmieni tego ze jestes kozim bobkiem
kozi bobek to masz zamiast mozgu
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-09-29 16:49:03odpowiedz
|
Witam! Jestem izolerem/blacharzem. Jeżeli znacie Panowie jakieś przyzwoite firmy zatrudniające w tym zawodzie zagranicą podajcie namiery. Uważajcie na te firmy: Wyleglobal, Iso-perfect, firma izolacyjna z Drezdenka.
wyleglobal to firma która sie nadaje co jedynie na smar do czołgu,chłopaki nie dostają wypłat po trzy miesiące i co więcej muszą błagać o przelew.te słodzące opinie chyba pisze sam wylegala....szkoda kompa na złodzieja
Witam,
Wasze wypowiedzi są ... aż brak słów. Po pierwsze jeśli komuś nie pasuje to niech się zwolni, to jest wolny kraj i mozna pracowac w jakiej sie chce firmie. Znam osoby które się zwolniły z tej firmy i po 2-3 tygodniach chciały wrócić a niektórzy wrócili . Po drugie jak sobie dobrze policzycie to Płaca podstawowa z umowy, aneksu + diety wychodzi prawie tyle samo co zarabiamy więc nikt nikogo nie oszukuje. I po trzecie zobaczcie jak się zachowujecie, jak banda bydła, jak byście przestrzegali czasu pracy ( nie zchodzili 20 min przed przerwą i wychodzili 10 min po przerwie ), nie chlali na kwaterach i w busach i nie robili burdelu to na pewno Pan Janek też by was inaczej traktował. Ja już parcuje długo w tej firmie i jak na razie nie miałem zadnych problemów, niejasności i kłopotów. Tak samo polecanie znajomych którzy podobno znają się na robocie to oszustwo które odbija się na was samych, bo tracicie reputacje i osoba która się nie zna na robocie, nic nie robi i zarabia takie pieniądze jak my. Wię zastanówcie się dobrze nad tym co robicie i co tu wypisujecie.
O widze ze poprzednie posty zostaly pousowane??Panie on jezeli chodzi o chlanie to pamietam takie czasy jak szefowi glowa wpadala w talerz tak walil z ludzmi na kwaterach wiec jest takie przyslowie kto z kim przestaje taki sie staje:-)Widze ze pan on jest blisko zwiazany z firma stad tamki mily post.....wystarczylo by wejsc na konta pracownikow zobaczyc jaki mnieli przelewy i ni jak sie ma to do aneksow fikcyjnych diet tyle tylko ze wszystkie isntytucje w Polsce maja to gleboko w d....zreszta pracownicy tez nie robia nic zeby sie polepszylo no poza pewna grupa ktora ponoc narobila trosze smrodu w niemczech upominajac sie o to co maja na umowach
brawo dla odwaznych.. Co do jednego sie zgodze ze kazdy moze pracowac gdzie chce jedyne madre zdanie w poscie. A co do pracy w owej firmnie zawsze sie znajda ludzi bo kazdy wie jak jest ciezko w Polsce ....