Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
zdjecie uzytkownika
Rumi - 2008-07-15 10:13:22 odpowiedz | cytuj
Jak wyglądają zarobki w GlaxoSmithKline, jaka atmosfera,pakiet socjalny? Procodawca godny polecenia? Startuję do działu sprzedaży (raportowanie).Mam rok doświadcznia.
zdjecie uzytkownika
Piotr śląsk - 2008-07-15 10:13:49 odpowiedz | cytuj
Witaj zarobki są vs firma słabiutkie ale tylko przez pierwszy rok -dwa później jeśli ktoś jest dobry zaczyna zarabiać. Opieka medyczna w limie, trzeci filar, pakiet ubepieczeń i auto bez limitów, to chyba tyle.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2008-09-12 11:55:38 odpowiedz | cytuj
to ogromna firma moloch - nie polecam
zdjecie uzytkownika
Max - 2008-09-12 14:40:57 odpowiedz | cytuj
Moloch tlumoku to w tych czasach nazywa się korporacja. I lepiej jest pracowac w takiej firmie niż w malych firmach gdzie bardzo często nie ma żadnych standadów pracy
zdjecie uzytkownika
kamil - 2008-09-12 15:38:06 odpowiedz | cytuj
zle mam doswiadczenia z takich prac dla mnie to sa molochu pelna anonimowosc wyscig szczurow beznadziejnie - to nazywasz standardem ??? dziekuje bardzo wole mala firme i zdrowy uklad pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
wiola - 2008-09-14 11:15:02 odpowiedz | cytuj
szczerze to tez wole male firmy jest milsza atmosfera chociaz faktycznei zalezy na kogo trafisz jak na jakiegos palanta ktory bedzie nad toba stal i wyciskal siodme poty tez moze byc kiepsko
zdjecie uzytkownika
Ando - 2009-02-17 11:22:11 odpowiedz | cytuj
Pracowałem w tej firmie. Zgadzam się, korporacja to nic dobrego. Jeżeli w danym momencie nie dopasujesz się do struktury, to bez ogródek się Ciebie pozbywają. Pracowałem tam przez rok i byłem zatrudniony przez firmę zewnętrzną. Na każdym kroku dali mi odczuć ze jestem outsiderem, a pracowałem w biurze.
zdjecie uzytkownika
allla - 2009-11-26 19:40:00 odpowiedz | cytuj
mój mąż pracuje w gsk to firma dla ludzi nie posiadajacych rodzin ,i zycia prywatnego .na poczatku milo fajnie zarobki jako takie a potem gonitwa szczurów ..chodzenie do pracy na calay dzien w soboty tez..chodz nie sa w planie zakladu.nic dobrego.mam nadzieje ze ktos sie tam zbuntuje lub opamieta...takndalej sie nie da...nie polecam..allla
zdjecie uzytkownika
allla - 2009-11-26 19:40:01 odpowiedz | cytuj
mój mąż pracuje w gsk to firma dla ludzi nie posiadajacych rodzin ,i zycia prywatnego .na poczatku milo fajnie zarobki jako takie a potem gonitwa szczurów ..chodzenie do pracy na calay dzien w soboty tez..chodz nie sa w planie zakladu.nic dobrego.mam nadzieje ze ktos sie tam zbuntuje lub opamieta...takndalej sie nie da...nie polecam..allla
zdjecie uzytkownika
Man_35 - 2010-05-27 17:56:35 odpowiedz | cytuj
GSK to swietny pracodawca !! Ludzie którzy należą do rodziny GSK nie doceniaja tego bo kiedys było sielankowo a dzisiaj trzeba poprostu pracować. Nic im się zlego ( mysle o pracownikach GSK ) nie dzieje ta praca to marzenie wielu osób które nie miało szczescia pracowac dla GSK. GSK to solidny pracodawca, firma o jasnych zasadach. Jeśli masz doświadczenie którego oczekuje GSK i jesteś solidny i uczciwy to aplikuj bo naprawde warto !!!! pozdrawiam Man niedoszły pracownik GSK
zdjecie uzytkownika
maska167 - 2010-06-09 02:06:43 odpowiedz | cytuj
Jesli jestes uczciwy to nie masz szans na kariere w gsk. Placa tak sobie a wyzysk psychiczny jest ogromny szczególnie mlodych osób. Ładnie GSK Poznań wyglada tylko w gazetach i w statystykach, wewnatrz jest wyscig szczurów po \"trupach\" . Na pewno nie jest przyjazny pracownikowi moze takiemu tylko co donosi i umie sie podlizac i nie ma wlasnego zdania tylko zgadza sie z zaleceniami korporocyjnymi. Pracuje tam od wielu lat wiec moge cos na ten temat powiedziec
zdjecie uzytkownika
;) - 2010-06-10 17:31:55 odpowiedz | cytuj
hej, pracujesz jako kto w gsk, handlowiec np? mysle o aplikowaniu na oferte w dziale IT, tam tez jest tak niepozytywnie?

w jakich godzinach sie pracuje w IT, 8-16 czy 9-17? na ile $ mozna liczyc? pozdr Marta
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-06-15 15:59:15 odpowiedz | cytuj
Przecież zarobki są na każdym stanowisku inne - nawet w IT, wiec na twoje pytanie ile można zarobić nie da się tak po prostu odpowiedzieć. Jak chcesz się przekonać to idź na rozmowę (jeżeli cię na nią oczywiście zaproszą)
zdjecie uzytkownika
poz_11 - 2010-06-18 10:11:01 odpowiedz | cytuj
Man_35 za dużo razy użył 'GSK' w swoim poście. Można sadzić, że jest to ktoś z wewnątrz firmy na jakimś wyższym stanowisku, który po prostu agituje.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-06-25 15:33:44 odpowiedz | cytuj
hahaha Man_35 to rzeczywiscie musi byc czlowiek tej firmy, co do zarobkow to cos sie zawsze da powiedziec, np polkomtel poznan, 5,5brutto stanowisko techniczne, 3 lata od ukczenia politechniki
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-08-09 22:44:35 odpowiedz | cytuj
GSK to wyzyskiwacze. Płacą kiepsko, bardzo kiepsko. Ja pracowałem w dziale związanym z badaniami i rozwojem. Kumple po przejściu do innych firm dostali 3 razy więcej. Wyzysk w imię idei- czyli ciesz się że pracujesz dla GSK. Bleeee
zdjecie uzytkownika
ania - 2010-08-11 16:50:19 odpowiedz | cytuj
az tak zle? moze to zalezy od dzialu - od managera?
zdjecie uzytkownika
ania - 2010-08-11 16:50:19 odpowiedz | cytuj
az tak zle? moze to zalezy od dzialu - od managera?
zdjecie uzytkownika
michal - 2010-08-12 13:25:28 odpowiedz | cytuj
wcale nie jest zle dobra firma ja jestem z niej zadowolony
zdjecie uzytkownika
michal - 2010-08-12 13:25:43 odpowiedz | cytuj
zdjecie uzytkownika
michal - 2010-08-12 13:25:48 odpowiedz | cytuj
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-08-12 14:56:46 odpowiedz | cytuj
Ktoś obecnie jest na etapie rekrutacji?
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-08-13 17:44:27 odpowiedz | cytuj
hmmm mnie zastanawiaja dwie rzeczy
1 zarobki, slyszalem ze w IT 6,5k to nie problem, nawet i wiecej,
2 rzecz to czy praca jest od 8-16, czy moze jakos inaczej
zdjecie uzytkownika
ania - 2010-08-13 17:46:15 odpowiedz | cytuj
hej Michal, a czym sie zajmujesz?;)
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-10-08 14:32:14 odpowiedz | cytuj
ja pracuje jako PF i jestem bardzo zadowolony
zdjecie uzytkownika
PH - 2010-11-01 22:07:00 odpowiedz | cytuj
świetne relacje, pieniądze niewielkie ale jak ktoś ma jaja to się rozwinie i będzie mu się dobrze żyło pracując w glaxo
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-01-25 23:21:35 odpowiedz | cytuj
Popieram, tez pracuje i nie narzekam, uczciwie robie swoje i inni to doceniaja, nie wspominajac o warunkach i atmosferze, ktora dla mnie jest wazniejsza od zarobkow
zdjecie uzytkownika
Gość - 2011-02-09 12:52:19 odpowiedz | cytuj
Można poznać szczegóły pracy PM w tej firmie: ilu dziennie klientów, jaka podstawa na początku?
zdjecie uzytkownika
abcde - 2011-02-13 12:20:36 odpowiedz | cytuj
a jako PF , z doswiadczeniem, ile mozna na poczatek dostac?? i jakimi autami jezdzicie??
zdjecie uzytkownika
ale - 2011-02-14 11:44:27 odpowiedz | cytuj
Auta najważniejsze w pracy no co za pytanie
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-02-18 00:01:45 odpowiedz | cytuj
GSK to zgraja patałachów po rządami wielkiego niemca, co o polskich realiach pojecia nie ma. Ale wszyscy sie go boją i pięknie sie doń usmiechają. Szczególnie ci co są na górze a powinni zamiatać ulice lub może nawet pracować w SB. Wyscig szczórów po nic... Zamordyzm i tyle
zdjecie uzytkownika
mm - 2011-07-04 22:56:38 odpowiedz | cytuj
Witam.Jak długo trwa proces rekrutacyjny w gsk??? Byłem na 2 etapie rekrutacji na Przedstawiciela 3 tyg temu i jak na razie cisza.Czy odzywają się bez względu na wynik??? Czy ktoś miał podobną sytuacje i czekał długo na wynik??

zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-07-29 14:24:12 odpowiedz | cytuj
Jakie były pytania na II etapie? Zgóry dziękuję!
zdjecie uzytkownika
gsk_vomit - 2011-08-05 12:50:52 odpowiedz | cytuj
Osobiscie NIE POLECAM. Spedzilem tam kilka lat i ogolnie stwierdzam, ze to dramat. Moze poczatkowo robi wrazenie, ale ogolnie z czlowiekiem sie tam nikt nie liczy a praca to nieustanna gonitwa w wyscigu (korpo)szczurow. Czy wylewasz sodme poty i masz wieloletn staz czy nie robisz nic nie ma znacenia. Jesli nie dopasujesz sie do wielkiej rodziny zaliczasz wylot nie wiedzac nawet kiedy. Psychicznie potrafia zajechac. Nazwisk nie bede wymienial ale spora czesc ludzi na wyzszych stanowiskach to odczlowieczona cholota. Tak na nich wplynela ta urocza korporaja. BLEEE
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-10-12 14:43:34 odpowiedz | cytuj
Pracowałam w tej firmie (GSK). Poczatkowo byłam zachwycona ale w krotkim czsie przekonałam sie, że tak nie jest. Brak szacunku dla czlowieka, przedmiotowe traktowanie, wyscig szczurow i klitki niekompetentnych ludzi, którzy wzajemnie wciagaja sie na stanowiska. Grasz z nimi jestes w teamie (niezaleznie od kompetencji). Wylamiesz sie i lecisz na zbity pysk niezaleznie od jakosci twojej pracy. Obecnie BARDZO ZLE WSPOINAM i szczerze nie polecam.
zdjecie uzytkownika
baltazar - 2012-01-10 10:47:19 odpowiedz | cytuj
co to znaczy \\\'saturyca\\\' ?
zdjecie uzytkownika
Tralalala - 2012-04-22 21:10:45 odpowiedz | cytuj
Kochanil, wyglada na to, ze niektorzy z was chyba oczekuja od pracodawcy braku koniecznosci pracy.... A moze po prostu zrezygnowano z was z powodu braku kompetencji..? Ja pracuje w GSK od szesciu lat i nie zamierzam nawet zaczac myslec o zmianie pracy. Zarobki sa dobre, social w porzadku, godziny pracy elastyczne, mozliwosc pracy z domu, szanse na rozwoj ogromne (ja jestem na czwartym stanowisku obecnie). Wszystko to pod warunkiem, ze czlowiekowi sie chce kiwnac palcem.. za nic nierobienie sie juz nie placi nigdzie. Tak wiec zamiast wylewac tu zale proponuje sie wziac do pracy.
x