Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-01 15:51:04 odpowiedz | cytuj
czy bylas juz na spotkaniu
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-01 15:51:04 odpowiedz | cytuj
czy bylas juz na spotkaniu
zdjecie uzytkownika
ewka87 - 2009-04-02 12:12:40 odpowiedz | cytuj
ale spotkanie dopiero 7 kwietnia bedzie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-02 15:11:34 odpowiedz | cytuj
Trzeba wplacic 400 zl, i niewiadomo czy sie pojedzie ,bo zadna porzadna i uczciwa agencja nie pobiera wczesniej kasy.
zdjecie uzytkownika
basia - 2009-04-02 21:20:32 odpowiedz | cytuj
ja sie wybieram na spotkanie 7 kwietnia. z ta oplata to w sumie niewiem jak jest do konca...czy to za bilet ma byc,czy pobieraja ja tak jak mowlili zeby miec pewosc ze nie zrezygnuje sie z wyjazdu..
ale to juz nie powinna nas obchodzic doplata za bilet...
zdjecie uzytkownika
izka - 2009-04-03 23:42:55 odpowiedz | cytuj
ale to nie jest zadna doplata za bilet, to tylko kaucja zebys nie zrezygnowala im 2 dni przed wyjazdem.ja bylam w biurze interkadry i widzialam umowe i pisze tam ze zwracaja wszystko
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2009-04-04 14:25:02 odpowiedz | cytuj
ale zadna porzadna firma nie pobiera kasy puzniej moze okazac sie ze sa to oszusci
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-04 14:25:53 odpowiedz | cytuj
niewierzcie im bo bedziecie puzniej plakac
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-04 14:28:44 odpowiedz | cytuj
kaucja co to ma byc kaucje to sobie mozna wplacic ale wpace za kogos kto siedzi nie powinni zadnych oplat brac dopieri puzniej po przyjedzie do polski potracic za przejazd darmowe jedzenie niema nic za darmo zaswiadczenie nigdzie nie wymagaja zaswiadczenia a umowa ze niby tak pisze taka umowa to jest jak papier toaletowy nic nie warta
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-04 14:30:51 odpowiedz | cytuj
to niejest zbiór jagód tylko zbior kasy na pracownikach którzy tak beda widziec i portugalie i zarobione pieniadze jak palcem po mapie ODRADZAM WSZYSTKIM CHETNYM
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-04 15:20:50 odpowiedz | cytuj
jak ustrzec sie przed takimi oszustami wejdzie na strone stop oszustom posrednictwo pracy zagranica jest opisane szcegołowo jak powinna wygladac prawdziwa umowa ze posrednik nie ma prawa pobierac kasy ze pracodawca mu zato powinien placic bo szuka naiwnych ludzi jest opisane wszystko NIE DAJCIE SIE OSZUKAC
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-05 11:18:48 odpowiedz | cytuj
Po pierwsze- Interkadra,która ma biura w krakowie i zatrudnia setki ludzi nie ryzykowalaby zbieraniem 400 zl od pracownikow,zeby chciec potem ich oszukac i zwinąć żagle- to co tu wypisujesz jest żenujące i albo naprawdę nie jesteś do konca normalnym człowiekiem, albo to po prostu zazdrosna konkurencja... Ryzyko ucieczki z 400 zł istniałoby w przypadku agencji, która weszłaby na rynek tydzień temu i wyjazd do portugalii to jej pierwsza akcja. Interkadra nie pozwolilaby sobie na takie bzdety. I jak można pisać, że nikt nie potrzebuje zaświadczenia, przeciez to podstawa- jesli ktoś nie chce zaswiadczenia lekarskiego, oznacza że olewa zdrowie pracowników i nie zależy mu na tym, czy da radę pracować czy nie. A wymaganie przez interkadrę posiadanie zaswiadczenia lekarskiego to dowod na to, ze praca jest legalna.I ktora agencja proponuje spotkania organizacyjne, jesli i tak planuje oszukac ludzi? Po co byłby ten cały cyrk ze spotkaniem z pracodawcą z Portugalii? Bez spotkania tez przecież można przedstawić warunki pracy i żądać kaucji.A dlaczego ta kaucja,to już inna historia, ale jesteś za tępy, żeby to zrozumieć. Nikt nikogo nie zmusza do jej wpłaty, ale normalnie myslący czlowiek chyba zdaje sobie sprawę, ze to tylko forma gwarancji dla dwóch stron.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-05 11:18:48 odpowiedz | cytuj
Po pierwsze- Interkadra,która ma biura w krakowie i zatrudnia setki ludzi nie ryzykowalaby zbieraniem 400 zl od pracownikow,zeby chciec potem ich oszukac i zwinąć żagle- to co tu wypisujesz jest żenujące i albo naprawdę nie jesteś do konca normalnym człowiekiem, albo to po prostu zazdrosna konkurencja... Ryzyko ucieczki z 400 zł istniałoby w przypadku agencji, która weszłaby na rynek tydzień temu i wyjazd do portugalii to jej pierwsza akcja. Interkadra nie pozwolilaby sobie na takie bzdety. I jak można pisać, że nikt nie potrzebuje zaświadczenia, przeciez to podstawa- jesli ktoś nie chce zaswiadczenia lekarskiego, oznacza że olewa zdrowie pracowników i nie zależy mu na tym, czy da radę pracować czy nie. A wymaganie przez interkadrę posiadanie zaswiadczenia lekarskiego to dowod na to, ze praca jest legalna.I ktora agencja proponuje spotkania organizacyjne, jesli i tak planuje oszukac ludzi? Po co byłby ten cały cyrk ze spotkaniem z pracodawcą z Portugalii? Bez spotkania tez przecież można przedstawić warunki pracy i żądać kaucji.A dlaczego ta kaucja,to już inna historia, ale jesteś za tępy, żeby to zrozumieć. Nikt nikogo nie zmusza do jej wpłaty, ale normalnie myslący czlowiek chyba zdaje sobie sprawę, ze to tylko forma gwarancji dla dwóch stron.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-06 10:32:53 odpowiedz | cytuj
to jest gwarancja ale dla jednej strony czyli was prosty myslacy czlowiek tyle by nie pisał a oplate to posrednik nie ma prawa brac kasy poczytaj kodeks pracy lub wejdz na strone stop oszustom posrednictwo pracy za granica tam jest opisane jak jestes tepy porzadna uczciwa firma nie bierze kasy i nie boi sie ze ktos nie pojedzie chyba ze ma cos na sumieniu wiec wnisek prosty INTERKADRA tO SA OSZUSCI
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-06 10:35:17 odpowiedz | cytuj
PROSZE WSZYSTKICH CHETNYCH I NAIWNYCH KTORZY DECUDUJA SIE NA WYJAZD NIE REAGUJCIE NA TEGO TYPU KOMENTARZE BO TO PISZA OSOBY PODSTAWIONE PRZEZ INTERKADRE A SPOTKANIE JEST ORGANIZOWANE PO TO ZEBY KASE WZIAS BO PRZEZ ROZMOWE TELEFONICZNA NIE DA SIE WZIAS
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-06 10:36:52 odpowiedz | cytuj
prosze nie reagowac na tego typu komentarze gdyz INTERKADRA TO SA OSZUSCI
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-06 10:46:21 odpowiedz | cytuj
OSTRZEGAM WAS DROGA MŁODZIEZY!!!!!!!!!!!!! NIE JEDZCIE I NIE DECYDUJCIE SIE NA TO BO ZOSTANIECIE OSZUKANI
zdjecie uzytkownika
luck - 2009-04-07 21:16:30 odpowiedz | cytuj
piajny albo ćpun to wypisuje, nie ma innej mozliwści.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-09 18:36:40 odpowiedz | cytuj
nie pija ny nie cpun tylko szczery
zdjecie uzytkownika
ades - 2009-04-09 18:41:05 odpowiedz | cytuj
nie sadze zeby to osoba pijana byla ani cpun tylko ktos zna te firme bardzo dobrze az za dobrze i chce ustrzec naiwnych i dobrze robi sa jeszcze szczere ludzie ktorzy chce inych ustrzec
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-09 18:47:05 odpowiedz | cytuj
ja jestem z tarnowa i pytalem w urzedach pracy i muwili ze to pic na wode zeby nie szukac pracy przez posrednikow to moga byc naciagacze wszystko zadarmo mieszkanie zywnosc ubezpieczenie koszty przejazdu i te kaucje wracaja to zakolorowo strasznie male dziecko by sie nie nabralo wszystko darmowe pytałem po innych urzedach pracy sprawdziłem te firme i wszedzie to samo zeby im nie ufac bo to nie jest firma godna zaufania za nic sie nie płaci wzyciu nie ma nic za darmo z penoscia tylko by wykorzystali polakow i potracieli za wszystko za zywnosc za mieszkanie i za przejazd bo pracodawca tez musi miec korzysci z tego co jakis sponsor sie znalazł co wszysto refunduje jak tak pomyslec chwile to sie przeciez kupy nie trzyma
zdjecie uzytkownika
akwizytor - 2009-04-09 18:53:45 odpowiedz | cytuj
zgadzam sie ztoba jak sa zbiory to owszem zakwaterowanie pokrywa pracodawca ale wyzywienie to raczej wszedzie jak sie jedzie trzeba w swoim zakresie zero opłat wszystko darmowe hoho akurat wszytko sponsoruja to by zero korzysci mieli ztego ja tez pytalem sie wroznych instytucjach biurach i tez odradzali zeby wtakie cos nie wierzyc bo to jasna sprawa jak kaucja wpłacic to wiadomo oco chodzi tylko smiali w urzedach ze sa niektorzy przeagenci wtych posredniakch
zdjecie uzytkownika
lektor - 2009-04-09 19:01:40 odpowiedz | cytuj
firma INTERKADRA to nie JEST FIRMA GODNA ZAUFANIA jesli ktos szuka pracy to przez urzad pracy w swojej miejscowosci sa kursy z biura pracy dzieki których mozna wyjechac na cypr rodos majorke warunkiem sa ukonczone kursy dobra znajomosc jezyka ang i niem bardzo dobra praca zakwaterowanie pokrywa pracodawca zywnosc trzeba tylko miec chec
zdjecie uzytkownika
wójt - 2009-04-09 19:20:02 odpowiedz | cytuj
JESLI KTOS SZUKA PRACY to wejdzcie sobie na strone europejska szkoła nowych technologi i turystyki sa organizowane oferty pracy na wyspach rodos cypr czy majorka trzeba miec chec tylko dobra znajomosc jezyka ang niem sa takie oferty jak kelner barman kucharz i inne oferty komfortowe warunki pracodawca pokrywa zkwaterowanie wyzywienie dobra praca wyskie napiwki ekskluzywne hotele 4 5 gwiazdkowe nie to co gdzie indzie harowanie jak wół za grosze i spanie wbarakach lub w domkach co nie ktorym trafiaja sie okropni ludzie gdzie nie mozna znimi wmiłej atmosferze mieszkac sa tez staze praktyki jak kto woli sa to oferty nie tylko dla uczestników tej oto szkoły ale i dla osób zwykłych z innym wykrztałceniem podstawa tej podjecia pracy jest dobra znajomosc jezyka lub ukonczone kursy rozmowa kwalifikacyjna wszystkie te informacje sa zawarte na tej oto stronie EUROPEJSKA SZKOŁA NOWYCH TECHNOLOGI I TURYSTYKI
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-09 19:24:08 odpowiedz | cytuj
SA KOMFORTOWE WARUNKI W HOTELACH 4 5 GWIAZDKOWYCH WYSOKIE NAPIWKI PRACODAWCA POKRYWA ZAKWATEROWANIE WYZYWIENIE MOZNA PRACOWAC BEZ OBAW burmistrz poleca i chwali duzo osob jest zadowolonych młodziez chetnie podejmuje sie takiej pracy badz stazy zagranicznego czy tez praktyki
zdjecie uzytkownika
arek - 2009-04-09 19:29:20 odpowiedz | cytuj
DROGA MŁODZIEZY nikt was niechce szpuntowac czy tez odradzac ale trzeba uwazac na niektóre agencje zwłaszcza tych posredników dobra gwarancja sa biura pracy czy z jakis szkół ktore sa organizwane takie oferty pracy .Owszem widze ze sa i pozytywne opinie i negatywne to juz rozum w waszych głowach
zpowazaniem arek
zdjecie uzytkownika
mike - 2009-04-10 00:06:16 odpowiedz | cytuj
co wy wypisujecie, nie macie pojecia chyba.
kazdy normalny pracodawca proponuje pracownikom sezonowym wyżywienie, to normalka. ja jade na te jagody do portugalii, dzwonilem do konsulatów i ambasady i potwierdzili ze pracodawca istnieje i jest ok
zdjecie uzytkownika
agata - 2009-04-14 19:37:00 odpowiedz | cytuj
to w końcu jedzie ktoś na te jagody? nie wiem czy się zdecydowac. jesli jest tutaj ktoś kto jedzie, proszę o kontakt gg : 11012485
zdjecie uzytkownika
nata - 2009-04-17 01:00:12 odpowiedz | cytuj
ja jade, tzn chyba jade, bo po tym co tu przeczytalam, to nie jestem pewna. Wplacilam im juz kase:( Co myslicie o tej umowie? Ja w domu dopiero tak na spokojnie cala przeczytalam i zalamalam sie. Agencja nie ponosi za nic odpowiedzialnosci, oni nam tylko zalatwiaja transport i reszta im wisi, a i byly tam jeszcze jakies kary np. za spóźnienie, czy nie stawienie sie w pracy placi sie 2500zl . W portugali podpiszemy nowa umowe, ale juz z pracodawca. Normalnie [usunięte przez admina]. Ale jestem naiwna...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-17 09:27:44 odpowiedz | cytuj
ja tez juz zaplacilam i jade...teraz mozemy gdybac .jak bedziemy na miejscu to sie okaze jakie to zarobimy kokosy i w jakich warunakch bedziemy.......jade z krakowa.niech mi ktos napisze ze jedzie juz na stowe sama jestem przerazona no ale coz moze warto sprobowac.kaska11382192
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2009-04-17 18:01:30 odpowiedz | cytuj
to sie przekonacie tam na miejscu jakie cyrki sie dzieja za wszystko wam odbija kary bedziecie dostawac nawet nie bedziecie wiedzieli kiedy to jest poto zeby wyłudzic kase i wykorzystac ludzi nas polaków wy sie przekonacie puzniej ze mam racje
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-17 19:47:03 odpowiedz | cytuj
my tez jedziemy i jakos mnie nie szokuje ta umowa. normalne ze im wisi, przeciez to nie oni ci placą kasę i nie oni zatrudniaja
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-17 22:51:55 odpowiedz | cytuj
tak? nie szokuje was nic? zupelnie nic? a wiecie, ze bedziemy podpisywac nowa umowe z pracodawca? a co w niej bedzie, to az sie boje pomyslec. Moga wpisac co tylko chca, a jak nam sie nie spodoba to kaza spadac na wlasny koszt do polski, no i jeszcze ta kara, kilka tys
To bedzie obóz pracy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-17 23:38:37 odpowiedz | cytuj
anonim - 2009-04-17 22:51:55

tak? nie szokuje was nic? zupelnie nic? a wiecie, ze bedziemy podpisywac nowa umowe z pracodawca? a co w niej bedzie, to az sie boje pomyslec. Moga wpisac co tylko chca, a jak nam sie nie spodoba to kaza spadac na wlasny koszt do polski, no i jeszcze ta kara, kilka tys
To bedzie obóz pracy

ale umowa jest przetłumaczona na polski!!! co ty wogole wypisujesz...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-17 23:42:01 odpowiedz | cytuj

To bedzie obóz pracy

wkurza mnie jak ktos tak do tego podhodzi, bylem dzis z dziewczyna na spotkaniu w kraku i naprawde, powiedzieli wszytko co tam bedzie, a nie musieli, jakby chcieli oszukac.umowe czytalem, po pl byla, tej koles, z ksiezyca sie urwales, widac ze nie byles na spotkaniu
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-17 23:42:01 odpowiedz | cytuj

To bedzie obóz pracy

wkurza mnie jak ktos tak do tego podhodzi, bylem dzis z dziewczyna na spotkaniu w kraku i naprawde, powiedzieli wszytko co tam bedzie, a nie musieli, jakby chcieli oszukac.umowe czytalem, po pl byla, tej koles, z ksiezyca sie urwales, widac ze nie byles na spotkaniu
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-17 23:48:40 odpowiedz | cytuj
no i jeszcze dodam ze na tym spotkaniu byl jakis policjant, chyba z corka, ale slyszalem jak mowil do tyh ludzi z interkadry ze ich sprawdzal i ze sa w porzadku.mili ludzie z tej firmy, serio, podobalo mi sie ze nic nie wymyslalali i mowili ucziciwie. nie mam biznesu pisac o interkadrze bo ich n ie znam, ale slyszalem ze glina potwierdzil przy mnie ze firma uczciwa,dlatego jade, takze nie wiem co to za palant tak tu wypisuje, ale nie wie co gada.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-18 00:20:11 odpowiedz | cytuj
palant? sam jestes palant pewnie z interkadry...hahaha własnie bylam na tym spotkaniu, widac jestes bardziej naiwny ode mnie, w dodatku czytales umowe, i nic cie nie zaniepokoilo, tak?
ok. To byla umowa z agencja, ale bedzie jeszcze umowa z pracodawca z portugalii i tego sie obawiam, przeczytamy ja dopiero na miejscu.
ale huj ja nie mam nic do stracenia, a oni chyba tak:)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-18 00:39:11 odpowiedz | cytuj
Zapiszcie adres polskiego konsula i skserujcie dowód os, tak na wszelki wypadek
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-18 00:39:12 odpowiedz | cytuj
Zapiszcie adres polskiego konsula i skserujcie dowód os, tak na wszelki wypadek
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-18 11:19:35 odpowiedz | cytuj
POLICJA BYŁA NA SPOTKANIU NO NO TO PODEJZANA SPRAWA ANIE BYŁO DEDEKTYWÓW FRIDKA TAM NIE BYŁO ON BY NAJLEPIEJ SPRAWDZIŁ CO TO ZA FIRMA A MOZE TY JEDZIESZ NA WYCIECZKE A NIE DO PRACY TO MIŁEJ ZABAWY
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-18 15:23:09 odpowiedz | cytuj
anonim - 2009-04-18 11:19:35

POLICJA BYŁA NA SPOTKANIU NO NO TO PODEJZANA SPRAWA ANIE BYŁO DEDEKTYWÓW FRIDKA TAM NIE BYŁO ON BY NAJLEPIEJ SPRAWDZIŁ CO TO ZA FIRMA A MOZE TY JEDZIESZ NA WYCIECZKE A NIE DO PRACY TO MIŁEJ ZABAWY

ee glupi jestes i tyle, szkoda wogole czasu na takiego pajaca.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-18 15:25:39 odpowiedz | cytuj
anonim - 2009-04-18 00:20:12palant? sam jestes palant pewnie z interkadry...hahaha własnie bylam na tym spotkaniu, widac jestes bardziej naiwny ode mnie, w dodatku czytales umowe, i nic cie nie zaniepokoilo, tak? ok. To byla umowa z agencja, ale bedzie jeszcze umowa z pracodawca z portugalii i tego sie obawiam, przeczytamy ja dopiero na miejscu. ale [usunięte przez admina]ja nie mam nic do stracenia, a oni chyba tak:)tak sie sklada, ze umowa portugalska razem z tlumaczeniem byla do wgladu na miejscu, wiec nie sciemniaj ze byles na miejscu.i nie pisz ze"bylas na spotkaniu" bo jestes facetem, no chyba ze trans hahahaha
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-18 18:02:58 odpowiedz | cytuj
BOŻE CO ZA IDIOTA TU SIĘ UDZIELIŁ CZYTAC NAWET NIE UMIESZ CHYBA SAM JESTES TRANS ALBO PIJANY OD TEGO PISANIA KRECI CI SIĘ W GŁOWIE
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-19 21:05:55 odpowiedz | cytuj
a z BOR,CIA.Scotland Yard.FBI byli tez na tym spotkaniu???????
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-06-30 23:00:17 odpowiedz | cytuj
jeśli chcecie coś więcej wiedzieć o interkadrze i wyjeździe do portugalii dajcie znać...masakra
zdjecie uzytkownika
adaś - 2009-07-02 22:54:41 odpowiedz | cytuj
jak to masakra?
moja mama tam jest i jakos nie mówi o masakrze, bo siedzialbym juz w samolocie do niej.
zdjecie uzytkownika
adaś - 2009-07-02 22:54:45 odpowiedz | cytuj
jak to masakra?
moja mama tam jest i jakos nie mówi o masakrze, bo siedzialbym juz w samolocie do niej.
zdjecie uzytkownika
aninim - 2009-07-10 00:13:41 odpowiedz | cytuj
adasiu dziecko zapytaj mame o powybijane szyby i o noclegu na magazynach, może cię w końcu oswieci
zdjecie uzytkownika
k. - 2009-11-27 14:00:04 odpowiedz | cytuj
a ja byłam na tym wyjeździe i jestem zadowolona i nie wypisujcie takich bredni!!! Żal mi Was!
x