Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
zdjecie uzytkownika
ewka - 2009-03-06 11:36:37 odpowiedz | cytuj
czy znacie firme z rzeszowa polfrait
zdjecie uzytkownika
ciekawska - 2009-03-07 20:07:06 odpowiedz | cytuj
Hej,w super N owościach było ogłoszenie że zatrudniją do pracy do sprzątania we włoskich kempingach,nic więcej nie wiem
zdjecie uzytkownika
mala - 2009-03-30 10:09:03 odpowiedz | cytuj
ja tez jestem zainteresowana.może to firma -biuro turystycze , jest w internecie na ulicy pułaskiego.jeśli się coś dowiesz to napisz tu ,proszę
zdjecie uzytkownika
m - 2009-09-30 22:59:21 odpowiedz | cytuj
ja znam.pracowałam tam.są prawdomówni ,nie oszukują,wypłacają kasę za pracę,sympatyczni.polecam tą firme jeżeli jeszcze ktoś się tym interesuje.
zdjecie uzytkownika
mala - 2010-01-22 12:36:52 odpowiedz | cytuj
Ewka ,czy zaliczyłaś te pracę? Jeśli tak to proszę odezwij się. Także prośba do M napisz trochę więcej co gdzie i jak........ bo jestem chetna na wyjazd,co i czym się sprząta ,czy bardzo ciężka praca ,co z językiem,wyżywieniem,zakwaterowaniem,pieniądze w euro czy w zł ?Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
m - 2011-03-02 14:55:47 odpowiedz | cytuj
wypłacają w złotówkach , z wyżywieniem to zależy na jaki camping trafisz, bo na jednym oni gotują a na drugim musisz sama się wyżywić ale za to masz wiekszą kasę. Praca nie jest ciężka, przynajmniej dla mnie.
x