Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
zdjecie uzytkownika
Dora - 2008-07-20 15:14:09 odpowiedz | cytuj
Witam! Mam pytanie odnośnie pracy w Norwegii dla kobiety w hotelu właśnie skonczyłam szkołę i mam zawód hotelarza znam język angielski jestem z Olsztyna obecnie mam dorywczą pracę jak to jest z pracą dla kobiet zaczęła bym od pokojowej czy ktoś był i pracował z góry dziekuję za odpowiedź     
zdjecie uzytkownika
przyjezdny - 2008-07-21 18:12:53 odpowiedz | cytuj
cięzko bedzie... szczególnie bez norweskiego... moja znajoma ma licencjata z turystyki z biegłym angielskim i od 3 miesiecy wysyła cv... przyjezdny@interia.eu
zdjecie uzytkownika
dociaa - 2009-08-30 13:10:12 odpowiedz | cytuj
kto szuka nie błądzi! ja ze znajomością angielskiego dostałam pracę w hotelu :) na początku zaczepiłam się jako pokojówka, lecz szybko wzięli mnie na kelnerke, później troche nocek i recepcja :) przestraszyłam sie na poczatku. recepcja w obcym kraju i do tego nie mowię w ich języku... lecz nie taki diabeł straszny ;) 99% ludzi z ktorymi się spotkałam mówiło po angielsku. oczywiście jak w każdej kulturze są i ... niemili ludzie, ale zmiękczam ich miłym słowem i uśiechem ;) teraz robię wszystko i jestem zadowolona z mojej pracy. od czegoś trzeba zacząć by nas tu docenili ;) próbujcie i wierzcie w siebie! pzdr
zdjecie uzytkownika
Jolita - 2009-09-04 18:35:04 odpowiedz | cytuj
Witam was warto bo ja nie mam szkoly ani jezyka Norweskiego slabo i dostalam prace w Norwegi a co do recepcji to szok bo jako kernerka trzeba znac Norweski i bzdury kto pisze ze z angielskim dostanie sie do recepcji
zdjecie uzytkownika
Beni 35l - 2009-09-04 19:01:24 odpowiedz | cytuj
szkoda, bo angielski to łatwiej się nauczyć i wszędzie się przyda a norweski to wiadomo ... nie bardzo :(
zdjecie uzytkownika
dociaa - 2009-11-13 21:59:10 odpowiedz | cytuj
hej!
nie chcesz to nie wierz... ;) ale to,że Tobie się tak nie udało nie oznacza,iż są to bzdury i nie można ;) ja serio tak pracuję.. w dalszym ciągu ;)
pzdr
zdjecie uzytkownika
KASIA - 2011-01-24 17:26:53 odpowiedz | cytuj
JOLITA JAKĄ TY PRACE DOSTAŁAŚ JAK NAWET POLSKIEGO NIE ZNASZ.NAUCZ SIĘ PISAĆ! JA MIESZKAM 5 LAT W NORWEGII I NIE SPOTKAŁAM TU OSOBY KTÓRA NIE ZNAŁABY ANGIELSKIEGO.TEN JĘZYK ZNA TU KAŻDY.JEŚLI ZNASZ ANGIELSKI TO PRACE W NORWEGII BEZ PROBLEMU ZNAJDZIESZ.
zdjecie uzytkownika
Lila - 2011-01-25 08:21:55 odpowiedz | cytuj
Nie powiem Kasiu ale ja znam pare małżenską która jest w Norwegii jej mąż wyjechał wczesniej ona była w Polsce urodziła dziecko po jakimś czasie jak mały troszke podrósł zabrał ją do siebie ona bez angielskiego i norweskiego i tam teraz siedzą może się troche juz poduczyła ale wiiem że nie znała ani ona ani on.Za to ja też poszukuję pracy w Norwegii na pokojówkę z podstawą angielskiego.
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-11-16 16:00:53 odpowiedz | cytuj
przyjezdny - 2008-07-21 18:12:53

cięzko bedzie... szczególnie bez norweskiego... moja znajoma ma licencjata z turystyki z biegłym angielskim i od 3 miesiecy wysyła cv... przyjezdny@interia.eu

ja tez szukam pracy w norwegi nie znam jezyka nawet przy zmywaniu wazne zeby byla praca muj meyl ewaw 660@gmail.com
zdjecie uzytkownika
gwiazda - 2011-12-28 09:51:49 odpowiedz | cytuj
bez problemu? w zyciu z bardzo dobrym angielskim dla kobiety z praca ciezko!!!!! nie pisz bzdur kolezanko
zdjecie uzytkownika
Alka - 2012-01-22 21:08:15 odpowiedz | cytuj
Kobieta 42 lata pilnie szuka pracy w Norwegii (nie znam języka). Proszę o kontakt e-mail: kuben23@gmail.com
x