Twoje konto

Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Oświata | Praca dla opiekunek w Niemczech | Forum | Szkoły policealne | Logowanie | Kontakt | Dodaj ofertę pracy
zdjecie uzytkownika
gogoclub - 2008-11-14 15:34:16 odpowiedz | cytuj
Umiesz tańczyć, czujesz rytm, pragniesz towarzystwa a przy tym nieźle zarobić dobrze się bawiąc… „gogo.pl” strip night club we Wrocławiu zaprasza do współpracy. Zapewniamy dzienną gażę (100zł!), wysoką prowizję, zakwaterowanie i bezpieczeństwo w lokalu, który nie jest agencją towarzyską. W klubie wielu zamożnych panów czeka na Twój taniec i Twoje towarzystwo. Zadzwoń 501700060, gogo@gogo.pl
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2008-11-14 17:07:09 odpowiedz | cytuj
gogoclub - 2008-11-14 15:34:16

Umiesz tańczyć, czujesz rytm, pragniesz towarzystwa a przy tym nieźle zarobić dobrze się bawiąc… „gogo.pl” strip night club we Wrocławiu zaprasza do współpracy. Zapewniamy dzienną gażę (100zł!), wysoką prowizję, zakwaterowanie i bezpieczeństwo w lokalu, który nie jest agencją towarzyską. W klubie wielu zamożnych panów czeka na Twój taniec i Twoje towarzystwo. Zadzwoń 501700060, gogo@gogo.pl

co oznacza wysoka prowizja?? i towarzystwo?
zdjecie uzytkownika
alex - 2008-11-14 19:51:21 odpowiedz | cytuj
to chyba znaczy[usunięte przez admina] !!!
zdjecie uzytkownika
Julka - 2008-12-05 16:44:03 odpowiedz | cytuj
Odradzam wszystkim dziewczyna prace w tym klubie, jedno wielkie oszustwo nie wspominajac juz o tym ze u gory jest normalny burdel, a na dole miesci sie rzekomy nocny klub. W ogole nie ma tam klientow niby jest gaza ale z niej ci odtracaja za mieszkanie i inne wydatki takze masz guzik z gazy. A najgorsza jest ta niby menagerka jakas rosjanka ktora rzadzi toba jakbys była jej własnoscia. Jedna wielka porazka praca w tym klubie to wariactwo.
zdjecie uzytkownika
ola - 2008-12-06 16:02:43 odpowiedz | cytuj
Kurcze a miałam tam zadzwonic sie zapytac o prace. Niezle bym sie wpakowala. dzieki!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ja - 2008-12-17 18:04:46 odpowiedz | cytuj
pracowalam tam, bardzo dobry klub, na poziomie, szef zatrudnia tylko ladne dziewczyny, nie tak jak w innych klubach, jest jeszcze malo znany ale wynagradza to gaza. nie przychodza tam napalone swinie, jest mila atmosfera i bezpiecznie.
zdjecie uzytkownika
ja - 2008-12-17 18:06:24 odpowiedz | cytuj
aha i jak ktos sie nie zna na pracy w takich klubach to nie sie nie wypowiada!! bo w polce zarobki w klubach sa takie same jak za granica, a jest tu luzniejsza atmosfera.
zdjecie uzytkownika
do ja - 2008-12-17 20:58:23 odpowiedz | cytuj
zapomnij zarobki na zachodzie w takich lokalach sa zdecydowanie wieksze tak wiec sie nie oszukujmy..A glodne kawalki wciskaj gdzie indziej....
zdjecie uzytkownika
chyba jestes nienormalna - 2008-12-19 13:14:27 odpowiedz | cytuj
do ,,ja,, nie masz zielonego pojecia o tym co piszesz jesli dla ciebie gaza rekompensuje brak klientow to chyba sama jestes nowicjuszka w tej pracy, do klubu przyjezdza sie zarabiac na klientach a nie dla gazy (a jesli tych klientow nie ma to trudno zebym siedziała w klubie za pare złoty gazy) ja obecnie pracuje we Warszawie nie ma tam gazy ale jest taka ilosc klientow ze mam w tyłku pare złotych gwarantowane. A dodatkowo jesli uwazasz ze za granica zarabia sie tyle samo co w Polsce to dodatkowo jestem pena ze nie masz zielonego pojecia o pracy tancerki .. o tym ,,gogo,, klubie słyszałam niestety nie pochlebne opinie ale nie moge tego potwierdzic poniewaz tam nie byłam. Zycze ci powodzenia w pracy choc uwazam ze duzo musisz sie jeszcze nauczyc.
zdjecie uzytkownika
agucha - 2008-12-25 21:37:38 odpowiedz | cytuj
hej Ola!
jesli dalej szukasz pracy jako tancerka daj znac spoona77@o2.pl
zdjecie uzytkownika
agucha - 2008-12-25 21:46:03 odpowiedz | cytuj
aha!
I DO WSZYSTKICH!
TEZ chcialam tam pracowac ale wystarczy ze zobaczylam opinie Panow wizytujacych w tym lokalu i widze ze na tej"gorze" dzieja sie rozne dziwne rzeczy i to mnie odwiodlo od pracy tam.wiec apel do szefostwa!jesli tak bardzo szukacie tam tancerek to nie robcie z klubu agencji.Bo sa dziewczyny fajne z doswiadczeniem majace jak ja bogaty program ale perspektywa uslug...hmm....dotatkowych.odpycha!!
zdjecie uzytkownika
Monnia - 2009-01-21 11:38:17 odpowiedz | cytuj
odradzam wszystkim dziewczyna prace w tym klubie, menagerka tego klubu jest komletnie stuknieta, wyrzywa sie na dziewczynach i ma chore poczucie wladzy. A poza tym kiedys pracawola u góry jako pani do towarzystwa wiec co taka osoba moze wiedziec o tym jakim byc menagerem.
zdjecie uzytkownika
ania - 2009-01-21 14:39:54 odpowiedz | cytuj
pewnie jest przewrazliwona i wkurza sie ze co jakis czas przychodza jakies fajne laski i ladniejsze od niej wiec nie moze tego z niesc, a starosc nie radosc:D
zdjecie uzytkownika
Magda - 2009-02-18 21:27:47 odpowiedz | cytuj
Bzdura i klamstwo ten klub sciemnia nie ma rzadnej gazy w wysokosci 100zl tylko 50 zl warunki mieszkaniowe obskurne i do tego jestes pilnowana na kazdym kroku ( gdzie , z kim , po co wszystko ich interesuje ) totalna masakra a menagerka faktycznie stuknieta , zachowuje sie jak by wszystkie rozumy pozjadała, a dokładnie to nawet wysłowic sie nie umie. Tyle ODRADZAM TEN KLUB.
zdjecie uzytkownika
do burdelu robią zaciag? - 2009-02-19 01:23:21 odpowiedz | cytuj
HeHe
zdjecie uzytkownika
kinky - 2009-02-26 10:49:45 odpowiedz | cytuj
Ale bzdety. Byłem kilka razy w tym lokalu. Fajne dziewczyny, miłe, żadna agencja. Normalny, elegancki klub ze striptisem. Troche drogo to fakt, ale warto. To ze gdzies tam u góry jest burdel to niech sobie bedzie. Jak ktos ma ochote to niech sobie chodzi gdzie chce.Dziewczyny w klubie nie proponuja platnego sexu.Co do jakies terroru to zadna sie nie skarzyla, a znam juz niektore bo bylem kilka razy. Podejrzewam ze te wpisy negatywne to od sfrustrownych tancerek wywalonych za to ze nie umieja tanczyc, sa głupie, brzydkie albo pija.
zdjecie uzytkownika
MAMMA MIJA BURDELLO BUM BUM!!! - 2009-02-26 12:34:36 odpowiedz | cytuj
HEHE
zdjecie uzytkownika
gogo.pl - 2009-02-27 20:05:08 odpowiedz | cytuj
Smieszą nas te teksty pisane przez konkurencję i dziewczyny wywalone z pracy własnie miedzy innymi za zbyt duże zainteresowanie praca "na górze". Nikogo nie zmuszamy do pracy u nas. Jestesmy nocnym klubem ze stripteasem, zainteresowanie praca u nas jest co raz wieksze, dziewczyny ktore tu pracuja zarabiaja juz całkiem niezłe pieniadze, a jak ktoś wierzy w te bzdury pisane przez wiadomo kogo to jego sprawa.
zdjecie uzytkownika
I TAAAAAAAKIEGO HIVA SIĘ DOROBIŁY..... - 2009-02-27 22:37:22 odpowiedz | cytuj
HEHE
zdjecie uzytkownika
Moonia - 2009-02-28 11:44:31 odpowiedz | cytuj
Do ,, go go,, bzdury piszecie i sami sobie przeczycie jesli ktoras z tancerek bylaby zainteresowana praca na gorze to juz widze jak ja szefostwo z pracy wywala , przeciez to chyba normalne ze by ja na góre przyjeli, do takiej pracy zawsze jest zapotrzebownie, wiec nie obrazajcie tancerek ktore od was odeszły ze chciały pracowac jako dzi...ki bo to nie prawda. A zamiast głupio sie tumaczyc to sie zastanówcie nad nieudolnoscia szanownej Pani MENAGER KTORA SKUTECZNIE SWOIM ZACHOWANIEM ODSTRASZA WSZYSTKIE DZIEWCZYNY, A MIT O JEJ OSOBIE NIESIE SIE SZEROKIM ECHEM JUZ WE WSZYSTKICH KLUBACH. A jesli chodzi o zarobki to bez przesady, moze na Ukrainie sa uznawane za wysokie ale my mamy przyjemnosc mieszkac i zyc w Polsce. Jedyna osoba godna szacunku w klubie jest szef, ktory trzeba przyznac szanuje tancerki. Tyle mam do powiedzenia na temat klubu i wiecej nie zamierzam sie wypowiadac.
zdjecie uzytkownika
thomas - 2009-02-28 18:50:59 odpowiedz | cytuj
A kogo to wszystko obchodzi?
zdjecie uzytkownika
Kama - 2009-02-28 19:55:54 odpowiedz | cytuj
Nie widzisz pustaku jeden ze jest to forum na temat pracy w tym klubie!!! wiec chyba OBCHODZI to osoby ktore by tam chciały pracowac Głąbie.
zdjecie uzytkownika
thomas - 2009-03-01 00:08:00 odpowiedz | cytuj
Głąby to ci którzy wiedze o pracy czerpia z takich wpisow. Dotyczy to nie tylko tego klubu ale kazdej pracy. Jak ktos jest zainteresowany jakas praca to niech sprawdzi na miejscu a nie czyta bzdetow
zdjecie uzytkownika
kama - 2009-03-01 12:18:26 odpowiedz | cytuj
Chyba nie zdajesz sobie sprawy z tego co mówisz to nie jest praca w spzywczym na osiedlu , niektóre dziewczyny musza przejechac kilkaset kilometrow po to zeby pracowac, przewaznie zanim sie zdecyduja na prace w danym klubie to czerpia informacje z podobnych forum albo od kolezanek ktore tam były. Chyba to logiczne. Osiołek jestes i tyle.
zdjecie uzytkownika
madzia i jadzia - 2009-03-01 12:30:38 odpowiedz | cytuj
wszystkie laski przyjmują do tego boordello ?
zdjecie uzytkownika
Ula - 2009-03-02 17:47:03 odpowiedz | cytuj
Teraz to juz tak na poczatku sie starali a teraz biora jak leci bo im dziewczyn brakuje z tego co wiem. Ale gówno tam zarobisz za przeproszeniem.
zdjecie uzytkownika
nikolla - 2009-09-18 20:19:25 odpowiedz | cytuj
z tego co widze opinie sa tragiczne... ma moze ktos namiar na jakis klub? chcialabym podjac taka prace ale nie mam jeszcze doswiadczenia bede wdzieczna jesli ktos odpisze moj mail : nikolla_@vp.pl
zdjecie uzytkownika
FABIAN - 2010-05-15 01:51:02 odpowiedz | cytuj
Poszukuję tancerki wykonujące striptiz do współpracy w całej Polsce.
Szukam zdecydowane osoby chcące zarabiać w ten sposób, potrafiące tańczyć, mające pomysły na show.
Jeśli jesteś zainteresowana, to napisz mi skąd jesteś, w jakim regionie Polski mogłabyś występować?
Moja strona www.BYDGOSZCZANIN.com wkrótce nowa strona www.STRIPTEASE.com.pl
Proszę o zgłoszenia z foto i opisem swojej osoby na e-mail: fabio1974@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Wieczory24 - 2010-05-25 02:02:14 odpowiedz | cytuj
Poszukujemy tancerkę erotyczną (striptizerkę) do stałej współpracy przy wieczorach kawalerskich na terenie Wrocławia

Więcej informacji pod adresem mailowym - kontakt@wieczory24.pl
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-09-23 13:34:31 odpowiedz | cytuj
Hej mam pytanie jestem młodziutką kobietą w trakcie zaocznej szkoły chciałabym pracować jako tancerka gogo...jaki club mi polecacie oczywiście chodzi mi o duze zarobki i o pożądny club z góry dziękuję;)
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-09-23 15:59:46 odpowiedz | cytuj
Jazz & cootas band.
Jesteście shmaty,nie macie za grosz szacunku do swojej osoby,
umiecie tylko doopy wystawiać i nadstawiać,nic pozatym,
żal mi was!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Ania - 2010-10-18 13:14:17 odpowiedz | cytuj
A co powiecie o tej, dość specyficznej ofercie: www.poszukujetancerki.republika.pl ???? Czy to jest realne??? Któraś z Was tam tańczyła???
zdjecie uzytkownika
Moniccca - 2012-02-04 17:02:44 odpowiedz | cytuj
Jeżeli chodzi o prace dla tancerek to polecam wam ten serwis www.exclusive-seniorita.pl/praca.php można trafić dobrą ofertę z prestiżowego klubu a nie żadnej agnecji ;)
zdjecie uzytkownika
eeeeeeee - 2012-02-05 17:23:42 odpowiedz | cytuj
Tak z prestiżowego klubu rolnika.
zdjecie uzytkownika
KLUBNOCNY - 2012-02-20 15:03:13 odpowiedz | cytuj
Witam Panie .Nowo powstały klub nocny w Gorzowie Wlkp. poszukuje tancerek tak więc jeśli jest ktoś zainteresowany prośmy o kontakt na nr 0724832500 . Dla wyjaśnienia nie ma u nas dołu ani góry więc nie ma też wspomnianej agencji tow.,ineresuje nas tylko taniec.
zdjecie uzytkownika
Heaven - 2012-03-22 18:31:47 odpowiedz | cytuj
Witam serdecznie,

Mamy do zaoferowania pracę w charakterze Tancerki w klubie nocnym w podwarszawskim Piasecznie w klubie Heaven Gentlemen\'s Club. Wszystkie chętne dziewczyny proszę o kontakt na maila : biuro@heaven-gogo.pl lub pod numerem telefonu : 888-85-85-57
x