Poszukuje pracy w Danii, mam 20 lat. . .interesuje mnie praca w charakterze pakowacza, sprzataczki itp. Niestety nie mam prawa jazdy. Czy ktos zna jakies ciekawe oferty? prosze o kontakt. paulinka152@op.pl
Na północy Danii w miasteczku Aars(rejon Aalborga)znajduje się tam żeżnia drobiu pracują w niej polacy całe mnóstwo.Co jakiś czas zatrudniają w niej nowych pracowników z Polski.Jeśli masz zameldowanie w Polsce to masz przez rok ulgę podatkową i miesięcznie zarobisz ok.14000 DK(7000 ZŁ).Pozdrawiam.
Mam na imie Robert i jestem 24 letnim mlodym, komunikatywnym i pracowitym mezczyzna.
Podejme prace od zaraz, najchetniej z zakwaterowaniem.
Kontakt: 506598496 w godzinach wieczornych.
Mam pracę dla trzech mężczyzn, jako palacz C.O.
Zakwaterowanie, zarobki od 5000 zł do 10000 zł w zależności od temperatury i zapotrzebowania na moc cieplną.
W kotłowni jest nowoczesny piec, który sam ładuje węgiel, można więc spokojnie oglądać telewizję, tylko co jakiś czas sprawdzać wskaźniki ciśnienia i temperatury.
Mam pracę dla trzech mężczyzn, jako palacz C.O.
Zakwaterowanie, zarobki od 5000 zł do 10000 zł w zależności od temperatury i zapotrzebowania na moc cieplną.
W kotłowni jest nowoczesny piec, który sam ładuje węgiel, można więc spokojnie oglądać telewizję, tylko co jakiś czas sprawdzać wskaźniki ciśnienia i temperatury.
Uwazaj w tej pracy by smok ci tylka nie podpiekl ogniem
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-09-03 17:03:08odpowiedz
|
Paula - 2008-10-23 14:42:23
Poszukuje pracy w Danii, mam 20 lat. . .interesuje mnie praca w charakterze pakowacza, sprzataczki itp. Niestety nie mam prawa jazdy. Czy ktos zna jakies ciekawe oferty? prosze o kontakt. paulinka152@op.pl
jest jeszcze drugie danpo znajduje sie w give i jest tam duzo lepiej niz w tym zakichanym års pozdro
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-23 15:08:42odpowiedz
|
hey bylabym zainteresowana praca w tym zakladzie bardzo bylabym wdzieczna na jakies konkretne namiry piszcie na mojego meila mal15266@wp.pl
Z gory dizekuje i pozdrawiam Gosia
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-23 15:08:43odpowiedz
|
hey bylabym zainteresowana praca w tym zakladzie bardzo bylabym wdzieczna na jakies konkretne namiry piszcie na mojego meila mal15266@wp.pl
Z gory dizekuje i pozdrawiam Gosia
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-23 15:10:22odpowiedz
|
bylabym zainteresowana tym zakladem prosze o jakies konkretne namiary piszcie mala15266@wp.pl
Pozdrawiam!!!
widoczny ale nie połączony z profilem - 2010-11-23 15:10:22odpowiedz
|
bylabym zainteresowana tym zakladem prosze o jakies konkretne namiary piszcie mala15266@wp.pl
Pozdrawiam!!!