Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

Szkoły policealne | Baza CV | Forum | Kontakt | Dodaj ofertę pracy | Logowanie
zdjecie uzytkownika
kamil - 2008-10-20 12:41:18 odpowiedz | cytuj
poszukuje osoby, ktora podjelaby sie pomocy w napisaniu pracy magisterskiej z socjologii, prosze odp
zdjecie uzytkownika
Kaska - 2008-10-22 11:04:39 odpowiedz | cytuj
Jaki dokładnie temat pracy?
zdjecie uzytkownika
ania0409 - 2008-10-22 17:49:29 odpowiedz | cytuj
ania0409-76@tlen.pl
Proszę o podanie tematu
zdjecie uzytkownika
ampari - 2009-01-25 20:33:45 odpowiedz | cytuj
Szukam kogoś kto pomoże mi w pisaniu pracy.Tzn. pracę mam juą napisaną ale potrzebuje kogoś kto to ogarnie:) Jestem studentką pedagogiki a pracę piszę o kurateli sądowej.Chętne osoby z Krakowa lub Śląska proszę o kontakt na gg 2906480.Sprawa PILNA
zdjecie uzytkownika
viki - 2009-03-14 21:19:07 odpowiedz | cytuj
jak coś klikaj sama jestem po pedagogice jak coś doradze Victoria1@vp.pl
zdjecie uzytkownika
przeczytaj koniecznie - 2009-03-16 21:39:34 odpowiedz | cytuj
LUDZIE TO( usunięte przez administratora )NIE DAJCIE SIĘ NACIĄGNĄĆ NIE ZNA SIĘ NA RZECZYZMARNUJECIE TYLKO SWOJE PIENIĄDZETO ( usunięte przez administratora )[usunięte przez admina]
zdjecie uzytkownika
maga - 2009-03-16 22:01:07 odpowiedz | cytuj
może ktoś polecić zaufaną firme bądź osobę która pomoże napisać magisterkę? zakres psychologia konsumencka
będę wdzięczna za pomoc!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-05-09 19:36:40 odpowiedz | cytuj
Na pewno nie polecam referaty.( usunięte przez administratora )I, mial byc rozdzial napisany w tydzien,czekalam ponad 2 tygodnie...pozatym zrodel nikla ilosc i praktycznie wszystko spisane z internetu!!!
zdjecie uzytkownika
tomek - 2009-05-13 17:08:51 odpowiedz | cytuj
anonim podaj mail albo gg do siebie bo tez zaineteresowalem sie ta firma referaty...
zdjecie uzytkownika
sss - 2009-06-20 00:07:39 odpowiedz | cytuj
http://www.pisanie-prac.com/zamowienie.php Nie zamawiajcie u tego gościa prac. Ma na imię Kuba. Wszystko z internetu koleś bierze. Miał napisać cała prace tj 4 rodziały a przesłał tylko 2 ( 80 % to był plagiat).
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2009-06-20 11:50:50 odpowiedz | cytuj
tak sie sklada, ze www.referaty.com.pl to sprawdzony i jeden z niewielu serwisow, ktory oferuje porzadne prace. zamawialem kilkanascie tekstow.
zdjecie uzytkownika
Aleksandra - 2009-06-27 13:10:30 odpowiedz | cytuj
Polecam referaty.com.pl z wlasnego doswiadzczenia. nie wiem kto wypisuje takie opinie, ale chyba nigdy nic u nich nie zamowil.
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2009-07-09 20:00:32 odpowiedz | cytuj
Czy ktos moze cos powiedziec o serwisie referaty.com ?
Czy mozna im zaufac?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-07-09 21:33:46 odpowiedz | cytuj
Ludzie ;-) nie róbcie jaj. Czy napisanie pracy magisterskiej samodzielnie to taki problem? To przecież i tak tylko proforma. Zlecając ją innym narażacie się na nieprzyjemności. W tej chwili działa wiele firm, które oferują uniwersytetom roboty (programy komputerowe) , które sprawdzają zawartość prac magisterskich pod kątem plagiatów. Wystarczy że znajdą kilka fraz, które nie będą opatrzone cytatem i mozecie byc ugotowani. Właśnie po to oddaje się prace na CD romach, Żeby roboty mogły to przeglądać. To trochę trwa. Ale teraz wyobraźcie sobie, że po kilku latach, kiedy macie juz wymarzoną pracę, rodzinę, stabilizację, przychodzi wam wezwanie z sądu. I wszystko idzie sie [usunięte przez admina] bo kiedyś nie chciało wam się sklecić samemu paru zdań, albo nawet przepisać ze zmianą szyku. Woleliście dać parę złotych jakiemuś debilowi, który i tak zazwyczaj pisze waszą pracę ctrlC ctrlV bo on ma to i tak [usunięte przez admina] co z Wami będzie. Przemyslcie to sobie.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2009-08-10 17:40:49 odpowiedz | cytuj
Jacku, nie polecam Ci referatow.com.pl....Te poztywne opinie wyzej na ich temat,pewnie przez nich samych sa napisane....Wszystko spisuja z neta,na zasadzie kopiuj,wklej!!!!
zdjecie uzytkownika
karla - 2009-08-11 15:06:14 odpowiedz | cytuj
witam! poczukuje osoby która napisze mi część teoretyczną pracy mgr na temat kurateli sądowej
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2009-08-15 13:31:42 odpowiedz | cytuj
uwazajcie na serwis referaty.com.pl to co ludzie o nim pisza ze wszytsko kopiuja z neta to prawda zasada kopiuj wklej tu dziala biora kase za nic ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
magiter1 - 2009-10-03 13:57:16 odpowiedz | cytuj
Witam!
Zajmuję się pisaniem badań do prac licencjackich i magisterskich w zakresie Pedagogiki.
Posiadam odpowiednie wykształcenie i przygotowanie zawodowe.
Szybko, tanio i dyskretnie (konsultacje wyłącznie mailowe, GG lub telefoniczne).

Mój mail: praca.badania @o2.pl

GORĄCO POLECAM!!!
zdjecie uzytkownika
kr4kowianka - 2009-10-06 22:32:15 odpowiedz | cytuj
Witam serdecznie! Pilnie poszukuję osoby do napisania pracy magisterskiej o temacie "Budowa siły negocjacji jako czynnik sukcesu przedsiębiorstwa X". 2 rozdziały teoretyczne, 3 rozdział to opis firm (to już posiadam) i 4 rozdział to badania! Osoby, które mogą się tego podjąć proszę pilnie o kontakt na maduss@o2.pl
zdjecie uzytkownika
curiculum@o2.pl - 2009-10-09 14:24:15 odpowiedz | cytuj
Chętnie
zdjecie uzytkownika
marzenka - 2009-10-29 08:36:57 odpowiedz | cytuj
ja polecam ( usunięte przez administratora ) dostalam wczoraj 4 zamowione referaty na rozne przedmioty i jestem bardzo zadowolona.
zdjecie uzytkownika
tomiprof@interia.pl - 2009-10-29 19:20:08 odpowiedz | cytuj
Tanio, fachowo, terminowo, z gwarancją!
zdjecie uzytkownika
artbar5990 - 2009-11-04 10:09:45 odpowiedz | cytuj
Pomogę przy pisaniu prac licencjackich, magisterskich, zaliczeniowych. Solidna i rzetelna pomoc do czasu złożenia pracy. Specjalizacja w takich dziedzinach jak: prawo, administracja, pedagogika, socjologia, psychologia, politologia, turystyka, resocjalizacja, etyka, filozofia, tematy wojskowe, problemy i tematy współczesne. Masz pytanie pisz. Kontakt aaartiii@interia.pl
zdjecie uzytkownika
Grzesiek - 2009-11-17 11:59:11 odpowiedz | cytuj
Polecam www.referaty.pl. Miałem wątpliwości na początku, ale było warto. Jako adewkatna do kosztów jakie poniosłem.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2010-01-30 14:18:51 odpowiedz | cytuj
to akurat najbardziej przyzwoite serwisy z ktorych dostajesz to co zamawiasz. nie wiem jak to bylo w Twoim przypadku, ale ja dostalem prace z podobienstwem ok 30% i to jest poziom przy ktorym zostala zaakceptowana w szkole.

dodam jeszcze ze tekst byl poprawiany po zgloszeniu poprawek za co nie doplacalem.
zdjecie uzytkownika
Magda - 2010-01-30 15:28:34 odpowiedz | cytuj
Ja mogę napisać taką pracę lub pomóc. Skończyłam ekonomię i obecnie szukam racy. Każdy grosz ważny, więc jak ktoś zainteresowany to proszę o kontakt.
zdjecie uzytkownika
nafi - 2010-01-30 19:00:11 odpowiedz | cytuj
potrzebuje prace licencjacka na temat skoków(kasy spółdzielcze) czy ktosmoże mi pomóc? podsunąc jakąs bibliografie, jak zacząc, czy on genezy powstania?czy pisaćo założycielu stefczyku.?kto może pomóc
zdjecie uzytkownika
nafi - 2010-01-30 19:00:14 odpowiedz | cytuj
potrzebuje prace licencjacka na temat skoków(kasy spółdzielcze) czy ktosmoże mi pomóc? podsunąc jakąs bibliografie, jak zacząc, czy on genezy powstania?czy pisaćo założycielu stefczyku.?kto może pomóc
zdjecie uzytkownika
miki - 2010-02-15 07:51:44 odpowiedz | cytuj
Cześć,masz jakieś przykłady podaj gg
zdjecie uzytkownika
Aggnia - 2010-02-16 12:24:05 odpowiedz | cytuj
Odnośnie pisania prac...Trzy razy się sparzyłam :( Wszystkie firmy się reklamujące w necie to oszuści i naciągacze.Mają wzory prac i pod konkretnt temat wrzucają kilka zdań, a całość to masło maślane :-/ Pierdoły takie, że żal ściska.
Takim sposobem pozbyłam się 600 zł (bo o dziwo mieli tani, co mnie biedną studentkę skusiło:-/ eh naiwność)...
Kumela poleciła mi dziewczynę, która prywatnie dorabia sobie pisaniem prac. Nie ogłasza się nigdzie, bo jest polecana z ust do ust, ale niestety nie przyjmuje wszystkiego, bo nie wyrabia :) Na napisanie potrzebuje 3-4 tygodni, ale jest naprawdę solidna.
Jest chętna gdy ktoś sam proponuje jej bibligorafię-co tym bardziej daję gwarancję antyplagiatową ;-)

Szkoda, że tylu oszustów krąży po necie...
Jeśli ktoś chciałby maila do niej to piszcie do mnie z chęcią podam

agarab85@wp.pl
zdjecie uzytkownika
krzysztoftor@wp.pl - 2010-03-03 19:33:03 odpowiedz | cytuj
potrzebuje zaufanej osoby, która napisze pracę magisterska z socjologii z poznania, po tym kierunku studiów... krzysztoftor@wp.pl
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-16 19:14:15 odpowiedz | cytuj
witam. potrzebuje zaufanej osoby z Poznania lub okolic, ktora napisalaby prace magisterska z socjologii. kontakt : timon.bialywp.pl@wp.pl
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-17 13:19:39 odpowiedz | cytuj
Hej
Jesli chciaalabys pomoc w pracy o marketingu i cenach w turystyce prosze o kontakt
Krzysztof

senssei@wp.pl
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-17 16:19:13 odpowiedz | cytuj
LUDZIE POMOCY!! POSZUKUJĘ KOGOŚ SPRAWDZONEGO DO NAPISANIA PRACY MAGISTERSKIEJ!! POLEĆCIE KOGOŚ!!
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-19 10:09:40 odpowiedz | cytuj
birba
zdjecie uzytkownika
black keys - 2010-03-19 14:02:32 odpowiedz | cytuj
Pomogę w napisaniu pracy magisterskiej licencjackiej z politologii/socjologii. Gwarantuje solidną pomoc (może wydać się to dziwne, ale ja lubię czytać i pisać). Specjalizuje się w globalizacji, konstytucjonalizmie, teorii polityki, filozofii polityki i takich tam. Oczywiście jestem w stanie podjąć się napisania niemalże każdego tematu (odpadają ściśle prawnicze, bo to straszliwie dużo roboty, a na samym prawie znam się średnio).

mail - blackkeys@gazeta.pl
zdjecie uzytkownika
racjonalista007 - 2010-03-23 19:28:22 odpowiedz | cytuj
facet chyba nie wiesz jak działają programy anty-plagiatowe.. to jedna wielka ściema.. po pierwsze sprawdzają tylko zasoby neta i te prace które są w bazie uczelni.... jak się orientuje to zaledwie od 3 lat oddaje się prace na CD.. A napisać prace to wziąć ze 4 książki i zklecić zwarty tekst... licealista to potrafi..
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-25 22:48:04 odpowiedz | cytuj
Witam, jeśli chciałabyś dorobić na zasadzie pisania opracowań naukowych napisz na adres aaga7@op.pl. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Van Der Loo - 2010-03-26 10:17:58 odpowiedz | cytuj
POszukuję informacji nt cen za pisanie prac a konkretnie mgrskich. Proszę o kontakt osoby parające się takim zajęciem albo osoby, które korzystały z takiej usługi. PILNE!!!! mój nr gg: 10962382
zdjecie uzytkownika
magister1 - 2010-03-27 11:19:12 odpowiedz | cytuj
Witam!
Zajmuję się pisaniem badań do prac licencjackich i magisterskich w zakresie Pedagogiki.
Posiadam odpowiednie wykształcenie i przygotowanie zawodowe.
Szybko, tanio i dyskretnie (konsultacje wyłącznie mailowe, GG lub telefoniczne).

Mój mail: praca.badania @o2.pl

GORĄCO POLECAM!!
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-27 11:31:30 odpowiedz | cytuj
Witam
Zajmuję sie piasaniem części teoretycznej do prac licencjackich i magisterskich w zakresie pedagogiki.
Posiadam odpowiednie wykształcenie i kompetencje w tym kierunku.
Kontakt wyłącznie droga meilową
Mój mail karola995@interia.eu
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-31 19:02:08 odpowiedz | cytuj
Witam jestem nauczycielką języka polskiego mogę napisać pracę licencjacką , magisterską jeśli masz problem napisz?
maggda854@wp.pl
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-03-31 19:16:52 odpowiedz | cytuj
piszę prace z psychologii, z filologi polskiej, oprócz socjologi
i ekonomii, kontakt telefoniczny i dostępność 24h rzetelność, nie jestem osobą która chce kogoś oszukać .....maggda854@wp.pl
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-04-10 13:16:43 odpowiedz | cytuj
Witam! potrzebuję pomocy przy pisaniu pracy magisterskiej z psychologii \"Destrukcja w związku\" mam już badania, potzrebna mi pomoc przy obliczeniach i teorii. Bardzo proszę o kontakt osobę kompetentną gotową do pomocy, najlepiej z Wrocławia. kojotka111@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Nicko - 2010-04-13 13:12:58 odpowiedz | cytuj
Gorąco nie polecam (nie polecam): obronapracy.com
Gorąco nie polecam (nie polecam): obronapracy.com
zdjecie uzytkownika
Nicko - 2010-04-13 13:15:15 odpowiedz | cytuj
Gorąco nie polecam (nie polecam) : obronapracy.com
zdjecie uzytkownika
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-04-15 21:05:25 odpowiedz | cytuj
A czy ktoś z Was słyszał bądź korzystał z usług dyplomy@prace.net.pl ??
zdjecie uzytkownika
UWAGA!!!! - 2010-04-17 16:04:46 odpowiedz | cytuj
zawodowiec-prace@gazeta.pl, to oszuści! Spotkałem sie z dwiema Paniami, które podobno są tylko łącznikiem pomiędzy osobą piszącą pracę a klientami, zapłaciłem 1/2 kasy, otrzymałem pierwszy rozdział podobno do lekkich poprawek. Rozdział się nie nadawał a Pzawodowiec-prace@gazeta.pl juz nie odpowiada na moje maile i telefony. OSZUŚCI!!!
zdjecie uzytkownika
Błażej Wieczorek - 2010-04-17 16:07:29 odpowiedz | cytuj
zawodowiec-prace@gazeta.pl, zgadzam się z poprzednia opinią! NACIĄGACZE, OSZUŚCI!!!
zdjecie uzytkownika
Błażej Wieczorek - 2010-04-17 16:07:52 odpowiedz | cytuj
zawodowiec-prace@gazeta.pl, zgadzam się z poprzednia opinią! NACIĄGACZE, OSZUŚCI!!!
x