praca, aktualne ogłoszenia pracy forum, opinie o pracodawcach, znajomi, oferty pracy, praca miasta, warszawa, kraków, wrocław, poznań, katowice
Oferty pracy zebrane ze wszystkich
portali z pracą w Polsce

słowo kluczowe

miejscowość lub województwo

(34846 oferty pracy)
Wszystkie oferty
Ostatni miesiąc
Ostatni tydzień

Szukana fraza
w treści postów wśród autorów anonim. w treści tematów
zdjecie uzytkownika
Emilia - 2008-10-10 17:58 odpowiedz | cytuj |
Praca biurowa asystentki swietnie zarabiaja maja ok 4,5 tysiecy tak ma moja kolezanka w kacelarii prawnej znacie moze jakies firmy gdzie moga kogos potrzebowac? jesli ktos cos uslyszy fajnie jakby napisal wystarczy telefon i osobe odpowiedzialna za rekrutacje
zdjecie uzytkownika
iwona - 2008-10-10 19:25 odpowiedz | cytuj |
widzialam, ze gowork dla swojego klienta poszukuje asystentki ds. marketingu i pr
zdjecie uzytkownika
Ola Nowakowska - 2008-10-13 13:11 odpowiedz | cytuj |
a biora ludzi bez doswiadczenia ?
zdjecie uzytkownika
Kamila - 2008-10-14 21:57 odpowiedz | cytuj |
Wlasnie w tym jest najwiekszy problem ze trzeba miec doswiadczenie najgorzej pierwsze 3 lata a do tego zmiescic sie w wieku do 35 lat - krotki moment na zarabianie...szkoda czasu
zdjecie uzytkownika
Emilia - 2008-10-15 22:10 odpowiedz | cytuj |
Wlasnie nie koniecznie trzeba miec max 35 lat tutaj wazna jest kompetencja, wiedza, umiejetnosci i faktycznie macie racje co najgorsze doswiadczenia.

myslalam o jakis stazu
logo pracodawcy
GoWork.pl - - 2008-10-16 10:12 odpowiedz | cytuj |
Witam,

poszukujemy osób z doświadczeniem w pracy na podobnym stanowisku.

dziękujęmy,
Zespół GoWork.pl
zdjecie uzytkownika
Ola Nowakowska - 2008-10-16 12:54 odpowiedz | cytuj |
Latwo powiedziec a czy bez doswiadczenia jest mozliwosc ?
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2008-10-17 20:37 odpowiedz | cytuj |
niestety ale przy takich pracach doswiadczenie jest spraawa najwazniejsza a jak to zrobic ho jakby to bylo tak proste nieplacili by tak duze.

starze,praktyki, szczescie :)
zdjecie uzytkownika
Jaosia Rabczeska - 2008-10-17 22:35 odpowiedz | cytuj |
nie da sie ukryc
zdjecie uzytkownika
Ola Nowakowska - 2008-10-21 09:59 odpowiedz | cytuj |
hmmm dobre szczescie, latwo powiedziec, chociaz pieniadze sa dobre a praca raczej przyjemna, cos jest tam trudnego?
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2008-10-23 13:41 odpowiedz | cytuj |
Tak sie tylko wydaje pracowalem 3 lata i dziewczyny wcale nie jest latwo, napiete terminy, duzo na glowie, odpowiedzialnosc ogromna jestem na wychowawczym mam nadzieje ze uda mi sie powrocic ale pamietam o tym ze nie jest lekko.
zdjecie uzytkownika
Patrycja Przybicka - 2008-11-03 17:58 odpowiedz | cytuj |
5 tysiecy jest to do zrobienia ale dokladnie jak piszecie trzeba wyslac wiadomosc i dobrze trafic na odpowiednia oferte. do tego szkolenia, certyfikaty, uczestnictwo w jak najwiekszej ilosci miejsc. trzeba pokazac zaangazowanie, pasje i praca biurowa jest Twoja!!
zdjecie uzytkownika
Ala - 2008-11-06 11:01 odpowiedz | cytuj |
Praca biurowa w księgowości w randstad słyszałam, że super atmosfera a a na jakie zarobki można tam liczyć?
zdjecie uzytkownika
Bożenka - 2008-11-07 13:46 odpowiedz | cytuj |
praca biurowa powiadacie, o tyle fajna sprawa ze mozna szybko awansowac w wkekszosci firm
zdjecie uzytkownika
Kajka - 2008-11-12 14:08 odpowiedz | cytuj |
Praca biurowa zależy jaka ja trafiłam na nudną więc nie polecam
zdjecie uzytkownika
Romek - 2008-11-14 12:49 odpowiedz | cytuj |
praca biurowa może nudzić, ale można też do tego tak podejść że skoro się nudzisz to nie napracujesz się za dużo.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2008-11-17 16:08 odpowiedz | cytuj |
Praca Biurowa nie jest dla każdego. Ja bez ruchu i działania zanudziłbym się na śmierć, ale ja mam niewykryte ADHD :). A tak serio - jeśli jesteś osobą która potrafi usiąść do swojego zadania i siedzieć nad nim do jego wykonania to praca biurowa jest OK. Ja pozostanę przy pracy w której muszę być aktywny - wtedy czuję się lepiej.
zdjecie uzytkownika
ugabuga - 2008-11-24 14:06 odpowiedz | cytuj |
Kurde, siedzenie na dupie przez 8 albo i wiecej godzin do przyjemnych zajęć na pewno nie należy. Jak chcecie wasza rzecz, ja wolę korzystać z życia!
zdjecie uzytkownika
Anna - 2008-11-28 16:50 odpowiedz | cytuj |
Tez szukam pracy jako astystentka i wcale latwo nie jest? Przeszukuje portale i gazety i sie nie poddaje! Jestem pewna ze wreszcie cos znajde!
zdjecie uzytkownika
Mika - 2008-12-01 09:21 odpowiedz | cytuj |
Wątpię, jak coś to głównie szukają telemarketerów i magazynierów. Wyższe wykształcenie przestaje być w cenie, nic dziwnego - ludzie coraz głupsi.
zdjecie uzytkownika
Emoboy - 2008-12-01 09:28 odpowiedz | cytuj |
Wykształcenie jest bardzo ważne, jak ktoś ma wykształcenie w dobrej dziedzinie to może dużo zarabiać i żyć, a jak ktoś ma wykształcenie tylko na papierku to ma marne roboty w Tesco lub McDonaldzie.
zdjecie uzytkownika
Aśka - 2008-12-05 09:33 odpowiedz | cytuj |
Szukam pracy jako sekretarka. Umiem pisać na komputerze, obsłużyć xero i faks. Znam się na programach do rozliczeń. Jestem bardzo ładną blondynką.
zdjecie uzytkownika
Karol - 2008-12-28 14:17 odpowiedz | cytuj |
Faktycznie jesli dobrze poszukac mozna zarobic ok 5,6 tysiecy miesiecznie znam kilka dobrych ofert gdzie sa takie pieniadze. napewno trzeba wykazac sie umiejetnosciami, doswiadzeniem ale jest to mozliwe....
zdjecie uzytkownika
jania - 2009-01-30 10:20 odpowiedz | cytuj |
praca w biurze naprawde jest bardzo dobrze platna i jak fajnie sie trafi, a juz aststentka w dobrej firmie to juz w ogole, ale wyksztalcenie i dowsiadczenie napwni musi byc.
zdjecie uzytkownika
Robert - 2009-01-30 11:08 odpowiedz | cytuj |
Nie wierzę w to żeby można bylo tyle zarobić. Moja dziewczyna zna biegle angielski i niemiecki i zarabia 2500 zl brutto na umowę zlecenie, jeszcze studiuje jest na 5 roku. Ale nie sądzi że jej podniosa jak skończy studia
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-02-02 12:21 odpowiedz | cytuj |
z ta praca jest roznie, wazne zeby dobrze trafic. moja kolezanka pracuje w sprzezady telefoniczniej i sprzedaje do aptek testy ciazowe i zarazbia 4500 miesiecznie do reki! a jak sie sluch o takim czyms to kazdy ucieka i nie chce w takim czyms pracowac. a ona zaryzykowala i za dzonienie ma tyle kasy.
zdjecie uzytkownika
ala - 2009-02-03 16:21 odpowiedz | cytuj |
a nie wiecie ile mozna zarobic np w pracy w seretariacie???
zdjecie uzytkownika
sylwia - 2009-03-29 21:36 odpowiedz | cytuj |
a gzie dokładnie pracuje?
zdjecie uzytkownika
karolina@małUoo - 2009-04-09 18:30 odpowiedz | cytuj |
jestem chętna szukam pracy dodatkowej bylejakiej
jestem księgową od roku
zdjecie uzytkownika
Kaska - 2009-05-20 11:50 odpowiedz | cytuj |
praca biurowa mam fajna propozycje w zaganiczniej firmie poszukuja pracownikow biuorwych osoby zainteresowane prosimy o maila
«« 1 2 »»