praca, aktualne ogłoszenia pracy forum, opinie o pracodawcach, znajomi, oferty pracy, praca miasta, warszawa,
kraków,
wrocław,
poznań,
katowice
|
|
|||||||
|
|
||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Praca biurowa asystentki swietnie zarabiaja maja ok 4,5 tysiecy tak ma moja kolezanka w kacelarii prawnej znacie moze jakies firmy gdzie moga kogos potrzebowac? jesli ktos cos uslyszy fajnie jakby napisal wystarczy telefon i osobe odpowiedzialna za rekrutacje | |||||||
|
|
||||||
| widzialam, ze gowork dla swojego klienta poszukuje asystentki ds. marketingu i pr | |||||||
|
|
||||||
| a biora ludzi bez doswiadczenia ? | |||||||
|
|
||||||
| Wlasnie w tym jest najwiekszy problem ze trzeba miec doswiadczenie najgorzej pierwsze 3 lata a do tego zmiescic sie w wieku do 35 lat - krotki moment na zarabianie...szkoda czasu | |||||||
|
|
||||||
| Wlasnie nie koniecznie trzeba miec max 35 lat tutaj wazna jest kompetencja, wiedza, umiejetnosci i faktycznie macie racje co najgorsze doswiadczenia. myslalam o jakis stazu |
|||||||
|
|
|||||||
|
|
||||||
| Witam, poszukujemy osób z doświadczeniem w pracy na podobnym stanowisku. dziękujęmy, Zespół GoWork.pl |
|||||||
|
|
||||||
| Latwo powiedziec a czy bez doswiadczenia jest mozliwosc ? | |||||||
|
|
||||||
| niestety ale przy takich pracach doswiadczenie jest spraawa najwazniejsza a jak to zrobic ho jakby to bylo tak proste nieplacili by tak duze. starze,praktyki, szczescie :) |
|||||||
|
|
||||||
| nie da sie ukryc | |||||||
|
|
||||||
| hmmm dobre szczescie, latwo powiedziec, chociaz pieniadze sa dobre a praca raczej przyjemna, cos jest tam trudnego? | |||||||
|
|
||||||
| Tak sie tylko wydaje pracowalem 3 lata i dziewczyny wcale nie jest latwo, napiete terminy, duzo na glowie, odpowiedzialnosc ogromna jestem na wychowawczym mam nadzieje ze uda mi sie powrocic ale pamietam o tym ze nie jest lekko. | |||||||
|
|
||||||
| 5 tysiecy jest to do zrobienia ale dokladnie jak piszecie trzeba wyslac wiadomosc i dobrze trafic na odpowiednia oferte. do tego szkolenia, certyfikaty, uczestnictwo w jak najwiekszej ilosci miejsc. trzeba pokazac zaangazowanie, pasje i praca biurowa jest Twoja!! | |||||||
|
|
||||||
| Praca biurowa w księgowości w randstad słyszałam, że super atmosfera a a na jakie zarobki można tam liczyć? | |||||||
|
|
||||||
| praca biurowa powiadacie, o tyle fajna sprawa ze mozna szybko awansowac w wkekszosci firm | |||||||
|
|
||||||
| Praca biurowa zależy jaka ja trafiłam na nudną więc nie polecam | |||||||
|
|
||||||
| praca biurowa może nudzić, ale można też do tego tak podejść że skoro się nudzisz to nie napracujesz się za dużo. | |||||||
|
|
||||||
| Praca Biurowa nie jest dla każdego. Ja bez ruchu i działania zanudziłbym się na śmierć, ale ja mam niewykryte ADHD :). A tak serio - jeśli jesteś osobą która potrafi usiąść do swojego zadania i siedzieć nad nim do jego wykonania to praca biurowa jest OK. Ja pozostanę przy pracy w której muszę być aktywny - wtedy czuję się lepiej. | |||||||
|
|
||||||
| Kurde, siedzenie na dupie przez 8 albo i wiecej godzin do przyjemnych zajęć na pewno nie należy. Jak chcecie wasza rzecz, ja wolę korzystać z życia! | |||||||
|
|
||||||
| Tez szukam pracy jako astystentka i wcale latwo nie jest? Przeszukuje portale i gazety i sie nie poddaje! Jestem pewna ze wreszcie cos znajde! | |||||||
|
|
||||||
| Wątpię, jak coś to głównie szukają telemarketerów i magazynierów. Wyższe wykształcenie przestaje być w cenie, nic dziwnego - ludzie coraz głupsi. | |||||||
|
|
||||||
| Wykształcenie jest bardzo ważne, jak ktoś ma wykształcenie w dobrej dziedzinie to może dużo zarabiać i żyć, a jak ktoś ma wykształcenie tylko na papierku to ma marne roboty w Tesco lub McDonaldzie. | |||||||
|
|
||||||
| Szukam pracy jako sekretarka. Umiem pisać na komputerze, obsłużyć xero i faks. Znam się na programach do rozliczeń. Jestem bardzo ładną blondynką. | |||||||
|
|
||||||
| Faktycznie jesli dobrze poszukac mozna zarobic ok 5,6 tysiecy miesiecznie znam kilka dobrych ofert gdzie sa takie pieniadze. napewno trzeba wykazac sie umiejetnosciami, doswiadzeniem ale jest to mozliwe.... | |||||||
|
|
||||||
| praca w biurze naprawde jest bardzo dobrze platna i jak fajnie sie trafi, a juz aststentka w dobrej firmie to juz w ogole, ale wyksztalcenie i dowsiadczenie napwni musi byc. | |||||||
|
|
||||||
| Nie wierzę w to żeby można bylo tyle zarobić. Moja dziewczyna zna biegle angielski i niemiecki i zarabia 2500 zl brutto na umowę zlecenie, jeszcze studiuje jest na 5 roku. Ale nie sądzi że jej podniosa jak skończy studia | |||||||
|
|
||||||
| z ta praca jest roznie, wazne zeby dobrze trafic. moja kolezanka pracuje w sprzezady telefoniczniej i sprzedaje do aptek testy ciazowe i zarazbia 4500 miesiecznie do reki! a jak sie sluch o takim czyms to kazdy ucieka i nie chce w takim czyms pracowac. a ona zaryzykowala i za dzonienie ma tyle kasy. | |||||||
|
|
||||||
| a nie wiecie ile mozna zarobic np w pracy w seretariacie??? | |||||||
|
|
||||||
| a gzie dokładnie pracuje? | |||||||
|
|
||||||
| jestem chętna szukam pracy dodatkowej bylejakiej jestem księgową od roku |
|||||||
|
|
||||||
| praca biurowa mam fajna propozycje w zaganiczniej firmie poszukuja pracownikow biuorwych osoby zainteresowane prosimy o maila | |||||||
|
|||||||