Poszukuje 4 Pan do pracy w Monachium jako pokojówka . Zarobki od 800 do 1200 euro . Zakwaterowanie i wyzywienie gratis . Pelne ubezpieczenie zdrowotne i umowa o prace .
a co nie ma bab na miejscu?przy drogach są tirówki a w monachium pokojówki?ciekawe,czemuś nie dał ogłoszenia na miejscu w gazecie?a może cie tam znają dobrze?
Obcy ten nik pasuje do Ciebie , Elektrycy i hydraulicy pracują w Holandii . Podanie mojego numeru telefonu jest niezgodne z regulaminem , ale ja nie mam nic przeciwko temu , w przeciwienstwie do wszystkich podaje numer telefonu stacjonarnego .
Do Kotleta ! oczywiscie ze mnie znaja wszedzie , ale w pozytywnym tego slowa znaczeniu . Cos ci sie chlopie pomylilo , ja jestem doradca personalnym a nie streczycielem . W przeciwienstwie do ciebie potrafie podac swoje nazwisko , Ty piszesz tylko anonimowo , dlatego ze sie czegos boisz i masz nieczyste sumienie .
pozdrawiam . Miroslaw Sluchocki
Poszukuje 4 Pan do pracy w Monachium jako pokojówka . Zarobki od 800 do 1200 euro . Zakwaterowanie i wyzywienie gratis . Pelne ubezpieczenie zdrowotne i umowa o prace .
intereseuje mnie ta oferta- potrzebuję 2 miejsc
mój meil: www.lubinianka40@wp.pl
- pozdrawiam Barbara Stachowicz
witam!!!
jesli oferta jest aktualna prosze o odpowiedz alicja24034@wp.pl +48880008533
Mam doswiadczenie ,posiadam referencjez USA,Francji i z Holandii
Pozdrawiam Alicja
Witam.Wlasnie sie przeprowadzilam do Monachium i szukam pracy.Uczeszczam do szkoly jezykowej i jestem po szkole hotelarskiej.prosze o odpowiedz na ewaszymon@gmail.com
Jestem zainteresowana pracą w Niemczech mam 51 lat, jestem
pedantką, osoba wolną / rozwiedziona /. Proszę o kontakt, jeśli praca jest jeszcze aktualna. Mogłabym wyjechać końcem stycznia początkiem lutego 2010 roku
Janina
moj telefon 0048 699 429 184
witam, czy sa jakies oferty do pracy jako pokojowka na terenie niemiec?? hAMBUrg, Munchen, Berlin itd? Jezyk niemiecki w stopniu komunikatywnym, mam 22 lata . Prosze o jakies informacje , moze byc na gadu :) 2818881. Z gory bardzo dziekuje
Witam,jestem zainteresowana tą ofertą,proszę o kontakt 608 761 385
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-05-27 00:37:45odpowiedz
|
Witam
Jestem zainteresowana ta oferta młoda dziewczyna mam 20 lat jestem pracowita i dokładna prosze o kontakt......
gosiulka@wp.pl
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-07-03 16:17:41odpowiedz
|
Jestem zainteresowana ofertą razem z koleżanką. Mamy 21 lat. Pracowałyśmy w sklepie przez wakacje. Jesteśmy pracowite, chcemy wyjechać żeby coś zarobić a nie żeby mieć wakacje. Jeżeli oferta jest nadal aktualna to prosiłabym o kontakt
dimiwi@interia.pl
Witam a może jest oferta do pralni hotelowej mam tez doświadczenie pracowałam na FL.Pozdrawiam.
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-07-03 23:32:32odpowiedz
|
jakie te dziewczyny sa glupie!!! gdzie sie pchacie? do burdelu?
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-07-12 12:39:25odpowiedz
|
chetnie podejme sie takiej oferty .mam doswiadczenie .cztery lata wczesniej pracowałam jako sprzataczka w monachium . znam rowniez w miredobrze jezyk.czekam na odpowiedz na maila. m.klempka@op.pl
widoczny ale nie polaczony z profilem - 2010-08-01 21:49:23odpowiedz
|
wITAM JESTEM ZAINTERESOWANA WASZA OFERTA moj numer 726452997 moj meil s.boreczek@wp.pl
widoczny ale nie po��czony z profilem - 2011-01-10 12:44:00odpowiedz
|
witam,
wraz z koleżank� szukam pracy jako pokojówka ,mamy do�wiadczenie w tej branży Prosz� napisa� czy og�oszenie jest aktualne , je�li tak bardzo prosz� o wi�cej informacji Dzi�kuj�
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-01-11 18:28:30odpowiedz
|
Witam.
Jestam zainteresowana w/w oferta pracy w Monachium jako pokojowka.
Jezeli praca jest nadal aktualna podaje swoj mail sloneczna1-51@o2.pl
Pozdrawiam serdecznie.
Violetta Lebioda
widoczny ale nie połączony z profilem - 2011-01-12 08:00:14odpowiedz
|